תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחר שהייתה לי בעיה עם זיכרון שקניתי (בעיה מוזרה עם מהירות) החליפו לי את הסטיק בחנות לסטיק של חברה אחרת בטענה שלא היה להם את אותו הזיכרון שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה שלא עובד לי בדואל? הזיכרונות שיש לי הם של TWINMOS 512 CL 2.5 ושל ?512MB Aeneon? CL 3 (אפילו לא מכיר את החברה הזאת)
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד של LG, דגם F1. אני יודע מניסיון שסוללה של מחשב נייד מתכלה עם הזמן (בינתיים טפו טפו הנוכחית שלי בסדר). השאלה שלי היא איך אפשר לתחזק את הסוללה, כך שהיא תחזיק יותר זמן? האם יש תוכנה מסוימת שיכולה לעזור? האם זה עוזר לפרוק את הסוללה מדיי פעם? האם עבודה על המחשב עם חשמל מאריכה את חיי הסוללה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי שוה וינדוס וזה עזר לכמה דקות וחזר לעצמו. אני צריך את המחשב לעבודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני מחבר בין 2 כוננים ועושה כונן אחד ווינדוס לבד ?!? :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, tl;dr המחשב של אמא לא תקין. די בדקתי את כל הרכיבים חוץ ממעבד. אבל אין לי מעבד של סוקט AM4 לבדוק איתו.. האם למישהו יש במקרה אחד תקין שאקח, אבדוק ואחזיר? המחשב של אמא שלי הפסיק לפעול אחרי 3 שנים. ניתקתי את כל הרכיבים, חוץ ממעבד ו2 חיבורי הספק ללוח האם - והמחשב הבהב לשנייה ולא נדלק. כאשר הוצאתי את אחד מכבלי החשמל (זה של ה12V למעבד), אז המחשב "נדלק" אבל בלי צפצופים ובלי כמובן חיבור למסך. הנחתי שמדובר בבעיה של לוח אם. קניתי והתקנתי לוח אם חדש, אך מדגם זהה לדגם הקודם. עכשיו המחשב "נדלק" עם 2 הכבלים של הספק, אך כמו קודם, בלי צפצופים ובלי חשמל לחלק האחורי (לא מזהה DVI, אי אפשר להטעין נייד ולא מזהה מקלדת). לא משנה אם…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אין אפשרות להיכנס לכונן הקשיח (סמסונג HD103SJ) הוא מוצג בתור כונן לא נגיש (אין מידע על מקום פנוי כמו בכל שאר הכוננים) כשהמחשב נדלק הוא ממליץ לעשות סריקה, ורושם master file table corrupted, והבודק של הווינדוס (7, 64 ביט) לא מסוגל לפתור את הבעיה. כמו כן, ב disk management הוא מופיע כתקין, אבל במצב RAW. התוכנה ES-TOOL של סמסונג לא מצאה בעיה בכונן (עבר את כל המבחנים בהצלחה). התוכנה testdisk לא הצליחה לפתור את הבעיה. מה עוד יש לעשות בשביל לנסות להציל את המידע שעל הכונן הקשיח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, ויש לי בעיה מסויימת: יש לי בעיה עם משחק מסויים (לא ניסיתי משחקים אחרים, כי אין לי משחק נוסף על המחשב..) כאשר אני מנסה להעלות את המשחק, מופיע לי השגיאה שתוכלו לראות בתמונה המצורפת.. כשאני נכנס להגדרות של המשחק, הוא מראה לי בעיה כלשהי בכרטיס מסך.. כמו שתוכלו לראות, הכרטיס מסך מספיק חזק [מספיק ביותר ] בכדי להריץ את המשחק.. התקנתי דרייברים עדכניים, ויש לי וינדוס 7 32ביט.. אשמח לפתרון בבקשה.. תודה רבה, נאור.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור?, דרך "עורך הרישום" לא נפתרה הבעיה!...(אני טכנאי מחשבים מתחיל,מבין עניין, פוינטרים יספיקו,)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן נותנים אחריות על התקנה מחדש [פירמוט]נגד וירוסים וכאלה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הזמנתי זיכרון 512 למחשב כדי להתקינו בנוסף ל 256 שכבר יש לי. עכשיו ה256 הוא במהירות 333 (2700) ואת ה 512 הביאו לי 3200. האם יכול להגרם נזק מחיבור שניהם ביחד ? האם יכול להגרם נזק בחיבור ה 512 על לוח אם P4S533MX ASUS ??? שכן הלוח לפי המפרט תומך במהירות זיכרון עד 2700, והזכרון החדש הוא 3200. חשבתי שלוח לא יזהה את הזכרון אם אני יחבר, אבל חיברתי בכל זאת ונראה שהזכרון זוהה, אבל האם הלוח באמת יכול לתמוך במהירות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב פתאום נתקע לי באמצע שמיעת מוזיקה בWINAMP וגלישה קלילה. ממש קפא ודרש ממני לעשות ריסטרט.. הצליל גם נתקע וגם הWINDOWS עושה הרבה ERRORS שסוגרים חלונות ואת הEXPLORER .. מה יכול לגרום לכל זה? הWINDOWS או משהו אחר פגום? :-\
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאלתי פה שאלה בקשר ל: איך מורידים תוכנות שרצות בהתחלה בWINDOWS כמו WINAMP ICQ KAZAA וכו.... מדובר בWINDOWS 2000 בWINDOWS 98 יש אפשרות להיכנס לMSCONFIG ב2000 אין אפשרות כזאת... אבל אני לא מוצא את השאלה הזאת בפורם, גם לאחר החיפוש...
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-