תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אז בעזרת החבר'ה מהפורום כאן של המפרטים בניתי מחשב חדש וקניתי אותו לפני כ3 שבועות. בזמן הזה,בכל ה3 שבועות היו לי פעמיים מסך כחול,כאשר הפעם השנייה קרתה היום(הפעם הראשונה קרתה כמספר ימים לאחר שקניתי את המחשב החדש) והיום עקבתי אחרי המדריך בסטיקי איך לפתוח את הקבצי דאמפ ולראות במה בידיוק הבעיה. אז אחרי שפתחתי את הקובץ זה מה שאני מקבל: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+70740 ) יש למישהו מושג מה אני עושה ? אז המחשב שלי הוא כזה: intel i7 2600 3.4 Ghz Intel H67 16 Ghz HD Radeon 6950 2 giga
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איזה כיף לכתוב כותרת מגניבה הא?(כל מי שחשב שיש פה איזה קשר לסרטים כחולים ונכנס בגלל זה יצא דביל :-) ) בכל מקרה , לעניין. אני סובל ממסכים כחולים מזה חודש פרמטתי את ה HD מספר פעמים, התקנתי מערכות הפעלה שונות ומשונות מכל הגרסאות של XP(אפילו חוקי, מה תגידו?) ואני עדיין סובל מזה. זה פשוט קורה לסירוגין בלי קשר לגורם מסויים. התקנתי SANDRA שתבדוק את המחשב והיא לא מצאה כלום. ואז פתחתי את המארז וחיפשתי בלוח איזה קבלים שנוטים הצידה או שהתפוצצו במקרה ואז ראיתי את זה........... המאוורר של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 4 mx 440 128MB, כבר לא יושב על שתי סיכות עם קפיץ(שנראה ממש כמו מתלה מקצועי של אופניים בקטן נכון??) אלא רק על אחד. ולא ממש יושב בדיוק מעל המעבד של הכרטיס ולא ממש דבוק אליו. האם …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה עם מסכים כחולים במחשב. עד עכשיו ניסיתי: 1. Memtest למשך כמה שעות לא הראה שום בעיה. 2. Minidumps מראים כל פעם בעייה אחרת. 3. Error Checking של חלונות לא מצא שום תקלה בדיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 8.1 וכרטיס מסך radeon hd 8670m כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך כולל התקנה של catalyst המחשב לא חוזר ממצב שינה ולפעמים גם יש מסכים כחולים,הבעיה נשנת וחוזרת גם אחרי שמחקתי את הדרייבר מהשורש והתקנתי מחדש, אני כבר נואש יש למישהו פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים כמעט בכל יום. זה בדרך כלל קורה שאני משחק Rainbow Six Siege או לאחר שאני משחק בו. הError שאני מקבל מהBSOD משתנה, אבל נראה שכולם קשורים ל"ntoskrnl.exe". בשאר הפעמים אני פשוט מקבל קריסות לשולחן העבודה, בלי Error מסוים. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור למשחק, אז מחקתי והתקנתי מחדש על 2 הכוננים שיש לי, ועדיין לא עזר. התקנתי גם את הדריברים של הכרטיס מחדש ולא עזר. היום פרמטתי את המחשב, חצי שעה אחרי ההתקנה המשחק קרס, כשחזרתי למשחק, אחרי חמש דקות אני מקבל שגיאות של Memory could not be read או משהו כזה. ממה שקראתי נראה שntoskrnl.exe קשור לבעיית זיכרון, אז הרצתי את הבדיקת זיכרון של ווינדוס ולא מצאתי כלום. מתכוון לה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני קצת פחות משבוע, זה המפרט שלו: עכשיו אני מקבל מסכים כחולים שכל פעם כתוב משהו אחר, צילמתי את ה-2 האחרונים: המסך הכחול הראשון היה כשהייתי במשחק, השני כשלא עשיתי כלום, סתם דפדפתי ברשת. בנוסף גם היה לי קריסה בפיירפוקס מבלי שנגעתי בכלל בעכבר או במקלדת קריסה ב-BS.Player ה-Steam קרס לי פעם אחת והרבה קריסות במשחקים (משחק אחרון ששיחקתי שחוותי בו מלא קריסות הוא Assassin Creed Revelations) כל הקריסות שהם לא מסכים כחולים ולא פיירפוקס (בפיירפוקס הקריסה היא קצת שונה) אני מקבל שגיאה XXXXX has stopped working אני לי מושג ממה הקריסות האלו נובעות, אני רוצה לדעת מה מקור הקריסה כדי לממש אחריות. יש לי מחשב עם Q6600 ואותו כרטיס מסך Sapphire HD6850 ושם לא חווית…
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לפני כשלושה חודשים-חצי שנה קניתי מחשב מ pandas, עפ"י ההצעה שלהם. המפרט מתחת לאווטר. הם התקינו לי את הדרייברים, אבל היתה בעיה, הם הציעו לי לפרמט ואני התקנתי את הדרייברים בעצמי, מהדיסק של ה motherboard, ומהאתרים הרשמיים. בהתחלה קצת הסתבכתי והיו בעיות בגלל הדרייברים, אבל עכשיו הכל בסדר. אבל המחשב סובל מקריסות, מסכים כחולים ודברים דומים מאז שהוא בבית. מלא משחקים - כמעט כולם - Prince of Persia 3, Oblivion, Path of Neo, ועוד המון שאני לא זוכר עכשיו. גם בתוכנה Cubase היו בעיות. ב F.E.A.R בכלל לא יכלתי לשחק. אז היום ואתמול קיבלתי מסך כחול ב Matrix Path of Neo. קבצי ה דאמפ מה 21.2.06 מצורפים מכאן: (כנראה מאז שקניתי את המחשב). מה עושים? לדעתי אין בעיה של משהו שרוף, כי סך-הכל מ…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הי, לאחרונה המחשב שלי(מפרט בצד) נתקע ומראה מסכים כחולים,בחלק מהמשחקים מסך כחול וחלק סתם נתקע.(קורה רק במשחקים) מה לעשות? יש לציין שהוספתי זיכרון ,לא יודע עם קשור בגלל שחרי ההוספה המחשב עבד מעולה כשבוע. והוא גם לא מתחמם. יש מצב שאחד מהזכרונות תקולים? תודה(:
