תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס שלי עובד שהמחשב עולה ואז לפני שהוא מגיע לשולחן העבודה(בדיוק אחרי שעולה) אז המסך נכבה(יש אור כתום) אני לא יודע מה קרה... אם מישהו יוכל לעזור לי הכי מהר שאפשר אני ישמח.. אני עכשיו אם כרטיס מסך שנת 0 נראה לי
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם... הרגע פניתי בפורום Windows בקשר לבעיות שיש לי במחשב.. כל 20-30 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש הכוונה עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה.... עכשיו ביטלתי בהגדרות בווינדוס שזה יעשה ריסט כל פעם מחדש ופשוט רציתי לראות את השגיאה שאני מקבל במסך הכחול.. וזאת השגיאה בעצם: Stop: 0x0000008e (לא העתקתי עכשיו את כל השורה הזאת).. ומתחת יש עוד דבר הנה תסתכלו: Nv4_disp.dll - Address Bfoafda2 base at bfo12000, datestamp 3da4eefc9 מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב בעיית חום אני לא חושב שיש.. בדקתי טמפ' טמפ' מעבד עומדת על 50-55 שזה נחשב לסביר יש לי AthlonXP 2000+.. מה הבעיה חבר'ה? ואל תגידו טמפ' גבוהה כי בעבר היה לי גם 58-60 ולא היה עושה ריסט
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חברים קיבלתי מחשב חדש, עם הארדיסק WD 80 ג'יגה SATA, שמעתי שיש דיסקט התקנה מיוחד להארדיסק SATA, כאשר אני עושה FDISK. מישהו יכול לתת לי לינק או משהו בסגנון? אני חייב עזרה דחוף, "להתקין" את ההארדיסק. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם המיפרט של המחשב שלי: AMD 64 BIT 3700 לוח אם של GIGABYTE כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37 בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן. הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה). הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המסך והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: יכול להיות שנדפק כרטיס המסך? זה ככה מהיום בבוקר. ניסיתי לעכן דרייברים במצב בטוח אבל זה לא עזר. כרטיס המסך שלי 6600GT.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לבדוק איך זה מתחלק?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4c800 deluxe והינה קישור ל-PDF שלו http://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/sock478/P4C800/e1224_p4c800.pdf הזיכרונות שלי הם.. corsair TWINX1024-3200LL עכשיו... הקונפיגורציה שלהם היא... Tested at ultra-low latency settings (2-3-2-6), command rate of 1T והשאלה שלי היא כזאת... בביוס שלי יש את האופציות הנ"ל.... בעמוד 4-19 ב-PDF של הלוח (שנתתי קישור כאן למעלה) ולא יודע למה אין לי אפשרות להעתיק מה-PDF (אבל לא חשוב....) יש תאור של הקינפוג של הזיכרון בביוס... אבל אין לי מושג מה מיתייחס למה..... אז אם מישהו מבין בזה ויכול דקה להציץ ולהגיד לי מה לעשות אני יהיה אסיר תודה.... בעיקרון הכנסתי בסדר מלמעלה למטה את המיספרים 2-3-2-6 ואז באחרון היה לי ליבחור או…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול שכתוב בו שהייתה שגיאה או משהו כזה ואז כתובה השורה: kernel_stack_inpage_error מתחת לזה כתוב, לבדוק אם הותקנה חומרה חדשה יכול להיות שהיא לא הותקנה כמו שצריך אז להסיר אותה או לעשות לה disable, או להתקין אותה שוב מחדשה. ומתחת כתוב לעשות disable לbios memory caching ו shadoing הינה קובץ זיפ של ה minidump: http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3NQUSNHRF5GTR05HNR65BAULOW מה זה? מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מסך של proview 17 אינץ' עכשיו הבעי ההיא כזאת: פתאום בלי שום קשר עולה הדבר הזה של הגדרות המסך (הדבר הזה שמפעילים אותו בלחצנים שבמסך) זה עולה ויורד כל כמה שניות אי אפשר לראות מה יש מאחורה תדה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי חשד שמשהו לא תקין בחיבורי ה-USB שלי החיבור בכללי עובד ומזהה כשאני מחבר משהו אבל בזמן האחרון האינטרנט (רשת) שמחובר דרך USB מתנתק וחוזר כל כמה דקות וגם נתקלתי בכמה בעיות עם חיבור עכבר ל-USB. האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם החיבור תקין, אם הוא מעביר נתונים כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שבוע קניתי ג'ויסטיק כמו של סוני עם חיבור למחשב.. הג'ויסטיק אמור לעשות רטט כשמשחקים אבל משום מה הוא לא עושה את זה .. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב עשה כמה ציפצופים ונכבה, אחר כך פתחתי אותו נגעתי קצת בכרטיס מסך ובכרטיס זיכרון הוצאתי תבטריה העגולה הזאת והחזרתי הדלקתי את המחשב והוא עבד. שיחקתי באיזה משחק ושהגתעי לנקודה מסוימת במשחק המחשב נכבה,שוב פעם שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך וכל אלה והמחשב עבד, שוב שיחקתי במשחק ושוב הגעתי לאותה נקודה במשחק והמחשב נכבה ועכשיו אני כבר לא מצליח לתקן את זה.. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה יש לי רעשים מוזרים מכייון המארז, רעש (חלש) של מנוע מתנשף, בהחלט לא הרעש הרגיל של ההארד דיסק! הרעש גם מרעיד לי את כל המארז, רעד קל אך שוב, לא סטנדרטי המחשב עובד בסדר... מה זה ??
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום המחשב לא נידלק אבל לא ראו מסך,פתחתי תמארז וראיתי שהמאוור שצמוד למאוור של המעבד לא עובד פירקתי אותו ושמתי בו זז קל והוא עובד עכשיו והמחשב עובד (ביגלל זה המחשב לא עלה ??) עכשיו עם כן אני רוצה ליקנות מאוור כזה ותמישחה שבניהם איזה מאוור קונים ?? תודה יש תמונה תיראו למה אני מתכוון!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק סמסונג של ATA133 והלוח שלי גם תומך ב ATA133 (abit nf7) מישהו אולי יודע איך אני יכול להגדיר שזה יפעל ב ATA 133 כי עכשיו זה פועל ב 100 וניסיתי דרך ה device meneger אבל הוא לא נותן לי משם יש שם רק 100 אז אולי זה משהו בביוס .... אז עם מישהו יודע מה צריך לעשות שם כדי שזה יפעל ב ATA133 אני מאוד ישמח
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-