תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבורי הUSB בלוח, הם עובדים כUSB 1.1 במקום USB2.0 למישהו יש מושג איך אני הופך אותם לUSB 2.0 ? הלוח שלי תומך בUSB2.0 ( יש לי את הלוח EPOX 8KDA3+ ). האם אני צריך להוריד דרייברים או משהו כזה ? או שישנן הגדרות כלשהם שאני צריך לשנות ? תודה מראש בן. נ.ב אני יודע שהם עובדים כמו USB 1.1 בגלל כשאני מחבר את הנגן שלי שתומך בUSB 2 אני מקבל את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה היה ככה מאז שקניתי את המחשב, לפניי יומיים קיבלתי קריזה אבל לא הצלחתי לפתור את זה... המסך שלי הוא SAMSUNG 2333T,הכרטיס מסך HD5850 גרסת הEXTREME, הרזולוציה עומדת על 1680X1050 על 60HZ. הבעיה היא בעיקר בקטעים שהתנועה מהירה יש לי כמו שני פסים קטנים באמצע המסך שזזים בדיליי כזה לעומת שאר המסך. עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך עשיתי את זה עם DriverSweeper ולא עזר, את הקצב רענון אני לא יכול להעלות, מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
להלן התוכנות: IRQ 16 NVIDIA GeForce 9600 GT Ok IRQ 16 Standard Dual Channel PCI IDE Controller OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48 OK IRQ 16 Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port - 2E21 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family USB Universal Host Controller - 3A37 OK תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עדכוני הביוס האחרונים של דל גורמים במספר מודלים שונים להשבתה מלאה של המחשב. חלונות לא עולה יותר ומתקבלת הודעה של שגיאה בניהול הזכרון. זה קורה בחלונות וגם בנסיון של תיקון החלונות או נסיון להפעיל ממדית התיקון או ההתקנה של חלונות. הפתרון הזמני הוא ביטול האופציה של PTT בביוס תחת לשונית ה SECURITY .
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה המחשב שלי לא מצליח להתעורר ממצב שינה S3 כמו פעם, אלא מבצע BOOT רגיל ( עם שגיאה של אתחול - כאשר WNDOWS שואל איך להתחיל - SAFE OR NORMAL) עשיתי שדרוג לBIOS, לא עזר וגם ניסיתי לחזור לDEFAULT לא עזר (אני אנסה להרדים בS1, נראה אם יעזור) חששות שלי 1) הוספתי עוד דיסק - אולי עומס על הספק ? 2) הבטריה של הCMOS לא תקינה? הספק של SEASONIC 350W זה ממש מפריע, כי זה HTPC שאמור להתעורר משינה כדי להתחיל הקלטות
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב? האם יש דרך להיכנס למייל של microsoft שלא דרך המחשב עצמו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי מחשב מ-WIN98 ל-WINXP PRO ומאז אני לא מצליח לשמוע כלום. ניסיתי להתקין כל דרייבר אפשרי שנמצא בדיסקים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב שהדרייברים פשוט לא תומכים ב-WINDOWS XP. כרטיס הקול נמצא על הלוח(ONBOARD), ואני לא יודע באיזה לוח אם מדובר (זה לא מחשב שלי). כיצד אני יכול לגלות איזה לוח אם יש על המחשב? -שאלתי את בעלי המחשב והם לא ידעו.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
[table][tr][td]יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם. היום רציתי להפעיל שיר מסויים על המחשב, אך לא היה סאונד. חשבתי שהרמקולים התקלקלו, אבל לא בדקתי אותם על נגן פלש. והם תקינים. שאלתי היא ככה: 1-האם אפשרי להחליף את הכרטיס קול שמובנה על הלוח האם? 2-יש לי מס' סלוטיים פנויים על המחשב, אולי אפשר להוסיף כרטיס קול חדש אל אחד מהם? צילמתי תמונות מסך, אשמח אם תוכלו לסייע לי. תודה לעוזרים! התמונה הזאתי מתוך המחשב (מבפנים) הריבוע המחבר הורוד הוא הכרטיס קול. התמונה ה-2 מחוץ למחשב, החיבור הירוק הוא לרמקולים: והתמונה ה-3 מתוך המחשב אלו הם סלוטיים פנויים, האם על אחד מהם אפשרי להרכיב כרטיס קול? [/t][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי התחילו לי מסכים כחולים לפני שבוע פחות או יותר. זה כבר קרה 3-4 פעמים, וניתחתי את קבצי ה- DUMP ע''י התוכנה WinDbg לראות מה הבעיה. לפי האבחון ככה: 3 פעמים- EL2K_XP.sys פעם אחת לפני שעה - usbehci.sys ( usbehci+4b4a ) עכשיו לפי חיפוש בגוגל, התהליך שהופיע כבר בפעם הרביעית(נדמה לי) זה תהליך שקשור לכרטיס רשת הפנימי של המחשב. (Gigabyte LOM 3C940) הלוח אם הוא של ASUS. (דגם P4P800) עכשיו לא ניסתי לעדכן את הדרייבר, כי לא מצאתי משהו שנראה כמו התקנה נורמלית של דרייבר. אני מפחד להוריד כל דבר(גם ההייתי באתר הראשי שלהם, אבל הם עירבבו אותי), והעידכון לא יצא בסדר(אני עושה את זה ע''י ידנית הסר התקנה במנהל התקנים ואז מרענן שיהיה סימן שאלה צהוב) מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר ה…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן,התקנתי Windows 8.1 64 bit על כונן מכני (בהתקנה הוא זיהה את ה-SSD ) מדובר ב Сrucial MX100 256gb.אני לא מוצא את הכונן ב-"This pC" . ב-BIOS כן רואים את הכונן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-