תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB הבעיה התחיל לפני כשבוע פלוס, כאשר נכנסתי ליוטיוב להאזין למוזיקה הצליל פתאום הפך להיות צורם, שסגרתי את היוטיוב ורציתי לשמוע שירים אחרים מתוך הספריה שלי הרעש הצורם המשיך עם תחילת השיר והמשיך. עלי היה לעשות איתחול על מנת שהבעיה תסתיים. לאחר מכן המחשב שלי בעת השמעת שירים רגילים ודרך יוטיוב התחיל לעשות איתחול, נתקע, מסך כחול. וכעת כל מה שאני מקבלת זה מסכים כחולים, ולעיתים נדירות הוא עולה רגיל אך אחרי שניות ולעיתים דקות ישר מסך כחול או שהוא …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
אהלן, נכנסתי ל msconfig ובלשונית boot בחרתי safe mode. לאחר שהמחשב ביצע ריסטרט אני נכנס ללופ אין סופי של מסך כחול. מצרף תמונה בתקווה שמישהו יודע איך לצאת מהמצב הזה. מציין שבחרתי באפשרות safe mode בעבר (אפילו היום) ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו. https://imgur.com/a/lPqh3pD
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
זו הבעיה שיש לי http://support.microsoft.co.il/blue-screen-errors/ קראתי את המדריך אך הייתי רוצה לשמוע מה יש למומחי הפורום לומר בעניין. מה עליי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
קיבלתי מסך כחול רציתי לדעת אם מישו מכיר ומזהה את הבעיה http://www.siz.co.il/my.php?i=ynemjjnjmz5f.jpg
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא מה כתוב שם. איך מבטלים את האתחול האוטומטי אחרי מסך כחול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-