תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הם נפתחים ונסגרים אבל אינם מופיעים .בביוס הם מופיעים .הסרתי אותם ממנהל התקנים וכאשר המערת עלתה גילת אותם שוב אבל עדיין לא מופיעים ובמנהל התקנים מופיע סימן קריאה צהוב קוד שגיאה 39 מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כפי שהמליצו לי - ביטלתי את האוברקלוק, איפסתי את הביוס והפעלתי PAT...אבל אין פוסט עלו אצלי מספר חשדות ואבקש את עזרתכם. זה מאוד חשוב לי. 1) הלוח לא תומך בPAT. ייתכן שלוחות P4P800 הראשונים צוידו בNB מוחלש של P4C800, בעוד החדשים יותר מסורסים מהמפעל. זה נכון? 2) הביוס לא תומך בPAT. אני משתמש בביוס העדכני ביותר - 1008 - ושמעתי שאסוס הפסיקה את התמיכה בPAT לאור לחצים מצד אינטל. זה נכון? ואם כן, איפה יש מאגר ביוסים ישנים? 3) PAT מאלץ את הזכרונות ל2-2-2-5. את זה שמעתי ממקור לא מהימן, אבל ייתכן שהזכרונות רצים בתזמונים שהם לא עומדים בהם. איך אני בודק את זה? 4) הספק חלש מדי. בפורום "ציוד היקפי" נאמר שהספק שלי נחשב גבולי למערכת כזאת. יש מצב שהפעלת PAT היא ה"קש ששבר" ומעלה את …
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כבר חצי שנה שהפלאש והשוקייב באינטרנט ממש איטיים מה שלא היה פעם למה ומה אפשר לעשות חוץ מלהפחית לתצוגה באיכות נמוכה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שאלתי פה שאלה בקשר ל: איך מורידים תוכנות שרצות בהתחלה בWINDOWS כמו WINAMP ICQ KAZAA וכו.... מדובר בWINDOWS 2000 בWINDOWS 98 יש אפשרות להיכנס לMSCONFIG ב2000 אין אפשרות כזאת... אבל אני לא מוצא את השאלה הזאת בפורם, גם לאחר החיפוש...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן נותנים אחריות על התקנה מחדש [פירמוט]נגד וירוסים וכאלה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שבוע שעבר קיבלתי תספק ותכרטיס מסך שלי.. ראו מפרט למטה. ומאז המחשב לא מפסיק לעשות בעיות..... בהתחלה הכרטיס מסך עשה בעיות עם הההתקנה והדריברים... אחר כך היו לי וירוסים ועכשיו בכלל... יש לי מדיי פעם מסכים כחולים!!! בווינדוס .. והיום אחרי שהיה לי מסך כחול עשיתי ריסט כמובן. ואז פתאום הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה מתקנת במחשב?!?? מה לעזאזל?!?! ובסוף מסתבר לי שהביוס לא היה מוגדר טוב!??! ואני בכלל לא נגעתי בו?!?! ועכשיו מדיי פעם יש לי מסכים כחולים?!?! מה לעשות בבקשה ?!?! עזרההה
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תקשיבו, הורדתי ממדור הורדות את התוכנה: SiSoft Sandra 2004 עכשיו בתוכנה יש כל מיני עזרות טיפים לגבי כמעט כל רכיב במחשב... נכנסתי לפרטים של המעבד והביוס (BIOS&CPU) ובטיפים היה כתוב את הדבר הבא (באנגלית): Notice N224 - SMBIOS/DMI: information may be inaccurate. This information is reported verbatim and cannot be checked by Sandra. While brand-name companies set this information most generic manufacturers use generic data that is meaningless. This issue generates more technical support queries than all other issues combined. Fix: If the information is not correct, check for a BIOS update (clear DMI pool) or fix any errors using the DMICFG tool provided with the bo…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
חבר שלי עכשיו קנה מחשב חדש....... לאחר חיבור הוא שמע רעש שנשמע כמו רעש סטטי חזק מאוד...... הוא בדק את כול החיבורים ואת כול המאוווררים החדשים, אבל הכול תקין.... האם זה יכול להיות מהלוח M או....אם לא אז בבקשה תעזרו לי .... תודה,דן
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בקיצור קיבלתי את ההודעה של Read disk error occured הורדתי את התוכנה של WD שתבדוק מה הבעיה עם ההארדיסק ומה שהוא כותב זה Please contact tech support and report the following error Smart error Error/status code:0159
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב. המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי. עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי. קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP. קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר) עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עכשיו קניתי ת'כרטיס FX 5500 ישר כשפתחתי ת'מחשב הוא עושה מין טו..... מה זה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי בעיה הבאה: במשחקים המחשה כאילו עושה ריסטרט לכ. מסך (פרטי המערכת במפרט שלי). נשמעת הפסקה של עבודת מאוורר לרגע ובאתו זמן המסך כאילו נכבה לכמה שניות, לאחר מכן המאוורר מתחיל לעבוד והמשחק חוזר, ובנוסף בחלונות (vista) בצד ימין למטה (ליד השעון) מופיעה סימן קריאה ובפירוט מופיעה אזהרה עם ניסוח משהו כמו זה, שהדרייברים של כ. מסך הפסיקו להגיב וחלונות התחילו אותם מחדש בהצלחה. זה היה לי גם עם דרייברים 8.1, 8.3 וגם עכשיו עם החדשים 8.4 של ATI. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-