תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
התקן הסאונד במחשב - מתאפס. ז"א מסומן באיקס ו"אין התקן שמע". התקנת הדרייבר מחדש פותרת את הבעיה רק לאותה הפעלה שאחר ההתקנה. עם ההפעלה מחדש - ההתקן שוב מתאפס. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
השאלה אולי קצת משונה, אבל אשמח לקבל תשובה. יש לי מאוור שעובד על 12V - כמו שפעם היו שמים ברכב על הדשבורד - בעידן טרום המזגן. בעמדת המחשב שלי אני זקוק למאוורר [בשבילי, לא למחשב...] השאלה שלי - היות ומהספק כח של המחשב יוצא גם 12V, האם יש מניעה לחבר את המאוורר ליציאה הזאת? זה יכול להכביד על הספק? ליצור כל בעיה שהיא? תודה
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף התחדשתי במחשב חדש המפרט החלקי: Asrock z68 pro3 anter trio 650W msi r6950 twin frozr iii Samsung F3 1000gb יש לי כמה שאלות שנוגעות להרכבה: 1. אני ממש לא מבין לפי המדריך של הלוח אם איך לחבר את הכבלים הקטנים של PWR, RESET וכאלה.. אם אני לא מחבר משהו נכון, יש מצב לנזק או שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחבר נכון? 2. על הכרטיס מסך יש 2 חיבורי PCI-E של 6 פינים. האם אני צריך לחבר את שתיהם לספק? כי לפי הוראות התקנה לא כתוב שבכלל צריך לגעת בהם וזה נשמע לי מוזר... 3. יש הבדל בין אם אני אחבר את הכונן קשיח ליציאה של SATA2 או SATA3 בלוח? 4. המארז CM370 בא עם מאוורר אחד מאחורה וזהו? איפה כדאי להתקין בוא מאוורר נוסף? תודה לכם מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי עם התמיכה של בליזרד בסוף הם החליטו שזו בעיה בחומרה דיברתי עם החברה לנובו הם אומרים שזו בעיה שהמשחק לא מתאים למחשב הזה זה מחשב חדש לגיימינג המפרט כן תומך במשחק איך אוכל לדעת אם הבעיה במחשב או במשחק ניסיתי משחקים אחרים kingdom come deliverance , sekiro shadows die twice, total war three kingdoms זה לא קורה במשחקים אחרים בגלל זה החברה לא מוכנה לטפל בזה והתמיכה של בליזר טוענים שאם קורה שכל המחשב נתקע ולא רק המשחק אז זה מעיד על כישלון חומרה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, הזזתי את המחשב הצידה ובמהלך התהליך בטעות נשפכה לי כוס נוזל על חלקו העליון שכולל חורי אוורור (חצי כוס של תה במצב קר ללא סוכר "למזלי"), המחשב לא היה מחובר למקור מתח. מיד פתחתי את המארז, מדובר במארז גדול יחסית (corsair 270R) כך שרוב הנוזל הצליח "לחמוק" מבלי להרטיב משמעותית רכיבים. היו כמה טיפות על הזכרונות והלוח אם, נגבתי אותם מהר עם נייר סופג, הספק יושב בכלוב כמעט מבודד עם המאורר כלפי מטה ולכן לא חדר לתוכו נוזל. פירקתי את שתי הדלתות הצדדיות ונתתי להכל להתאורר במשך 8-9 שעות למקרה שפספסתי טיפות נוזל, לאחר 8-9 שעות שאבתי עם שואב אבק בכל החריצים הקטנים והדלקתי את המחשב. נכון לעכשיו, הכל תקין. השאלה אם מדובר במזל של שוטים או בשקט של לפני הסערה ובהמשך תתפתח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הSATA2 שאני מכניס את הדיסק ולוחץ F6 כלום לא עולה לי.עזרה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך נשאר שחור והנורית שלו מהבהבת כמו במצב standby ,מערכת ההפעלה לא עולה(המקלדת והעכבר לא נדלקים) הכרטיס עבד מצויין שבוע והיום פשוט זה קרה... אם אני מוציא את הכרטיס ומחבר את המסך לכרטיס המובנה הכל עובד ספק Corsair VX450
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, יש לי חבילה של 100 מגה של הוט עם ראוטר הוטבוקס 1. תמיד בחדרים קיבלנו בערך 40 מגה. לפני כמה ימים לפתע פתאום המהירות הפכה להיות בין 2-5 מגה. הייתי עם נציגת שירות כשעה וחצי בטלפון בו היא ניסתה לשנות כל מיני דברים (תדרים, ריסטים ועוד) שלא עזר. היום הגיעו סך הכל 4 טכנאים, אחד מהם גם טכנאי רשתות שעבד על הקופסה בחוץ. הם שינו את הקונקטורים (לא שאני יודע מה זה אומר), החליפו את הראוטר לראוטר חדש מהפלסטיק שנקרא הוטבוקס 2 ועשו כל מיני שינויים. בשורה התחתונה אחרי כל השינויים, המהירות נשארה אותו דבר... כמה מגה בודדים. הטכנאי האחרון אמר לי שהוא לא יודע מה להגיד לי, ושהם עשו כל דבר אפשרי. מה אני אמור לעשות עכשיו???
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב .. שדרגתי לכרטיס מסך רדאון 5500 rx וראיתי שיש לו כניסות דיספלי פורט ואייץ די אמ איי .. במסך הישן שלי יש רק כניסות vga ו dvi .. ניסיתי כבל שהוא dvi בקצה אחד ואייץ די אמ איי בשני לא עזר .. ניסיתי גם לקחת תכבל הישן שלי שלי של vga בשני הצדדים לחבר מתאם hdmi ולהכניס לכרטיס מסך גם לא עזר .. איך אני יכול לקבל תמונה ??
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תמיד כשאני משחק משחק (בין אם זה Modern Warfare 2 או Sims) המסך נהיה שחור, המאוורר של הכ.מסך מפסיק לשנייה ואז הוא סוגר לי את המשחק וכותב שהיה error. לאחר מכן, כתוב בצד שמאל למטה "display driver has stopped and recoverd". שמעתי דרייברים? הורדתי דרייבים. למרות זאת, הבעיה המשיכה לקרות. אתמול זה היה קורה לעיתים נדירות יותר, עכשיו זה קורה בשניה שאני עושה "play". מוטב לציין כי יש לי ויסטה 64 ביט (מה לעזעזל חשבתי כשקניתי את זה :-X). אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב לי נדלק הנוריות וכל המאווריום דלוקים ניראה כי עובד תקין אך אין תצוגה ... ניסיתי הרבה דרכים כדי לפתור את הבעיה : נסיון עם כרטיס מסך און בורד כרטיס מסך חיצוני חדש איפוס באיוס על ידי גאמפר והחלפת הבטריה כבל vga חדש נסיון עם כבל hdmi עדיו אותו המצב .. אין תצוגה אשמח לעזרתכם הדחופה דודי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-