תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי מסך LCD שטוח 19" שמחובר כרגע בחיבור D-SUB (לפחות עד שאני אקנה כבל DVI). כשכיביתי את המחשב בלילה הוא התכבה כרגיל (ההרדיסק והמאווררים הפסיקו לפעול), אבל הנורית של ההרדיסק והנורית של אחד הצורבים נדלקו (יש לי צורב נוסף והנורית שעליו לא נדלקה). הקשבתי למחשב הרבה זמן אבל ההרדיסק לא פעל וגם לא המאווררים. המחשב גם לא נכנס למצב SLEEP או HYBERNATE כי כשלחצתי ריסט או על הכפתורים במקלדת כלום לא קרה. ניסיתי גם לכבות אותו באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולא דרך הוינדוס ועדיין אותו דבר קורה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב והוא עדין נשאר מכובה עם הנורית של ההרדיסק ושל אחד הצורבים דלוקה. כשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכבר הייתי בטוח שהלוח אם או הספק נדפקו והלכתי ליש…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של ASUS NFORCE 650I . הבעיה היא שהכרטיס רשת ה ONBOARD עושה לי בעיות אני מחבר אליו את הכבל המוצלב על מנת שהמחשב השני יוכל להתחבר לאינטרנט גם אבל אין שום אינטרנט. ב DEVICE MANAGER הכל בסדר ו MY NETWORK PLACES הכל בסדר אבל אין CONECTIVITY וזה מוציא אותי מדעתי . מישה פה גם נתקל בדבר הזה יש לו פתרון לבעיה??? אני צריך עזרה דחוף.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
hey everybody. since today's morning my computer screen showed blank image even though windows was uploaded as normal. after a few tries it showed the image correctly for a few moments and then it started to hiccup that much i cant use it. and then a blank image again. i think the problem is in the graphic card and not the screen itself but im not sure. what is the problem, what caused it. how can i fix and and how can i make sure the problem wont come back later? (im using my bro' comp which hebrew isnt installed in, but i can still read in hebrew.) thanks for helping, ran
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב עצמו משמיע קולות צפצופים(גם לאחרונה ניגמר המקום בהארד דיסק)..(זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש אפשרות שלא הרבה מכירים אותה זה להפעיל ספק בלי שהוא יהיה מחובר ללוח אם. אני יכול להסביר איך, לוקחים חוט מגולף בשתי הצדדים שלו (חוט של כמה ס"מ מספיק) ובחיבור ATX של ה20 פינים מחברים לפין מספר 14 (הירוק) ולאחד מהפינים של החוטים השחורים, ואז שמכניסים לחשמל הספק נדלק. עכשיו, אני צריך למצוא דרך להפעיל באותה שיטה ספק ישן שהוא לא ATX, מה שמוזר שיש לו את המתג הפעלה של המחשב מחובר לספק עצמו (כנראה שככה זה היה פעם) אבל שאני מחבר לחשמל ולוחץ הספק לא עובד, כנראה שבכל זאת צריכים ליצור איזה גשר. מי שבספק אם הספק עובד, אז בדקתי שאני מחבר ללוח והספק עובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס במחשב או משהו שיוצר כל הזמן nonstop קבצי *.tmp בתיקייה של norton system works/anit virus/qurentine הנורטון כל הזמן מוציא לי הודעה על זה הוא מחק קובץ בלה בלה בלה .tmp אבל אני רואה שזה כל הזמן נוצר מחדש.... באלפים (כרגע המחשב סגור ואני מדבר מהמחשב של אבא שלי). מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם אפשר לינק לתוכנה שתוכל לבדוק לי תקינות של זיכרון פנימי .... תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק בתקלות חומרה, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב, עכשיו זה כבר רשמי, זה לא קשור בכלל למשחק מסויים. אני תמיד מקבל ב(כמעט)כל משחקי התלת מימד BURSTים ואנימציות חלקות כמו נייר שיוף. זה פשוט בלתי נסבל, ולא פוסק. האם למישהו יש פיתרון, לפני שאני מעיף את כל C: לקיבינימאט ומפרמט? (אני לא מדבר על ארטיפקטים, אלא על אנימציות לא חלקות בגרוש) אני כרגע נמצא על דרייברים 78.01 כי סדרת 8 גרמה ל-PoP:WW ו-PoP-T2T ל-BSOD. המפרט מימין. Help, please! עריכה: תופעה מוזרה היא שכשאני מנסה לצלם את ה-BURSTS ב-FRAPS האנימציות שוב חלקות לגמרי עד שנגמרת ההקלטה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של riva tnt על הכרטיס יש צלעות קירור ואין מאורר.. הוא מתחמם מאוד מאוד מאודדדדדדדדד שאני נוגע בצלעות קירור אני לא מסוגל להחזיק את היד יותר משלוש שניות ,כאילו אני נוגע במים רותחים.. למה זה ככה??????????
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום.. במחשב שלי (פנטיום 4 די ישן) כאשר אני מכבה את המחשב, כל מה שמחובר לUSB נשאר דולק גם לאחר כיבוי המחשב. השאלה שלי איך אני מבטל את זה? האם דרך הביוס? או שישנה דרך אחרת? אני לא מצאתי את הפיתרון בביוס כך שאם מישהו יודע, אשמח להסבר איך לעשות זאת. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב לפתע ביום בהיר לא נדלק, פתחתי את המחשב ונסיתי להדליק המאווררים מסתובבים לשנייה ונעצרים, הלד בלוח אם דולק. החלפתי ספק כוח חדש שהיה לי בבית ושוב אני מנסה להדליק את המחשב המאווררים מסתובביב לשנייה ונעצרים. למישהו יש רעיון מה הדבר הבא שאני צריך לבדוק ?.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום שיחקתי במשחק מחשב דרך מערכת הפעלה dos ומאז שסגרתי המחשב עולה רק בsafemode יש לי windows 10 איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של סאונד במחשב אני יכול לשמוע מוזיקה ולראות סרטים אבל אני לא שומע את הצלילים של המחשב (מערכת ההפעלה ,מסנג'ר,ICQ,אתרים באינטרנט ) יש לי כרטיס קול מובנה הסרתי והתקנתי את הדרייברים שלו אבל זה לא עוזר מה עושים????
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני צריך בבקשה שתביאו לי לינק לביוס עדכני של הלוח-אם הזה: ASUS P4SGX-MX-UAYZ תודה ענקית לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה מתרחשת לי תופעה מאוד מוזרה במחשב. המחשב מחליט לאתחל רק בפעם השניה שאני מנסה להפעיל אותו - הפעם הראשונה, הכוונה היא אחרי שהמחשב כבוי זמן ממושך. בלחיצה על כפתור ההפעלה נדלקות כל הנורות, המאווררים ואורות הבקרה בכוננים, אבל אין תמונה על המסך. בד"כ כיבוי של המחשב והפעלה מחדש פותרת את הבעיה, אבל מדי פעם המסך מפסיק לקבל תשובה סתם בלי סיבה לאחר עליית הוינדוס. המאוורר של כ.המסך נראה תקין וחיזקתי את הכרטיס למקומו. ניסיתי גם להפעיל את המחשב כשכל הכוננים מלבד הכונן הקשיח מנותקים - אולי בגלל הספק. חשבתי שאולי זו בעיית זיכרון אז ניסיתי להחליף את מיקומי הסטיקים או להפעיל רק עם סטיק אחד (יש לי 2X256). בכל הנסיונות התופעה חזרה על עצמה. המחשב לא חדש, כבר בן יותר משנתיים וחצי…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיות עם הצורב הזה? רוב הזמן ניתקע לי הנרו עוד ליפני שאני מתחיל ליצרוב משהו יכול להיות שזה בעייה בצורב? 52x24x52 TEAC http://www.teac.com/DSPD/52X24X52InternalCDRW.htm
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מסך של proview 17 אינץ' עכשיו הבעי ההיא כזאת: פתאום בלי שום קשר עולה הדבר הזה של הגדרות המסך (הדבר הזה שמפעילים אותו בלחצנים שבמסך) זה עולה ויורד כל כמה שניות אי אפשר לראות מה יש מאחורה תדה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
שלום אחרי שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי ריסטארט אוטמאטי וכשהוא מעלה את עצמו בפעם השנייה הוא רושם לי את ההודעה הבאה: PRIMERY IDE CHANEL NO 80 CHANEL CONDACTOR INSTALLD ולאחר מכן ממשיך את הריסטראטים שוב ושוב למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את המחשב, עולה לי מסך בהתחלה כזה: http://img339.imageshack.us/img339/6180/dsc00750n.jpg ואחרי רק איזה דקה שזה נטען הוא ממשיך ונכנס לווינדוס. מזה בכלל ואיך אני מבטל את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-