תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן של מישהו, אני חיברתי אותו כדי לראות כיצד הוא עובד, הוא נדלק וכאשר הוא מגיע לקטע שבו הוא אמור להיכנס לווינדוס המסך מהבהב לשנייה אני רואה פס ירוק מהבהב עוד פעם ואז מופיע לי ההודעה Mode not supported , אודה לכול מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כמה מקלדות (USB ו PS2) והוא לא מזהה אף אחת מהן. המקלדות הן ג'נריות ולא הגיע איתן דרייבר מיוחד. ד"א המקלדות לא דפוקות כי הן פועלות על מחשב אחר... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס 7. המחשב עוצר boot from cd/dvd למרות ששיניתי שיעלה דרך הארד דיסק נתקע שם. אין אפשרות למצב בטוח הכנסתי דיסק התקנה , עשיתי תיקון מערכת לא עזר . ניתן לפרמט, אבל יש לי חומרים חשובים במחשב . מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי , עזרכם בבקשה ,לאחר רכישת מחשב חדש והתקנת ווינדוס 8.1 המערכת לא מזהה את הדיסק הקשיח . יש לציין כי בביוס מופיע הדיסק בצורה תקינה , גם במנהל ההתקנים המערכת מזהה את הדיסק. כאשר אני נכנסת לניהול הדיסקים הכונן לא מופיע . סה"כ יש לי 2 כוננים אחד SSD תקין(עליו מותקנת מערכת ההפעלה ) ואחד קשיח שלא מזוהה . תודה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה דקות הכל עבד מצויין, ואז פתאום ניסיתי לפתוח נושא בפורום [ וזה קורה בכל אתר: וואלה, נענע, פורומים אחרים ], אני כותב בעברית וזה כותב לי בג'יבריש, מוזר. קחו דוגמא: ??ט????ט ??‗ - אמור להיות הארדוואר זון. יש לציין שבשורת הכתובות הוא כותב מצויין, זה קורה רק בתיבות שכותבים בהן טקסט בכל מיני אתרים, בינתיים מכל האתרים שבדקתי, זה קורה בכולם. במסנג'ר הוא כותב טוב, כנ"ל לגביי ICQ, וכנ"ל לגבי וורד ופנקס רשימות, מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין, אני יודע שזה פורום רק לתקלות חומרה, אבל אני נשבע לכם שלא מצאתי פורום יותר מתאים לנושא הזה. בתודה מראש, נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בפנקס הרשימות ואז העברתי לפורום.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעלות את המחשב עם 16G והמחשב לא מצליח להגיע לPOST המפרט I5 2500K ASUSP8Z68-V וזכרונות 4X4G KINGSTONE DDR3 1333MHZ 1.5V זהים לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה מוזרה באחד המחשבים שלי: כאשר אני מפעיל את המחשב, או מבצע "הפעלה מחדש" לאחר שעבדתי תקין ב- Windows, המחשב עובר את מצב ה- Post, עובר גם את מסך הטעינה של Windows ואז, ברגע שאמור להיות מוצג מסך "ברוך הבא", המסך הופך שחור ורואים את סמן העכבר, ניתן להזיז את סמן העכבר אך לא להשתמש במחשב מאחר וכאמור, המסך שחור. ניסיתי Ctrl+Alt+Esc כדי להפעיל ידנית את ה- Explorer אך אין תגובה. ניסיתי Ctrl+Alt+Detele - גם אין תגובה. רק Hard Reset (אתחול למחשב מלחצן ה- Reset שעל המארז) פותר את הבעיה ומעלה את ה- Windows תקין. מתוך אמונה שמדובר בבעיית תוכנה, התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומנהלי ההתקנים, כאשר לאחר כל שינוי הכי קל, אני מבצע הפעלה מחדש למחשב כדי לראות אם התקלה חוזרת. …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי עדיין דרייבר לכרטיס קול הסוג שרשום לי הוא: Unimodem Half-Duplex Audio Device יש לי ווינדוס קס פי בעיברית ורשום לי שבכלל לא מותקן לי כרטיס קול ולא מצאתי את הדיסק להתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה היה ככה מאז שקניתי את המחשב, לפניי יומיים קיבלתי קריזה אבל לא הצלחתי לפתור את זה... המסך שלי הוא SAMSUNG 2333T,הכרטיס מסך HD5850 גרסת הEXTREME, הרזולוציה עומדת על 1680X1050 על 60HZ. הבעיה היא בעיקר בקטעים שהתנועה מהירה יש לי כמו שני פסים קטנים באמצע המסך שזזים בדיליי כזה לעומת שאר המסך. עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך עשיתי את זה עם DriverSweeper ולא עזר, את הקצב רענון אני לא יכול להעלות, מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr
-
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
למה המעבד שלי מתאמץ כל כך שאני מפעיל משחק מחשב ? WOT = קבוע בין 40-75% ENEMY FRONT בין 70-90% CALL OF DUTY בין 70-90% % = אחוז מאמץ בעבודות אופיס , אינטרנט מוזיקה הוא דיי רגוע ... גם באתרי פלאשים יחסית כבדים הוא מתאמץ נוורא לחבר של אחי יש מעבד 3770 והוא בכלל לא מתאמץ במשחקים ממש עובד חלק .
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אומנם המשחק יצא מזמן ושיחקתי בו מאות פעמים, אך כל כמה זמן יש את התקלה הזו ולפעמים עוברת. היה לי במחשב מספר כונני HDD ישנים ורכשתי אחד חדש בגודל 2TB, אז אמרתי על הדרך נפרמט את המחשב ונעשה ריענון, בנוסף לHDD יש לי גם SSD בגודל 240GB שהיה קיים, ועליו הותקנה מערכת ההפעלה. מאז הפירמוט הצלחתי להיכנס רק פעם אחת לפיפא! ביצעתי כל מה שרשום ברחבי האינטרנט, יו-טיוב ועוד, מחקתי TEMP, מחקתי כל מיני קבצים שרשמו, ביצעתי עדכון לווינדוס, חיפשתי עדכונים לפיפא שום דבר לא עוזר, המשחק פשוט קופא בהפעלה (על מסך רונאלדו) לפעמים על ההתחלה לפעמים אחרי כמה מחזורי טעינה. המשחק מותקן על הSSD וכך היה גם לפני הפירמוט. מפרט המחשב…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-