תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אמרה כאשר אני מנסה לצפות בסרטים און ליין כמו יוטיוב פטלוקר וכדומה המסך הופך להיות ירוק לפעמים עוד לפני שהסרט מתחיל לנגן ולפעמים תוך כדי, אם אני עושה ריסטרט או מנסה לסגור את הדפדפן ולהתחיל מחדש זה עוזר אבל זה תמיד חוזר, קראתי שאפשר לבטל את הHARDWARE ACCELERATION בהגדרות של הפלאש וזה פחות או יותר עוזר אבל זה עדיין לא פתרון, האם מישהו נתקל בנושא? יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? windows 7 IE8 AMD Radeon HD 6700 Series (מעודכן)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מידי רבע או חצי שעה קופץ לי מסך ירוק מעל כל החלונות הפתוחים עם הרבה כיתוב באנגלית והכותרת שלו הוא BRONTOK.A. כשאני גולשת באינטרנט החלון הזה תופס את המקום של האתר שפתוח וזהו! אי אפשר לחזור רק לסגור ולפתוח הכל מחדש. זה מתסכל, תוכנת אנטי וירוס טובה לא גילתה וירוס חדש. מה זה יכול להיות? הדף הקופץ על רקע ירוק: BRONTOK.A -- Hentikan kebobrokan di negeri ini -- 1. Penjarakan Koruptor, Penyelundup, Tukang Suap, & Bandar NARKOBA ( Send to "NUSAKAMBANGAN") 2. Stop Free Sex, Aborsi, & Prostitusi ( Go To HELL ) 3. Stop pencemaran lingkungan, pembakaran hutan & perburuan liar. 4. SAY NO TO DRUGS !!! -- KIAMAT SUDAH DEKAT -- Terinspirasi oleh: Elang Brontok (Spizaetus Cir…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקדמה: המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש אז פתחתי אותו וניקיתי + שימון. בנוסף המחשב אינו מחובר ישירות לחשמל אלא לאל פסק. מאז אותו ניקוי מדי פעם יש כיבוי והדלקה של המסך (מיד לאחר שהוא נכבה הוא נדלק) מלווה בצליל חיבור שקע (כמו שמחברים אביזר כלשהו) עברתי על החיבורים והכל תקין... נראה לכם שדפקתי משהו? : \
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב הזוי שכל פעם אני שולח אותו למעבדה והם מתקנים והוא חוזר עם בעיה אחרת. כל פעם. למי שרוצה לדעת זאת המעבדה של tms ונראלי שהם די אמינים. הפעם הוא חזר וכל יום בערך הוא קורס ומראה לי מסך כחול: http://img841.imageshack.us/img841/8545/d4wfs.jpg אני באמת מתחיל להתחרפן. אני לא מבין למה אני לא יכול להשתמש במחשב שלי כמו כל אחד אחר. אני לא יכול להינות ממחשב נורמלי כי המחשב הזה לא נורמלי. באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות. רצוי לציין שעשיתי פירמוט וגם הזמנו חשמלאי לבדוק את החשמל בבית ואכן נמצאה תקלה כלשהי שתוקנה, ואז חשבתי שעכשיו הכל יהיה טוב אבל המחשב עדיין עושה בעיות. אין לי כבר שום כיוון ושום דרך לגרום למחשב לעבוד כמו מחשב נורמלי ששווה את הכסף שלו ובאמת שהייתי פשוט זורק …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים מופיע לי מסך כחול 0XC4 לפעמים כל כמה שעות ולפעמים יש על הפעלת המחשב מחיפוש קצר באינטרנט גיליתי שמדובר בבאג בנורטון ולי אין בכלל נורטון! כל ניסיון למצוא סיבה אחרת לבעיה עלה בתוהו. DUMP: http://f2h.nana10.co.il/jxdcex2sq3tn
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפעמים מופיע לי מסך כחול המחשב אינו תקוע אני יכול לכבות אותו מהמקלדת ומהרשת ניסיתי להחליף לוח אם וכרטיס מסך (לאותו דגם לוח IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170MYVIVO) הבעיה לא נפתרה ניסיתי עדכון ביוס לפי הסבר של חברת גיגה בית זה יכול להיות אולי התנגשות בין הכרטיס מסך לבורד??? לינקים לתמונת המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG'>http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg]http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB הבעיה התחיל לפני כשבוע פלוס, כאשר נכנסתי ליוטיוב להאזין למוזיקה הצליל פתאום הפך להיות צורם, שסגרתי את היוטיוב ורציתי לשמוע שירים אחרים מתוך הספריה שלי הרעש הצורם המשיך עם תחילת השיר והמשיך. עלי היה לעשות איתחול על מנת שהבעיה תסתיים. לאחר מכן המחשב שלי בעת השמעת שירים רגילים ודרך יוטיוב התחיל לעשות איתחול, נתקע, מסך כחול. וכעת כל מה שאני מקבלת זה מסכים כחולים, ולעיתים נדירות הוא עולה רגיל אך אחרי שניות ולעיתים דקות ישר מסך כחול או שהוא …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
אהלן, נכנסתי ל msconfig ובלשונית boot בחרתי safe mode. לאחר שהמחשב ביצע ריסטרט אני נכנס ללופ אין סופי של מסך כחול. מצרף תמונה בתקווה שמישהו יודע איך לצאת מהמצב הזה. מציין שבחרתי באפשרות safe mode בעבר (אפילו היום) ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו. https://imgur.com/a/lPqh3pD
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-