תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, היום הורדתי את התוכנה - Popcorn Time (תוכנת סרטים). כשניתבתי את הורדת הסרטים לשולחן עבודה, פתחתי את הסרט ושמתי לב שהנגן (BSplayer), נתקע ופתאום עלתה שגיאה שאני לא ממש זוכר את השם שלה, משהו עם מספירים - 0X5007000 אולי? לחצתי על אישור (לא יודע למה אפילו) וכמה תיקיות נמקחו לי כמו - "המשחקים שלי", כמה סרטים שהיו על שולחן העובדה ותיקיית שירים. גם תייקת המחשב שלי והתמונות שלי נמחקו, אבל מצאתי אותם בהתחל, אבל את השאר אני פשוט לא מוצא. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה המוזרה הזאת? ניסיתי גם שחזור מערכת, אבל זה פשוט לא הולך.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. שמתי לב לאיטיות רבה במחשב והפירמוט המהיר לא כל כך עזר. החלטתי לעשות low level format. תוך כשעה המד הגיע ל18 אחוז וכך זה כבר עומד כשש שעות. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה או שהפיתרון היחיד זה החלפת הדיסק הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אסוס בן חודשיים לאחרונה לפעמים אני מקבל התרעה מוזרה על מצב הסוללה למרות שיש לה עוד הרבה זמן נ.ב. אני משתמש בתצוגת בהירות מלאה בזמן השימוש בסוללה. ב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא דלק במשך כחודשיים, לאחר החודשיים הדלקתי אותו והוא עלה בא-י-ט-י-ו-ת, ואני בכוונה מדגיש כי לקח לווינדוס משהו כמו 30 דקות לעלות וגם אחרי זה כל פעולה נמשכה נצח... למחרת אחרי שלא הצלחתי לזהות את מקור הבעיה (ניסיתי להוציא סטיקים של RAM ולבדוק תקינות חיבורים), השארתי אותו דולק במשך הלילה וכשקמתי הכל חזר לקדמותו ונראה שהוא חזר לחיים מתוך סקרנות אבל הנושא מאוד מטריד אותי, מה יכולה להיות הבעיה? בעבר התעסקתי בתחום החומרה ומעולם לא נתקלתי בתקלה כזו... מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 8GB RAM MEDION Radeon HD 4850 Samsung SSD 840 EVO 250GB SAMSUNG HD753LJ 750GB
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי, שהמחשב שלי נכנס שינה ואז אני שוב מפעילה אותו צריך להקיש ססמא משום מה, זה לאחר פרמוט יש לי ווינדווס 10 64 ביט, איך אני משנה את זה?מבטלת בזמן שינה את הססמא , שישאר רק בזמן הדלקת מחשב וזהו תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני חושב שהבעיה היא בכונן הקשיח. המחשב קרס לי היום כמה פעמים ובפעם השנייה בוא התחיל לצפצף רצוף למשך שניה הפסיק והמשיך. פתחתי את המארז וניסיתי לראות אם הכבל SATA יצא מהמקום ולא ראיתי כלום,כשהדלקתי את המחשב ראיתי במנהל המשימות שהדיסק פועל ב100% ולפעמים יורד ל0% אבל אחרי 5-10 הוא מגיע למספרים נמוכים. יש למישהו רעיון למה המחשב קורס? לבינתיים הכל בסדר אבל אשמח אם תענו.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, יש לי את הטבלט הנ"ל. התקנתי עליו ANDROID 4.4.4 כי WINDOWS היה לא טוב בשביל ההורים שלי. כרגע כשאני מכניס אזניות, הסאונד ממשיך לעבוד גם דרך הרמקולים. ניסיתי כמה סוגי אזניות. ניסיתי להוריד כל מיני TASKER וMACRO... ללא הצלחה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים, שנים כבר לא הייתי כאן תודות לדואר וואלה שנימחק עקב חוסר שימוש+ שידרוג מערכת הפורומים שאיפסה סיסמאות :-), זה אני HWgeek המקורי :-). אני סובל מהבעיה שתיראתי בכותרת, גם התפריטים של האתר בראש העמוד נעלמים/מיתפקסלים במעבר עליהם במידה ואני מישתמש בהאצת חומרה בכרום, ניסיתי שתי כרטיסי מסך חדשים (R9 270/ R7 360) עם כל אפשרויות הדריברים כולל DDU אבל תמיד זה חוזר. כיצד אפשר ליבדוק עם הבעיה תוכנתית ולא חומרתית? המחשב בOC אבל זה לא משפיעה, הביוס של הלוח (GA-P35-DS3P) שלי נילקח מלוח יקר יותר(GA-P35-DQ6) תהליך לא פשוט שבמיקרה הצליח-גם זו לא הסיבה לבעיה :-) . המיפרט: WIN 10 PRO מקורי כINSIDER Q6600 G0 @3.33GH…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום! למחשב לוקח כמה דקות להיכנס לאתרים. אתאר את הבעיה: כשמנסים להיכנס לאתר X, במשך כמה דקות הדפדפן לא מצליח להיכנס לאתר. ברגע שהאתר עולה, אפשר להיכנס לכל העמודים באותו domain בלי בעיה. למשל: כשאני מנסה להיכנס ל-ynet, זה לוקח כמה דקות, אבל ברגע שהאתר עולה, אפשר לגלוש בתוכו בלי בעיות, כלומר: להיכנס לכתבות וכדומה. זה קורה בכל אתר שאני מנסה לגלוש אליו. יכול להיות שיש בעיה בתהליך של ה-DNS Lookup? תודה! עדכון: כנראה שלא מדובר בבעיה ב-DNS Lookup: הכנסתי כתובות IP והבעיה בעינה...
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק שוב. הוא אפילו לא מגיע ל post. אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לבעיה: המפרט: i7 3770k asus p8z77 v pro gskill ripjaws 2x8gb 1600mhz seasonic g-550 gold sandisk extreme pro 480 gb wd green 2 tb sata3 מה ניסיתי עד כה: להחליף ספק. לאתחל cmos להחליף סוללה לג'מפר בלוח אם את מתג ההפעלה רק stick אחד של ram ב slot אחר לנסות דיסק אחד כל פעם ב slot אחר לנקות את הלוח אם נראה לי שזה הלוח אם אבל עוד לא יצא לי להתקשל במצב שהמחשב פשוט מת לחלוטין. אשמח לעזרה ותובנות נוספות. יום טוב, רן.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-