תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
במשך השבועיים האחרונים המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש באופן פתאומי בערך פעם ביום. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ונראה לי שהיא במעבד , יש לי Intel Core 2 Due E6300 1.86GHz , שאני מחלץ קבצי ראר ומעתיק קבצים ומתקין משחקים זה עושה את הפעולות ממש אבל ממש לאט, ושיש טיפה לחץ על המחשב המוזיקה מתחילה להרעיש והסאונד מתחיל לעשות רעשים מוזרים. עכשיו בדקתי באוורסט אולי המעבד מתחמם או משו ושמתי לב שהחלוקה בין הליבות הוא 99%-70 באחת ו0% בשניה וזה לא בזמן עומס במחשב.. אני בICQ, EVEREST ואני מחלץ קובץ ווינראר. מה יכול לגרום לבעיה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:45:58 UP
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה,הבעיה שלי היא שכל משהו כמו 24 שעות המסך שלי (אם אני לא מכבה את המחשב) נכנס למצב של Power saving mode אבל לא המצב הרגיל שאם אני לא נוגע במחשב במשך כמה דקות הוא נכבה ואז שאני מזיז את העכבר הוא חוזר אלא נכנס למצב הזה ולא יוצא עד הבוקר שני מדליק אותו שוב,עד אז הוא לא נדלק,המחשב כן אבל המסך נשאר לא דלוק. עכשיו למישהו יש מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים - SSD של 120 ג'יגה והרד דיסק של 1 טרה התקנתי WINDOWS 7 בSSD, ועכשיו אני רואה רק חלק מההרד דיסק - נכנסתי לDISK MANEGNEMT כדי לסדר את זה, אבל לא משנה מה אני עושה למחיצה שאני רוצה להחזיר, אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה המצורפת. אני ממש לא יודע מה לעשות, זאת מחיצה מאד חשובה לי כי כל התמונות והקבצים החשובים נמצאים שם... http://img856.imageshack.us/img856/5417/screenusr.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן WINXP+SP2 יש עליו 2 דיסקים קשיחים פיזיים הראשון זה שעליו מותקן הWIN והשני הוא של MAXTOR שעליו יש גיבוי של קבצים פירקתי את הדיסק הזה בשביל להרכיב אותו על מחשב אחר בשביל להעתיק קבצים אחרי שהרכבתי חזרה את הדיסק חזרה למחשב המקורי בו הוא היה נמצא נתקלתי בתקלה מוזרה על הMAXTOR יש 2 מחיצות אחת NTFS והשנייה FAT32 כל מה שיש על הNTFS אפשר לקרוא מה שעל הFAT32 לא זה מתחיל בזה שהאות של הכונן מופיעה במחשב עם ג'יבריש וסימנים מוזרים (תמונה מצורפת) וגם שנכנסים לכונן עצמו כל המידע שהיה שם נעלם ובמקום זה יש רק תיקיות עם ג'יבריש ואותם סימנים מוזרים בקיצור נראה לי שנדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך עזרה בפתרון או שחזור של הדיסק באיזושהי צורה כי יש לי שם הרבה קבצים שלא הספק…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לציין ששמתי לב לפוסטים האחרים שנוגעים בבעיות דומות אך לא מצאתי בהם תועלת. במהלך משחק (C&C TB3) המחשב שלי החליט לאתחל את עצמו, ובמסך הBOOT הראשוני - איפה שהמחשב מזהה כל פעם איזה כוננים מותקנים וכמה זכרון מותקן - שמתי לב ל-2 שינויים: הראשון, המחשב לא זיהה 2 מבין שלושת הכוננים הקשיחים שלי (הוא זיהה את כונן הIDE עם הווינדוס עליו, אך לא את שני כונני הSATA שלי). השני: בשורה אחת אחרי מפרט הכוננים שהמחשב זיהה הופיע משו בסגנון cmos error - עוד משהו שאנ'לא זוכר. אוטומטית לחצתי על אנטר והמחשב עלה, כמובן בלי 2 הכוננים הנל. בוינדוס שמתי לב לדבר מה מוזר אחר - עושה רושם שהוא מזהה את הכונני הSATA שמחוברים לי למחשב ומאפשר לי לעשות SAFE REMOVAL וכדומה, אבל כאשר אני נכנס …
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי שמעו המחשב דלק רציתי לחבר משהו למחשב לפאנל האחורי וקיבלתי זרם אחריי זה כיביתי את המחשב אבא שלי בדק את זה וגם הוא קיבל זרם יש למישהו מושג למה אנחנו מקבלים זרם שנודעים נוגע בפאנל האחורי של המארז שלי? מחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים אני משחק במישחקים די כבדים עם חלונות 7 BIONIC COMMANDO BATMAN ARKHAM... ובכל מישחק שאני משחק בו המישחק ניסגר .כל פעם אחרי זמן שונה וכותב לי "GAME" STOPED WORKING וWINDOWS 7 SEARCHING FOR SOLUTION ולא מוצא פיתרון לבעיה. כל פעם זה קורא בזמן שונה. שמעתי שזה קורא להרבה אנשים.ןאין לאף אחד פתרון בVISTA הכרטיס מסך היה קורס לי (HD 4850) והייתה לי הודעה של CATALYST והכרטיס היה עושה RECOVERY אחרי בדיקה במעבדה הכרטיס נמצא תקין.(כל הדריברים מעודכנים) יש למישהו פתרון לבעיה? יכול להיות שהכרטיס פשוט קורס?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתמול קניתי מסך LCD שטוח 19" שמחובר כרגע בחיבור D-SUB (לפחות עד שאני אקנה כבל DVI). כשכיביתי את המחשב בלילה הוא התכבה כרגיל (ההרדיסק והמאווררים הפסיקו לפעול), אבל הנורית של ההרדיסק והנורית של אחד הצורבים נדלקו (יש לי צורב נוסף והנורית שעליו לא נדלקה). הקשבתי למחשב הרבה זמן אבל ההרדיסק לא פעל וגם לא המאווררים. המחשב גם לא נכנס למצב SLEEP או HYBERNATE כי כשלחצתי ריסט או על הכפתורים במקלדת כלום לא קרה. ניסיתי גם לכבות אותו באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולא דרך הוינדוס ועדיין אותו דבר קורה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב והוא עדין נשאר מכובה עם הנורית של ההרדיסק ושל אחד הצורבים דלוקה. כשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכבר הייתי בטוח שהלוח אם או הספק נדפקו והלכתי ליש…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, קנינו מחשב לפני כשנה וחצי. לאחר כחצי שנה המוור התחיל להרעיש, אז החלפנו אותו (במסגרת האחריות) לפני כמה חודשים התחיל המאוורר החדש להרעיש, בסוגים שונים של רעשים, שמופיעים ונעלמים. מה לעשות? האם יש סכנה לספק? (הספק פשוט, לא יודע מי היצרן)
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחשב בן שנתיים וחצי Intel Core i7 7700 / 1151 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B250M-DS3H Fractal Design Define S Black Corsair CX650M 80+ Bronze Modular Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z2400C16 Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X GV-N108TAORUS X-11GD Xtreme Edition Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD SanDisk SSD Ultra II SDSSDHII480G 480GB עדכונים אחרונים שבוצעו : כל העדכונים שיש ללוח אם (אודיו, ציפסט, ביוס, וכו) כל העדכונים לכרטיס מסך. כל עדכונים מערכת ההפעלה. כולל בילד אחרון. כל העדכונים למקלדת עכבר ופד, RGB של corsair. …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח של אינטל D975XBX BAD AXE REV 304 חיברתי היום מאוורר של מארז עם חיבור של 2 פינים(קומבינה שלא עלתה טוב) לחיבור של 3 פינים ללוח אם...הכל עבד יפה .. עכשיו הבעיה שחיברתי אותו פעם שניה הפוך.. המאוורר לא עבד.. ואז שהפכתי את החיבור הוא גם לא עבד.. חשבתי שהמאוורר נשרף החזרתי את המאוורר שהיה מחובר מקודם וגם הוא לא עבד אז הבנתי שהחיבור הלך.. החיבור בלוח לא נותן מתח יותר, נכנסתי לביוס ל HARDWARE MONITOR והכל נמצא על 0000 החיישנים של הטמפ".. המתח .. ומהירות מאווררים מתו לי.. גם ב EVEREST הוא לא מראה כלום יותר בחיישנים שאר החיבורים עובדים חוץ מזה שהרסתי.. האם מרוב חוכמתי שרפתי את החיישנים ואת החיבור של המאוורר שלוח???? ואין מה לעשות צריכים לממש אחריות?? מישהו נתק…
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס.. הורדתי מהאתר של הלוח אם את העדכון לביוס אבל עוד לא התקנתי אותו.. לפני שאני עושה את זה אני רוצה שתגידו לי אם צריך לעשות משהו לפני כי שלא יקרה משהו למחשב. תודה mz155
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-