עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרה זריזה מכיוון והיום כבר שישי ואני זקוק למחשב בסופש. היה אצלי בבית קצר בחשמל שלאחריו הדלקתי את המחשב כרגיל ללא safe mode ולאחר 2-3 דקות המסך פשוט קפא והמחשב אתחל את עצמו. זה קורה גם בסייפ מוד וגם באמצע בדיקת זכרון של ווינדוס. עולה למספר דקות וקופא. לי ישר קופץ עניין הסקטורים הפגומים. אם אני מפרמט את ווינדוס יכול להיות שזה יפתור את הבעיה או שהבעיה חומרתית? אני לא רוצה להיות באמצע הפרמוט ושהמחשב יקרוס כך שאני אצא קירח מפה ומפה. אשמח לעצות על שיטות בדיקה נוספות ובמידה ואכן הבעיה חומרתית כיצד ניתן לתקן אותה (או אם אין מנוס מלהחליף hd, היכן אפשר לקנות אותו הכי מהר). תודה.

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by solet,

שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bommer,

נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

9. Started by shahar77,

יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by liortaib,

שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Proww,

היי חבר'ה, מישהו יודע היכן ניתן למצוא ממיר מ pci x8 ל PCIE16

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. יש לי מחשב משני P4-2000 ששרד הפסקת חשמל אבל כמה שעות אחר כך קרס וסרב לעשות בוט (לא רואים שום מלל על המסך) אך המאווררים עובדים וכן חלקים אחרים ניסתי לנתק את החשמל כדי לפרוק אולי את הספק אך זה לא עזר אולם לאחר שכיבתי והוצאתי את הכבל של הספק למשך כל הלילה הוא פעל בבוקר לכחצי שעה עד ששוב קרס וסרב לעלות נראה לי שזו בעיה בספק, אבל מה אתם חושבים ? אולי תוכלו להביא לי רעיונות חדשים לפתרון הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שידרגתי את המחשב שלי לAMD 2500 ABIT NF-... זיכרונות של קינגסטון... וזהו! נשארתי עם הכרטיס מסך הישן שלי... G-force 2 ועם ההארד דיסק הישן... WD 40GB 7200 וזהו... נראה לי... בקיצור... עשיתי שתי פרטישנים של NTFS והתקנתי XP... ומשום מה כל הזמן יש לי כאלה קרטועים כלומר המחשב נתקע כזה לאיזה שניה שתיים ואז ממשיך כרגיל... בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lexsus,

שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lior505,

ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by יוספי,

בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

אהלן באחד מהמחשבים הניידים שלי בזמן האחרון התחילה בעיה... המחשב נהיה ממש ממש ממש איטי, וכל המאווררים עובדים בעוצמה מלאה 24/7. ההיגיון שלי אומר שמדובר בבעיית התחממות שנובעת מהצטברות אבק. אבל איך בכלל פותחים לאפטופ בשביל לנקות אבק? הלאפטופ הוא של DELL אחד הדגמים עם ה 1800 מה"ז(אני לא יודע איזה בדיוק). צירפתי דו"ח של CPUZ - אולי הבעיה שם. (שימו לב שהמעבד רץ משום מה על 1200 מה"ז - זה בסדר[כי זה לאפטופ] או שצריך להתערב ולשנות את זה חזרה ל 1800 מה"ז?) תודה, דקל CPU-Z version 1.28.6. CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4-M Code Name Northwood Specification Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 - M CPU 1.80GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 גם החום של הלוח מעל 40 מעלות. זה טמפרטורות סבירות? ואם לא אולי מישהו יודע איך אפשר לקרר את המחשב הזה???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by mei_tal,

ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם לנובו flex 3, ווינדוס 10, ומדי פעם כשאני סוגר את מכסה המחשב, ופותח אותו בחזרה לאחר כמה זמן, המסך לא נדלק, ויש להפעיל את המחשב מחדש על מנת שהמסך יחזור לעבוד. המחשב מוגדר להיכנס למצב שינה כאשר אני סוגר את המכסה. כשהבעיה מתרחשת המחשב יוצא ממצב שינה, אבל המסך נשאר במצב שינה ולא נדלק. כלומר, המאווררים של המחשב נדלקים, שומעים את הכונן מתחיל להסתובב, אם אני מקיש על המקלדת אז שומעים רעשי מערכת, ובנוסף אם יש פנקס רשימות פתוח, או פתקים נדבקים על שלוחן העבודה, אז כשהמסך חוזר לעבוד אני רואה סתם אותיות שנכתבו בפנקס, שזה בגלל המקשים שלחצתי עליהם כדי להעיר את המחשב כיוון שהמסך לא נדלק. כלומר, המחשב מקבל הוראה לחזור לעבוד, אבל המסך נש…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בזמן האחרון המחשב שלי קורס בערך, פעם בשעתיים. אני מקבל Blue Screen of Death כל פעם. בהתחלה הייתי מקבל על tcpip.sys, אחרי שחיפשתי באינטרנט ומצאתי פתרון לזה, המחשב הפסיק לקרוס בגלל הקובץ הזה. עכשיו הוא קורס סתם. ללא שיוך לקובץ ספציפי ( כתוב רק "STOP" ). יש תוכנה שאולי מעמיסה על כל מיני רכיבים במחשב ( זכרון, מעבד וכו' ) כדי לראות איזה מהם עושה את הבעיה ( אם זו בעיה חומרתית ) ? הנה כמה פרטים מ - Everest: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MAIN (Main Computer ) User Name blackcoma Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.