תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל פעם שרוצים לסגור את המחשב צריך להוציא גם את התקע מהחשמל הכול טוב ויפה נכנסים להתחל כיבוי וכו המחשב נכבה אך אם לא מוציאים את התקע מהחשמל אז בפעם הבאה שרוצים להפעיל אותו הוא לא פועל אני יודה למישהו שיעזור לי אני כמעט בטוח שהבעיה זה לא הספק אלא משהו עם כפתור הכיבוי וההתחלה כי הוא לא פועל בזמן האחרון
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי לפני כמה שבועות קיבלתי המלצה להחליף את הספק, אבל חוץ מהידיעה האישית שעכשיו המחשב מקבל את התמיכה החשמלית הראויה לו, לא השתנה דבר... אז הסיפור בקצרה הוא שיש לי מחשב עם המפרט הבא שאמור להריץ ללא בעיה תלת מימד ופוטושופ כבדים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS אבל הוא זוחל ונתקע וקורס... - האם כדאי לי לשלוח למעבדה ע"מ שיעשו בדיקה מקפה לתיפקודי הרכיבים? אם כן, יש למישהו המלצות? - האם יש תוכנות מקצועיות לזיהוי בעיית החומרה (כבר בדקתי עם 3DMARK ולא נמצאה בעייה מיוחדת...) לינק לת'רד: http://hwzone.co.il/comm…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול הבא http://www.siz.co.il/up.php?i=glmyj0mmuozr.jpg וזה קורה לי ספציפית כשאני משחק במשחק NBA 2K9 זה התחיל לי היום ואין לי מושג למה. אם זה קשור לדרייברים של הכרטיס מסך זה לא יכול להיות כי כשאני התקנתי הסרתי את הישן והתקנתי את החדש.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני כיומיים יש לי לוח אם p4c800 deluxe. הבעיה שלי שהוא לא מזהה (או שהוא מזהה ואני צריך לשנות משהו בביוס הבעיה שאני לא ממוצא איפה) את ה.. אני לא יודע איך קוראים לזה AGP x8. הוא כותב לי שיש לי x0 (יש לי כ. מסך r9800xt) הנה איפה שראיתי שיש לי AGP x0: http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10&projectId=2092464 (אני מקווה שזה עובד) רשום AGP Rates (Current/Available) 0x / 4x, 8x וגם בדקתי בסנדרה סיסופט ולא רשום שם על כמה זה רשום רק על כמה הוא מסוגל ואיפה שאמור להיות רשום על כמה זה לא רשום כלום. עידכנתי את הביוס. וחיפשתי בספר משהו בקשר לזה. Plz Help :-[ :-\ :'(
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחשב חדש עם WIN7-64BIT, מעבד I5-2500K ללא OC ולוח Z67 של ASUS. הכל היה בסדר במשך כחודשיים ולפני כשבוע וקצת פשוט לא ניתו "להעיר" את המחשב מ-SLEEP בשום דרך ואני חייב ללחוץ על כפתור ה-RESTART במארז. נראה שהעכבר/מקלדת מגיבים אבל אם אני מנתק אותם ומחבר מחדש אין תגובה לא מהמחשה ולא מהם. ביטלתי SLEEP/HIBERNATE וגם את ה-USB suspend אבל הוא עדיין מגיע לאותו מצב. מה יכול להיות הכיוון? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי את הבדיקה של ה-Minidump וקיבלתי שם את ההודעה הבאה: Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122907-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Sat Dec 29 13:52:46.187 2007 (GMT+2) System Uptime: 1 days 3:43:23.899 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbo…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה זה הכלי הזה ...? עדיין לא הבנתי.....
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כשהוא במאמץ... לדוגמה במשחק אחרי 5 עד 45 דקות הוא קורס - מבצע ריסט בלי מסך כחול. הוא לא משאיר קובץ קריסה בתיקיית minidump. ניסיתי להריץ S&M בישביל לאתר את הבעיה אבל הוא קורס לפני שהבדיקה מושלמת. בעיה של חום זה לא יכול להיות. מפרט - http://img205.imageshack.us/img205/1433/77617493fi3.jpg המחשב נקנה מאייבורי בשנתיים של האחריות הוא בילה די הרבה במעבדות שלהם עקב בעיות שונות ומשונות.... ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך ל 7300GS והבעיה רק החמירה. לא ביצעתי OC ואף פעם לא נגעתי בביוס. איך אני יכול לבדוק בידיוק איפה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן > חושב שזה היתחיל כשניסיתי להסיר את הדיסק קיפר שלי > והייתה באמצע הפסקת חשמל אז זה לא ממש הסיר(כניראה) טוב ואת התיקיות מחקתי ידנית אני מתאר את זה >> לא כי אני יודע שזה קשור בודאות > פשוט אני כבר לא יודע היכן לחפש בדקתי וירוסים> ואין לי כלום!! חוץ מיזה הרבה מאוד תופעות לואי > המחשב הישתגע 1. לא מצליח ליפתוח מצגות PP של יותר מ 5 דפים 2. לא מזהה מדפסות > לא דרך הוורד ולא דרך קונטרול פאנל 3. וכאמור אני לא יכול לעמוןד על קובץ ולילחוץ לחיצה ימנית כדי שיפתח לי תפריט ( מחיקה שליחה וכו') אם אני סתם עומד על הדסקטופ - כן קופץ תפריט לחיצה ימנית המחשב לא איטי אלא רגיל > ויש לי אינטרנט ומיילים בצורה תקינה! יודע שזה נישמע מסובך....אבל אני…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-