תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, היה לי מסך כחול ואני לא מצליח לפתוח את הקובץ של הdump (קראתי מהנעוץ והורדתיאת התוכנות וערכות הסמלים אך ללא הועיל). צירפתי את הקובץ של ה-dump... אודה לכם אם מישהו יוכל לפענח לי ממה הייתה הקריסה של המחשב.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה. חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows האם זה אומר שיש בעיה בחומרה? מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה. האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סידרתי את זה זו היתה בעיית זיכרון זכרון אחד (geil 256 ddr 333MHZ) אמנם היה חדש אבל היה דפוק תודה לכולם על התגובות ;D
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב נייד בhard shut down וכשניסיתי להדליק אותו מחדש קיבלתי מסך כחול:-( לא יודע מה לעשות, יש לי חומר חשוב עליו של הלימודים. הגיבוי של לנובו האחרון היה בסוף 2012. מה לעשות חברים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows XP אני מדליק את המחשב עם XP אחרי שזה טוען יש מסך כחול כזה שאם אני לא לוחץ אנטר תוך 10 שניות הוא מתחיל לבדוק לי את הארד דיסק וכל זה וזה לוקח דיי הרבה זמן פעם שהייתי מדליק את המחשב זה לא היה בודק, איך מסדרים את זה שלא יהיה את המסך הכחול של ה 10 שניות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הורדתי את העידכון האחרון של האייפוד לאחר ההתקנה המחשב שאל אם אני רוצה לעשות ריסטרט אמרתי בסדר מה כבר יכול ליקרות יש לציין שברקע היו מס תוכנות פתוחות אז אחרי שהמחשב עלה וניתקתי את האיי פוד באתי לעשות shut down ואז חשכו עיני עם מסך כחול למה?????????????? יכול להיות שהייתי צריך ליסגור את התוכנות לפני ? בדוח התקלה היה רשום שהבעיה היתה בכונן סי. יש למישהו מושג מה היתה פה הבעיה? תודה .
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתרתי את הבעיה הקודמת שלי בעזרתכם (מצאתי פין בחיבור של הUSB שהיה הפוך וגרם לקצר) נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מפעיל את המחשב ומנסה לטעון את מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול עם קוד 0X0000007B (תמונה מצורפת). וזאת לא בעיה של הדיסק הקשיח כי גם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב וניסיתי להריץ מערכת הפעלה חיצונית (erd commender 2007) נתקלתי באותו מסך כחול. כחלק מהניסיונות הנואשים שלי מהתקלה הקודמת ניתקתי את הסוללה מהBIOS לעשרים דקות והחזרתי. יכול להיות שזאת הבעיה? אולי צריך לעדכן את הBIOS? יכול להיות שזה בעיה של הזיכרון? נגעתי בו קצת כשניסיתי לבדוק את הבעיה הקודמת. יש שני סלוטים כ"א 1G ונגעתי רק באחד אולי הקצר שנוצר בגלל הUSB גרם לאיזו בעיה אחרת ופגע ברכיבים אחרים? פרטי המחשב: l…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אימא שלי עושה בעיות, בהתחלה הוא עשה שגיאה של מייקרוסופט בווינדוס והעלה את החלון של ה"תשלח" ו"אל תשלח" ואחרי שאימא שלי לחצה המחשב פעל פיזית אבל המסך לא הראה כלום, אחרי זה הדלקנו שוב והכל היה בסדר ועכשיו אחרי אותה בעיה עלה מסך כחול. אז לפי מה שאני יודע אם הוא לא מצפצף אז זה כנראה לא בעיה בלוח אם,זיכרונות או מעבד. אז כנראה זה ההארד דיסק? כי אם הכרטיס מסך לא היה תקין אז זה היה מצפצף ופשוט לא מראה אות. תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : עכשיו היא אומרת לי שכן היה צפצוף אחד כנראה מהמחשב.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כשאני מזיז את המחשב פיזית הוא קורס לי ברוב הפעמים ומופיע המסך הכחול הזה: מה יכולה להיות הבעיה בו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום! היום פתחתי קובץ שסרקתי ופיתאום היה מסך כחול עם ריסטארט,ואני רוצה ליראות מימה זה נובע,אני עושה את הפקודה הזאת בהפעלה %systemroot%minidump וזה לא פועל ב XP זה כן פעל,איך ב WIN7 מגיעים לתיקייה ההיא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: כאשר כיביתי אתמול את המחשב, לאחר הופעת מסך הכיבוי, הופיע לי לפתע מסך כחול. צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל): מה גרם לבעייה?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-