תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים HD פנימי חדש בגודל 2TB התקנתי אותו, פירמטתי אותו ל NTFS, וחילקתי אותו ל 2 מחיצות בגודל 1TB כל אחת. אני מנסה להעתיק אליו כמה עשרות ג'גה, לשם גיבוי, הוא מתחיל במהירות סבירה ומהר מאוד צונח למהירות 0 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אלכס
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לא רואים את האייקונים במועדפים של דפדפן אקספלורר גירסה 11, נראה לי ווינדוס 10, זה לא מחשב שלי.. בבקשה רק מי שמכיר את התופעה והצליח לתקן בעבר, בלי ניחושים אלא אם ניחוש טוב..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי במחשב שלי user אחד על שמי. כשהדלקתי אותו עכשיו הוא קבע user זמני, עם תמונת מסך חדשה, ונתן הודעה שאומרת שהמחשב קבע יוזר זמני וכל הקבצים שאשמור על היוזר הזה ימחקו. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה??? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, היום הפעלתי את המחשב הנייד וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שאין הארד דיסק. פתחתי חיברתי מחדש וכו' בקיצור אין זיהוי. מדובר בכונן SSD sandisk ultra II 240GB חיברתי את הSSD למחשב הנייח שלי באמצעות מתאם מיוחד לUSB3 . גם כן אין זיהוי. הוא בהתחלה מקבל זיהוי מוזר של דרייבר כונן חיצוני ולאחר כמה שניות זה מתנתק והוינדוס אומר שההתקן לא תקין או לשנות כניסה. ניסיתי לשנות כניסת USB אחר. לא עבד. ניסיתי להתקין יותר מ5 תוכנות שחזור. לא מוצאות בכלל את הכונן. ניסיתי לחבר את הכונן SSD למחשב הנייח בחיבור SATA. אין זיהוי בביוס. הSSD עדיין באחריות (עברו שנתיים מתוך שלוש) אך אין אחריות על המידע שאבד. אין גיבוי. אין חיים. אני אובד עצות...
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
התקנתי חלונות מחדש ולאחר התקנת כרום וכניסה למשתמש דרך הכפתור למעלה אני לא רואה את הBOOKMARKS ממה זה ולמה זה? זה לא אמור להיות מסונכרן איתם?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני שנה וקצת. באמצע צפייה בסרט המחשב כבה ולא נדלק יותר. הספק מתח תקין (בדקתי אותו אל מול מחשב אחר), ניסיתי להוציא את הסוללה ולעבוד בלעדיה אך גם זה לא צלח. יש למישהו רעיון? להפעיל את האחריות כרגע לא יעזור מכוון שאני טס עוד שבוע ואני צריך אותו איתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הילד הפיל את המחשב הנייד, ועכשיו הוא לא נטען, אמרו לי שצריך להחליף שקע טעינה, מישהו יודע לעשות את זה ? כמה זה יכול לעלות ? המחשב זה לנובו S300. בקשר לתקלה הקודמת, טכנאי מחשבים התקין לי את חלונות מחדש, אבל הוא לא מתקן מחשבים ניידים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב להורים. העברתי לגיבוי את כל המידע משולחן העבודה (C) לתיקיה בכונן D. התקנתי ווינדוז, בבחירת הכונן לחצתי advanced ווידאתי שאני בוחר בכונן הנכון להתקין עליו (C). מה שכן היתה שם מחיצת מערכת של איזה 100 מגה, שמחקתי ואיחדתי די בטוח שהיא היתה של C ולא של D, אם כי אולי אני טועה. התקנתי את המערכת בכונן הנכון (C) וכעת אני נבהל לגלות שווינדוז לא מזהה את הכונן D! לא מותקן SP1 עדיין, אם זה קשור. אם אבחר לעשות ממנו מחיצה, כל המידע ימחק, לא? מה ניתן לעשות כדי להציל את המידע?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם תוכלו בבקשה להעריך את השווי של המחשב הזה\את החלקים האלה מחשב נייד של חברת dell דגם inspiron 1574 מעבד intel core i3-330m 4 gb ram 320 gb disk Windows 7 home Premium 64-bit סוללה גמורה! ויש בעיה במגעיםשל המסך,יש מסך לבן 80% מהזמן המחשב עמוד ללא שימוש כבר שנתיים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי FPS drope במחשב. זה קורה בכל המשחקים כמעט. הfps פשוט יורד וגורם ללאגים במאצע המשחק. אמרו לי להוריד כל מיני תכנות כמו driver booster וכאלה ולא עזר. עדכנתי דרייברים והכל, פירמטתי אפילו ולא עזר. מישו יודע מה לעשות?? פרטי מחשב: WIN10 64bit i7core 8RM כרטיס מסך: Nvidia Gforce GTX750TI 2GB
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
ווינדוס 10 לא מזהה את חיבורי ה usb 3 בלוח אם האם יש למישהו דרייבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן שאני משחק/שומע מוזיקה ומדבר עם חברים בTeamSpeak או Discord למשל , הם יכולים לשמוע את המשחק שאני משחק בו או את המוזיקה שאני מקשיב לה ואם הם מדברים ממש חזק הם גם שומעים את עצמם. אני לא משתמש ברמקולים בכלל, רק באוזניות וזה מה שממש מוזר לי. ניסיתי לתקן את זה כבר שנים ואני לא מצליח למצוא פיתרון שעובד. *קניתי מחשב חדש עכשיו (לא בגלל זה) וכמובן שזה לא פתר את הבעיה, זה קרה גם במחשב הקודם שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום קליק על ההתחל הציג את שם המשתמש עם תמונה שלו. בחלונות 10 המעודכן ביטלו את זה ?.. אז איך אדם מהישוב מוצא בקלות מי זה המשתמש הנוכחי ? (עוד לא עדכנתי את 10 אצלי.....)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב חדש, יותקן עליו וינדוז 7 64 ביט. במחשב יהיו: SSD של סמסונג 500 גיגה ( 850 EVO ), ודיסק נוסף, שחור של ווסטרן 5 טרה. במחשב יהיו גם 16 גיגה זיכרון ראם. 1. האם יש טעם לחלק את ה- SSD לשתי מחיצות, נניח בשביל משחקים, כדי שלא יותקנו תחת פרוגרם, או שזה לא משמעותי? ( אני מתכוון גם לעשות אימג ל- C עם אקרוניס, ככה שענין המשחקים והנפח שיתפסו, יהיה רלבנטי לגיבוי ). 2. האם המחשב שלי יצטרך PAGE FILE , אם כן, איזה גודל מומלץ, והאם להקצות זאת במחיצה הראשונה של ווסטרן, או להשאיר על ה- SSD?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
- 2 followers
-
-
כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-