עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by noa_cohen,

הי , עזרכם בבקשה ,לאחר רכישת מחשב חדש והתקנת ווינדוס 8.1 המערכת לא מזהה את הדיסק הקשיח . יש לציין כי בביוס מופיע הדיסק בצורה תקינה , גם במנהל ההתקנים המערכת מזהה את הדיסק. כאשר אני נכנסת לניהול הדיסקים הכונן לא מופיע . סה"כ יש לי 2 כוננים אחד SSD תקין(עליו מותקנת מערכת ההפעלה ) ואחד קשיח שלא מזוהה . תודה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by kfir91,

תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. קניתי מחשב לפני כשבוע ב7K. מחשב באמת חזק שיועד ל OC. עשיתי את כל ההרכבה לבד והכל עבד 10 אבל רציתי לרדת עוד קצת בטמפרטורה והייתה לי הרגשה שהמשחה הטרמית שלי לא נמרחה כמו שצריך אז ניסיתי היום לשים הכל מחדש בזמן שניקיתי עם הצמר גפן והאלכוהול עפה לי חתיכה קטנה של צמר גפן ולפי דעתי שהוצאתי אותה עיקמתי איתה פין (כי אין לי הסבר אחר הגיוני לאיך זה התעקם) בכל מקרה העסק הזה דפק את העלייה של המחשב, אני לא מגיע אפילו לPOST ואני ב RESET LOOP. ומבחינת האחריות אני בטוח נדפק לא רק שהיצרניות לא מוכנות לתקן נזק כזה אני עוד קניתי מ KSP ובכלל אין מצב בעולם שהם יחליפו או יתקנו את זה. רציתי לשאול מה אתם ממליצים לעשות ? ראיתי ברשת שיש פתרונות לבעייה הזאת עם פינצטה מינאטורית או עט עיפרון של 0.5mm…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה וכמה יציאות USB במחשב אני מחבר מאחורה את המסך שלי ומדפסת שתיהם על יציאה נפרדת כל אחד מהמסך של המחשב יש עוד יציאות של USB ושמתי לב שלפעמים כשאר אני מנתק את הפלאפון שלי N97 שמחובר למחשב וטוען ממנו מתנתקים לי כל היציאות (יש לי קורא כרטיסים שנמצא מחובר לUSB ובנוי על הפאנל של המארז)וכן המקלט של העכבר והמקלדת..רק לאחר כיבוי והשהייה של המחשב למשך 15 דקות המצב לפעמים חוזר.. מה עושים ? איך מטפלים בזה?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי,המחשב שלי הרגע חזר מתיקון. מה שאני יודע שהתקינו לי כמה תוכנות של סיימנטק,והחליפו לי ספק. עכשיו,המחשב איטי יותר! בהרבה. תעזרו לי בבקשה.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by berkovits,

שלום, המחשב שלי לא נדלק כשאני מנסה להפעיל דרך כפתור ההדלקה - אבל יש אורות על לוח האם. מה ניסתי עד כה: 1. חיברתי סיכת בטחון לכבל הירוק והשחור בספק והוא נדלק (מה שלא קורה כאשר אני לוחץ דרך הכפתור במחשב) 2. החלפתי סוללה בלוח אם (למרות שהיו אורות בלוח האם גם לפני) אני חושד שאולי משהו בחיבור בין כפתור ההדלקה של המחשב לבין החלק אליו הוא מחובר בלוח האם. האם יש דברים נוספים שיכולים להיות? תודה!

7. Started by Chumlee,

למה המעבד שלי מתאמץ כל כך שאני מפעיל משחק מחשב ? WOT = קבוע בין 40-75% ENEMY FRONT בין 70-90% CALL OF DUTY בין 70-90% % = אחוז מאמץ בעבודות אופיס , אינטרנט מוזיקה הוא דיי רגוע ... גם באתרי פלאשים יחסית כבדים הוא מתאמץ נוורא לחבר של אחי יש מעבד 3770 והוא בכלל לא מתאמץ במשחקים ממש עובד חלק .

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, אני מנסה לעלות את המחשב עם 16G והמחשב לא מצליח להגיע לPOST המפרט I5 2500K ASUSP8Z68-V וזכרונות 4X4G KINGSTONE DDR3 1333MHZ 1.5V זהים לחלוטין.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי לכולם. ראיתי כי יש כמה תוכנות מומלצות לניטור החומרה במחשב שלי, ורציתי את זאת שנחשבת להכי טובה ואמינה. מה מומלץ?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ehh,

היי, רכשתי מחשב נייד לנובו ללא מערכת הפעלה. כשניסיתי להתקין ווינדוס 10, המחשב לא זיהה כוננים שאפשר להתקין עליהם את הווינדוס (no signed device drivers were found. make sure that the installation media contains the correct drivers) גם כשבדקתי דרך הdiskpart הוא לא מצא כוננים חוץ מהUSB עם ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להריץ גם chkdsk /f /r וקיבלתי את ההודעה הבאה: the type of the file system is NTFS. Cannot lock current drive. Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected. גם בביוס הSSD לא מופיע בתפריט boot. הוא מופיע רק בinformation. למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש.

11. שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה בחשב, באופן רנדומלי לחלוטין בזמן שהווינדוס עובד, יש צפצוף מהרמקול בלוח האם. לא רצף צפצופים, פשוט צפצוף יחיד. הבעיה היחידה שאני רואה במחשב היא שבקריאת טמפ' ב SPEED FAN, יש קריאת טמפרטורה אחת שהיא שלילית. האם ייתכן שזה מה שגורם למחשב לבצע את הצפצופים האלו? לא עליתי על שיטיות כלשהי בנוגע לצפצוף..

