תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן boot (ממש בשניות הראשונות) המחשב קופא לדקה , גם ה hard disk לא עובד. אחרי דקה המחשב חוזר לעלות , מראה את ה desktop וחלק מהתוכנות ב system tray ואז קופא שוב לדקה. אחרי זה המחשב עובד כמו שצריך. הבעיה התחילה כאשר החלפתי את המודם מ ALE130 ל ALCATEL 510. AMD2500 256MB NF7S תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש דחוף דרייבר ללוח אם אינטל של מחשב פנטיום 3 מדגם: intel SE440BX-2 82443 BX\ZX הלוח הזה הוא לוח משולב כולל כרטיס מסך וכרטיס קול. הדרייבר לא נמצא באתרים של דרייברים וגם לא באתר של אינטל. באתר של אינטל יש דרייבר אחד שמתאים לו שרק אמור להתקין את הכרטיס קול אבל משום מה זה גם לא עובד. ניסיתי להתקין עליו דיסק שמתאים למספר סוגי לוחות אם דומים של אינטל שהיה אמור לעבוד (על פי ניסיון של חבר שהוא טכנאי מחשבים), אבל זה לא הצליח בשום צורה. אני כבר מיואש.. האם כל מה שנותר לעשות זה לזרוק את המחשב לפח?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרה זריזה מכיוון והיום כבר שישי ואני זקוק למחשב בסופש. היה אצלי בבית קצר בחשמל שלאחריו הדלקתי את המחשב כרגיל ללא safe mode ולאחר 2-3 דקות המסך פשוט קפא והמחשב אתחל את עצמו. זה קורה גם בסייפ מוד וגם באמצע בדיקת זכרון של ווינדוס. עולה למספר דקות וקופא. לי ישר קופץ עניין הסקטורים הפגומים. אם אני מפרמט את ווינדוס יכול להיות שזה יפתור את הבעיה או שהבעיה חומרתית? אני לא רוצה להיות באמצע הפרמוט ושהמחשב יקרוס כך שאני אצא קירח מפה ומפה. אשמח לעצות על שיטות בדיקה נוספות ובמידה ואכן הבעיה חומרתית כיצד ניתן לתקן אותה (או אם אין מנוס מלהחליף hd, היכן אפשר לקנות אותו הכי מהר). תודה.
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב משני P4-2000 ששרד הפסקת חשמל אבל כמה שעות אחר כך קרס וסרב לעשות בוט (לא רואים שום מלל על המסך) אך המאווררים עובדים וכן חלקים אחרים ניסתי לנתק את החשמל כדי לפרוק אולי את הספק אך זה לא עזר אולם לאחר שכיבתי והוצאתי את הכבל של הספק למשך כל הלילה הוא פעל בבוקר לכחצי שעה עד ששוב קרס וסרב לעלות נראה לי שזו בעיה בספק, אבל מה אתם חושבים ? אולי תוכלו להביא לי רעיונות חדשים לפתרון הבעיה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לAMD 2500 ABIT NF-... זיכרונות של קינגסטון... וזהו! נשארתי עם הכרטיס מסך הישן שלי... G-force 2 ועם ההארד דיסק הישן... WD 40GB 7200 וזהו... נראה לי... בקיצור... עשיתי שתי פרטישנים של NTFS והתקנתי XP... ומשום מה כל הזמן יש לי כאלה קרטועים כלומר המחשב נתקע כזה לאיזה שניה שתיים ואז ממשיך כרגיל... בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-