תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו אז הוא פועל רגיל אבל לאחר זמן שאני משחק אז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד ובכדי שהמסך ידלק אני חייב לעשות ריסט אז רציתי לדעת עם יש לךה פתרון ועם כן אז עם אפשר מדריךך תודהה שמעון ...
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק סמסונג של ATA133 והלוח שלי גם תומך ב ATA133 (abit nf7) מישהו אולי יודע איך אני יכול להגדיר שזה יפעל ב ATA 133 כי עכשיו זה פועל ב 100 וניסיתי דרך ה device meneger אבל הוא לא נותן לי משם יש שם רק 100 אז אולי זה משהו בביוס .... אז עם מישהו יודע מה צריך לעשות שם כדי שזה יפעל ב ATA133 אני מאוד ישמח
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחרי כל הבעיות שלי ביומיים האחרונים זה נראה שהמחשב שלי גוסס, אבל עד לא ... ! צריך את עזרתך בשלישית ביומיים האחרונים ! , אחרי שפתרתי את עניין הצפצופים, ואחרי שפתרתי את בעיית האי זיהוי של ה HD שלי , יש משהו חדש ! ה HD, החליט לפרוק לי לחץ .... הוא עושה רעשים כמו של פריקת לחץ בצינורות של אוויר דחוס , עזרתך לפני שאני מעיף אותו ל KSP וחורץ את גורל ה 80גיגה שפנויים בHD השני. יאלה יש לי סיבה להתחיל לדאוג לו ולעלות ל KSP שיפעילו לי את האחריות שלהם ... ?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הגדרתי למחשב שכעבור כ 5 דקות יעבור לשומר מסך וכשיצא משומר מסך, המחשב יגיע לתפריט בחירת משתמש. (אני צריך את הפונקציה הזאת כי אנחנו כמה שמשתמשים באותו מחשב ולכל אחד משתמש משלו) הבעיה היא כאשר אני רוצה לצאת משומר מסך המחשב נתקע על חלון כחול (החלון של בחירת משתמש) והעכבר מראה סימן של טעינה, בנוסף אני יכול להשתמש ולהזיז את העכבר אז אני יודע שהמחשב לא קופא אלא כנראה משהו בהגדרות. בפעמים מסוימות אפשר לראות את המשתמשים ולהזיז את העכבר אבל אי אפשר להקליק והמקלדת לא עובדת. תודה מראש על התמיכה :]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאינטרנט או פותחת סרט וכאלה אז למפעמים קופצת לי הודעה שהזכרון לא יכול להיות written וכשאני לוחצת אישור הישום הפתוח נסגר תעזרו לי בבקשה מה לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
קניתי אהרד דיסק חדש ואני רוצה לפצל אותו, איפה אפשר למצוא מדריך כיצד עושים את זה ואיך כדאי לפצל אותו (גודל 80GB) תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לעיתים קרובות, כשאני מדליק את המחשב, המחשב עושה מין צפצוף כזה יכול להיות שזה הצורב וכלום לא מופיע על המסך, המחשב עושה רעש של עובד אבל שום דבר לא עובד, אחרי זה אני צריך לכבות ולהדליק ובדרך כלל זה עובד לפעמים צריך פעמיים. אני חושב שזה קשור לצורב כי הכונן של הצורב כבר לא מופיע לי ברשימה של הכוננים ב"computer". משהו יכול לעזור לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כשמנסים להפעיל את עורך הרישום המחשב כותב "תכונה זו מבוטלת על ידי מנהל המחשב" למרות שאני נמצא בקבוצה ADMINISTRATORS
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מחשב core i 7 950 זיכרון 6 גיגה דיסק 250 לוח של גיגה ביט x58 כרטיס מסך ati 4580 הבעיה היא אני מגיע למרחיב קבצים של התקנה של ויסטה ל52 אחוז וזה ניתקע הוא פריז הוא ריסט החלפתי דיסק לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מקווה שזהו המקום המתאים לשאלה, אז ככה, האמת שזה קרה כבר לפני יותר מחצי שנה פשוט רק עכשיו יצא לי להתחיל להתעסק עם זה. עידכנתי את הגרסא של הDA ל1.25 ומאותו הרגע העכבר הפסיק לפעול, כלומר בתוכנה עצמה של העכבר מופיע העכבר כאילו הוא מחובר, אך הוא לא מגיב, ואי אפשר לעשות בו כל שימוש. קראתי באינטרנט בפורומים בחו"ל על תקלות כאלה שהעכבר כביכול "מת" אבל ישנה דרך לסדר אותו, רק שבשום מקום לא הצלחתי למצוא תשובה איך לסדר אותו. שלחתי בנוסף להודעה פה הודעה גם לתמיכה של RAZER בתקווה להצליח לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל מי שיעזור\ינסה לעזור.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הסתדר תודה על העזרה. מנהלים אפשר לנעול ולמחוק.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מקבל הודעות שונות בכל פעם, גם אחרי שהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP dxqkrnl.sys 8bod56fa 8bod4000 4549ae96 מפרט: Q6600, זיכרו OCZ 800 פלטניום , מערכת הפעלה ויסטה 32 , כרטיס 8800 GT
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-