תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הורדתי 3DMark ועשיתי Test וקיבלתי ציון : 8842 תמונה: http://img204.imageshack.us/img204/1053/28728879mn8.jpg תמונה של הרכיבים של המחשב: http://img513.imageshack.us/img513/7642/dsdsj0.jpg האם התוצאה טובה ? נ.ב : לא עשיתי OC
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול בWIN7 . עשיתי את מה שכתוב במדריך שפורסם כאן (הורדתי סמלים של WIN7BATE) וWinDbg כותב לי : Unable to load image \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe מה זה אומר ? הנה הקובץ שנמצא בתיקיה MiniDump http://rapidshare.com/files/229520258/MiniDump.rar.html מישהו בבקשה יכול לבדוק את הdump ולראות מה גורם לבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 21:09:06 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע בן הטעינה של הווינדוס לבין טעינת התוכנות שנידלקות עם המחשב (לרוב הוא ניתקע במסך של ברוך הבא) לפעמים גם המסך לא נידלק ואז צריך לתת לו זמן לנוח ואז להפעיל מחדש מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
* טופל - תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בלפטופ שלו - הלפטופ היה פתוח מאתמול, היו כמה בעיות (מסך שחור בעת הפתיחה ולא הגיב- הוא סידר את הבעיה ע"י כיבוי המחשב והדלקתו מחדש). הוא נשאר דולק עד היום על מצב שינה (מסך מורד למטה - סגור). היום כאשר הוא פתח את המסך ובעצם הוציא את המחשב ממצב השינה והוא קיבל את הודעה הבאה: A disk read error occurred Press Ctrl+ Alt+ Del ro reRECOVERY. הוא לחץ על המקשים ועכשיו זה תקוע לו (בערך שעתיים וחצי) על ההודעה: Error loading operating system. חשוב לי להדגיש שהלפטופ היה מחובר לחשמל כל הזמן - רק לפני כמה דקות הוא ניתק את המטען ואמרתי לו לחבר שוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
איך אני פותח רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם ישירות(MODEDM ALE130). יש לי בשני המחשבים כרטיס רשת תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
המערכת שלי: Intel P4 2.6 GHz עם אובר קלוק ל2.98 R9800 Abit IC7 G OCZ PC4000 512mX2(1GB) אז ככה: הכל התחיל לפני כשנה (החופש הגדול של שנה שעברה ליתר דיוק), שיחקתי להנאתי באטלפילד 2 על הגדרות בינוניות ורץ חלק על 100 FPS. שהתחילו הלימודים הפסקתי לשחק וחזרתי אחרי חודש וגיליתי שלא רק שאני לא מריץ אותו על הגדרות בינוניות חלק, אני מריץ אותו על הגדרות נמוכות ויש לי בסביבות ה70 FPS. ניסיתי במהלך הזמן הזה כל מיני תוכנות וכל מיני דברים וכלום לא עזר. עשיתי בדיקה ב3DMark03 יצא לי 5253 עשיתי גם בדיקה ב Aquamark GFX:5445 CPU:9458 סה"כ: 42301 כמה דברים נוספים: 1)פירמטתי מאז את המחשב 3 פעמים ולא עזר 2)עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך בעבר, אבל כששיחקתי בחופש הגדול הייתי בלי האוברקלוק תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי , יש לי לוח אם אסוס P4S533-VM שתומך ב - USB2 הביוס מוגדר usb2 enabled , כל הדרייברים מותקנים בדקתי את כל ה 6 כניסות , קדמיות ואחוריות אבל הוא לא מזהה התקני USB2 . רעיון ? תודה גולן
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי 5 מאווררים במארז. אחד של המעבד פריזר 7 פרו, אחד מכניס אוויר מקדימה, אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מחובר לAC S1 ואחד על דלת המארז שמחובר לספק. הלוח שלי הוא P35-DS3L. מה שמוזר הוא שלפני כמה ימים הלוח אם זיהה את המאווררים והראה את המהירות שלהם. אין לי מושג מה עשיתי (לא ניתקתי אותם זה בטוח) אבל עכשיו הלוח מזהה רק את המאורר של המעבד. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דריברים למצלמה כתוב עליה "webshot 350" וכתוב באדום "typhoon" אם מישו יכו לעזור לי אני נורא אשמח אני רק רוצה להוסיף שאני צריך את זה באופן בהול,אז תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
קניתי את הסטיק הזה באליאקספרס. הכנסתי סים של פרטנר, מזהה את הסים יש קליטה דור 4 (LTE) והכל, אבל אין גלישה. ניסיתי להגדיר APN של פרטנר (uinternet) ולא עזר. מה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-