תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול להיכנס לשום אתר עם אינטרנט אקספלורר זה פשוט נתקע ולא מגיב ואז רושם: תיאור: ניסיתי לאפס את הדפדפן אבל זה לא עזר כלל. ניסיתי לעשות תיקון וזה לא פעל. איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את הלפטופ הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=965020 הגיוני שהסוללה מחזיקה כאשר המחשב על מצב "חסכון בסוללה" (בהירות מסך הכי נמוכה) רק שעתיים וחצי? נראה לי ממש קצר, מרגישה שזה מחשב נייח שצריך להיות כל הזמן בחשמל. אם אני שמה את הלפטופ על מצב רגיל זה שעה וחצי, נשמע לי פשוט לא הגיוני. נואשת לעזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שידרוג ופירמוט המחשב (הוספת זיכרון והוספת כונן SSD המשמש ככונן C, בו מותקנת מע' ההפעלה Windows 7) אני חווה ירידה משמעותית בקצב הגלישה (ירידה של 90% !!!). המחשב (נייח) מחובר ישירות למודם ע"י כבל רשת. (אני לא משתמש בראוטר כלל). תשתית האינטרנט שלי: HOT והספק: Hot net במסלול של "100 מגה". כאשר אני מבצע בדיקת מהירות (באתרים שונים, בזק, 012, 013 Speedtest.net וכו') התוצאה המתקבלת היא: 9.5Mbps כאשר אני מחבר מחשב נייד, אחר, ישירות עם אותו כבל רשת, התוצאה שמתקבלת מראה כ 100Mbps. אציין שהמהירות הייתה בסדר גמור גם לאחר הפירמוט. כאשר אני מריץ בדיקת Windows Network Diagnostics, מתקבלת ההודעה הבאה: "Your computer appears to be correctly configured, but the device or res…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה נראה לי קודם כל אני יגיד שהמחשב פועל בסדר גמור בלי בעיות ברוך השם הWIN עולה בלי בעיה והכל בסדר עכשיו לבעיה, כל פעם שהמחשב עושה פעולה - נקרא לזה "שהמחשב חושב" יש ציפצופים שאחריי הרבה זמן הגעתי למסקנה שזה מהלוח אם כנראה... נגיד אני לוחץ רענן יש ציפצוף חלש כזה או שהמחשב מתקין משחק /תוכנה יש ציפצוף ארוך בלי הפסקה עד שההתקנה נגמרת אז כמו שכתבתי מתי שהמחשב חושב בהתחלה חשבתי זה מהערכת נושא ששמתי (SEVEN REMIX WINDOWS 7) אבל זה לא כי מחקתי אותה לבדוק, חשבתי אולי איזה לחצן בעכבר חלוד ועושה מן רעש כזה אבל לא כיביתי את הרמקולים ועדיין יש את הציפצוף! פה הבנתי שזה מהלוח אם כנראה... מה לעשות? זה מחרפן הציפצופים האלה זה דפק לי תמוח!!! אני כבר שומע ציפצופים לבד... זה …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי , עזרכם בבקשה ,לאחר רכישת מחשב חדש והתקנת ווינדוס 8.1 המערכת לא מזהה את הדיסק הקשיח . יש לציין כי בביוס מופיע הדיסק בצורה תקינה , גם במנהל ההתקנים המערכת מזהה את הדיסק. כאשר אני נכנסת לניהול הדיסקים הכונן לא מופיע . סה"כ יש לי 2 כוננים אחד SSD תקין(עליו מותקנת מערכת ההפעלה ) ואחד קשיח שלא מזוהה . תודה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלי יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אתמול המחשב התחיל לעשות לי בעיות, מותקן עליו WINXP, כל פעם כאשר המחשב עולה עוד במסך של הלוגין, עוברות בערך 10 שניות והוא מאתחל את עצמו, וככה כל הזמן, ניסיתי לכנס לSAVE MODE, אך גם לשם הוא לא נכנס, בדיוק אותה תופעה, מתחיל לעלות ואז עושה אתחול. החלפתי זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. כל זה לא פתר את הבעיה. העלתי win mini מהדיסק של HIREN במקרה הזה לא היו אתחולים, הייתי שם קרוב לשעה, אבל כשניסיתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה האתחולים לא חלפו. מה יכולה להיות הבעיה, מה עלי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. תודה..
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-