תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בכונן המחשב שלי חדש אבל עדיין לא ניפתח לי הכוננן מה עליי לעשות? (ניסיתי כבר את הדרך של להכניס מחט לחור שלי הכונן היא לא עבדה) בתודה מראש: omer_
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא לפני כמה חודשיים התמונה במחשב התחילה לקפוא אחרי כל פעם שיצאתי ממשחק בלקפוא אני מתכוון שהתמונה נתקע העכבר והמקלדת לא זזו או הגיבו וכעבור 10 ש' המסך עבר למצב שינה אם היתה מוזיקה או סרט ברקע הם המשיכו להתנגן אבל אי אפשר היה לסגור אותם או את המחשב זה היה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך אז שמתי מאוור גדול מול המחשב ,זה עזר שבוע ואז שוב פעם חזרה הבעיה החלפתי את הכרטיס והבעיה נעלמה ואז לפני יומיים קודדתי סרטים ושוב פעם אותה בעיה בדיוק חשוב לציין שהטמפ של המערכת נמוכה אם למישהו יש רעיון באיזה חלק יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק אשמח מאוד לשמוע pentuim presscot 2.8 abit ie7 radeon 9200 512mb twinmoss ספק גנרי 350W
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
היי, נתקלתי בבעייה ואשמח עם מישהו יודע לעזור לי בתחום זה. יש לי לוח אם - gigabyte - 8sg667 שאינו תומך ב- SATA. קניתי כרטיס RAID שנותן לי 2 PORT-ים של SATA, ו - HARD DISK SATA. אני רוצה להפוך אותו ל - MAIN שלי, בעליית המחשב ישנו זיהוי של כרטיס ה- RAID, אך מכיוון שה - BIOS אינו תומך ב- RAID כזה - (לא הצלחתי למצוא UPGRADE ל - BIOS) רק נותן אופציה של עלייה מ - SCSI, שלא עבדה שניסיתי, והלוח אם שלי אינו מובנה עם SATA הרי שהמחשב לא מזהה את ה - HARD DISK. נוסיף את העובדה המצויינת שאין לי FLOPPY, ניסיתי להתקין את ה- HARDDISK עם ה - RAID על מחשב אחר עם FLOPPY ואז להעביר אותו למחשב שלי אבל זה לא ממש עבד. יש למישהו פתרון לבעייה זאת? תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום שמי יוסי ולפני חצי שנה קניתי G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ שבוע אחרי בדיוק התפרסמה אצלכם פה ביקורת על 6 מודלים של 2BG במהירות DDR500. אז הבנתי שהמסכים הכחולים שאני רואה הם לא בגללי אלה בגלל שהזיכרונות תוזמנו מראש על DDR500. ניסיתי כל תיזמון אפשרי ובדקתי הרבה מול האתר של XS אבל כשאני עושה את הבדיקות עם S&M וPRIME95 לא נמצאת שגיאה ורק אחרי כמה זמן או כשמופעלת תוכנה פתאום אני רואה מסך כחול. השאלה שלי היא האם יסכימו להחליף לי את הזיכרון הנ"ל היות והוא אינו מקולקל . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GA-7VAXP הייתה תקופה שהמאוורר שיושב על הצ'יפסט התקלקל ושמנו לב לזה בשלב מאוחר יחסית. לא היו תופעות משונות מלבד בעיות עם ה RAM ואני לא חושב שזה קשור לעניין. בכל מקרה המאוורר הוחלף רק לאחד שעושה קצת רעש, עד עכשיו סבלתי את העניין רק שאתמול הוא התחיל לעשות רעש בלתי נסבל. הוצאתי אותו וניסינו לשמן אותו אבל כנראה שזה הרג אותו לגמרי כי הוא כבר לא מסתובב. החנות היחידה באזור שפתוחה בימי שבת לא יכלה לתת לי אחד אז רציתי לדעת אם זה בנתיים בטוח לרוץ בלי. אני יודע שיש הרבה לוחות אם שבאים רק עם קירור פאסיבי לצ'יפסט ובלי מאוורר בכלל. מצד שני, אם הלוח כבר הגיע עם מאוורר זה אומר שזה בגדר חובה, לא?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה... תודה רבה לעונים, מתן.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי (ניסיתי לפחות) להתקין כרטיס קול חדש על הלוח (asus p5ld2) וכשאיחלתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הזו. כדי להרכיב את הכרטיס הייתי צריך לנתק זמנית את החוט של המאוורר, שמתחבר ללוח עם שלשה פינים קטנים (כמו ג'אמפר). יכול להיות שחיברתי את זה או את הכרטיס לא נכון?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה.יש לי מחשב חדש עם לוח אם GA-K8NXP-SLI של gigabyte. אבל ללוח אם אי אפשר היה להרכיב את הצ'יפ של ה-K8DPS (Dual power system) בגלל שהחלק התנגש עם המאוורר של ה cpu. השאלה שלי האם החלק נחוץ מאד? כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה יעבוד מצויין גם בלי זה. המחשב כבר נתקע לי כמה פעמים כשהיה עליו עומס דיי גבוה, עומס כמו משחק מסויים ודברים כבדים אחרים. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
כבר כמה ימים נגמר לי המקום על המחשב סתם ככה. לדוגמא היום פתחתי את המחשב והיה בו 1.5GB פנוי. חזרתי אחרי שעה והיה 125MB פנוי. הרצתי בדיקות של וירוסים על המחשב ולא מצאתי כלום. אין לי מושג מה לעשות. מחקתי את ה TEMP ועדיין זה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
OK. אז האח הקטן שלי עוד פעם דפק את המחשב אם ווירוסים וספייוורים ואבא הפיל עלי לתקן את המחשב שלו אז ככה. שמתי את הדיסק של XP וכמו שצריך פירמטתי את המחשב בפורמט NTFS והתקנתי את הWINDOWS. את השלב הראשון של ההתקנה המחשב עשה כמו שצריך אבל אחריי הRESTART הוא רושם לי error loading operating system. יש רעיונות מה לעשות כדי לתקן את המצב? נ.ב מפרט המחשב הוא P4 1.7 ווילי אני חושב 256 DDR ראם לוח של גיגהבייט לא זוכר תתדגם והארד דיסק 40 גיגה של מקסטור
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שבוע שעבר קיבלתי תספק ותכרטיס מסך שלי.. ראו מפרט למטה. ומאז המחשב לא מפסיק לעשות בעיות..... בהתחלה הכרטיס מסך עשה בעיות עם הההתקנה והדריברים... אחר כך היו לי וירוסים ועכשיו בכלל... יש לי מדיי פעם מסכים כחולים!!! בווינדוס .. והיום אחרי שהיה לי מסך כחול עשיתי ריסט כמובן. ואז פתאום הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה מתקנת במחשב?!?? מה לעזאזל?!?! ובסוף מסתבר לי שהביוס לא היה מוגדר טוב!??! ואני בכלל לא נגעתי בו?!?! ועכשיו מדיי פעם יש לי מסכים כחולים?!?! מה לעשות בבקשה ?!?! עזרההה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Sorry i am writing english simply no hebrew on this PC. I've made an upgrade into "second hand parts" that i ordered from some one yesterday. the upgraded comp is AMD opteron 165 (dual core 3800+ 2GB DDR400 OCZ XTC GOLD EDITION M/B is Asus A8N Premium SLI Two cards of ASUS Geforce 7900GT 1X WD Raptor SATA 37GB HDD 1X Maxtor IDE 160GB HDD 7500RPM ThermalTake WaterCooler for CPU Now two things, One Question and one Issue. 1) When finished to build the computer i have turned it on and i heared some wierd tiktak noises but not HDD or some thing i was not sure what it is. After approx 15min Computer Frozen.. I didnt rebooted it i left it for few mins to see what happens if it…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי כזאת: יש לי מחשב נייד עם מיקרופון מובנה, יום אחד הבנתי שהמחשב שלי לא עושה כ"כ הרבה רעש, אלא... שהמיקרופון פועל הלכתי אל "התקני הקלטה"-"מאפייני מיקרופון" ושיניתי מ"השתמש בהתקן זה" ל"אל תשתמש" ונעלם הסימן של המיקרופון מ"התקני הקלטה" ממיטב ידיעתי ונסיוני תהליך זה הוא לא בלתי הפיך שהרי אפשר בקלות לשחק עם זה ב"מנהל ההתקנים" אבל... זה לא מה שקרה, א. אני עדיין! ממשיך לשמוע את המיקרופון דרך האוזניות ב. נעלם לי כל תעוד לעובדה שפעם היה לי מקרופון חפשתי בכל הלוח בקרה\מנהל ההתקנים (מנסיוני עד כה כשאני הופך התקן ללא זמין הוא יבלוט לי ברשימת ההתקנים ב"מנהל ההתקנים") זהו, אז אני תקוע, אין לי מושג ניסיתי הכל:בדקתי התקן התקן אם זה לא זה, הפעלתי את "הוספת חומרה" בתקו…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-