תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שאלת ניוב במחשב הנייד שלי אמור להיות HDR ודולבי ויז'ון. הייתי בטוח שה-HDR מופעל אוטומטית אבל טעיתי, הוא היה כבוי. כשניסיתי להפעיל, זה לא הצליח. נכנסתי להגדרות ושיחקתי שם קצת וזה בסוף פעל. נראה לי שזה קרה אחרי כיול אבל לא בטוח. מישהו יודע אם חייב לעשות קודם כיול כדי להפעיל את ה-HDR? האם דולבי ויז'ון וג'י סינק מופעלים בברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של כרטיס המסך שלי לא מסתובב. מצד שני המחשב מגיע לווינדווז ונראה די נורמלי. האם אני יכול להסיק מזה ש: א. הכרטיס בסדר אבל המאוורר שלו הלך ב. אני לא יכול להסיק כלום במידה והתשובה היא ב', איך כן אפשר לברר זאת?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב הוא מרעיש כמו מטורף והוא לא מציג תמונה. WINDOWS עולה בכל זאת. ניסינו (עדיין מנסים) לצרוב BIOS אך ללא הועיל. יש עוד מה לעשות עם הכרטיס הזה חוץ מלנסות להחליף אותו ? (אני לא יכול להחליף אותו בחנות כי היא נסגרה והיבואן כנראה לא יסכים, גם אין קבלה). תודה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב ככה כמו תמיד אני מוריד דברים משאיר בלילה ואז בקור בודק מה המצב כמה ירד איך וכול זה היום שבדקתי את המצב ההורדות שלי ראיתי הודעת שיגאה בהודעה היה רשום שאין מספיק זיכרון וכול זה עכשיו יש מצב שאין מספיק זיכרון בגלל שלפני כמה שבועות הוא גם הודיע לי על זה יש לי זיכרון 2X256 של מושיקין וכיאילו מחשב די חדש לפני איזה חודשיים שלוש קניתי אותו המצב באר דיסק הוא שיש לי 39.5 גייגה מקום פנוי (בכללי יש לי 80 גייגה) עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לפנות מקום בזיכרון ??????????????? תודה לכול העוזרים !!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי המחשב עולה בהתחלה יש צילצול מהלוח המחשב קופא לא זז ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון הכול ניהיה רגיל פעם אחת קרה לי שהיה ציפצוף מהלוח המחשב קפא ואחרי זה כל המחשב זז כבד רצח עשיתי RESET וזה התסדר יכול להיות שיש בעיה בספק ? אבל אם יש איך זה שאחרי הציפצוף הכול זז מצויין ?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי צפצף ונכבה, ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי קצת ושהדלקתי אותו שוב הוא נדלק אבל המסף מהבהב.. כאילו המחשב פועל והמסך והמקלדת לא... זה לא בעיה עם המסך כי גם עם מסך אחר זה לא עבד מישהו יודע מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מזה שיש לי מודם ADSL USB ומצלמת אינטרנט USB כך ששני המקומות תפוסים אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי בעיה ולגלוש אך ברגע שאני מפעיל את המצלמה אין לי אפשרות לגלוש החיבור אינו מיתנתק אבל אין אפשרות לגלוש...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון DDR1 היה לי בו שני זכרונות של 512 ,קניתי עכשיו עוד זיכרון של 1G ,עכשיו הבעיה: יש לי 4 סלוטים אך המחשב לא מוכן לקבל שלוש זכרונות ביחד (2*512+1*1G),כל ה-4 סלוטים עובדים בנפרד , וכל השלושה זכרונות עובדים בזוגות. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד זמני עד שאני מקבל את המחשב החדש שקניתי.. התקנתי משחק אחד על המחשב (warcraft 3) בדקתי באתר can u run it אם המחשב שלי מריץ את המשחק וזה רושם לי שהמחשב מריץ את זה חלק.. שאני נכנס למשחק הכל בסדר ולאחר 10-60 דקות יש לי ריסטרט למחשב וזה עושה לי לפני מסך כחול ואז עושה את הריסטרט בכל מקרה המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo, 2000 MHz כרטיס מסך:Video Adapter Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (128 MB) 2GB זיכרון בבקשה..ממש בעיה מעצבנת וכבר שבוע לא שיחקתי בשום משחק |: תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תקשיבו, הורדתי ממדור הורדות את התוכנה: SiSoft Sandra 2004 עכשיו בתוכנה יש כל מיני עזרות טיפים לגבי כמעט כל רכיב במחשב... נכנסתי לפרטים של המעבד והביוס (BIOS&CPU) ובטיפים היה כתוב את הדבר הבא (באנגלית): Notice N224 - SMBIOS/DMI: information may be inaccurate. This information is reported verbatim and cannot be checked by Sandra. While brand-name companies set this information most generic manufacturers use generic data that is meaningless. This issue generates more technical support queries than all other issues combined. Fix: If the information is not correct, check for a BIOS update (clear DMI pool) or fix any errors using the DMICFG tool provided with the bo…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
<blockquote> 890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-