תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי שלום ושבת שלום, בלשון ולגרינד: the impossible happened יש לי במחשב מחיצה של XP, מחיצה של Recover, מחיצה ex3 של לינוקס, ומחיצה של swap. ניסיתי להרחיב את המחיצה של הלינוקס על חשבון המחיצה של XP, באיזה תוכנה עלובה דרך הדיסק הפעלה Hiren. התוכנה אמרה שהכל בסדר בסוף התהליך, אבל כנראה שלא, טבלת המחיצות נהרסה. הרבה דברים קרו מאז בקשר ללינוקס וה-Grub. שורה תחתונה הלינוקס לא עובד. עד לא מזמן הייתי יכול דרך התוכנה שמציגה את המחיצה של הלינוקס ב-XP לראות את כל הקבצים שבמחיצה. ועכשיו אני רוצה לגבות ולפרמט את המחיצה הזאת כדי לתקן, אבל זה לא עובד יותר. זאת השגיאה שאני מקבל: למישהו יש מושג איך אולי איכשהו אני אוכל לגשת שוב למחיצה של ex3 כדי לגבות את המידע ולפרמט? מצורף fdi…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי, התקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אפשר לנעול :]
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב, כשהוא מדליק ומכבה את המחשב וכל הזמן המאווררים שלו דלוקים. בקיצור גם כשהמחשב מכובה המאווררים דלוקים. איך פותרים את זה? אם זה משנה לוח אם של ג'יגה בייט צ'יפסט מידרה 8 לא יודע בדיוק איזה. תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה ביותר במחשב בסלון. מדובר במחשב רגיל לכל דבר, רק שהוא מחובר לטלוויזיה. יש לי מקלדת ועכבר של diNovo, שעד היום עבדו תקין לגמרי. הבעיה היא שמשום מה המחשב כל הזמן מקבל קלט מהמקלדת של התו נקודה - ".". כלומר, אם אני לוחץ על תפריט start למשל, בתיבת חיפוש מתחילות לרוץ נקודות, בלי שאני נוגע במקלדת. החשד הראשון שלי היה שהבעיה במקלדת עצמה, איזה מקש תקוע, אבל גם בלי בטריות זה עדיין קורה, וגם כשחיברתי עכבר + מקלדת רגילים ישנים, וניתקתי לגמרי את המשדר BT (הוצאתי אותו מה-USB), עדיין הבעיה קיימת. כמובן שגם ניסיתי גם ריסטרט וכל הדברים הטריוויאלים. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? אולי להסיר לגמרי את ה-BT, לא מספיק רק לנתק פיזית? או שזה לא קשור? מאיפ…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני עם חבילה של 100 מגה. קניתי את הראוטר Archer vr400 והאינטרנט זוחל. גם בכבל וגם עם ווייפיי. בדיקת מהירות מראה גג 3 מגה הורדה ו-5 העלאה. חיברתי את הראוטר הגנרי של בזק d-link dsl-225 והמהירות בסדר. גרסת firmware הכי מעודכנת. איפסתי והכנסתי שוב את כל ההגדרות וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לשנות בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בבעיה הכואבת שלי שאני מקבל מסך כחול פעם ב... את המחשב קניתי לפני כשנה בערך (מאי שעבר). בכל אופן, מאז (ואני מתכוון מאז!) שקניתי את המחשב אני מקבל מסכים כחולים כמו שאמרתי פעם ביום / יכול להיות גם פעם בכמה ימים.. בעיקר כשאני משחק במשחקים (אני משחק בעיקר בCHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE למי שמכיר, משחק בSTEAM) אבל לא רק. יכול לקרות גם כשאני סתם גולש בדפדפן או מבצע פעולות פשוטת במחשב. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם ASUS P8Z77-V, מעבד - Intel I7 3770K, מאוורר למעבד NOCTUA NH-D14, זיכרון: G-SKILL ARES 16GB 1600MHZ, כרטיס מסך GIGABYTE GTX 670 WINDFORCE X3, כונן ראשי לווינדוס SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB, עוד כונן לאחסון WD CAVIAR BLACK 2TB, ספק כוח CO…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שמעתי שברגע שמכבים את המחשב ורוצים להתעסק עם החומרה בפנים, יש עדיין חשמל סטטי שיכול להזיק לי ואיזשהו רכיב במחשב ויש איזה דרך לנטרל אותו משהו שנקרא Grounding באנגלית אם אני לא טועה יש למישהו מושג איך לעשות את זה? ועד כמה זה באמת חשוב? כל מידע יעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל ביום שבת: אני פותח את המחשב מקבל שגיאת oc fail please enter setup to change oc fail settings. לאחר מכן עשיתי LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה, עשיתי REPAIR לווינדוס והכל חזר לקודמתו... עכשיו הכל טוב ויפה עד יום שני: שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL בתחילת המחשב, עשיתי שוב LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה הפעם בלי REPAIR, והחלטתי לעשות גם RESTORE ל-4-5 ימים לפני, כי בזמן הזה התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס המסך וגם DIRECTX9, וחשבתי שאחד מהם גרם לבעיות... (התקנתי אותם עוד לפני הפעם הראשונה ביום שבת, והחזרתי את המחשב למתי שהם לא היו מותקנים) עכשיו הכל עובד, חשבתי שגמרתי עם הבעיה אבל היום בבוקר אני פותח את המחשב והבעיה חוזרת... שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בקיצור קיבלתי את ההודעה של Read disk error occured הורדתי את התוכנה של WD שתבדוק מה הבעיה עם ההארדיסק ומה שהוא כותב זה Please contact tech support and report the following error Smart error Error/status code:0159
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, ביצעתי שלשום "הסתרה" לתיקייה כלשהי, לאחר ההסתרה היא כמובן מן הסתם נעלמה (=לא רואים אותה). אינני יודע איך לפעול על מנת לראות אותה שוב. מה עליי לעשות (כמובן לא מחקתי, אלא לחצתי כפתור ימיני על התיקייה -> מאפיינים -> מוסתר.)? איך אוכל לראות את התיקייה שוב?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב! אז ככה, יש לי בבית שתי מחשבים אחד ישן, 400 מגהרץ השני חדש דואל קוור ממש תותח השקעתי בו מלאא במחשב החדש נכנס וירוס, עכשיו כול פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לא מעלה את הביוס ואז הווינדווס עולה ואחרי שהוא גומר כזה את הטעינה יש כזה מסך שחור וזהו לא עושה כלום חשבתי להעביר את ההארדיסק למחשב הישן ואז שאני עם שתי הארדיסקים אני אכנס לראשון, הווינדווס יעלה לי, ואז אני אפרמט את ההארדיסק הבידיוק חיברתי אבל ביגלל שזה מחשב חדש אז אין לי כבל נתונים עבה כזה זה כבל דק וכתום אז זה לא מתחבר כמו במחשב הישן אז אני לא יכול לחבר את ההארדיסק =[ אז אין לי איך לפרמט כי הביוס לא עולה אז אין לי גם דוס אז יש למישהו רעיון מה לעשות?? TT__TT
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום שמי יוסי ולפני חצי שנה קניתי G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ שבוע אחרי בדיוק התפרסמה אצלכם פה ביקורת על 6 מודלים של 2BG במהירות DDR500. אז הבנתי שהמסכים הכחולים שאני רואה הם לא בגללי אלה בגלל שהזיכרונות תוזמנו מראש על DDR500. ניסיתי כל תיזמון אפשרי ובדקתי הרבה מול האתר של XS אבל כשאני עושה את הבדיקות עם S&M וPRIME95 לא נמצאת שגיאה ורק אחרי כמה זמן או כשמופעלת תוכנה פתאום אני רואה מסך כחול. השאלה שלי היא האם יסכימו להחליף לי את הזיכרון הנ"ל היות והוא אינו מקולקל . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב חברים , היום בצהריים כאשר באתי לפתוח את המסך של המחשב (המחשב היה כבר פתוח) גיליתי לתדהמתי כי קיבלתי מסך כחול. -לא החלפתי\הוספתי חומרה. -לא התקנתי לאחרונה שום דבר ... מספר השגיאה הוא : XXX STOP: OXOOOOOOOA (0X00000016, 0X00000002, 0X0000000, 0X804E11D2) העלתי קבצי Minidump, והם מצורפים להודעה זו. תודה רבה לכל העוזרים, בברכה, אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-