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אתמול פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי עדיין דרייבר לכרטיס קול הסוג שרשום לי הוא: Unimodem Half-Duplex Audio Device יש לי ווינדוס קס פי בעיברית ורשום לי שבכלל לא מותקן לי כרטיס קול ולא מצאתי את הדיסק להתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Beitarist,

אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by shokist,

יש לי מחשב חדש (מלפני שבועיים) לוח אם של ASUS - P5LD2-VM SE שנרכש ברשת גלקסי. בכל אופן הבעיה היא כזאת, אנסה לקצר... ניסיתי לפרמט את המחשב ולהחליף לגרסא אחרת של XP הבעיה הייתה שהדיסק היה ללא יכולת BOOT אז בטיפשותי נכנסתי לתפריט הSETUP בBIOS ושיניתי את אפשרות הBOOT לCD בלבד. זתומרת ביטלתי את הכונן הקשיח... עכשיו המחשב לא מבצע BOOT משום מקום. הוא עולה וכשאני מנסה לגשת למסך הSETUP ע"י הקשת del בהתחלה, אני מקבל את המסך הבא: שום דבר מעבר. אם אני משתהה מעט אז המחשב נתקע במסך הראשון היכן שרשום: " press del to change setup. " אני לא יודע מה לעשות, האפשרות הראשונה שעלתה בראשי היא לאפס את הBIOS, אבל אין לי מושג איך עושים את זה. בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by gad57,

זה היה ככה מאז שקניתי את המחשב, לפניי יומיים קיבלתי קריזה אבל לא הצלחתי לפתור את זה... המסך שלי הוא SAMSUNG 2333T,הכרטיס מסך HD5850 גרסת הEXTREME, הרזולוציה עומדת על 1680X1050 על 60HZ. הבעיה היא בעיקר בקטעים שהתנועה מהירה יש לי כמו שני פסים קטנים באמצע המסך שזזים בדיליי כזה לעומת שאר המסך. עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך עשיתי את זה עם DriverSweeper ולא עזר, את הקצב רענון אני לא יכול להעלות, מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by liel616,

היי חברים. בקרוב אני עובר דירה ליחידת דיור עם רשת אלחוטית בלבד. שאלתי היא, ברשותי מחשב נייח, מכיוון שאני עובד/לומד איתו ברצוני לקחת אותו, השאלה היא איך אני מתחבר לרשת? קראתי קצת ודיי התבלבתי, אשמח תוכלו להכווין אותי מה בדיוק לקנות ואיך לחבר את העניינים. אם טעיתי בפורום אשמח אם המנהלים יעבירו את האשכול בבקשה. תודה! Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום! יש לי מחשב חדש כבן חודשיים+- ומותקן עליו windows8.1. לאחרונה התחילה לי בעיה מציקה מאוד שהמחשב מחליט לרסט את עצמו כל שעה וחצי בערך וכאשר הןא נכבה מופיע לי מסך כחול שאומר"Your PC ran into a problem.." ואז הוא מרסט את עצמו וכשהוא עולה לא עולה תמונה למסך ואז הוא נכנס למצב חיסכון. בשביל לפתור את זה אני צריך לעשות לו ריסט בעצמי. איך אני יכול לאבחן את הבעיה ואף לפתור אותה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום ,הוספתי מודול נוסף עם 8GB סך הקיבולת של הלוח אם 16 והיה לי כבר 8. ווידאתי שקניתי זיכרון תואם - בדיקה עם CPU-Z וחיפוש על הדגם שמופיע שם . נעשתה אתמול בדיקה עם +memtest86 על שני המודולים מחוברים יחד ו0 שגיאות היו בכל ארבעת הpasses הבעיה : אחרי ריסטרת של המחשב והופעת הלוגו של חלונות 10 יש השהיה של מסך שחור למשך כסביבות 20-30 שניות . המחשב לפני השדרוג עלה תוך 9-10 שניות (מותקן SSD) אשמח לפיתרון בבקשה. המחשב: https://www.asus.com/Laptops/N550JV/ הזיכרון : https://www.amazon.com/gp/product/B00N46M5D2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 כמובן תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by benr,

היום הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק. ההנחה שלי כרגע היא שמדובר בכרטיס מסך כיוון שגם במחשב אחר הוא לא עובד כרגע. בכל אופן רציתי לחבר את המסך ליציאה של הכרטיס המובנה אבל משום מה גם שם יש את אותה בעיה. המסך לא לא מגיב. האם זה שהוצאתי את הכרטיס מסך הלא מובנה לא אמור להספיק? צריך להגדיר משהו על מנת לחזור ליציאה של הכרטיס המובנה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by VanGuard,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא מבצע POST ויש את הביפ שהכל תקין. לאחר השלב שהוא כותב איזה סוג מעבד וכמה זכרונות יש הוא אמור להתחיל את השלב של בדיקת ה-IDE אך במקום זה הוא מעלה את התפריט של ה-SETUP ומודיע לי חגיגית את ההודעה הבאה: "during the last boot up your system hung for an improper cpu setting. your system is working in safe mode" לדעתי ההגדרות נכונות (P4 1800 וההגדרה היא 1800 מה"צ , תדר מעבד על 33\100) ניסיתי להעלות את הגדרות ה-DEFAULT אך לאחר שאני שומר המחשב מבצע RESET ולא עולה בכלל. אין ביפים , המסך לא נדלק ועובר לPOWER SAVE וכלום לא קורה פרט לכך שהמאווררים עובדים. ניסיתי להעלות את המחשב רק עם זכרונות מעבד וכרטיס מסך אך זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים