עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by KostaKing,

אז קניתי לדודן מחשב חדש, הלוח אם הזה gigabyte ga-b85m-d3h עם כרטיס של GTX970, כשאני מתקין את הדרייבר החדש המחשב פשוט לא עולה נתקע בבוט אני צריך לפרמט, חשבתי אולי זה הביוס עדכנתי אותו פירמטתי הכל, התקנתי את הדרייבר ולא, עדיין ממשיך. פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן ערב טוב, אני מנסה לפתוח תמונות במחשב וכתוב לי ''למציג התמונות של Windows אין אפשרות להציג תמונה זו מכיוון שייתכן שאין במחשב שלך די זכרון זמין. סגור תוכניות אחדות שאינך משתמש בהם או פנה מקום בדיסק הקשיח (אם הוא כמעט מלא), ולאחר מכן נסה שוב'' לפי גאדג'ט בדסקופ (כן אני נאמן לWIN7) אחוזי השימוש בזיכרון הם נמוכים. בדקתי גם דרך מנהל המשימות ויש לי יותר מ2GB פנויים. לגבי ההארד דיסק, במחיצה הזו של ההארד דיסק יש לי יותר מ200GB. מה הסיבה שזה קורה? תודה.

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  4. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. זה קורה לי המון, פשוט האייקונים בשולחן העבודה זזים מהמקום שלהם וצריך לסדר אותם מחדש. למה זה קורה? וינדוס 10. יש לי דרייבר לכרטיס מסך וגם רזולוציה אופטימלית.

6. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

7. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?

10. Started by oronluko,

שלום, יש לי תקלה אקראית שמדי פעם קורת כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי התמונה שמצורפת. "Recovery Your PC/Device needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed Error code: 0xc000000e You'll need to use recovery tools. If you don't have any installtaion media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or PC/Device manufacturer." אחרי שאני מבצע ריסט ידנית זה מסתדר והוינדוס עולה כרגיל. (הכנסת דיסק של וינדוס ביצוע recovery לא עוזר, הבעיה חוזרת על עצמה אחת לכמה זמן שאני מדליק את המחשב). המפרט של המחשב מצורף בצד והוינדוס מותקן על SSD. למישהו יש רעיון אולי מה זה יכול להיות או האם זה עשו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. היי. יש לי מחשב שנתקע באופן אקרעי במסך login למשתמש וכשאני מנסה להתקין דרייבר, כל דרייבר, נתקע באחוזים הראשונים בהתליך ההתקנה. אם זה דרייבר Intel HD של כרטיס מסך, או Chipset. ב-EVENT LOG ראיתי שגיאות שקשורות להרשאות של משתמש, אבל ניסיתי להתקין דרייברים מכל משתמש אדמין אפשרי - בכולם אותה התוצאה. האם קרה למישהו? יש לזה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  12. בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. Started by L1ron,

שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. Started by שמוליק9697,

שלום... מותקן במחשב כרטיס טלויזיה tv card saa7130. מערכת הפעלה ווינדוס xp sp3 חיברתי את ממיר (YES) לכרטיס טלויזיה, מצליח ללכוד תמונה, אך לא מצליח ללכוד קול. נסיתי כמה תוכנות לכידת וידאו ועדיין לא מצליח ללכוד קול. כיצד פותרים בעייה זו? :s05: שמוליק

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. [table][tr][td] [/td][td] ליוזר בום מסך כחול (מייד אחרי) WINDOWS XP מותקן.צרפתי כאן את קבצי ה DUMP אני לא יודע לקרוא אותם. הבנתי שזה יכול להיות בעייה בדרייבר מסויים המחשב הזה בלתי ניתן לפרמוט יש בו מלא תוכנות שבעייה לשחזר. החלפתי הרדיסק עשיתי ACRONIC BACKUP ואז RESOTRE לחדש עבד שבוע ואחרי שבוע הלקוח חזר אליי עם המסך הכחול החלפתי זכרונות ועדיין.. עשיתי CHECKDSK איחוי דיסק וכו וגם לא עזר.. מצרף את קבצי ה DUMP חייב את העזרה שלכם תודה![/td][/tr][/table]

16. Started by azaz,

איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by WarSoul,

שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. אני משתמש בלפטופ של דל בעל מעבד i3 2370M מהירות שעון -2.6 ג'יגה הרץ , עם זכרון של 4 ג'יגה ראם . הבעיה : כאשר אני מדליק את המחשב , השימוש ב-CPU על פי מנהל המשימות הוא 1% , לאחר כמה רגעים הוא עולה ל50% ואז בעת הפעלת כרום תחיל לעלות ולרדת בין 12%-92% , ואם במקרה על הדרך אני נכנס לתיקיה כלשהי ה-CPU קופץ שוב .. בדקתי וירוסים ע"י - AVG 2012 וגם ע"י HITMAN והכל תקין מהבחינה הזאת . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש =] .

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  19. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?

20. Started by aracer,

שלום, אני חווה בעיות גלישה לאחרונה ושמתי לב שגם תצוגת קליטת הWIFI הפכה לאיקס אדום... האם יש קשר? מה זה אומר? תודה מראש

21. Started by maormark,

שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. Started by vacuuuum,

בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by yarin153,

כבר פרסמתי לפני חודש ואפחד לא ענה לי אני מקווה שעכשיו יראו את זה יותר אנשים כי זה מצב דחוף ... הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום בדיקות שנעשו: windows memory diagnostic - RAM עובר Intel CPU diagnostic - …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. Started by Galit17,

היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  25. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

דיונים חדשים בפורומים