תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם עוד שאלה, הפעם בקשר למסך שלי. יש לי מאג די ישן שקניתי לפני כמה שנים, הוא שורד לא רע (XJ500T ), הבעיה היא כשאני משחק הרבה, הוא נכבה בלי סיבה, המחשב "כביכול" במן מצב standby מוזר כזה ונדלק שוב וחזור למצב נורמלי רק אחרי שאני עושה ריסט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, יש לי רדאון 9800 פרו של MSI וAMD 2800 64b ) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. אני מרוצה מאוד מלבד העובדה שבכל כמה שניות המסך ניהייה שחור לרגע, פעם או פעמיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה במסך אבל כשהוא מחובר לXBOX אין שום בעיות כאלה, זה קורה רק כשהוא מחובר למחשב. המסך הוא מסך פיליפס 37' FULLHD המחשב הוא intel e7400 לוח אם של ג'יגהבייט EG45M כרטיס מסך מובנה שני המכשירים מחוברים בניהם בHDMI יש אפשרות לכוון את המחשב למצב "חסכון חשמל". כשעשיתי את זה התדירות של היכבות המסך עלתה. האם זה קשור או שרק היה נדמה לי? בנוסף - האם יכול להיות שזה בכלל המסך מנסה כל הזמן להתאים אוטומטית את הרזולוציה? זה לא סביר אך אפשרי. הרזולוציה מותאמת והרצים מותאמים גם כרגיל, אודה על כל עזרה שתבוא, הפורום לא אכזב אותי עוד אף פעם…
-
- 17 תגובות
- 28.6k צפיות
-
-
היה לי מסך ישן ('17 של MAG )מהדגמים הגדולים והמאסיביים. הייתה לי שם לאחרונה בעייה שהמסך היה נכבה כל כמה זמן לשנייה אחת ונדלק שוב. לבסוף המסך הזה התקלקל בעקבות קילקול המסך הישן, רכשתי מסך LCD חדש של BENQ, מהמתקדמים, מהירות תגובה 8MS. אחלה מסך! עם זאת, התופעה של כיבוי המסך מדי פעם לשניונת מתרחשת גם במסך החדש. המוזר הוא שזה קורה בגלישה רגילה באתרי אינטרנט אבל לא כשמשחקים במשחקי מחשב מתקליטור. הבעייה הזו משגעת אותי כי אני חושש שהיא זו ששרפה את המסך הישן (אולי זה שרף את הספק שלו) ועלולה לגרום נזק גם למסך החדש. מה יכולה להיות הבעייה? במקביל לכך שהמסך הישן נשרף פתחתי את המארז ומצאתי שהמאורר של כרטיס המסך לא פעל (ופתרתי כך בעייה אחרת שמשחקים היו נתקעים). רכשתי מאורר והתקנת…
-
- 7 תגובות
- 9k צפיות
-
-
כשהדלקתי את המחשב היום ראיתי כרגיל את תהליך הטעינה במסך, אלא שברגע שהווינדוז עלה - המסך כבה. עליתי ב-safe mode ושיניתי רזולוציה ל-16 צבעים. זה בהחלט עשה את העבודה, אבל אז עליתי במצב הרגיל, שיניתי חזרה את ההגדרות, וכשעשיתי ריבוט המחשב כתב שהוא מעדכן את ההגדרות, אך לא הגיב. עכשיו אני תקוע בלי הדרייברים, וכרגע אין לי במחשב ההוא חיבור לאינטרנט (ובמחשב הזה אין צורב לצרוב דרייבר, בהנחה שאמצע אותו בכלל). ו... אני תקוע עם מחשב שנראה כמו ה-XT הישן שלי (בעצם, אפילו גרוע יותר כי היה לי סופר VGA עם 256 צבעים). רק חסר לי מעבד התמלילים איינשטיין, הקוואטרו-פרו ואולימפיאדת הקיץ (או קליפורניה גיימס, זוכרים?), ואני מגיע לפלזנטוויל גרסת ישראל. הקיצר, יש דרך לעקוף את הצורך בהתקנת הדרייברים (…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המחשב של אחותי : Amd 3800X2 S939 512M X 2 DDR1 CL2.5 Win XP pro sp2/3 (לא בטוח) וכרטי מסך 6600 של ג'יגהבייט. הכל עבד בסדר גמור עד שהיום היא פתחה את המחשב. המסך נדלק והכל רץ. אחרי שזה סיים לטעון ורצה להפעיל את המערכת ההפעלה, המסך נכנס למצב חיסכון ובעצם לא ראו עוד כלום. המחשב לא נכבה והכל נראה כשורה. חשדתי במסך וחיברתי למסך אחר תקין בוודאות. גם פה אותו הדבר. אין לי מושג מזה מאחר וגם המסך וגם הכרטיס מסך בעצם פועלים בהתחלה. הכל היה תקין כאמור במשך כל השנים. ב-Safe mode המערכת הפעלה עולה והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש מקווה שתוכלו לעזור לי ואולי אוכל לעזור למישהו בעתיד... אז ככה: התקנתי Gears Of War ואחרי ההתקנה הוא ביקש ממני לעדכן דרייבר של המעבד שלי (מפרט בהמשך...) אז הורדתי עדכון והכל הסתדר (הוא הפסיק לבקש את העדכון...) ואז כשאני מתחיל משחק חדש הוא מעביר אותי למסך הLoading ושם אחרי דקה שתיים המסך נכבה... אבל לא בצורה שהוא פשוט נכבה ואפשר להדליק ולהמשיך לשחק אלא פשוט כאילו "מתנתק" מהמחשב (כמו שמפעילים את המסך כשהמחשב מכובה ואז הוא רושם את ההודעות של לבדוק עם המחשב פועל וכו'...) מפרט: Amd athlon 64 processor 3200+ 1 gb ram geforce 6800 gs לא מחשב מאוד חזק אבל על Medium-Low המשחק אמור לרוץ סבבה.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים שהמסך נכנס לי לPower saving mode איך שאני מדליק אותו. המחשב עצמו עובד ושומעים שהווינדוס עולה. השאלה אם זה בהכרח בעיה בכרטיס מסך ואם יש משהו לעשות חוץ מלהחליף אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המחשב הבא: Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz MB: ASUS P8Z77-M 2x4GB DDR3 Dual Channel @ 812.1 MHz G.Skill ASUS 295 GTX PSU: HuntKey APFC 700 יש לי בעיה בחלק מהמשחקים, בזמן שבמשחקים אחרים הכל עובד תקין. מה שקורה זה שיש משחקים שבמהלך המשחק, לפעמים אחרי 2 דקות, לפעמים אחרי 15 דקות, המסך פתאום נכנס למצב שינה, המאוררים ממשיכים לפעול, ואני שומע את המשחק, אבל המחשב לא מגיב, הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות hard reset עם הכפתור (לחיצה 10 שניות). הבעיה קיימת כבר זמן מה, ואני עצמי מבין לא מעט במחשבים, אז הרצתי מגוון בדיקות: עידכון דרייברים + עידכון BIOS ביטול כרטיס קול מובנה בביוס (יש לי אוזניות עם כרטיס קול חיצוני 7.1) בדיקת יציבות ספק עם OCCT, הבדיקה רצה במשך שעתיים עם מטח…
-
- 42 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
ניקית את המחשב מאבק כיוון שהמחשב לא נדלק לפני עכשיו שאני מדליק אותו הוא עולה ומגיע למסך נעילה ושם המסך נעילה כחול ולא מופיע שום דבר
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה: לפעמים שמסך המחשב מגיע ל- "saving power" (בהגדרות זה "מסך שחור\Black"), בתכלס צריך רק לגעת בעכבר\מקלדת כדי שיחזור לתפקד\מסך ראשי, ולא ישאר ב- "saving power mode". רק אצלי הוא נתקע באותו "מסך כבוי"... הפיתרון האפשרי היחיד הוא: ללחוץ על כפתור הריסטרט (Restart) במארז, מבאס שאי אפשר לשמור כלום באותו זמן. שזה לא באמת פיתרון טוב, אבל זו הדרך היחידה "להתקדם" אחרי שהמסך לא חוזר לתפקד :\ יש לי כרטיס מסך- R9 Vapor-x 280X ומסך מסוג- Dell U2312MH אז בטלתי את האפשרות להגיע למצב- "saving power" , האם זה פוגע במסך או שיש פגיעה אחרת\"כלכלית"? לחצתי על כמה כפתורים על המסך כשהיה "כבוי" (צילמתי), וקיבלתי הודעה שלא מגיע כוח למסך מהמחשב, מדוע? תמונה הממחישה: …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי שלום קניתי מחשב חדש לילדה שלי ללא מערכת הפעלה , הורדתי ווינדוז 10 דרך האתר של החברה ישירות להארד דיסק , ,ניסיתי להתקין , שיניתי את ההגדרות בביוס המחשב שיפתח דרך היו אס בי , ישר אחרי שהמחשב עולה המסך נתקע מה יכולה להיות הבעיה ? חייב עזרה דחוף בבקשה
-
- 121 תגובות
- 34.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, בימים האחרונים, בזמן שאני "מעיר" את המחשב לאחר המתנה המסך מהבהב מס' שניות ואז מתייצב. המסך נקנה לפני כ-5 שנים. היכן הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים קראתי את המאמר על עיגול כבלים והחלתתי לעשות זאת בעצמי. לקחתי את המחשב היותר ישן שלי (P2 350MHZ) כדי לנסות כודם עליו, עיגלתי לו את כל הכבלים, חיברתי, הפעלתי, ו... כלום. המסך לא מגיב, אפילו לא משנה את צבע הנורה ממצב המתנה לדלוק. ניסיתי לחבר את המסך למחשב השני ושם הוא עובד כרגיל. ניסיתי לשחק עם סידור הכבלים וגם לא עוזר. אני טועה אם הבעיה נוצרה בגלל סידור הכבלים, או שפשוט בצרוף מקרים מדהים הכרטיס מסך החליט למות בדיוק באותו הרגע ד"א כשאני מפעיל את המחשב, נורות ה PAWOR וה HDD עובדות. אבל נורת ה HDD נשארת דלוקה רצוף
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום , התחילה לי בעייה ליפני שבוע במסך , כל פעם שהייתי רוצה לעבוד על המחשב והוא היה במצב סטנד ביי כזה או מכובה (המסך) היה לוקח לו משהו כמו 5 דקות לחזור לדלוק. כשהוא כבר חזר לעצמו הוא עבד בסדר גמור כרגיל. כל יום הזמן הידלקות שלו עלה עד שהיום הוא כבר לא עולה יותר , הנורית שלו מהבהבת בכחול והוא לא נידלק. המסך הוא : lg flatron L227WT האם המסך גמור או שיש עוד מה לעשות? , לשלוח לאנשהו לתיקון ? בכל זאת הוא עבד בסדר ברגע שהוא נדלק.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-