עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  2. Started by K0sTa,

יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by Prop-,

שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by ebrami,

שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by עמנואל נורמן,

שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה

7. שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …

8. אני לא ממש יכול להצביע על שינוי כלשהו, חוץ ממזג האוויר והמסך שהחלפתי (ואיתו הרזולוציה - אולי זה קשור?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. Started by Shmuel90,

היי, קניתי מחשב חדש (מצויין המפרט בתמונה) אחרי שהתקנתי windows 10 pro 64bit כשחיברתי אותו לרשת אחרי 10 דקות הרזולוציה נקטנה לי, התחילו ריצודים על המסך ואז המחשב התחיל לעשות ריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows. התקנתי שוב את הwindows וניתקתי אותו מרשת כדי שלא ימשוך עדכונים. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי הוא רשם לי שכל ההתקנה של הדרייברים לוקחת רבע שעה, אחרי 10 דקות אותה תופעה רזולוציה נקטנה, ריצודים וריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows אשמח להצעות לתופעה המוזרה הזאת תודה!!!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by Betie,

אני מעונינת לשדרג את הלפטופ שלי, אני כבר שנה איתו ועם הנסיון שיש לי אני מגלה עוד פיצ'רים שחשוב לי במחשב (לדוג' מסך מגע, קורא טביעת אצבע, מקלדת מוארת ועוד) אני מעונינת לרכוש מחשב חדש וכבר יש דגם מסוים שאני רוצה בו אבל מה עושים עם המחשב הישן? אני לא מעונינת להתחיל לפרסם ביד2 וכאלו מכיוון שאף אחד לא מבטיח לי שאני אכם אצליח למכור, ןגפ אני לא רוצה לקחת אחריות על האיכות של המחשב בקיצור, אני מעדיפה למכור לחנות שלוקחת על עצמה אחריות בנוגע לרמת האיכות של המחשב אילו חנויות קונות מחשבים משומשים? דבר כזה קיים היום בכלל? תודה

12. Started by lev-27,

לוח אם Z490 עם חיבור Aquantia 10GbE LAN גולש באינטרנט בחיבור קווי לתשתית סיב אופטי 1000MB של פרטנר. בזמן גלישה - פיקס בזמן סטרימיניג - פיקס אבל ברגע שאני מתחיל להוריד קובץ גדול דרך טורנט או משהו בסגנון אחרי 5 - 10 דקות החיבור קורס והדרך היחידה להחזיר אותו היא או להפעיל מחדש את המחשב או לעשות disable ואחר כך enable לחיבור רשת. מישהו יודע למה זה קורה וכיצד ניתן לתקן את זה?

13. Started by orbit80,

שלום . עשיתי הבוקר עדכון גרסה ל ” מיטוב יישומים “ וכעת נעלמה העברית בהגדרות שפה . איך ניתן להוסיפה לרשימה ? ממשקי כול התוכנות עברו לאנגלית. תודה

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  14. Started by eni9ma,

אני מנסה להתקין XP PRO על "פרסריו של קומפט אך ללא הצלחה יתרה לצערי..... :-[ ניסיתי כמה גירסאות של XP PRO אך מתוך אלו שעבדו בנוכחית יש בעיה אם כרטיס המסך- לאחר התקנתו אם הדרייברים שסופקו ע"י היצרן עושים ריסטארט וכשהוא מסיים לטעון את הXP הוא פשוט ניתקע במסך שחור!! ובשני הכל עובד מצויין למעט הבעיה "הקטנה" הXP לא מקבל שום מספר והוא נישאר כגרסאת ניסיון ל30 יום.... מה לעשות ??? למישהו יש עצה ??? בתודה מראש, חן .....

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. Started by donAM,

היי אני חדש פה אחלה אתר אחלה פורום יש לי בעיה מרגיזה כבר קרוב לשבוע פשוט כך יום אחד התחילו להופיע לי ארטיפקטים על המסך לרוב כשהמחשב היה עמוס (בזמן גלישה באיטנרנט+הורדה) וגם במזמן מחשק והיום יש לי גם רעשים של שלג מהרמקולים שוב גם אחרי שהמחשב עמוס זה הגיעה למצב שהיום רק כשאני אני מדליק את המחשב ואת הטלויזה אז גם שם התמונה קופצת.... התקנתי כבר דריבריים חדשים ובכל זאת יש לי מין שינוי בצבעים ברקע מידי פעם כאילו שהכרטיס עושה ריפרש.... בדקתי את הכרטיס אצל חבר (אותו לוח ) הוא עבד מצויין.... המחשב לא מתחתם לדעתי 42 לוח ב 50 מעבד ...... יש לי ATI RADEON 9600 PRO תודה ...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  17. Started by Mr.wiz,

ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  18. Started by eyal1506,

תמונה: קבצי DMP: 1. http://fs08n5.sendspace.com/dl/35e844f20cc565454c8962322db6aa3e/49bad9321454fcfe/3k33gm/Mini031309-02.dmp 2. http://fs10n2.sendspace.com/dl/8dcd23e7294cc04c018af28e2736c5cf/49bad95622499203/7sgsjz/Mini031309-03.dmp (זה ה dmp האחרון) תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by danielboro,

בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533450.0 ניתקתי את הלוח החלפתי קבלים,ספק וקרור למעבד בזמן חיבור החוטים חזרה ניתקלתי בבעיה איזה צבע הוא ה"-"? יש לבן+אדום,לבן+כחול ולבן+כתום החלטתי שהלבן הוא ה"-" ובהתאם לכך חיברתי את החיבורים ( power,reset,led,HDD ) האים צדקתי? (הודעה זו נכתבה ממחשב אחר) האים זה משנה?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by Itamar123,

שלום לכולם. כל פעם כשאני משחק במוטליפלייר של COD4 המחשב קופא אחרי כמה דקות. - אין בעיה עם המשחק, התקנתי מאותו קובץ שממנו התקנתי במחשב הקודם ושם הכל רץ כמו שצריך. גם מחקתי והתקנתי מחדש אינספור פעמים, ועדיין יש את הבעיה הזאת. המסך נתקע על תמונה אחת וצליל TRRRRRR יוצא מהרמקול. הFPS ממש לא נמוך, יש 250FPS פחות או יותר יציב (לפעמים נופל קצת אבל חוזר תוך חצי שניה). וידאו שמציג בעיה דומה: רק שאצלו זה בSP ואצלי בMP (בסינגל אין לי שום בעיה בשום משחק.. גם בכאלה עם דרישות מערכת הרבה יותר גבוהות)- מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא באינטרנט.. אבל כשהייתי עם המחשב הקודם היה לי 2.5M אינטרנט (ולא היו בעיות) ולא מזמן שידרגתי ל5M וגם זה לא עזר.. כל המשחק הפינג שלי נע סביב ה25-30.מפרט המחש…

21. Started by GZA3,

אני מתלבט לגבי רכישת מארז חדש. אין צורך להיכנס בשביל מה לי מארז מסוג כזה כי כן יש לי צורך עם הציוד שיש לי במחשב כיום. ראיתי הרבה מאוד מארזים בימים האחרונים ושמעתי הרבה דברים אבל רק בחברת TT מצאתי בידיוק מה שאני מחפש (נו טוב את הבד לפני המאוררים אני ישים בעצמי) כמובן שהסתכלתי רק על הפול/סופר טאוורים למינהם. מצאתי שתי מארזים שמשלבים גם עיצוב מהמם (טוב זה כבר עיניין של טעם למי שלא מסכים איתי), גם שהכף נשלף, גם אלומיניום גם מותאם לכל דבר שאני ירצה להוסיף כמו ערכות קירור כאלו ואחרות שהם מעבר למאוררים גם למאוררים ענקים גם סרקולציה נכונה אומנם שתי דברים שרציתי (שהם לא עקרוניים) לא מצאתי בהם וזה מסך LCD מובנה של המארז עם כל מיני שטויות כומ מד טמפרטורות ושעות ובלה בלה אם אפ…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. Started by aXe,

(זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשם את ההודעה, אם לא, סלחו לי) יש לי מחשב ישן (פנטיום 1) שאני רוצה קצת להתנסות עליו בכל מיני דברים... פירמטתי אותו ובאתי להתקין לינוקס מהCDRom. ומה אני מגלה? אין כונן סידירום מזוהה! הפירמוט פשוט מחק את הדרייברים או משהו... מישהו יכול להסביר לי (בעברית פשוטה) איך אני מתקין את הסידירום דרך הדוס? חיפשתי כל מיני מדריכים, אבל כולם באנגלית ולא ברורים לי לחלוטין. תודה מראש אקס

23. אני מפעיל את המחשב יש עור ירוק ואין יותר כלום ניסיתי מסך כרטיס מסך אני לא יודע מה הבעיה????

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by boim,

אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  25. Started by חבובניק,

אני משערת שאין הרבה סיכויים שתוכלו לעזור לי, אבל אני מנסה בכל זאת כי אני נואשת. אני משחקת SWAT 4, ומריצה גם DEDICATED SERVER של המשחק. בחודש הראשון הכל עבד סבבה ובלי שום בעיות. יום בהיר אחד פתאום המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן שהשניים יעבדו ביחד. אני מריצה את השרת, ואז מפעילה את המשחק ולאחר מספר דקות של משחק נורמלי פתאום המעבד שלי קופץ לגבהים (ולפעמים נתקע גם ב-100%), המשחק נתקע ומשתחרר כל הזמן והגרפיקה מתכערת. ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב עליו, כולל (כן, כן) פרמוט מחדש של ההארד דרייב. הבעיה נותרה בעינה. פרטים טכניים: יש לי ג'יגה זיכרון ב dual channle, מעבד intel pentium D 2.8 וכרטיס מסך Radeon x800GTO ULTIMATE 256MB. אשמח לכל רעיון או אפילו ניחוש למה פתאום זה לא עובד. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.