תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים) ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזר יש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002 למישהו יש בעייה דומה? מישהו יודע מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, המפרט שלי בצד. יש לי 3 קבצי DMP של מסכים כחולים שקרו בהפרש של כמה ימים בעת כניסה למצב שינה, כל פעם מצביעים על משהו קצת אחר: 1. BUGCODE_USB_DRIVER - usbhub.sys 2. BUGCODE_USB_DRIVER - rdprefmp.sys 3. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE - ntoskrnl.exe בהנחה שמדובר בבעית USB: יש לי HUB של המסך שלי שמחובר, כרטיס רשת, עכבר רגיל + אלחוטי. כרגע אני חושב שמדובר בדרייבר. אבל עשיתי לאחרונה עדכון BIOS גם (היו לי בעיות עם BIOS הקודם שהמחשב לא היה נדלק אחרי כיבוי מלא, כרגע זה גם ממשיך...). מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני לא מאמין מחשב חדש וכבר עושה בעיות אני לא מבין למה כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו Need For Speed mostwanted GTA sanandreas המחשב עושה לי מסכים כחולים איפה הבעיה פה אני מוסיף קובץ של כל הקבצי minidump שלי בבקשה תעזרו לי אני מיואש [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מידע חדש: סמן העכבר קופא כל כמה זמן, ניסיתי להחליף מ ps2 ל usb, אבל עדיין הוא קופא. לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב, אז לאחר ההצגה של הסמל של winxp (הטעינה) מופיע לחלקיק שנייה מסך כחול והמחשב מבצע איתחול. לאחר האיתחול אני בוחר באפשרות start windows normally והוא עולה כרגיל. הבעיה מופיעה ברוב הפעמים כשאני מפעיל את המחשב. קצת מידע: לא שינתי חומרה במחשב winxp מכוון לא לבצע איתחול כאשר יש מסך כחול - אבל בכל זאת קורה איתחול. לא נוצר minidump . אין מידע ב event viewer (הוא עדיין לא מספיק לעלות, כאשר האיתחול מתרחש). אולי זה קשור לאחד העידכונים שהגיעו דרך windows update (פשוט זה הדבר היחיד שהשתנה במערכת לדעתי)? בתודה לעוזרים, ערן.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחר כיממה שהמחשב פועל ברצף , אני מקבל מסך כחול מהיר מאוד שאני לא מצליח לקרוא מה כתוב בו , והמחשב מבצע ריסט לעצמו . האם זה בעיית חומרה/תוכנה ? והאם יש הצעות או פטרונות למצב ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה מכם, אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הכל ובפורום הזה יש גאונים אז בבקשה תנסו להציל אותי.. אז ככה, בשימוש עם תוכנת ה uTorrent שעושה שימוש מוגזם בכרטיס רשת, המחשב קורס למסך כחול בהקשר לקובץ: NETIO.SYS בהקשר פשוט ברור לי שזה נובע מכרטיס הרשת אבל מה עושים לפתור את זה מה כתוב בשגיאה?? תוכן השגיאה: DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אני מצרף קובץ DMP מעודכן מהשעה האחרונה בבקשה מכם תנו לי קצה חוט... http://f2h.nana10.co.il/1km13840xvap
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, בעת משחק (לא משנה איזה BF, COD, FIFA...) מופיע מסך כחול עם שגיאה STOP:0X00000116 atikmpag.sys. ניסיתי כמה מדריכים ולא פתר את הבעיה. האם מישהו נתקל ויודע איך אפשר לסדר. פרטי מחשב: ווינדוס 7 64X אינטל I5 4570 לוח אם ג'יגה בייט B85M-D3H כונן קשיח SSD CORSAIR 240GB כ.מסך Shapphire Toxic R9 280x 3GB GDDR5 תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WIN7- מערכת עריכה חדישה,מתפקדת כבר חצי שנה (I7 950) נפל החשמל בבית, המחשב עלה, אך תוכנת העריכה לא עלתה ולא הגיבה (בשביל זה המחשב קיים). עשיתי 2-3 אתחולים מסודרים ולא עזר.נסתי לשחזר ע"י תוכנה מיוחדת שיש לי- לא עזר (RADIX) עכשיו המצב הוא כזה- מתחיל הלוגו של הווינדוס ובאמצע העלייה מסך כחול- stop: 0X0000007b. הוצאתי זכרונות,החלפתי בין אחד בודד, בין כל הסלוטים- לא עזר. ניתקתי את כל ההארדיסקים- לא עזר. שמתי C של מערכת עריכה אחרת שיש בה XP, הגיע לאותו מצב של עלייה ושוב מסך כחול זהה- אז זה לא C. ראיתי ברשת שהשגיאה קשורה ל ACHI בעבר שהתקנתי, הביוס היה על ATA או IDE "רגיל", ואז שינתי למצב ACHI (בגלל צורך מסויים עם ESATA)עם המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/regeva/archi…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. החל מאתמול התחלתי לקבל מסך כחול כמה דקות אחרי הפעלת הווינדוס. מדובר בווינדוס 7. המחשב די חדש לכן אני לא מאמין שיש בעיית חומרה ולכן אני מאמין שזו בעיית דרייברים. מצורף קובץ DMP. אשמח אם מישהו יצליח לפענח את הבעיה כי אני לא הצלחתי. תודה! http://www63.zippyshare.com/v/24134748/file.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי לכולם, ברשותי מחשב חדש עם המפרט הבא: 12900K ASUS STRIX Z690 SAPPHIRE RX6900XT SILVERSTONE 1000W PLATINUM Corsair Vengeance RGB Pro SL 64GB Lian Li GA-240A Galahad AIO 240 מערכת ההפעלה היא WIN 11 (עותק חוקי והתקנה נקייה). אחת לשבוע בערך המערכת קופאת באופן רנדומלי לחלוטין (עד כה רק בזמן גלישה או סתם בדסקטופ) ומתקבלת שגיאת Clock watchdog timeout. המערכת קופאת ברמה שהוינדוס אפילו לא עושה איתחול או מצליח לאסוף מידע על השגיאה ולא ניתן לעשות דבר מלבד HARD RESTRAT. יש לציין שהמחשב נמצא במצב SLEEP MODE שאינו בשימוש ואינו עובר כיבוי מלא. הטמפ' תקינות (30 ומשהו מעלות במנוחה למעבד וכ-45 מעל…
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של DELL דגם 7778 וממתי שקיבלתי אותו אני מקבל כמה דקות אחרי ההפעלה מסך כחול עם השגיאה DPC_WATCHDOG_VIOLATION. לאחר מכן המחשב עושה ריסטרט ורץ בלי שגיאות. השגיאה מופיעה רק לאחר הפעלה ממחשב כבוי ולא לאחר הפעלה מחדש. לפי חיפוש בגוגל יש אולי בעיה בדריבר של ההארדיסק (SSD 256 של טושיבה). הבעיה שאני לא יכול לעדכן דריבר אלא אם כן הם מורשים של דל. (ניסיתי להוריד דריברים של הכרטיס מסך אינטל וזה אמר לי שאפשר להתקין רק דריבר דרך דל). בכל אופן התוכנה של DELL אומרת שכל הדריברים מעודכנים. ביצעתי בדיקת שגיאה מלאה למחשב ואין אף שגיאה, גם לא בהארדיסק. לפני שאני שולח את המחשב לאחריות ומפרמטים לי אותו, האם יש פיתרון לבעיה? תודה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתאריך 13/2/2016, הופיע במחשב של אימי, המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 021316-17846-01.dmp Crash Time : 13/02/2016 18:11:45 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : 0xb66d1798 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000001 Parameter 4 : 0x8365f883 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+40cbf File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.19135 (win7sp1_gdr.160121-1718) Processor …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב: בהמשך לדיון הזה, המחשב של אימי הובא לטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון שבחיפה. הטכנאי הגיע למסקנה שהבעייה היא ב-Windows עצמו, והתקין Windows 7 32bit נקי וחדש. יום אחד בלבד לאחר שאימא שלי לקחה את המחשב מהמעבדה: ================================================== Dump File : 030617-26691-01.dmp Crash Time : 06-Mar-17 17:50:04 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc000001d Parameter 2 : 0x9c382f06 Parameter 3 : 0xb6a63c24 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+b2f06 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-