עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mokisho,

יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by _Daniel_,

שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by wooper,

שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  5. לאחר שהייתה לי בעיה עם זיכרון שקניתי (בעיה מוזרה עם מהירות) החליפו לי את הסטיק בחנות לסטיק של חברה אחרת בטענה שלא היה להם את אותו הזיכרון שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה שלא עובד לי בדואל? הזיכרונות שיש לי הם של TWINMOS 512 CL 2.5 ושל ?512MB Aeneon? CL 3 (אפילו לא מכיר את החברה הזאת)

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by ranash,

כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by isr_fighter,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …

8. Started by kennyx,

שלום לכולם, קניתי היום כרטיס מסך HD5450 מחקתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי את התוכנה שהגיע עם הדיסק, לאחר מכן חיברתי את הכרטיס מסך למחשב והדלקתי וכשהווינדוס מתחיל לעלות אז פשוט מופיע מסך כחול כיאלו הוא קורס ומפעיל את עצמו מחדש ניסתי להכנס לSAFE MODE ושם בADAPTER הוא בכלל לא מופיע מה ניתן לעשות? המסך מחובר ד"א הכרטיס מסך, סימן שהוא מזהה וקולט

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by eli24,

יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by THX,

במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by Booobb,

בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  13. קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל. בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו) כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05: תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by motiyair,

במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם אולי מישהו מכיר את התופעה,לאחר שהמחשב קר (מנוחת לילה) בהדלקה המאוורר מתחיל מעט להיסתובב ומפסיק מייד המחשב ממשיך לעבוד רגיל ואז אחרי כ ...20 30 שניות הוא מתחיל לעבוד ברציפות ללא בעייה לאחר בדיקות שונות ראיתי בביוס שזה קורה הטמפרטורה נימצאת מתחת ל 19 מעלות ורק אחרי שהיא עולה מעל 22 מעלות אז הוא מתחיל לעבוד כרגיל נאמר לי ממישהוא שזה בסדר וכל עוד הטמפרטורה יורדת מתחת ל 19 מעלות אז הוא יפסיק אני לא יודע אם זה נכון ? האם מישהוא מכיר את זה המעבד הוא 3.0 G אינטל 775 מאוורר מקורי לוח אסוס לא ידוע לי בדיוק איזה אני פשוט עוזר למישהו....

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Kitt0s,

היי, אשמח אם למישהו יש הסבר לתופעה הבאה: יש לי ספק כוח של hec שאני מחבר ללוח אם ומנסה להדליק אך המחשב לא נדלק כשאני מחבר ספק אחר, המחשב נדלק כשאני מקצר בספק את הירוק עם השחור, הספק נדלק.. מה יכול לגרום לתופעה שכזאת? האם הספק הלך ועלי לרכוש חדש?

18. אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד משונה וקשה לאבחון. המחשב, מנקודת זמן לא ברורה, מתחיל לקפוא למשך 10 שניות, וחוזר חלילה כל חצי דקה - דקה. כשאני לוחץ בזמן הקפאון על NUMPAD לצורך העניין - הנורה לא נדלקת. מה שאומר שהתקלה היא כנראה כנראה לא קשורה במשהו תוכנתי (או שכן?). ראיתי מידי פעם גם שהדריבר של הכרטיס מסך קורס, אך זה קורה בכל חמשת הדריברים האחרונים שהורדתי. לגבי ענייני חום - המעבד באיזור ה-40 מעלות והכרטיס מסך באיזור ה-44. הארד דיסקים כולם באיזור ה-40. הלוח אם נושק ל-50 מעלות. מפרט: CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 640 BL-C3 Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM1: G Skill F3-10666CL…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by Acejin,

היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. אני מנסה כבר תקופה ארוכה להתקין את הדרייבר של המדפסת HP PSC 1500 במחשב החדש של שכן שלי. אתמול כשהוא הביא לי את הדיסק של הדרייבר התחלתי להתקין,לאחר שהתוכנה זיהתה את המדפסת ד"א חיבור USB הופיע לי חלון אם השגיאה הבאה "גישה לא חוקים למקום בזיכרון"-כמו שרואים בתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?מדוע ההתקנה לא יכולה להמשיך? האם יש קשר ל-IRQ? בתודה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by mz155,

אני רוצה לעדכן את הביוס.. הורדתי מהאתר של הלוח אם את העדכון לביוס אבל עוד לא התקנתי אותו.. לפני שאני עושה את זה אני רוצה שתגידו לי אם צריך לעשות משהו לפני כי שלא יקרה משהו למחשב. תודה mz155

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך של riva tnt על הכרטיס יש צלעות קירור ואין מאורר.. הוא מתחמם מאוד מאוד מאודדדדדדדדד שאני נוגע בצלעות קירור אני לא מסוגל להחזיק את היד יותר משלוש שניות ,כאילו אני נוגע במים רותחים.. למה זה ככה??????????

24. Started by itzik_tab,

שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)

25. Started by dranzer,

שלום. היום קניתי למחשב שלי זיכרון מדגם ocz gold edition GX XTC 1024 CL4 ויש לי במחשב כבר זיכרון של קינגסטון אבל CL5 ו1024 קיצר השאלה שלי היא האם אני יכול להשים אותם באותו צבע חריץ? אם לא אז מה לעשות? תודה לכל העונה.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.