עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. כי אין לי כונן דיסקטים יש דרך לבדוק דרך הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Mczestaw,

היי, אז ככה, לפני איזה שבוע נפל לי המחשב, (הספקתי למזלי לגבות דברים בכונן אחר), עכשיו, הבעיה היא כמובן הודעת system boot failed, עכשיו, הבעיה היא שאני מנסה לפרמט את הכונן הקשיח ולהתקין ווינדוס...המחשב שלי לא מזהה את הכוננים הקשיחים שלי, הוא אומר שהוא לא מוצא אותם, הבעיה הזאת תמיד היתה, אבל היא לא היתה מפריעה שהווינדוס היה פועל... בכל מקרה, הכוננים שלי הם SATA ואמרו לי שהם עושים את הבעיה הזאת ושצריך לעשות שינוי ב-BIOS, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות, אני אודה לו ממש...

4. Started by KoM,

שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.

5. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS P5B Deluxe היציאה הדיגיטלית הקוקסיאלית והאופטית שתיהן עובדות, אבל המחברים האנלוגיים לא...ואני צריך להשתמש בהם בעיקרון אני רוצה את הכניסות כדי לחבר כבל מכרטיס הטלויזיה לכניסת המחשב בתוכנה עצמה על המחשב יש זיהויי לניתוק וחיבור של PLUG אבל אין שמע.... לאחר בדיקה הLINE IN פתוח לקבלת שמע ולא ב MUTE / כנל לכניסת המיקרופון. המעניין הוא שבחיבור ישירות לכרטיס טלויזיה יש סאונד דרך אוזניות או רמקולים... כנראה שהחיבורים האנגלוגיים לא תקינים.... מה יכולה להיות הבעיה? פיזית או דרייברים? תודה לכל העוזרים אסף

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by yuchtman,

שלום, יש לי לאחרונה בעיית מחשב חמורה ואני לא מצליח לאתר את המקור לבעייה. הבעייה מתחלקת לשני דברים, דבר ראשון, המחשב מכבה את עצמו לאחר זמן ארוך יחסית שלא משתמשים בו (לילה) אבל נשמע כאילו שהוא עובד כמו שצריך ולא באמת כבוי. הבעייה השנייה והמציקה באמת היא שכשמפעילים אותו הוא לא מצליח לעלות כמו שצריך. הוא מתחיל לעלות ונופל באמצע כל פעם, בכל פעם הוא מתקדם עוד קצת.. בדר"כ אחרי 4-5 איתחולים מחדש הוא מוותר ומפסיק לנסות, אך שוב הכל נראה עובד למשמע אוזן. בדר"כ מה שאני עושה בשלב הזה הוא לכבות את המחשב לגמרי ולהדליק שוב, מה שגורם לרוב לצפצופים שעפ"י הלוח אם שלי מורים על בעייה בזכרון. כדי לפתור את זה אני בדר"כ מנתק מהחשמל מחכה כמה דקות ושוב חוזר על התהליך, בקיצור לוקח בממוצע חצי שעה עד…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by idanyow,

קניתי מחשב חדש, והשארתי את ההארדיסק הקודם שבחיבור IDE (סתם מסיבות של לא היה לי איפה לגבות.. לא משנה) לא חושב שכל המפרט קריטי אבל אם כן אני ארשום... יש לי רק סלוט IDE אחד על הלוח, כל השאר SATA יש לי גם צורב וגם הארדיסק לחבר על אותו כבל IDE אני לא סגור איך הג'אמפרים אמורים להיות, כי במחשב הקודם היו לי שני סלוטים של IDE על הלוח. סלייב, מאסטר, מה..? כרגע אין BOOT, וזה נשאר עם ההודעה VERIFYING DMI POOL DATA מה עושים ? כרגע בביוס מופיע לי שהמאסטר זה הצורב, כי ניסיתי לעשות בוט אבל לא הולך והסלייב זה ההארדיסק תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by |אלירן|,

אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. לא יודע מה קורה כאן > חושב שזה היתחיל כשניסיתי להסיר את הדיסק קיפר שלי > והייתה באמצע הפסקת חשמל אז זה לא ממש הסיר(כניראה) טוב ואת התיקיות מחקתי ידנית אני מתאר את זה >> לא כי אני יודע שזה קשור בודאות > פשוט אני כבר לא יודע היכן לחפש בדקתי וירוסים> ואין לי כלום!! חוץ מיזה הרבה מאוד תופעות לואי > המחשב הישתגע 1. לא מצליח ליפתוח מצגות PP של יותר מ 5 דפים 2. לא מזהה מדפסות > לא דרך הוורד ולא דרך קונטרול פאנל 3. וכאמור אני לא יכול לעמוןד על קובץ ולילחוץ לחיצה ימנית כדי שיפתח לי תפריט ( מחיקה שליחה וכו') אם אני סתם עומד על הדסקטופ - כן קופץ תפריט לחיצה ימנית המחשב לא איטי אלא רגיל > ויש לי אינטרנט ומיילים בצורה תקינה! יודע שזה נישמע מסובך....אבל אני…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by intel suck,

הצורה לא קורא דיסקים של DVD הוא מציג את הדיסק כדיסק ריק

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by Unrated,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by or2077,

יש לי בעיה רצינית כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך ואז המחשב מצפצף ונכבה, פתחתי אותו ואז הדלקתי והדבר היחיד שראיתי זה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by the-f-master,

המחשב עבד 100% בלילה וכיביתי אותו.בבוקר ניסיתי להדליק שוב והפעם הוא עלה עד למסך הטעינה של הווינדוס ועשה לעצמו ריסטרט.כמובן המצב חזר על עצמו בלופ...העניין הוא כזה כשהמחשב עולה הוא מראה מסך שחור שבוא רשום שהמחשב נסגר באופן בלתי תקין והוא נותן לי לבחור אם לעלות את המחשב במצב רגיל/סייפ מוד או אפשרות שלא ראיתי אף פעם מקודם שנקראת "המצב היציב האחרון".הבעיה היא שהמקלדת שברשותי (ווינדוס סייד ווינדר X6) לא פועלת עד שהווינדוס עולה משום מה ואני לא יכול לבחור באפשרות הזאת ולבדוק אותה..למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by HAIM511,

שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן

20. היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני

21. מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by redead,

הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים.. עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את המחשב, עולה לי מסך בהתחלה כזה: http://img339.imageshack.us/img339/6180/dsc00750n.jpg ואחרי רק איזה דקה שזה נטען הוא ממשיך ונכנס לווינדוס. מזה בכלל ואיך אני מבטל את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by adirke,

אתמול המחשב שלי צפצף ונכבה, ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי קצת ושהדלקתי אותו שוב הוא נדלק אבל המסף מהבהב.. כאילו המחשב פועל והמסך והמקלדת לא... זה לא בעיה עם המסך כי גם עם מסך אחר זה לא עבד מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.