תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבר מחשב עם כרטיס קול E-MU ושומעים רק מונו האם יכול להיות מגעים דפוקים (לא שינו את ההגדרות). והאם יש מי שמתקן כרטיסים כאלה (בארץ) כי הכרטיס לא זול בכלל.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כשהוא במאמץ... לדוגמה במשחק אחרי 5 עד 45 דקות הוא קורס - מבצע ריסט בלי מסך כחול. הוא לא משאיר קובץ קריסה בתיקיית minidump. ניסיתי להריץ S&M בישביל לאתר את הבעיה אבל הוא קורס לפני שהבדיקה מושלמת. בעיה של חום זה לא יכול להיות. מפרט - http://img205.imageshack.us/img205/1433/77617493fi3.jpg המחשב נקנה מאייבורי בשנתיים של האחריות הוא בילה די הרבה במעבדות שלהם עקב בעיות שונות ומשונות.... ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך ל 7300GS והבעיה רק החמירה. לא ביצעתי OC ואף פעם לא נגעתי בביוס. איך אני יכול לבדוק בידיוק איפה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB של KINGSTONE DDR2 ובבדיקה של MEMTEST86 נמצאו שגיאות? 1.האם יכול להיות שבזכרונות חדשים תהיה בעיה? קניתי 2 סטיקים ובשניהם יש שגיאות! 2. האם לתוכנה יש בעיה עם זכרונות מסוג DDR2?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב, מדי כמה זמן המחשב נתקע אך לא לגמרי. כל כמה זמן הוא נתקע אי אפשר לעשות כלום במחשב והמנורה האדומה נכבת ולא קורה כלום. כעבור חצי דקה עד דקה זה משתחרר ואני יכול להמשיך את מה שהפסקתי. איך מסדרים את זה..? זה ממש ממש מציק ואני כבר לא יודע מה לעשות פורמט לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ענתיקה P3 800MHZ,על לוח של ASUS CUV4X ,אני רוצה לפרמט אותו לפני שהוא עולה,איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קנינו ב K.S.P נייד לנובו חדש וכונן חיצוני היטצ'י 250GB (HDT725025VLAT 80) הלנובו כמובן בא עם וויסטה אבל שיהיה, חיברתי את הכונן החיצוני שהוא, USB עם חשמל חיצוני, הוויסטה זיהתה ואמרה לפרמט, עשיתי על NTFS לקח איזה חצי שעה ובסוף הוא מראה בproperties של הכונן רק 32GB, אבל.. בdisk managment הוא מראה למטה 250G healty NTFS ולמעלה רק 32GB, לפני שאני מבזבז עוד חצי שעה על נסיון פירמוט חדש למישהו יש רעיון ?? צרפתי תמונה של ה disk mangment ושל המפרט של הלנובו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחרי חודשים על גבי חודשים שאני סובל מאיתחולים של המחשב שלי ואחרי שכבר כמעט הכרזתי על "מוות קליני" שלו החלטתי לנסות לשפר את המצב... נכנסתי ל - FAQ ועיינתי בכל הקשור לאיתחולים ולגורמים האפשריים להם (מכירים את זה שנדמה לכם שיש בערך את כל הבעיות שיכולות לגרום לאיתחול עצמי של המחשב??). בכל אופן... מדובר במחשב שנרכש בסביבות ב- נובמבר 2000 - pentium 3 800mhrtz , במקור היה לו כרטיס זיכרון אחד sdram 128Mb כל האיתחולים של המחשב התחילו אחרי שהוספתי עוד סטיק של 64Mb... ולפני חצי שנה אף הוספתי עוד אחד של 128M. אתמול החלטתי ע"פ המלצת ה- FAQ פה להריץ את memtest, פעלתי אחר ההוראות ועשיתי boot מה-CD ואכן הבדיקה החלה ותוך שעה מצאה לי מעל ל - 5 מיליון שגיאות, הבעיה היא שלא ידעתי כמה זמ…
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חומרה : מחשב : פנטיום D 2.6 , לוח גיגאבייט מדפסת : HP מחוברת USB בלבד חדשה למדיי ( בת כחודשיים ) תופעה : כאשר המחשב נידלק המדפסת עובדת באופן תקין לחלוטין , אם המחשב נעזב לזמן כלשהו ארוך ( ניבדק לאחר שעזבו את המחשב לשעה ) המדפסת מסרבת לקבל הדפסות , אין חיווי שגיאה , ההדפסה מופיעה בSPOOL ( הסימן הקטן של המדפסת שמופיע למטה ליד השעון ) כממתינה , הדרייבר של המדפסת מציין שהכל תקין מידע וניסיונות : כאשר זה קורה העברה של המדפסת לחיבור אחר לא עוזרת ביטול ניהול צריכת חשמל על הUSB HUB לא עוזרת ביטול התוכנת ניהול של HP לא עזר כיבוי והדלקה של המדפסת משחרר את ההדפסות כולל לפחות חלק מאלה שנישלחו בזמן התקיעה !!! במנהל החומרה אין שום חיווי בעייתי כלשהו כמו על USB למשל המדפסת לא…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הסתדר תודה על העזרה. מנהלים אפשר לנעול ולמחוק.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את הקובץ PDF הזה כדי שכל מי שיקבל אותו זה יפתח לו מבלי צורך בעדכונים?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים המחשב שלי נהיה איטי להחריד...מהירות תגובה נמוכה, פתיחת כרטיסיות איטית... זמן מהקלדה ועד שהאותיות מוצגות וכו'...לא מצאתי ממש מה הבעיה אז ביצעתי פירמוט. לאחר מכן עדיין הייתה איטיות במחשב. מחיפושים שעשיתי גיליתי שגרסה מסויימת הגוגל כרום היא שגורמת לאיטיות ולכן הסרתי אותו. מאז היה שיפור במהירות התגובה של המחשב אך עדיין לדעתי לא חזר למצבו הישן והטוב. בכל אופן אני עכשיו מנסה לשחק במשחק פיפא 2011, התפריטים עוברים בסדר אבל במשחק עצמו הכל לאט בצורה מחרידה. לפני כן המשחק עבד מצויין ולכן ברור שהחומרה שיש לי אמורה להתאים אבל משהו השתנה. או חומרה או תוכנה אבל אני לא יודע איך לאבחן את זה. ביצעתי בדיקות עם תוכנות ולא נמצאו ממצאים חריגים. המחשב שלי עם חלונות 7, I…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
זה מוגדר אצלי כ: C:\Program Files אני רוצה לשנות את זה ל O:\Program Files
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-