עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Hack4ev3r,

שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by okfir,

שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by t-macc,

שלומות המסך שלי הפך הרבה פעמיים לסגול.רק לעיתים הןא נייההיה רגיל. ניסיתי להחליף את החיבור שבין המסך לכרטיס-לא עזר מה יכולה להיות הבעיה תודה.

• 9 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים

7. קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.

8. Started by hzhz24,

המסך דל נפל. בנפילה יצא המסגרת . ושני חוטים מהמסך נותקו. לא יודע היכן צריך למקם אותם וגם באיזה אופן . המסך לא נדלק שהכנסתי אותו למסגרת. פעם אחת נדלק אור (ללא תמונה )שנגעתי בחוטים. המסך נראה שלם וטוב רק השני חוטים האלה בחוץ חוט לבן דק למטה בתמונה. חוט לבן עבה למעלה במסך

9. Started by ed1,

קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by jingel,

מארז hec 6a19 ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך . כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ). אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה . ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר . טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף . אנא הושיעו .

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by arel508,

נכון שמדליקים את המחשב לפני שעולה הווינדוס קודם עולה ה-DOS? (או איך שלא קוראים לזה) אז אצלי זה לא עולה זה ישר עובר לווינדוס.. זאת אומרת זה כנראה כן עולה אבל המסך שלי לא מציג את זה.. חשוב לציין שיש לי עכשיו בעיה לא קשורה עם המסך (עוד כמה ימים אני יקח לתיקון) אבל עדיין לא נראה לי שזה קשור לזה.. רציתי לפרמט את המחשב אבל אני לא יכול בגלל זה.. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Liad344,

שלום, במסך ההתחל בהגדרות בצארמס וכו צבע ברירת המחדל הוא סגול. איך אפשר לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

הדלקתי את המחשב כרגיל התמונת חלונות של ווינדוס 10 הופיעה לשניה והתחלפה למשו עם נקודות... ניסיתי שוב ריסטרט וזה לא השתנה.

14. Started by theking7,

ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  15. אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by meni32,

התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש - HD6850. עם הכרטיס הקודם לא הייתה לי בעיה כלל (HD3870). המסך שלי הוא טלויזיה של פיליפס דגם 9704H ארבעים אינץ'. הבעיה היא שמדי כמה דקות המסך הופך כולו לירוק ואז חוזר לתצוגה שהייתה (בין אם זה המערכת הפעלה או משחקים) בצבע ורוד! לאחר יום שלם של ניסיונות לפתור את הבעיה אני חושש שהכרטיס פגום. התקנתי דרייבר עדכני, הסרתי אותו, התקנתי דרייבר שהגיע עם הכרטיס - לא פתר את הבעיה, בשני הדרייברים הבעיה מתרחשת. החלפתי חיבורים בכרטיס מסך, גם ב DVI וגם ב HDMI זה קורה. החלפתי כבל HDMI - לא עזר. כשהמסך הופך לורוד הייתי משחק קצת עם החיבור של הכבל לכרטיס מסך וזה היה נפתר. אבל היה מקרה אחד שגם ניתוק וחיבור מחדש של הכבל דרש כמה שניות בשביל שהתצוגה תסתדר. אי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by trojan,

פרטים על המחשב: i5 2400, 3.1 ghz gigabyte GA-H61M-USB3-B3 sapphire hd 6870 silverstone strider 500W win 7 64bit המחשב אקראית (או שכנראה לא עליתי על התבנית) הופך למסך כחול כמו בקובץ המצורף... מוסיקה שברקע עדיין מתנגנת במצב הזה אך המחשב לא מגיב וצריך לבצע forced shutdown נכון לעכשיו הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקלה לא חזרה, אך ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים, הבעיה היתה פחות או יותר אותו דבר, כשיכול להיות לעתים שהמסך היה נתקע על צבע אפור או כתום. מה שמוזר הוא, אני יכול לשחק במשחק כמה שעות, לצאת ממנו, אחרי כמה שעות פתאום זה יקרה ואחרי אתחול הבעיה כנראה תחזור תוך כמה דקות. המחשב גם יכול לעבוד כמה ימים בלי שיקרה שום דבר. אשמח לרעיונות איך לעלות על הבעיה, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by trojan,

בהמשך לנושא: http://hwzone.co.il/community/threads/533940-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%9A-%D7%9C%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-%28%D7%9C%D7%90-BSOD%29-%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA לצערי אני נאלץ להעלות שוב את הבעיה, לאחר שכרטיס המסך הוחלף כבר פעמיים והבעיה כל פעם חוזרת על עצמה לאחר מספר חודשים. (הכרטיס השני שרד באיזור החודשיים, השלישי כ5 חודשים) מה לעזאזל הבעיה כאן? הרי 3 כרטיסי מסך שיתקלקלו פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בכל אחד נשמע לא סביר. האם ידועה איזה בעיה ספציפית עם הסדרה הזו של הכרטיסים? כמובן שאין לי שום טענות כלפי החנות שהחליפה כל פעם לכרטיס חדש, אך האם זה לגיטימי לבקש כ.מ. שווה ערך או אף נמוך יותר כדי לראות אם זה שוב חוזר על עצמו? פשוט לא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shay1231,

שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, המחשב בן כמה שנים ולפני כמה שבועות החלפתי כ.מסך ו HDD כי הם היו תקולים. הכל עובד כמו שצריך רק שמדי פעם המסך נהיה שחור ורשום no signal, באמצע שימוש לא אינטנסיבי - רק דפדפן. לפעמים גם כשאני מדליק אותו המסך נשאר שחור ומופיע no signal. ניסיתי לעדכן דרייברים, לחבר מחדש רכיבים כמו RAM ,כ.מסך, לוודא תקינות כבלים. מפרט: וספק כח Antec VP450P. אשמח לעזרה, תודה מראש.

21. שלום, לאחרונה בעת הפעלת קבצי וידאו אני נתקל בתופעה מוזרה: המסך הופך לשחור ולאחר מס' שניות חוזר לעצמו.. התופעה חוזרת על עצמה לכל אורך הפעלת הקובץ וגם גורמת למחשב להיתקע קצת. יש לציין שהתופעה לא קיימת בזמן שרואים סרטים באינטרנט (באתרי חדשות \ YOUTUBE וכדומה). לדעתי הבעיה היא ב DRIVERS של הכרטיס מסך (NVIDIA FX5200) אבל יש לציין שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. עזרה מישהו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Rage17,

אהלן! נתקלתי בבעיה במחשב בימים האחרונים המסך נכבה, או יותר נכון פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר, המסך עצמו לא באמת נכבה, רק הכל נהיה שחור... זה קורה בעיקר כשאני באינטרנט אני לוחץ במועדפים מעביר את הסמן על אחד האתרים והמסך נהיה שחור... כל פעם שאני מעביר את הסמן על אתר אחר... המחשב נהיה בנוסף ממש איטי בקושי מגיב, ולא אפשרי לראות סרטים במחשב יש כל מיני הפרעות כאלה... למה זה קשור? ואיך פותרים זאת??? תודה !!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, היום ישבתי בבית וסתם באתי להיכנס למשחק בטלפון שלי ( נקסוס 4 ) ופתאום המסך נהפך כולו לשחור ומרצד כזה... כל איזה דקה שניים הוא רוטט וממשיך באותו מצב.... הוא כבר ככה שלוש שעות ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לחבר למטען למחשב סוללה אי אפשר כי צריך להוציא את ההברגה ואני לא רוצה להסתכן.... וגם עכשיו חג ואף מוקד תמיכה של החברה שקניתי ממנה לא פתוח הקיצר כל ה... תעזרו לי בבקשה חג שמח רועי..

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by slimshady21,

שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by dinsh,

שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים