תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מסך מחשב מסוג AOC 19 אינצ'. בזמן האחרון המסך מרצד מדי פעם, כלומר התצוגה מתחילה לרעוד ולהיות מטושטשת. הכרטיס מסך הוא 7600GS והדרייבר מעודכן יחסית- גרסא 307.83. אשמח לעזרה בנוגע לבעיה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי במהלך התקנה של משחק, הלכתי שנייה למטבח וכשחזרתי, המסך פשוט נהיה שחור, כלומר רואים שיש תצוגה אבל היא שחורה. לא משנה מה אני עושה, התצוגה היא שחורה. עשיתי הפעלה מחדש, החלפתי את כבל הדיספלייפורט בHDMi, החלפתי את הכבל חשמל של המסך, הוצאתי/הכנסתי את הRAM ושום דבר לא עוזר. זהו, הלך המסך? *חייב לציין שחיברתי את המחשב למסך טלויזיה והכל תקין. הנה סירטון, תראו על מה אני מדבר: https://youtu.be/7EiDlskiduU?si=0OXKhpgpaXL9SKLg
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהסיכויים למצוא תשובה או לתקן הם קלושים, אבל בכל זאת אנסה: לאחר הוצאה וחיבור של כבל החשמל מהמסך עצמו, המסך חדל לפעול. הכוונה בחדל לפעול היא שהוא לא נדלק בכלל, ולא שרק אין סיגנל או משהו דומה. ניסינו להחליף כבל, להחליף שנאי, לחבר למחשב אחר וכלום לא עזר. די ברור שהתקלה במסך עצמו. השאלה היא אם יש דרך למצוא ולתקן את הבעיה בצורה עצמאית (ע"י פתיחת המסך וכו). על תיקון המסך דורשים 500-600 שקל וזה לא משתלם. תודה רבה לעוזרים! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחשב נייד,וינדוס 10 במעבר בין כרטיסיות באינטרנט המסך מחשיך ואין אפשרות להמשיך בפעולה ורק לאחר ניסיונות חוזרים ניתן לסיים את הפעולה . מה יכולה להיות הבעיה?חומרה?תוכנה? תודה מראש אהוד
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מסך 15 אינץ' של סמפו אני יודע שהוא זבל אבל יש לי אותו כבר איזה 4 שנים והוא היה בסדר פתאום יום אחד הוא נהיה מטושטש שינתי דרייברים, רזולוציות, הכל ועדיין נשאר ככה זה אומר שעבר זמנו או שיש משהו תקן בינתיים עד שאני יקנה חדש כי זה ממש מאמץ את העיניים אני עיוור כבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI), שיחזרתי את המערכת שבוע ומשהו אחרונה, ניסיתי כבל HDMI אחר וגם בכניסה אחרת בטלוויזיה ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה אפשר לנעול, תודה וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת משחקים במסך מלא, כלומר שהמשחק מתפרס על המסך כולו- במצב כזה תוך מספר דקות המסך נכבה ורק אתחול מוציא את המחשב מהבעיה. כרגע אני בתהליכי בדיקה לזיהוי מקור התקלה ובזמן הזה אני מעוניין להמשיך לשחק במשחקים שמותקנים אצלי. (בתקופה הזו לא כל כך מתאים לי לקחת את המחשב לבדיקה בחברה ממנה רכשתי את המחשב) מה שקורה זה כשאני מפעיל תוכנה- לדוגמה MS Flight Simulator 2004 במצב לא מלא (מצ"ב תמונה) כלומר שורת הווינדוס למעלה ולמטה, המסך לא נכבה והסימולטור עובד באופן רציף וללא תקלות. למצב המסך הלא מלא אני מגיע דרך שינוי בהגדרות. משחק אחר על מנת להשתמש בו אני פותח אותו גם במצב של ווינדוס (מסך לא מלא) דרך אייקון שעליו כתוב ווינדוס בתיקייה בה המשחק מותקן. עכשיו הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך NEC AccuSync LCD 72VM וכ. מסך מובנה לוח אם INTEL GMA 3000. לאחרונה המסך מסרב להכנס למצב STANDBY ע"י WINDOWS XP. המסך מפעיל את שומר המסך בזמן הקצוב, אך כאשר הוא אמור להכנס למצב STANDBY כעבור X דקות הוא נכבה לרגע ואז נדלק שנית, כאילו מישהו נגע במקלדת או העכבר. אמנם למחשב יש מקלדת ועכבר אלחוטיים ולכן יתכן שתנועה או קליטה של תנועה כלשהי שלהם עלולה "להעיר" את המחשב, אך עובדה היא שהבעיה מתעוררת רק בכניסה למצב STANDBY, במצב SCREEN SAVER אין שום בעיה והוא נשאר במצב הזה עד שהוא אמור, כאמור, להכנס למצב STANDBY. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בבוקר הכל היה בסדר וכשהדלקתי את המחשב בצהריים התצוגה הייתה מעוותת ושום דבר שעשיתי לא הצליח לתקן את המסך. אז אני רק רוצה להיות בטוח שהכרטיס מסך באמת גמר את חייו לפני שאני מתחיל להתעניין בלקנות חדש.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משחק במשחק DIRT ופתאום המסך נכבה לי(הנורה הופכת לכתומה מצהובה),אני עושה ריסטרט והמסך חוזר לפעול. מה הבעיה כאן? תודה מראש ועם צריך את דגם המסך תסבירו לי איך לבדוק את זה כי אני לא יודע איך .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מידי פעם המסך שלי כאילו נהיה שחור (הבעיה לא במסך) אני מאתחל את המחשב והכל חוזר להיות בסדר. אני עדיין שומע שהמחשב עובד אבל כאילו ניתקתי את המסך איך להתחיל לבדוק את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב ישן אבל מספיק לשימושים שלי. לאחרונה יש לי בעיות עם המסך, המסך פשוט מפסיק לקבל אותות מהמחשב, המחשב ממשיך לעבוד אך לא ניתן לראות כלום במסך. יש לציין שהמסך תקין. זה לאשתמיד אני לא רואה כלום במסך. אני רואה ואחרי כמהב זמן הוא מפסיק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל. יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-