עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, יש לי בעיה בנייד של דל,שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לטעון את הביוס ולפעמים הוא נתקע ואני צריך לכבות ואז להדליק שוב,לפעמים אני צריך לעשות את זה איזה 5-6 פעמים עד שהוא נכנס. בהתחלה חשבתי שאולי הוא מנסה להתחל ממקומות אחרים ורק אז מגיע להרדדיסק אבל בדקתי וזה לא זה, הכל בביוס ניראה בסדר,אבל זה עדיין קורה,אני לא נתקלתי בבעיה הזאת אף-פעם. אחרי שהביוס טוען הכל בסדר,הכל רץ סבבה,זה רק הבעיה זאת. אשמח לעזרה, יהונתן.

2. Started by eizik26,

שלום אחרי שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי ריסטארט אוטמאטי וכשהוא מעלה את עצמו בפעם השנייה הוא רושם לי את ההודעה הבאה: PRIMERY IDE CHANEL NO 80 CHANEL CONDACTOR INSTALLD ולאחר מכן ממשיך את הריסטראטים שוב ושוב למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by galz,

יש לי מחשב יחסית חדש משהו כמו חודשיים ובשבוע האחרון המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעש. ממה זה יכול להיות? אם אני אנקה אותו זה אמור לפתור את הבעיה? זה כפול ליבה של אינטל עם המאוורר שבא איתו לא החלפתי כלום.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  6. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by idan oren,

קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

P4 2.4 זכרון 512 המחשב כל הזמן עושה ריסטרטים, לפעמים זה כבר בעלייה הוא נכנס שוב לריסטרט ולפעמים אחרי כמה דקות. החלפתי זכרון - זה לא עזר. מה יכול להיות? האם לוח אם?

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  9. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.

11. Started by No_Man,

טופל |:

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

יש לי הרדיסק סמסונג של ATA133 והלוח שלי גם תומך ב ATA133 (abit nf7) מישהו אולי יודע איך אני יכול להגדיר שזה יפעל ב ATA 133 כי עכשיו זה פועל ב 100 וניסיתי דרך ה device meneger אבל הוא לא נותן לי משם יש שם רק 100 אז אולי זה משהו בביוס .... אז עם מישהו יודע מה צריך לעשות שם כדי שזה יפעל ב ATA133 אני מאוד ישמח

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. נפתר----->

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by zalupa,

טוב אז נתחיל מזה שיש לי מודם ADSL USB ומצלמת אינטרנט USB כך ששני המקומות תפוסים אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי בעיה ולגלוש אך ברגע שאני מפעיל את המצלמה אין לי אפשרות לגלוש החיבור אינו מיתנתק אבל אין אפשרות לגלוש...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by matankashi,

קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by quantoM,

מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by ScrLk,

תקשיבו, הורדתי ממדור הורדות את התוכנה: SiSoft Sandra 2004 עכשיו בתוכנה יש כל מיני עזרות טיפים לגבי כמעט כל רכיב במחשב... נכנסתי לפרטים של המעבד והביוס (BIOS&CPU) ובטיפים היה כתוב את הדבר הבא (באנגלית): Notice N224 - SMBIOS/DMI: information may be inaccurate. This information is reported verbatim and cannot be checked by Sandra. While brand-name companies set this information most generic manufacturers use generic data that is meaningless. This issue generates more technical support queries than all other issues combined. Fix: If the information is not correct, check for a BIOS update (clear DMI pool) or fix any errors using the DMICFG tool provided with the bo…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by soulz,

טוב, המחשב שלי הפסיק לעבוד באמצע, ולא נדלק יותר. חשבתי בהתחלה שזה הספק, כי מתי שהדלקתי אותו המאורר עשה חצי סיבוב ואז הפסיק. אבל זה לא היה הספק. זה יכול להיות עוד משהו חוץ מלוח האם?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Imbernir,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by needhelpp,

אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by EyalNem,

זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים