תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים, הבעיה היא שבאמצע השימוש במחשב, פתאום אני שומע קול מההארד דיסק שהוא כאילו מאתחל את עצמו, באמצע השימוש בווינדוס. הבעיה התחילה בלי שום סיבה ניראת לעין כי הוא עבד בסדר גמור קודם. המערכת הפעלה (WinXP Pro) מותקנת על ההארד דיסק הזה. לפעמים אם אני מחכה קצת, שומעים רעש כאילו ההארד דיסק חוזר לעבוד, ואני יכול להמשיך לעבוד (עד לפעם הבאה...). בד"כ התוצאה היא BSOD... :-[ עשיתי לו Scan Disk והכל נראה תקין.. הוא כבר עובד בסדר למעלה משנה אני מאמין.. זה לא קורה כל הזמן, אלא כל איזה יומיים ככה (וכשזה מגיע זה קורה כמה פעמים ברצף). למישהו יש מושג? או שהגיע הזמן לאיזה WD JB נחמד? המפרט הוא של המחשב הראשון במפרטים שלי.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד סקיילייק, לוח אם של ASUS H170 PRO GAMING. מערכת ההפעלה WINDOWS 10 הותקנה על SSD חדש. עד כאן הכל בסדר, והמחשב החדש עובד דבש. לאחר ההתקנה של המחשב החדש, חיברתי שני הארדיסקים נוספים מהמחשב הישן - הראשי (SAMSUNG HD502HJ) עליו מותקן עדיין WINDOWS 7, והמשני (SAMSUNG HD204UI). ההארדיסק המשני תקין, אבל הישן הראשי (HD502HJ) כלל לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר ליציאות מתח אחרות מה-UPS, חיבורי SATA אחרים, כבלי SATA אחרים, כלום לא עוזר. חיברתי שוב את ההארדיסק הראשי במחשב הישן, עובד.... חיברתי בחזרה למחשב החדש - נאדה, לא מזוהה בביוס. חפרתי בביוס של הלוח החדש, ללא הצלחה של ממש. רעיונות מישהו, בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, החליפו לאחותי את הלוח-אם, הביאו לה לוח-אם של "ASROCK" עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא יודע איך נכנסים לBIOS אני לחצתי על DEL והוא לא ניכנס לי לBIOS אז איך אני יכול להכנס ל-BIOS? אה ו- איך הלוח-אם הוא חברה טובה או סתם? תודה!!.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב. 1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת) 2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה. הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה. בבקשה אם אפשר עזרה.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים. בקרוב אני עובר דירה ליחידת דיור עם רשת אלחוטית בלבד. שאלתי היא, ברשותי מחשב נייח, מכיוון שאני עובד/לומד איתו ברצוני לקחת אותו, השאלה היא איך אני מתחבר לרשת? קראתי קצת ודיי התבלבתי, אשמח תוכלו להכווין אותי מה בדיוק לקנות ואיך לחבר את העניינים. אם טעיתי בפורום אשמח אם המנהלים יעבירו את האשכול בבקשה. תודה! Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב, מסך ורמקולים. הם מחוברים כולם לאותו מפצל שמחובר למגן ברקים (מהפשוטים של Hyundai) שמחובר לשקע בקיר. לפני מספר דקות הייתה כנראה עליית מתח והמגן ברקים הפסיק את אספקת החשמל לרגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה. בפעמים הקודמות שזה קרה אספקת החשמל חזרה מיד אחרי והכל היה בסדר (כל המכשירים נדלקו שוב וחזרו לעבוד). הפעם קרו שני דברים שונים... האחד הוא שהנורה במגן ברקים שאמורה להעיד האם קיימת הגנה נדפקה (היא בקושי מאירה). אני מניח שזה אומר שצריך להחליף אותו.השני והוא מה שמדאיג אותי זה שהמחשב לא נדלק הפעם מיד אחרי, בעוד שאר המכשירים כן. חשבתי שאולי רכיב כלשהו נשרף, אבל לא היה שום ריח. אחרי דקה-שתיים ניסיתי לשנות את השקע שאליו מחובר המחשב לאחד אחר במפצל - זה לא עזר. מיד אח…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את הלפטופ הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=965020 הגיוני שהסוללה מחזיקה כאשר המחשב על מצב "חסכון בסוללה" (בהירות מסך הכי נמוכה) רק שעתיים וחצי? נראה לי ממש קצר, מרגישה שזה מחשב נייח שצריך להיות כל הזמן בחשמל. אם אני שמה את הלפטופ על מצב רגיל זה שעה וחצי, נשמע לי פשוט לא הגיוני. נואשת לעזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, לראשונה רכשתי נתב Asus ROG Rapture GT-BE19000 ורציתי לדעת לאחר אין ספור בעיות התחברות בWIFI בשעון Samsung Galaxy ultra 7, בניידים S25 ultra (לא מצליח להתחבר לWIFI 7 קבוע) ובנייד הגיבוי S23 ultra לא מצליח קבל WIFI 6E ומצלמת האבטחה לא מתחברת מהר ונתקעת כל הזמן. (וזה מאוד קריטי עבורי), אין לי שום בעיה של מרחק או קירות, אני למשל מול הנתב עם הנייד ופשוט לא מתחבר או לא מקבל מהירות גבוהה. אין לי ניסיון בנתב פרטי ותהיתי כיצד להגדיר אותו, יש לי נתב Star של סלקום ואני גולש במהירות 5 ג'יגה. יש לי ניסיון בסיסי בתחום וכמובן שסלקום לא הולכים לעזור לי בזה... כמובן שאני נעזר בסרטוני יוטיוב (לא מוצא את הדגם שרכשתי...) ובChatGPT תהיתי האם אני צריך לגדיר שם משהו ספציפי? או פשוט …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב למומחים יש לי הגנה לרשת של אתרוג (רימון אותו דבר) ויש לי רשת דהיינו ראוטר של אתרוג והוא פתוח כשאני מתחבר אליו מפיעה הודעה במחשב שצריך להירשם ברשת כדי להכינס אליה כמו שלפעמים כשמתחברים בביתי חולי או באוטובוסים גם כשאתה מחובר צריך ללחוץ על אישור של התקנון הבעיה היא שאני כותב את התז ואז את הקוד שנשלח אלי בטלפון והוא כותב לי שהזיהוי בוצע בהצלחה ואחרי כמה שניות הוא מתאפס שוב למסך הרשאי ומבקש את התז ואת הקוד בקיצור לא מתחבר אני מחפש תוכנה או דרך מסוימת להיכנס לרשת הזאת ללא צורך בכניסה דהיינו לעקוף את הצורך בכניסה (הרשת עצמה היא פתוחה לגמרי) נ.ב פניתי לשרות לקוחות באתרוג והם הפעילו את האחריות לספק וכל אחד מפיל על השני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להרכיב מחשב חדש על בסיס המעבד מהמחשב הישן (Q8200) אז עשיתי מלא זמן סקר שוק ובסוף הזמנתי מהאינטרנט לוח אם מתאים וזכרון כמו כן קניתי גם כרטיס מסך חדש מפרט המחשב: לוח אם: gigabyte ga-ep43t-s3l מעבד: intel q8200 זכרון: ddr3 8gb 1600mhz כרטיס מסך: geforce gtx 650 ספק כוח: 500w הרכבתי את המחשב אבל כשאני מדליק אותו הוא לא מציג תמונה. כמו כן המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט. המחשב משמיע צפצופים קצרים ברצף, מה שאמור להצביע על בעיית כוח או מתח... (לפי ההוראות של ג'יגבייט) ניסיתי להחליף כמה ספקים אבל זה לא עזר... חשבתי לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, אבל אני לא בטוח שזה מקור הבעייה... אולי הזיכרון לא מתאים למעבד? או שבכלל הלוח אם לא תקין? אשמח לעזרה בהקדם!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי לא מצליח להתעורר ממצב שינה S3 כמו פעם, אלא מבצע BOOT רגיל ( עם שגיאה של אתחול - כאשר WNDOWS שואל איך להתחיל - SAFE OR NORMAL) עשיתי שדרוג לBIOS, לא עזר וגם ניסיתי לחזור לDEFAULT לא עזר (אני אנסה להרדים בS1, נראה אם יעזור) חששות שלי 1) הוספתי עוד דיסק - אולי עומס על הספק ? 2) הבטריה של הCMOS לא תקינה? הספק של SEASONIC 350W זה ממש מפריע, כי זה HTPC שאמור להתעורר משינה כדי להתחיל הקלטות
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי הרבה פעמים כשאני שם סרטון במסך אחד וגולש במסך השני, אני חווה לאגים. אני מצרף לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה. שמתי סרטון במסך אחד ו-speed test בשני, כך שבספיד טסט משתמש באינטרנט, ואתם יכולים לראות שהסרטון נתקע לגמרי. אשמח לרעיונות מה יכול לגרום לזה. אני סובל מזה כבר תקופה ארוכה ואני מנסה להיזכר האם זה קרה כשעברתי לוינדאוס 11 או שאולי כשהחלפתי מחשב. האם יכול להיות שהגורם הוא חיבור של שני מסכים? מעבד אינטל 12500 לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 זכרון: שני סטיקים של 8 ג'יגה ספק - לא נראה לי שקשור, אבל בכל זאת Corsair cv750 750W bronze שני המסכים מחוברים עם כבל HDMI. למיט…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-