תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף מעבד עכשיו השאלה היא האם אני צריך לפרמט ? או אם אני ישתמש בגוסט זה יהיה בסדר ? אני יודע מה לעשות עם החומרה לחבר והכל אבל אני לא לא יודע מה עם התוכנה ?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחשב חדש עם WIN7-64BIT, מעבד I5-2500K ללא OC ולוח Z67 של ASUS. הכל היה בסדר במשך כחודשיים ולפני כשבוע וקצת פשוט לא ניתו "להעיר" את המחשב מ-SLEEP בשום דרך ואני חייב ללחוץ על כפתור ה-RESTART במארז. נראה שהעכבר/מקלדת מגיבים אבל אם אני מנתק אותם ומחבר מחדש אין תגובה לא מהמחשה ולא מהם. ביטלתי SLEEP/HIBERNATE וגם את ה-USB suspend אבל הוא עדיין מגיע לאותו מצב. מה יכול להיות הכיוון? תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן פחות משנה עם כרטיס 8600 GT בחצי שנה ראשונה שיחקתי במחשב וראו מעולה . לאחר חצי שנה המחשב נכבה לי כמה פעמים והפסקתי לראות טוב משחקים , הקצוות של הדמויות נראות בזיג זג העצים וצמחיה נראות מלאכותיות. לקחתי את המחשב לחנות והחליפו לי מאוורר כי אחד מהם לא עבד. אך בעיית האיכות של התמונה לא נפתרה לקחתי שוב לחנות החלפנו לכרטיס חלופי ועדיין לא רואים טוב איך זה הגיוני? החלפתי דרייבר להכי חדש ועדיין אין שינוי.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכפתור של הדלקת/חיבור מכשיר בלוטות' נעלם... לא יכול כעת לשמוע למשל לשמוע באוזניות בלוטות' שלי כי לא מסתנכרנות למחשב בלי הרכיב הזה.. תומכת מיקרוסופט גם לא הצליחה לשחזר. נראה שאני צריך להתקין דרייבר מבחוץ. האם זה דרייבר של לוח האם, או יש דרייבר גנרי? לוח אם שלי - ג'גה בייט Z370P D3-CF (U3E1)
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
-
המחשב שלי קורס כשהוא במאמץ... לדוגמה במשחק אחרי 5 עד 45 דקות הוא קורס - מבצע ריסט בלי מסך כחול. הוא לא משאיר קובץ קריסה בתיקיית minidump. ניסיתי להריץ S&M בישביל לאתר את הבעיה אבל הוא קורס לפני שהבדיקה מושלמת. בעיה של חום זה לא יכול להיות. מפרט - http://img205.imageshack.us/img205/1433/77617493fi3.jpg המחשב נקנה מאייבורי בשנתיים של האחריות הוא בילה די הרבה במעבדות שלהם עקב בעיות שונות ומשונות.... ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך ל 7300GS והבעיה רק החמירה. לא ביצעתי OC ואף פעם לא נגעתי בביוס. איך אני יכול לבדוק בידיוק איפה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מופיה אצלי מדיי פעם מסכך כחול עם קוד של 0X0000000D1 עשיתי ניתוח לקובץ לוג שהוא יותר וכתוב שם Probably caused by : cfosspeed.sys ( cfosspeed+278dd ) חוץ מזה שזה דרייבר כניראה יש עוד משהוא יותר ספציפי שאפשר לדעת לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ישנם 2 חיבורים נוספים מעבר לחשמל ולכבל הנתונים. מישהו יודע מה הייעוד שלהם - אני יודע שאחד מתחבר לכרטיס קול אבל לא ברור לי מה זה נותן והשני אני אפילו לא יודע למה הוא נעוד תודה.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קנינו ב K.S.P נייד לנובו חדש וכונן חיצוני היטצ'י 250GB (HDT725025VLAT 80) הלנובו כמובן בא עם וויסטה אבל שיהיה, חיברתי את הכונן החיצוני שהוא, USB עם חשמל חיצוני, הוויסטה זיהתה ואמרה לפרמט, עשיתי על NTFS לקח איזה חצי שעה ובסוף הוא מראה בproperties של הכונן רק 32GB, אבל.. בdisk managment הוא מראה למטה 250G healty NTFS ולמעלה רק 32GB, לפני שאני מבזבז עוד חצי שעה על נסיון פירמוט חדש למישהו יש רעיון ?? צרפתי תמונה של ה disk mangment ושל המפרט של הלנובו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי את כל חיברתי למחשב שמתי צבע חיברתי הכל!! אני מנסה להדפיס וזה לא מדפיס :s05: :'(
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי 5 מאווררים במארז. אחד של המעבד פריזר 7 פרו, אחד מכניס אוויר מקדימה, אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מחובר לAC S1 ואחד על דלת המארז שמחובר לספק. הלוח שלי הוא P35-DS3L. מה שמוזר הוא שלפני כמה ימים הלוח אם זיהה את המאווררים והראה את המהירות שלהם. אין לי מושג מה עשיתי (לא ניתקתי אותם זה בטוח) אבל עכשיו הלוח מזהה רק את המאורר של המעבד. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט כרגיל פתאום התמונה קפאה. לא יכולתי להזיז עכבר/להקליד. אז הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא מגיע אפילו למסך של הביוס - לא מציג שום תמונה. וככה המצב נשאר מאז. - ניקיתי טוב טוב את המחשב - בדקתי את המחשב עם רכיבים מינימליים (סטיק זיכרון אחד, כ.מסך מובנה, בלי כוננים וחיבורים מיותרים) ועדיין לא עבד - בדקתי עם סטיק זיכרון של חבר שעובד בוודאות - עדיין מסרב לפעול - בדקתי עם כ.מסך PCIE ועם המובנה - לא מצאתי קבלים נפוחים או נוזליים בלוח. הוא נראה תקין כלפי חוץ - המאווררים עובדים ויש גם צליל של הכוננים (חוץ מההרדיסק כי המחשב אפילו לא עולה בביוס) ממה המצב הזה יכול עוד להיגרם? אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום קשה היה לי להגדיר בדיוק בכותרת אבל היום סידרתי את החוטים במארז על מנת לייעל את זרימת האוייר, לא נראה לי שיש שינוי גדול כי יש המון חוטים מהספק (HEC 475), סכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש חשיבות לחיבור של המולקסים? כלומר משנה אם אני מחבר את כל הדרייברים לחוט אחד שיוצא מהספק או עדיף לפצל תחיבורים ולא להעמיס על קבל אחד? נ.ב לא לקחתי סיכון וחיברתי לכל קבל מארורר וכונן ובגלל זה יש לי הרבה חוטים במארז וקשה לסדרם.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחר העתקת הקבצים בשלב הראשון המחשב עושה ריסטארט אבל לא ממשיך את ההתקנה כרגיל, אלא חוזר שוב על השלב הראשון אם יש פה מישהו עם הלוח הנ"ל אשמח לעזרה תודה (לא מצאתי תשובה לאחר חיפוש בפורום)
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח אם של פי פרטנר עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ וציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 בהתחלה הורדתי את מהאתר www.viaarena.com את העידכון Retro chipset VIA 4in1 drivers ולא כל כך הייתי מרוצה מהדרייבר הזה אז הורדתי VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי את זה והיה רשום שההתקנה בוצעה בהצלחה ושמתי לב שרשום מתחת לדרייבר שזה ממולץ למחשבים החדשים והמתקדמים יותר ועכשיו בדקתי ויש לי אפשרות להסיר אותו מה יותר מומלץ למחשב שלי את האופציה הראשונה או האופציה השניה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-