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. . ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח.. אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות. הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0. יש גם תופעה מעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום :-\ בדיוק היום קיבלתי את הזיכרונות (G.SKILL 2GB HZ) דווקא אחרי שפרסמתם את הביקורת :s05: אני כבר לא יודע מה לעשות, אוףףףףףףףף !!!!!!!! מסכים כחולים ותקיעות כל הזמן, בבקשה אני צריך את העזרה שלכם. המפרט שלי בחתימה. אני יוכל להחזיר אותו לחנות לדעתכם ולבקש אחר ?!?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Intel Core i5-760 Gigabyte GA-P55-USB3L שני סטיקים של Kingston 99P5471-002 2GB DDR3 1333mhz Zotach GTX460 1GB Seasonic S12II 520W מערכת הפעלה: Win7 64bit קניתי ממישהו בפורום לפני כחצי שנה סט זכרונות של G.SKILL מסוג Sniper 2 X 4GB F3-10555CL9D-8GBSR, הרכבתי אותם במחשב והם עבדו ללא בעיה מיוחדת. לאחר תקופה מסוימת החלו להופיע לי מסכים כחולים, המחשב היה נתקע פתאום ללא הודעה ועושה ריסטרט. הרצתי MEMTEST והזכרונות עברו את כל הבדיקות, אולם אותן הבעיות המשיכו לצוץ. בחינה של קבצי ה-DUMP מראה שה-bug check code הוא 0x00000124 והקובץ הסורר הוא hal.dll. בינתיים הוצאתי את הזכרונות החדשים והשארתי את הסט הישן והכל עובד כמו שצריך. מהן האפשרויות העומדו…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המחשב חזר מהמעבדה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451096.msg3877035;topicseen#new (בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446563.0 ) (פורומים בעולם בנוגע לאותה בעיה: http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/52722-bsod-while-idle-using-opera.html ) היי לאחר שקיבלתי את מחשבי מTMS (אחרי 4 חודשים שהוא שהה במעבדה) ב28.12.2009, לא הפסיקו להופיע מסכים כחולים שלא הופיעו קודם לכן. בשל זמן השהות של מחשבי אצל המעבדה, הפכתי לסוג של פרנואיד, ורשמתי כל מסך כחול\קפיאה שהייתה לי במחשב החל מהיום בו קיבלתי אותו מה"תיקון": 28.12.2009: קפיאה בעת כתיבת מסמך מייל ופתיחת קובץ Winrar 29.12.2009: שתי קפיאות בעת גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול דל…
-
- 47 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
כבר המון זמן שבערך פעמיים ביום המחשב עושה ריסט עם מסך כחול, אני לא מספיק לקרוא ולא מספיק לצלם אף פעם.. רציתי לדעת אם יש איזה לוג שכתוב מה הייתה הבעיה, שאני אוכל לעלות לכאן. תודה רבה. נ"ב זה לאחר פירמוטים עדיין ממשיך, במשך ה 5 חודשים האחרונים בערך..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה של מסכים כחולים המפרט שלי הוא ככה- מעבד Intel Pentium D 805 לוח אם 8I945PLGE-RH GIGABYTE כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 8500GT 512mb זיכרון 2GB Kingston ספק כוח ג'נרי 500W רצ"ב תמונה מהמסך בכחול בשני מועדים 1. http://img823.imageshack.us/img823/3346/dsc00266w.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4549/dsc00268yg.jpg 2. http://img709.imageshack.us/img709/6470/dsc00302vd.jpg יש לציין שאין שום קובץ בminidump אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שנה וחצי אני סובל ומיואש מזה, במהלך התקופה הוחלף לי במסדרת אחריות: זיכרונות, לוח אם, דיסק קשיח בנוסף החלפתי ספק כוח. ועדיין הבעיות חוזרות. רוצה לציין שאני מחובר עם 4 דיסקים קשיחים, 2 מהם ותיקים מאד, עוד אחד בן שנה וחצי, ועוד אחד (עליו יישבתי את הווינדוס) בן כמה חודשים בודדים. פירמוטים אינסופיים, וכל פעם מתקפת מסכים גם במהלך התקנת הווינדוס. בתוכנה שעוקבת אחר הלוגים של המסכים הכחולים, רואים שהקובץ שגורם לכל הנפילות האלו הוא NT KERNEL.. המסכים הכחולים באים בצורה רנדומלית, יכול להיות יום עם נפילה אחת, או בלי נפילות בכלל, ויכול להיות יום שאני בקושי מצליח לעבוד בצורה רציפה, ומקבל את המסכים האלו משהו כמו 20 פעמים באותו היום. הרצתי חיפוש בגוגל אך אני נואש, לא מצאתי טרדים שמגי…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-