תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אתמול קניתי מסך LCD שטוח 19" שמחובר כרגע בחיבור D-SUB (לפחות עד שאני אקנה כבל DVI). כשכיביתי את המחשב בלילה הוא התכבה כרגיל (ההרדיסק והמאווררים הפסיקו לפעול), אבל הנורית של ההרדיסק והנורית של אחד הצורבים נדלקו (יש לי צורב נוסף והנורית שעליו לא נדלקה). הקשבתי למחשב הרבה זמן אבל ההרדיסק לא פעל וגם לא המאווררים. המחשב גם לא נכנס למצב SLEEP או HYBERNATE כי כשלחצתי ריסט או על הכפתורים במקלדת כלום לא קרה. ניסיתי גם לכבות אותו באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולא דרך הוינדוס ועדיין אותו דבר קורה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב והוא עדין נשאר מכובה עם הנורית של ההרדיסק ושל אחד הצורבים דלוקה. כשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכבר הייתי בטוח שהלוח אם או הספק נדפקו והלכתי ליש…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי Undisabled refresh rate detected. stongly recommendated to restore previsious registry date. restore now? ונותן לי אפשרות של : כן \ לא מה שאני לא עושה , מה שאני לא מנסה לשנות שם , אני מפעיל את המחשב מחדש , וזה כותב לי שוב. אני משחק עם vsync on וכל המשחקים נעולים לי על 60fps עד לפני כמה ימים (לפני שהתקנתי מחדש את הדרייבר לכרטיס מסך) זה פעל בסדר גמור , והמשחקים היו פועלים לי על 85fps. ואל תגידו לי לבטל את ה vsync ' , כי יש לי מסך מעפאן , שב fps גבוה , רואים חתכים במסך , ורק vsync עוזר לי ... windows xp \ R9700pro \ amd2800 \ 1024mb crosair תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
http://db.tt/T7LQiel5 מצורפת תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אהלן חברה, כרגע שאני משחק Fortnite המחשב שלי עושה רעש של קיטור. ( לא יחסתי לזה חשיבות כי הייתי עם אוזניות.) אז בדקתי את ה Task Manager והנתונים שם ממש גבוהים. https://imgur.com/a/p9Mgt מה עושים במצב שכזה? המחשב חלש יש סיכוי? זה המפרט : https://imgur.com/ngamtM0 אף פעם לא חוויתי דבר כזה במשחק.. חשוב לציין שמבחינת משחק הוא רץ לי מעולה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם "השמור למערכת" בתמונה לפי הסדר **אני יודע שאסור לפתוח שני דיונים מקבלים אבל אין תשובה כבר יום שלם וזה חשוב לי ואני ממש לא מוצא תשובה ומחיפש בפורום גם אנש…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. הותקנה אצלי במחשב תוכנת ההגנה k9 protect (חסימת אתרים) , וחלק מהאתרים התקינים לא עובדים בטענה שהאתר לא מאובטח. כמו האתר ספורט 5 לדוג( הקבצי וידיאו לא עובדים שם), אשמח לפיתרון. יש לציין כי אין לי כל כך גישה לניהול הk9.. , תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הכונן של הדיסקים פשוט לא קורא יותר ואני חושב שאני דפקתי אותו. אתמול ניסיתי לצרוב שירים דרך הווינדוס. הכנסתי דיסק ריק של 702 מגה. בדרך כלל שצורבים משהו דרך הווינדוס אז גוררים את כל הקבצים שרוצים לתוך כונן התקליטורים ו צורבים. הפעם קרה משהו מוזר. אני נכנסתי למחשב שלי (ווינדוס 7) ואז פעמיים אל כונן התקליטורים כדי להיכנס ולגרור קבצים. אבל זה שאל אותי אם איך אני רוצה לצרוב . צריבה רגילה או צריבה של 80 דקות (וזה לפני שבכלל בחרתי מה לצרוב) לחצתי צריב רגילה ואז זה רשם לי מאתחל...... זה סיים את הפעולה פתאום אני רואה כאילו זה צרב לי. רשום לי 697 מגה תוך 702 ושאני נכנס לכונן התקליטורים זה רושם לי :" העבר קבצים כדי לצרוב" אמרתי ננסה. פתאום אני גורר שיר ואני רואה שזה מעתיק לדיסק כמו ש…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח שיש בו מספר מקומות לכוננים. יש ברשותי כבר כונן SSD שבו מערכת ההפעלה מותקנת. אני מעוניין להוסיף כונן SSD חדש שקניתי כבר, היות ואני מחליף את הדיסק הקשיח הישן שהיה לי שסיים את חיו. למעט החיבורים פיזית של כבל המתח ושל כבל ה- SATA, האם ישנן הגדרות נוספות שאני צריך לעשות על מנת להפעיל את ה- SSD החדש? מזכיר לכם, שהמערכת הפעלה יושבת כבר על כונן SSD והיא פועלת ואני לא מעוניין להעביר אותה, רק להוסיף נפח אחסון במחשב עם כונן SSD. תודה רבה, קובי שמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח: i3-8100@3.60 8GB Nvidia 1050 SSD כונן ילד משחק בפורטונייט, מתלונן שמדי פעם משחק שלו מקרטע בקלות, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, בדקתי בהגדרות משחק, גיליתי שהוא משחק ב120FPS והורדתי את זה ל-60FPS אולם ילד מתעקש להישאר על 120FPS כדי לא לפגוע באיכות משחק יש לכם המלצות איזשהו הגדרות במחשב כדי שמשחק 120FPS ייצאו חלק? במידה שהמלצתכם לשדרג את כרטיס מסך ו/או לשדרג חומרה נוסף, אשמח לשמות חומרה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שלי מת? כרטיס מסך: Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready מצאתי קצת זמן לחזור לשחק והתקנתי COD Warzone הפעלתי אותו ואחרי כמה דק׳ של משחק קיבלתי Blue Screen. שנדלק מחדש המחשב - המסך לא קלט אותו יותר. ניסיתי לחבר את כל הכבלים hdmi/ Display port ניסיתי מסך אחר. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי מאבק, חיברתי ל PCI Slot השני. שום דבר ללא הצלחה... האם זו תקלה מוכרת? יש מקום שעושה תיקונים האם בכלל שווה לתקן? מחשב שנרכש בתחילת 2018, שימש אותי בעיקר לעבודה וממש מעט משחקים. מפרט: מעבד: Intel Core i7 8700K לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד - על התצוגה במסך מופיעים מלבנים (ניתן לראות בתמונות המצורפות). יש לציין כי המלבנים מופיעים, אם כי במיקום וצבע אחר, עוד לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות, כך שזו כנראה לא בעיה של דרייברים. יש לציין כי כאשר גוללים את התצוגה המלבנים נמרחים (כמו שניתן לראות בתמונה השניה). אבקש עזרתכם בפתרון הבעיה. כרטיס המסך הוא: 7600gs המסך הוא: LG F900B (מסך CRT) בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-