עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oxn35131,

מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by RCA to HDMI,

שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. בהמשך לשרשור הקודם בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554941-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VSVnufmsVqU עליתי על חוקיות מסויימת, מוזרה משהו יש קריעה כאשר HDMI מעביר לרסיבר גם תמונה וגם קול מה שמוזר זה שהמסך עם הקריעה הוא בכלל השני, זה שמחובר למחשב ב DVI בכל מקרה, הצלחתי להתגבר על הקריעה בדרך עקיפה, ע"י הגדרת הוצאת קול דרך חיבור אופטי מהמחשב לרסיבר אני לא מעוניין להשאר עם הקונפיגורציה הנוכחית. שימושית היא לא נוחה וגם אני מפסיד יכולת השמעת תכנים LOSSLESS אני משתמש בכרטיס מסך HD7850 עם דרייבר מעודכן לאחרון עודכן גם דרייבר לכרטיס קול ניסיתי להשתמש ביציאות HDMI ו- DVI של הלוח אם , אין שינוי בחוקיות

5. מה זה עוזר שאתה כותב רק שיש לך בעיה בכותרת? תפרט יותר על הבעיה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by mindfire,

please can someone here send my the original 9500 pro bios as i have flashed my card without saving the original. i would really be greatful if someone would post their 9500 pro original bios here. i have the original radeon 9500 pro made by ati with the red PCB thanx in advance!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  7. היי חבר'ה, שדרגתי את המחשב הוספתי SSD והחלפתי כרטיס מסך. יחד עם זאת פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוז 8.1 על ה SSD. לאחר מכן פירמטתי שוב והחלפתי ל 7 ultimate (אחד אחר) והבעיה עוד חוזרת על עצמה. לאחר התקנת כל הדרייברים וזיהוי של המחשב את הכרטיס קול כ realtek high definition audio אני רואה ב volume bar כשאני מריץ קובץ קול שיש קלט (קווים ירוקים קופצים) אבל לא יוצא סאונד. כשמגבירים את הרמקולים / אוזניות עד הסוף לרמה ששומעים הפרעות ורעשים סטטים אפשר לשמוע ממש חלש קולות של ווינדוז כמו ה TEST של ה PLAYBACK DEVICE. גם בוינדוז 8.1 וגם ב 7. http://s17.postimg.org/lp05r3vez/Untitled.jpg http://s18.postimg.org/uo8u3am8l/Untitled.jpg מעבד i5-2500 tray intel coreלוח אם inte…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. היי חברים, מותקן אצלי ווינדווס 7 בתקופה האחרונה המחשב שלי נהיה איטי עד לאיטי מאוד וחסר שימוש. כשהפעתי מחשב הוא העלה לי את ההודעה Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot Device נכנסתי לביוס והביוס כן מזהה את ההארדיסק. המחשב היה דיי מאובק אז ניקיתי אותו ועדיין לא פתר את הבעיה. חיברתי וניתקתי את ההארדיסקים, ושוב, לא פתר את הבעיה. קראתי פוסט פה: http://www.tomshardware.com/forum/69599-63-reboot-select-proper-boot-device-error-message שבו בחור הגיב ואמר שהוא פירק לגמרי את ההארדיסקים וניקה מאבק אני שוקל לעשות את זה גם - ושזה בסוף חזר לעצמו. בחור אחר אמר שהוא מצליח להתחבר להארדיסק שלו דרך משהו שאני ממש מבין מה זה אז אני אשמח להסבר ושהוא מ…

• 18 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by yael_h10,

היה לי ספק גנרי אז הזמנתי ספק חדש מסוג FSP 350W 60HCN 120mm. היום התקנתי אותו וכשהפעלתי שוב את המחשב מתברר שאני צריכה לעשות Reboot - האם זה בגלל שהתקנתי את הספק לא נכון? או שזה אמור לקרות? הידע שלי מאוד בסיסי, אין לי מושג איך עושים Reboot (האם זה אומר שכל מה שהיה לי במחשב נמחק?). על המחשב במקור היה ווינדוס ויסטה ואז הורדתי והתקנתי ווינדוס 7, אני דיי בטוחה שאין לי את הדיסק המקורי של מערכת ההפעלה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by Bauer,

היי, יש ךי בעיה רצינית כבר מס' חודשים אך לא הייתי בבית כדי לטפל בה. המחשב שלי עושה רסטרט כל פעם שאני מפעיל מחק שאני משחק בו הרבה (eve-online), ובצורה אקראית באחרים כמו GTA:SA. אני ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, ווינדוס חדש רק עם דרייבר, ועדיין עושה ריסטרטים. ניסיתי את ההמלצה של ה FAQ פה - לסמן שלא יעשה reboot אוטומטית, ויעשה קובץ dump. הוא לא עשה כזה גם הייתי בחנות, ושמתי כ. מסך אחר ל 10 דקות - והכל עבד בסדר! החזרתי את שלי - והכל עבד פתאום. אז שיחקתי בבית 3-4 שעות, ואז שוב restart. מאז הוא לא נכנס למשחק שוב פעם. נגמרו לי הרעיונות, חוץ ממחשב חדש, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר, כי החומרה הזאת עדיין מספקת, אם רק אפשר למצוא ולתקן את הבעיה איכשהו? מפרט: Asus P4T533-…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by leon2810,

המחשב עושה ריסט 3 פעמיים לפני שהוינדוס עולה! בנוסף מתוך 3 גיגה שמותקן במחשב הוא משתמש רק ב1 השאר שמור לביוס קראתי שזה כיול לנבוע בגלל פין עקום במעבד? מה עושים?שולחים למעבדה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dor Lavy,

ברשותי מחשב נייד Samsung NP900X4D-A03IL . ניסיתי לבצע Recovery באמצעות אפליקציה מובנית של סמסונג במחשב על מנת לשחזר את המחשב להגדרות יצרן (עשיתי את זה כבר 3-4 פעמים בעבר ללא שום בעיה). לקראת סיום התהליך הופיעה הודעת שגיאה (1005) והמחשב הופעל מחדש. עם סיום ההפעלה הופיע המסך הבא (ראו תמונה מצורפת). ניסיתי ליצור BOOT באמצעות USB של Windows 10 אך עושה רושם שהמחשב לא מזהה/לא מתייחס לUSB שהוכנס (שיניתי גם בBIOS את העדיפויות לBOOT) כך שהUSB יהיה ראשון אך גם זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי להשתמש בUSB שיצרתי עבור Windows 8 ו-Windows 7 אך שום הבדל... טרם ביצוע הRecovery היה על המחשב Windows 8.1 (הגרסא הראשונית שבאה עם המחשב ... ) ממש אודה לעזרתכם .. אובד …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by izir,

חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kenny,

קניתי לא מזמן מחשב חדש , והשקעתי דיי הרבה כסף בכרטיס מסך (במיוחד בשביל משחקים) radeon 9700 pro ונראה שעדיין אני לא יכול לשחק משחקים מסויימים בצורה חלקה , בגלל המסך... ה refresh rate שלו כנראה נמוך... אני משחק תמיד על : 1024 - 768 32bit 85hz 85 זה המקסימום שהמסך יכול אני חושב , ונראה שזה לא מספיק.. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לסדר את זה? תוכנה או כל דבר... כי זה דיי מציק , ואין לי ממש עוד 1000 פלוס למסך חדש. והאם רמת הצבע משפיעה.. זאת אומרת אם יהיה הבדל בין אותה רזולוציה עם אותו רפרש רייט , אבל פעם עם 16 צבע ועם 32... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by swisaavi,

התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by hero,

היי. השתדרגתי היום ל-radeon 9600 pro אני משתמש ב-catalyst 3.7 ומשום מה, אני לא מצליח לשנות את קצב הריענון של המסך. xp טוען שהוא משנה, אבל הוא לא. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הריצוד הזה של 60HZ ממש ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by yair71,

האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום, אני מבצע RDP מהמחשב הנייח, אליו מחוברים ארבעה מסכים, ללפטופ כאשר האופציה של שימוש במספר מוניטורים מסומנת כך שוירטואלית מחוברים ללפטופ ארבעה מסכים. הבעיה שהלפטופ מאד מאד איטי בשל כך. מחובר ברשת של 1GB (שני המחשבים על אותו הSwitch) הנייח הוא מחשב חזק שגם משמש כפלטפורמת גיימינג, הלפטופ הוא לפטופLenovo X1 חדש לחלוטין (i7). האם קניית כרטיס מסך חיצוני ללפטופ יכול להיות הפתרון ? לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by eliezer,

הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by ell100,

עזרה בבקשה, בכל פעם שאני מריץ משחקים כמו הנסיך הפרסי או HL2 המחשב שלי עושה reset אחרי 10 דקות של משחק בערך וזה ממש לא אמור לקרות מכיוון שהמפרט שלי הוא מאוד חדש ונחשב די חזק המפרט שלי: P4 3.0 775 ASUS P5GDC ALBATRON 6600GT PCIE 2x512 RAM ומארז של compucae 6A21 עם ספק 400W של HEC לעומת זאת ב- NFS underground2 המחשב אף פעם לא איתחל את עצמו באמצע. חוץ מזה בדקתי טמפ' של כרטיס המסך והיא בערך על 40 מעלות בזמן שאני משחק. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by Internal,

לפני כמה שבועות החלפתי ספק , וכבר כמה זמן בשעות אקראיות המחשב עושה ריסט האם הספק בעייתי ולהחליפו ? הספק seasonic 500 oem

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים