תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום קרס לי המחשב והופיעה לי המסך הזה,צילמתי אותו על מנת שתעזרו לי לפענח מה ה ERROR הזה אומר. תודה רבה. http://members.lycos.co.uk/hosham1/CIMG0367.JPG סלח לי על הבורות אבל על איזה לוג אתה מדבר? התקלה קרתה לפני יומיים...
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב, לפני שפתחתי כאן נושא, בדקתי את הבעיה לעומק, עד כמה שאני יכול. ראשית, זה התחיל כשלאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, התחלתי לקבל מסכים כחולים ("whea_uncorrectable_error"). לאט הבנתי שזה קורה רק כאשר אני צופה ביוטיוב דרך גוגל כרום. חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה הקשורה איכשהו לוינדוס 8, אז התקנתי וינדוס 7 רק לשם הבדיקה והמסכים הכחולים חזרו שם מיד. כלומר, כנראה מדובר בחומרה תקולה שרכשתי עם המחשב החדש. הנה המפרט: Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 1TB Black Western Digital 3TB Green Western Digital 2.0TB Green Western Digital 2.0TB Green כיצד ניתן…
-
- 19 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. מספר שאלות.. *לפני מספר ימים ניסיתי לצרוב דיסק של מוזיקה, רציתי לקחת ממנו כמה שירים, אבל זה לא העניין כשלחצתי כונן הדיוידי שלי בוא מצוי דיסק המוזיקה ממנו אני רוצה לצרוב, קפץ לי מסך כחול, והמחשב עשה לעצמו ריסט בזבזתי ככה בסביבות החמישה דיסקים (של דיוידי) בשביל לבדוק מה הבעיה. ניסיתי לבצע העתקה של דיסק מסוים (cd copy) והמחשב הקפיץ לי מסך כחול וקרס שנית ועשה ריסט. קשרתי מזה שהבעיה של הקריסה נובעת כל פעם שהצורב דיוידי שלי מנסה ליצור קשר כלשהו עם הכונן האחר, משום שדיסק שאני צורב ללא קשר אליו, כאילו data cd, לא עושה בעיות. למישהו קרה פעם הוא מישהו יכול לעזור לי? שאלה שניה.. *מה ההבדל בין הפורמט DVD-R ל DVD+R? האם ההבדל מתבטא כשהדיוידי החיצוני מנסה לקרוא א…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של asus בן פחות משנה וכבר ביקר אצלם 3 פעמים בגלל בעיית מסך כחול. בפעם האחרונה הוחלט להחליף לי לוח אם היות ואני לא משתמשת הרבה במחשב אז לא נתקלתי בבעיה שוב במהלך חודשיים אבל בחודש האחרון הבעיה הופיעה שוב. המחשב נתקע פעמים רבות ולא מגיב למקלדת ולעכבר ואז יש מסך כחול שאומר שהמחשב צריך לאתחל את עצמו מחדש עם הודעת שגיאת : dpc watchdog violation. האם מוכרת לכם הבעיה? המחשב הוא דגם TP200SA של אסוס, מחשב+טאבלט. האם יש טעם לפנות שוב לאסוס? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הופיע בעת שגלשתי באינטרנט הפעלתי מדיה פלייר ולפתע הופיע מסך כחול הוא רשם כמה דברים התחלתי לקרוא לפתע המסך נהיה מטושטש כזה והמחשב עשה לעצמו ריסטארט והא מזהה לי רק את הארדיסק ולא את הצורב והכונן דיסקים שלי והוא עושה טעינה של ויינדוס ואז מציג שגיאה בשם אינטרנט אקספולרר הוא מציג את שולחן העבודה אבל הוא קפוא אי אפשר לגעת עכבר לא זז יש למישהו דעה מה זה יכול להיות ???
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי שנקנה לפני כמה ימים (בחיבור PCI). בכל שימוש אינטרנט שאינו טורנט הכל עובד מצויין. כשאני מפעיל תוכנת טורנטים, תוך דקות מתרחשת קריסה - המסך מתעוות לשנייה (כמו שקורה לפעמים כאשר קורס דרייבר התצוגה דווקא), ואז מופיע מסך כחול המודיע על קריסת הדרייבר, אם כי לא ברור דרייבר של מה. כל הדרייברים במחשב מעודכנים, אז כנראה לא זו הבעיה. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון היו לי כל כמה זמן איתחולים של המחשב. היום הוא הציג לי הודעה שאולי משהו נתקל בה ויוכל לעזור (למרות שהיא כללית): Hardware Malfunction. Call your hardware vendor for support. The system has halted למרות שהיום זה פעם ראשונה שהמסך הכחול הזה הופיע, האיתחולים נמשכים כבר זמן מה. המפרט שלי הוא: P4 3.0 800 מקורר ע"י CNPS 700A-ALCU P4C800 Deluxe Micron 400x2 3D prophet 9800 Pro Audigy2 Enermax EG651P-VE תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ריסטרט פתאומי ומאז כל בוט גורר מסך כחול, אבל הוא מופיע לחצי שנייה ואז יש ריסט (וחוזר חלילה..) לא מצליח להכנס ב-safe mode (רציתי לבדוק את ה-dump( וכרגיל ה-last known good configuration והשיט הזה זה סתם פלופ... החזרתי את הביוס לדיפולט ועדיין אותו דבר יש למישהו רעיון? אין לי כוח לפרמט בפעם המיליארד
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
:'( הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות. יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם. הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול: 1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! מדובר במחשב חדש עם xp pro sp3 שפתאום בלי פעילות מיוחדת נדלק מסך כחול ביחד עם צפצוף חזק ומרגיז וזה נמשך כמה שניות ואז המחשב נדלק מחדש ואין זמן לצלם את המסך. מה אפשר לעשות? והאם אולי זה בעיית חומרה ואפשר לפנות לחנות שאצלה רכשתי את המחשב? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אין שום דבר שקדם לכך... לפני זה היתה תקופה ארוכה של שימוש בלי שום בעיה... מדובר במחשב נייד 10'' מע' הפעלה win7 ultimateX86 אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הקבצים אני אודה לו ממש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מידי פעם המחשב נכבה, ויש מסך כחול, אחת לשבוע או שבועיים, וקשה להפעיל אותו. המחשב עושה "תיקון לעצמו" (WIN7) ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, ובכל זאת זה נדלק בסוף. שמתי לב שזה קורה בפרט כשאני מפעיל סירטונים או סרטים. מה עושים? המפרט שלי הוא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 6MB Scythe JAPAN KATANA Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 80+ Bronze Kingston 4GB DDR3 1333 (X2) SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE HD 6870 SONY NEC DVDRW DVR x 24 Antec 100 One Hundred מערכת הפעלה וינדוס 7 מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמפרטו הוא: i 5 750 Gainward GeForce® GTX 460 1024MB GDDR5 Golden Sample(*2 sli)1 Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular OCZ 4Gb Kit DDR3 1333MHZ 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 3 דיסקים קשיחים Gigabyte GA-P55A-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55AUD4 מארז- NZXT Hades לאחרונה הוספתי מאוורר עליון שמוציא אוויר- Noctua 140MM Case Fan NF-P14 FLX מאוורר למעבד- Arctic Cooling The Freezer XTREME Rev.2 Intel and AMD all Socket windows 7 64 bit עכשיו לבעיה- לעיתים שאני משחק במשחק כבד כלשהו(ואני מריץ את המשחקים הכי כבדים בגרפיקה הכי גבוהה בין היתר- באטלפילד החדש, ג'אסט קוז 2..) המחשב נתקע ל2 שניות ומופיע מסך כחול גם ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום להפעיל את המחשב והווינדוס עלה לשניה ואז קרס ונתן לי מסך כחול. המסך כחול מופיע ממש לחצי שניה וכמובן שאי אפשר לקרוא את הפרטים שהוא נותן. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס עולה לחצי שניה, מסך כחול לחצי שניה וריסטארט וכך חוזר חלילה. הווינדוס כן עולה במצב בטוח, ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל זה להועיל. אני מעלה לכאן קובץ מיני DMP שהוצאתי ממצב בטוח. מהיכן ניראת הבעיה? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חבר יש בעיה מוזרה מאוד כאשר אני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול מגיע לשלוח שהוא טוען את מע' ההפעלה, מסך כחול ולא ניתן לראות את ההודעת שגיאה וישר עושה ריסט התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ללא הפרעה אך בסוף ההתקנה כשעושים ריסט שוב הבעיה חווזרת לדעתי סקטורים פגומים ב HD או לוח אם הכרטיס מסך תקין לחלוטין, בדקתי עם כ. מסך תקין, חיברתי את הHD של המחשב התקול למחשב אחרי , הבעיה של המחשב הבעייתי מופיעה גם במחשב התקין כשאני שם הארד דיסק תקין במחשב הבעייתי הוא עושה ריסטרט אם אני נותן לו כל פונקציה כמו Start windows normally הוא עושה ריסט ללא מסך כחול. תודה לכולם. אני חושד בלוח אם וב HD מה דעתכם? עריכה: ביטלתי את האפשרות של הריסטרט זאת השגיאה במסך הכחול stop 0x000000ED…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-