עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה חודשים התקלה התחילה כאשר מדליקים את המחשב המסך כבוי ורק אור אחד דלוק אבל מה שמפתיע זה שהמאוורר מאחורה (מצורפת תמונה) פועל אבל המחשב לא נדלק ולא מגיב מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  2. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Decorator,

שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. Started by Batels,

קיימת תוכנה לנעילת תיקיות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by amitrotem,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. Started by shaithebest,

בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  10. Started by אליקס,

בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by yuval48,

המחשב נכבה בערך לאחר 10 דק', האמת שאני לא חושב שזה קשור אבל הכרטיס מסך מאוד חם שאני נוגע שם.. וחוץ מזה כל המאווררים עובדים(חוץ משל הכרטיס מסך) איפה הבעיה בדרך כלל במקרים האלה? לוח אם?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. Started by eranisra,

שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by Zeev86,

אהלן. לאחרונה אני מקבל BSOD שניה לאחר שאני מכניס כבל HDMI לטלוויזיה. מה יכול להיות גורם לבעיה? פרטים: 1. בבדיקת הLOG של התקלה יש לי קובץ kernel מודגש במקום הראשון. אם יש צורך להעלות את קובץ הלוג, אעלה אותו היום בערב כשאחזור מעבודה. 2. מדובר על טלוויזיה Samsung UA40EH5000 LED ‏40 אינץ. שמתי לב עוד מהיום הראשון שכשאני מחבר את כבל הHDMI, כל הלוח עם כניסות החיבורים נכנס מעט בפנים. השאלה שלי, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? האם יש סיבה להזמין טכנאי של הטלוויזיה? להחליף כבל HDMI? המקרה חזר על עצמו מספר פעמים ואני לא רוצה שהמחשב ייפגע מזה (מדובר במחשב חדש גם כן). אני מחבר את חיבור הHDMI לכרטיס מסך gtx660ti תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by malksaf12,

מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by xena,

זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. Started by Wunderbar,

שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...

17. Started by coperl,

היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by xena,

?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. Started by nizans0,

שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. היי האם יש אפשרות להוריד תוכנה שאני יוכל לראות בה אם היה לי ריסטרט באמצע הלילה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם..! אז ככה הורדתי את הסרט oblivion 2013 complete bluray. 48gb זאתי בעצם גרסת המקור של הדיוידי של הסרט. ההורדה בעצם באה לי כבר אחרי שהוציאו לי אותה מה- קובץ bin or mds. זאת אומרת שאני יכול לראות את הסרט רק ידני. הבעיה היא שאם הוא היה כבר בא כתמונה אז הוא היה טוען לי את התקייה של הסרט כאילו זה הדיסק הראשוני ואז מסודר גם היה עולה לי כל התירגומים וכו..וידני אני לא יודע איך לטעון התירגומים. ראה: השאלה שלי איך אני הופך תקייה שלמה לקובץ mds or bin..כדי שאחרי זה אני יוכל לטעון אותה ואז היא תעלה לי אותה כמו דיסק מקורי עם כל האופציות מסודר..תודה לעוזרים מקווה שהבנתם אותי חח(=

23. Started by tamirby,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. קניתי בדיוק היום מחשב חדש עם כרטיס גרפי GTX 760 ושאני מנסה לשנות רזולוציה אני רואה שיש לי רק 3 אפשרויות... אז אחרי חיפוש זריז בגוגל מצאתי דרך להראות עוד אפשרויות דרך advanced settings אבל זה הוסיף לי רק עוד אפשרות אחת... מה אני עושה בשביל לקבל אופציית בחירה גדולה יותר? דבר נוסף:התקנתי את הדרייברים(הדיסק שבא עם המחשב-או מה שזה לא יהיה) ואני לא בטוח ב100% שהכל מותקן טוב..כן, הסרתי והתקנתי מחדש כמה פעמים. יש דרך לוודא שהכל כמו שצריך ומותקן טוב? דבר נוסף שנזכרתי בו כרגע: באתר canyourunit זה מראה לי שיש לי 0.0 Dedicated Video RAM ,מדוע? תודה על העזרה וסליחה על החפירה (:

25. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

דיונים חדשים בפורומים