תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס מסך מסוג NVIDIA GEFORCE GTX 970 , ונתקלתי בתקלה מוזרה ומאד מרגיזה תוך כדי שאני משחק בCall of Duty Black Ops Cold War החדש , לפתע ללא שום התראה המסך נהיה שחור ורשום לי על המסך DISPLAY NOT FOUND.. ניפתר רק אחרי כיבוי והפעלה של המחשב . מה זה יכול להיות ? יש לי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אודה לעזרה זה מאד מעצבן
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב נראה כאילו המחשב נדלק (יש אור מהכפתורים של ההדלקה והאתחול) אך מופיע מסך שחור וכלום לא קורה, כאשר אני מנתק את המחשב מהחשמל ומחכה כחצי דקה ולאחר מכן מדליק המחשב לפעמים מצליח לעלות, אבל ברגע שהצליח לעלות אין שום בעיה והכל עובד כרגיל עד האתחול הבא, לוח האם הוחלף פעמיים בשנה וחצי האחרונות... בעקבות בעיות דומות (טיפה יותר חמורות כי המחשב בכלל לא עלה) האם מדובר בבעייה בספק הכח? או שוב לוח אם ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש: P4 1.7 asus p4s8x לוח אם asus ti4200 כ.מסך samsung ddr 333 256mb זכרון ויש לי בעיה שמטרפת לי ת'שכל: המחשב עושה לי לפעמים מסך שחור ונתקע, לא משנה כמה ctrl alt del אני עושה זה קרה לי במקרים הבאים: 1. לעתים תכופות בהרצת nfs hot pursuit 2 2. NBA 2003 לא עולה בכלל, כלומר מסך שחור בכל נסיון הפעלה 3. בפעם האחרונה ששברה את גב הגמל היתה היום, תוך כדי קידוד DVD ל- AVI בתוכנה DVDX, וגלישה באינטרנט, עבר פתאום המסך ל וstandby ואיתו כל המחשב. כלומר האור בעכבר האופטי כבה, והמנורה של ה harddisk לא דלקה. אם אתם חןשבים שזה הכרטיס מסך אז לא נראה חי כל כך, כי הרצתי אותו ב3dmark בלי בעיות בכלל וגם קיבלתי 7300. יכול להיות משהו בספק כח? אולי לוח, דרייברים, טולי אפילו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז אתמול שיחקתי קצת MW2 ואחרי חצי שעה בערך המשחק התרסק (כמו שקורה לא מעט פעמים), ניסיתי להפעיל אותו מחדש התמונה נתקעה,הופיעו 20 קווים כחולים על המסך ונאלצתי לעשות ריסטרט. אחרי ההפעלה מחדש הכל מתחיל כרגיל, רואים את הסמל של ווינדוז והכל אבל אז המקלדת נכבית ומופיע מסך שחור - יש לציין שהמחשב עצמו נראה כאילו הוא עובד כרגיל, נורת המסך לא מתחלפת (עדיין יש אות?) והמאוורר של הכ.מסך ממשיך לעבוד והכל. ניסיתי לפתור את הבעיה בשיטת האלימינציה וכלום לא עבד. להלן מה שניסיתי: -הכרטיס עובד במצב בטוח או ללא דרייברים בתצוגת 265 צבעים 640X480 המזוויעה, הסרתי את הדרייברים בלוח הבקרה ובתוכנה חיצונית והתקנתי אותם מחדש (גם ניסיתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק של הכרטיס). -התקנתי ווינדוס 7 על כ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה מוזרה כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7: אחרי המסך שבו הוא טוען קבצים המסך הופך לשחור עם הסמן של העכבר ושום דבר אחר לא מופיע, מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יכול להיום הגורם למסך שחור פתאומי לאחר בוא נגיד חצי יום של עבודה? יש לציין שאני לא יודע מה קרה ממש כי ישנתי באותו זמן... יש לי amd t-bird 1.4 ghrz , 512 ddr , asus a7m , מערכת הפעלה win 2k sp3. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה, ולאחר שני מסכים בדיוק, הופך למסך שחור בלי כלום, בלי תגבה (במקום המסך שהווינדוס מתחיל להיטען). ניסיתי לטעון דיסק התקנה של ווינדוס . הוא מראה לי לכמה שניות Setup is inspecting ואח"כ חוזר למסך השחור הזה. למישהו יש מושג מה הבעיה\ איך פותרים ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני שומע לי מוזיקה האיי סי קיו פתוח וגולש בכמה עומדי אינטרנט, עד שפתאום מסך שחור ואי אפשר לעשטת כלום מלבד ריסטרט! מה זה יכול להיות ? שמתי לב שלפני כן האייקון של העכבר נהיה כמו ריבועון כזה מקורטע! מה זה יכול להיות? יכול להיות ששורש הבעיה זה בדרייברים של הכרטיס מסך? (יש לי גרסה 3.8). תוה רבה לכל למי שעוזר!
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה
-
שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר) תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט. הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר, לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר.. אפשר לפתרונות אפשריים. המפרט שלי i5-4590 Gigabyte GA-Z97-D3H 8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס R7 260X של גיגהבייט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן מסך LCD 15"Benq, והוא רושם לי Out Of Range,וזה לא הודעה שקופצת..זה על המסך עצמו... ניסיתי לשחק עם ההגדרות,לשנות רזולוציה,לא הצלחתי... ת'אמת חשבתי שזה הכ.מסך..שהוא ככ ישן וגרוע שאין לי מושג מהוא..הוא ON.B וזה עם מעבד סלרון פשוט.. אתם חושבים שזה הכ.מסך? אם כן אז הפתרון היחיד זה להחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני משחק אני מקבל 58 יציב. בפועל ה2 FPS האלה לא משפיעים משהו על הביצועים אבל יש משחקים שאני משחק אונליין שאם אני משחק מול מישהו שיש לו 60 קבוע (למשחק הזה יש הגבלה של 60 מקסימום) ולי יש 58 קבוע אז זה מציג את הביצועים שלי באדום ואת שלו בירוק. בפועל אין לי ממש בעיות של קרטועים במשחק זה פשוט מציג את זה ככה בגלל ההבדל הקטן הזה. האם יש דרך לעלות את הFPS שיהיה יציב על 60? בדקתי בהגדרות של המסך וזה כבר על 60. וניסיתי גם משחקים מאוד ישנים אז זה לא משהו עם המחשב
-
- 0 תגובות
- 165 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המסך לפתע הפך לחשוך מאוד למצב כזה שהייתי צריך להתאמץ ולראות שאכן הוא מציג תמונה. יש לציין כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק, התמונה בהירה למשך דקה-שתיים וחוזרת להיות חשוכה.
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי לכולם, המסך של המחשב הנייד שלי התחיל פתאום לרצד בלי שום התראה מראש DELL XPS 15Z המסך מרצד לכמה שניות ומפסיק לבד. אין שום תבנית מסוימת או משהו ספציפי שאני עושה שגורם לזה. מרגיש רנדומלי לגמרי.... מצורפת תמונה של התקלה תודה לעוזרים מורן (אני בת, כדי שהתגובות יהיו בלשון נקבה )
-
- 20 תגובות
- 25.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למנהל הפורום ולכל המשתמשים בעייתי היא כזו - מסך הנייד שלי מתחיל לרצד והופך לכחול לפעמים - המסך הוא חדש (פחות מחצי שנה) והמחשב הוא מסוג HP pavilion אם למישהו ישנה תשובה עבורי או שנתקל בבעיה דומה אני אשמח אם יפנה אלי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-