תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קורס אחרי כמה דקות משחק. אני משחק משהו, ואז הוא נכבה פתאומיות והמאווררים ממשיכים לעבוד (מוזר לא?) אני דיי בטוח שזאת לא בעיית התחממות מכיוון שהמזגן עובד והטמפ' קרירה וכל המאווררים עובדים והדלת פתוחה. זה התחיל רק בימים האחרונים ואני לא יודע למה זה קורה, למישהו יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני מקווה להנות פה לפני כמה ימים החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש לא משהו מטורף אבל חמוד+ CPU : Pentuim d3.4 Dual Core Motherboard : Dual DDR2 Memory : 1024 DDR2 harddrives : Sata III 160 giga 7200 rpm 8mb video card : Geforce PCX7600 GS 8MB case : impress frontier ca105 כל זה בתכלס עלה לי 3200 שקל! שזה מחיר לדעתי נחמד מאוד על המחשב הזה! לפי תגובות שקראתי רובכם לא אוהבים איטנל אז רציתי בכללי שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה בלי לבאס יותר מדי וסתם שאלה מישהו יודע איך להשתיק תמאוורים המעצבנים האלה חחח? הם רצים על 4500 RPM שזה מז**ן תשכל רצח!!! תודה רבה לעוזרים וגם על התגובות בהמשך
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי שמעו המחשב דלק רציתי לחבר משהו למחשב לפאנל האחורי וקיבלתי זרם אחריי זה כיביתי את המחשב אבא שלי בדק את זה וגם הוא קיבל זרם יש למישהו מושג למה אנחנו מקבלים זרם שנודעים נוגע בפאנל האחורי של המארז שלי? מחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום של "hwzone" אני רוצה שתגידו לי אם חיברתי את החיבורים של הספק כח ללוח אם נכון ? דגם הלוח אם - GA-G1975X GIGABYTE דגם הספק כח - ENERMAX ELT400AWT יש 3 חיבורים שאני צריך לדעת אם לחבר כבל שם רשמתי ליד כל חיבור את מה חיברתי ואת מה שלא חיברתי יש גם בירשותי כרטיס מסך - LEADTEX winfast px7600gt tdh 1.6/590mhz extreme המעבד שלי הוא פנטיום 4 - 2.8/775 יש באמצע כניסה של (pci-e 12v (power connector בצבע שחור מה אני צריך לחבר שם? הכבל pci-e האדום של הספק כח לא מתחבר לשם ,זה חיבור שונה,יש לי רק אפשרות לחבר מולקס של אחד הכוננים המחשב תקוע בגלל 3 חיבורים אלה הדברים האחרונים שנשארו לי בהרכבה לפני ההדלקה שלו ומה זה השחורים האלה איפה שרשמתי בתמונה שצירפתי ( לא מחובר ) כי…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיות עם המחשב... אני פותח את המחשב , והמחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב עשיתי ריסט ואז הוא כבר עלה לגמרי יש רעש מהכוננים שהם רצים . היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. יש בעמים שהמחשב עולה טוב , זה דבר רנדומלי . משהו לא בסדר? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בקיצור קיבלתי את ההודעה של Read disk error occured הורדתי את התוכנה של WD שתבדוק מה הבעיה עם ההארדיסק ומה שהוא כותב זה Please contact tech support and report the following error Smart error Error/status code:0159
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אם הדיון לא מתאים תעסירו לאיפה שכן. יש לי איזה פמטיום 1 שפירקתי אותו עד לסוף (באמת) אם מישהו זוכר, לספק היה מין כזה מתג on off, צבעי הוחטים של הספק הם כחול,חום.שחור,לבן אני צריך לחבר את חוטי הספק למחברים של המתג הכיתובים ליד המחברים של המתג הם P1,1,2,P2 אם מישהו יודע איפה לאיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
כל פעם שרוצים לסגור את המחשב צריך להוציא גם את התקע מהחשמל הכול טוב ויפה נכנסים להתחל כיבוי וכו המחשב נכבה אך אם לא מוציאים את התקע מהחשמל אז בפעם הבאה שרוצים להפעיל אותו הוא לא פועל אני יודה למישהו שיעזור לי אני כמעט בטוח שהבעיה זה לא הספק אלא משהו עם כפתור הכיבוי וההתחלה כי הוא לא פועל בזמן האחרון
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המחשב לפתע ביום בהיר לא נדלק, פתחתי את המחשב ונסיתי להדליק המאווררים מסתובבים לשנייה ונעצרים, הלד בלוח אם דולק. החלפתי ספק כוח חדש שהיה לי בבית ושוב אני מנסה להדליק את המחשב המאווררים מסתובביב לשנייה ונעצרים. למישהו יש רעיון מה הדבר הבא שאני צריך לבדוק ?.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר לא מעט זמן עובד על מחשב מדיה סנטר. עד עכשיו הכל עבד יופי חוץ מהכרטיס טלוזיה (avermedia m785) משום מה המחשב מזהה את הכרטיס וגם בסריקה של המדיה סנטר אני מצליח לראות תמונה אבל הבעיה שהתמונה מלאת רעשים ובסופו של הדבר אני מקבל הערה של תדר נמוך מידי.. ניסיתי כבר להחליף קבלים וזה לא ממש עזר.. עם חסרים עוד פרטים על המערכת אני אפרט בשמחה! תודה לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב השני, של המשפחה, הבעייה היא לא בכניסה של הUSB מכיוון שהעכבר מיקרוסופט עובד כאשר מחובר לUSB אבל הוא לא מזהה כמעט שום דבר חוץ ממנו. המחשב הוא P3 בעל לוח אם לא מזוהה עם צ'יפסט BX440, מותקן עליו WinXP מעודכן לגמרי והנא תמונה ממנהל ההתקנים: עריכה: לא מצליח להעלות תמונה, מקבל שגיאה Your session timed out while posting. Please go back and try again.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-