עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני

2. Started by boludo,

שלום לכם יש לי מסך viewsonic 17 התופעה היא שבאופן רנדומלי המסך נהיה בהיר ואז הופך שחור, הוא לא נכבה, והמעניין הוא שגם את הMENU הפנימי לא ניתן לראות. כרטיס המסך תקין (עובד עם צג אחר) לדעתי הבעיה היא עם הספק החיצוני שלו, כנראה חום הבעיה הזאת היתה לי בעבר והיבואן החזיר לי את המסך וטען שאין בעיה, ואחרי כ 4 חודשים הבעיה חוזרת. יש לי אחריות !!! השאלה היא האם משהו יודע מה הבעיה , למה היא נגרמת, מה לומר ליבואן בכדי לא לחזור אליו תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by crovei,

אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  4. קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by avihwz,

מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  6. Started by infectedmush,

כאשר מחברים את השנאי לחשמל, דולקת נורה אדומה קבועה בספק (כרגיל) אבל נורת החיווי במסך נדלקת בצבע צהוב לשנייה אחת ונכבית, והמסך לא נדלק כמו מקודם (נורת יחווי אדומה). רעיונות? (המסך מתוצרת סין או משהו provision 2k17lcd )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alexkagn,

שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by guyyug,

יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, עד אתמול הכל היה בסדר אני עובד עם לפטופ ועם עוד מסך שתמחבר אליו. אתמול הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ומאז המסך החליט שהוא לא עובד זתומרת זה שניה מראה את התמונה ושניה אחרי זה הוא מסך שחור. מה הבעיה? אפשר לתקן את זה? או שהלך המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by rgrg,

במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…

11. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות כדי לחבר?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by uziliv,

שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המסך לא מרצד ברזולוציות נמוכות יותר 1024*768, אבל ברזולוציה שבשבילו היא אופטימלית (1050*משהו) הוא מתחיל לרצד כאשר יש תנועה על המסך (תנועת עכבר או פתיחת חלון חדש). ה- refreshrate הכי גבוה שאפשר לשים הוא 60. הלוח אם הוא SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI מה הבעיה? האם יש חוסר התאמה בין הרכיבים או שהעניין הוא בהגדרות? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  14. Started by liav12,

יש לי אותו כבר שנתיים פלוס והאיכות בו מצוינת אני אישית מת עלייו, אך הוא עושה לי בעיות שאחרי כמה דקות אחרי הפעלת המחשב אם אני נגיד מכבה אותו ומפעיל אז הוא מהבהב לי הרבה פעמים ולא נדלק במקום אלא אחרי כמה דקות...גם אם אני מפעיל את המחשב מחדש...אמרו לי שיכול להיות שהשפופרת שלו נדפקה, מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by yossil07,

המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Ron6,

לפנות בוקר הכל היה בסדר, כשקמתי היום בבוקר הנורה של המסך הייתה כבויה. מיד לחצתי על כפתור ההדלקה וכלום לא קרה. מאז ניסיתי לחבר ולנתק את המסך מהחשמל כמה פעמים אך זה לא עזר. לפני כמה דקות נתקתי את הכבל גם מהמסך וגם מהשקע, חיברתי את זה שוב לאחר כמה דקות, וברגע שנכנס התקע לשקע הנורית נדלקה בצבע כחול לשנייה ואז שוב כבתה. כמו מין הבהוב יחיד כזה, המסך נדלק לשנייה וזהו. מדובר במסך LG1953TR... האם לדעתכם עוד ניתן להציל את המסך? אולי הבעיה היא רק בכבל? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by L-aD,

אני מדבר על מסך MAG מדגם 786FD.. התקנתי WinXP ואת הדרייברים החדשים ביותר לכ. המסך שלי (nVIDIA geforce4 mx440 agp8x) והמסך פשוט "מרצד" ז"א רועד טיפה.. זה ממש משגע לי ת'עיניים ועושה לי כאב ראש חבל"זזזזזזזזזזז HELP MEEEEEEEE תודה מראש, אלעד

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. היי שלום לכולם יש לי מסך MAG דגם 770T המסך עובד מצויין ואתמול לאחר עבודה של 7~ שעות מול המסך הוא נכבה והלד שיש לו בכפתור ההפעלה מהבהב בכתום וירוק כאשר המחשב מכובה והמסך נמצא בסטנד ביי אז הלד מהבהב בכתום 2 פעימות בשניה~ וכאשר הוא דלוק אז הלד דלוק קבוע בירוק ד"א זה אותו לד ואתמול הוא נכבה פתאום והתחיל להבהב במהירות גבוהה כאשר שני הצבעים נידלקים לסירוגין אבל במהירות גבוהה ניסיתי לכבות אותו ולהדליק שוב לא עזר וכן ניסיתי לנתק אותו מהמחשב על מנת שיבדוק את עצמו ויציג את ההודעה שהמסך תקין אבל או לא הציג כלום היום הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו והוא נידלק ללא שום בעיה בינתיים יש למישהו ניסיון עם מסכים אלו או בעיות מסוג זה אני אשמח לקבל כל רעיון ויש לי ידע באלקטרוניקה אם מ…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by talgi,

שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by WarSoul,

שלום , יש לי מסך של חברת proview שנרכש לפני 3 שנים , בתקופה האחרונה התחילו להופיע ריצודים לרוחב המסך בחלק העליון והתחתון ולאורך פרקים של 20 דקות , רוב הזמן אין לי ריצודים אבל מידי פעם הם מופעים שוב . ניראה לכם שהמסך שלי עומד להתקלקל ? יש איזה דרך לסדר את זה ? אולי מעבדת תיקון ? כן אם כן אז אני צריך להתחיל לחסוך כסף למשך חדש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by erjerjerj,

שלום, לפני שנה וחצי קניתי מסך זה וכעבור חצי שנה הוא התחיל להשמיע ציפצוף דק כל כמה זמן (שינוי תדירות הריענון השתיקה אותו לכחצי שעה ושוב חזר הציפצוף) קראתי פה בפורמים שכנראה הבעיה בספק של המסך שהוא לקראת סוף ימיו ורצתי לממש אחריות. הבעיה היא שהצפצוף מופיע "רנדומלית" ולקח הרבה זמן וויכוחים עם החנות עד שהם ראו שאכן יש בעיה ואז הם נתנו לי מסך במקום המסך התקול. למזלי הרע, הבעיה חזרה במסך ה"חדש" וגם אותו נתתי לתיקון ושוב המעבדה של החנות לא עולה על הבעיה וטוענת שהמסך תקין. שאלתי היא האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לשחזר אותה? (עבור החנות) אצלי המסך פועל בערך 24/6 ובד"כ אחרי שהמסך חוזר משינה מופיע הצפצוף, אך בחנות זה לא קרה (כנראה הם לא חיברו אותו למספיק זמן או משהו כזה) נ…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. Started by mari,

שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. אהלן, ברשותי מסך VP930 שקניתי בזמנו בממון רב. עבד יפה מאוד עד שלאחרונה התחיל לקרטע. הבעיות עברו מספר גלגולים (בעיות צבעים שלא ברור לי אם היו באמת או לאו - אחי השתמש בו והיה נדמה לי שהבעיה נפתרה בזמנו) כשכרגע לוקח לו זמן בלתי מבוטל להתחיל לעבוד (10-20 דק'), אע"פ שלאחר מכן עובד כייאות. אפשרי שמדובר בספק כוח שמסיים את חייו, שכן השקע בחדר שבו הוא היה מחובר בעייתי והיה מתנתק\סובל מבעיות מגעים לאורך השנים האחרונות. בכל מקרה - האחריות עליו פגה ולפני שאני זורק אותו רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות בנדון, האם מישהו מכיר מעבדות שיהיו אולי מוכנות לטפל בו בירושלים? האם יש משהו שאפשר לעשות בעצמי? אם יש צורך בעוד מידע, אשמח לספק. תודה מראש, יונתן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים