תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חדש, ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני מדליק את המחשב, לאחר שרואים את החלון של Windows עם הפס טעינה, עולה לי מסך שחור - ריק, תקוע, רק לאחר 2-3 דקות המחשב מתחיל להעלות כרגיל ללא שום בעיות. אשמח אם למישהו יהיה את הפתרון לבעיה שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה הכל עבד כרגיל...הכנסתי דיסק לסידי רום והוא פעל והכל הוצאתי ואז אחרי כמה זמן ניסיתי לפתוח את הסידירום הוא נפתח אבל הוא לא קורא את הדיסקים שאני מכניס והוא משמיע קול כזה מוזר כזה ואז הוא בכלל לא עובד ..בבקשה תעזרו לי.. ???
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי צורב חדש אבל הוא לא נפתח! הוא מובר למתח והכל כמו שצריך אבל כשאני לוחץ על הכפתור (או מנסה EJECT דרך ה- WINDOWS) הוא לא נפתח. ה- WINDOWS מזהה אותו. יכול להיות שיש בעיה בדלת שלו? זה נראה לי לא הגיוני. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול בWIN7 . עשיתי את מה שכתוב במדריך שפורסם כאן (הורדתי סמלים של WIN7BATE) וWinDbg כותב לי : Unable to load image \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe מה זה אומר ? הנה הקובץ שנמצא בתיקיה MiniDump http://rapidshare.com/files/229520258/MiniDump.rar.html מישהו בבקשה יכול לבדוק את הdump ולראות מה גורם לבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 21:09:06 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המסך שלי הוא G90FB , המסך הישן שלי LG17 אינץ' מציג דברים עם פרטים רבים ופוקוס מצוין, בעוד שהמסך שלי פשוט לא בפוקוס. האייקונים בדיסקטופ מופיעים עם פחות פרטים מאשר במסך הישן, ונראים קצת מטושטשים. מה לעשות"??? תודה ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן שידרגתי את המחשב לי...קניתי מעבד I5, ספק, לוח אם, וזכרון ראם חדשים שהכל מתאים אחד לשני ולכרטיס מסך שנשאר מהמחשב הקודם (בחנות אמרו שהביאו לי הכל שיתאים) חיברתי הכל...ואז כל המאווררים עובדים וכל הנורות במארז דולקות אבל אין כלום על המסך..הוא נכנס למצב POWER SAVING MODE כאילו אין למחשב מה להראות...לא מראה אפילו את הBIOS... שידרגתי את המחשב כי הייתה הפסקת חשמל וחלק מהחומרה נשרפה אז אמרתי נשדרג כבר עוד חלקים על הדרך..ויכול להיות שהכרטיס מסך גם נשרף אבל גם שאני מנתק את הכרטיס מסך ומחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, אותו הדבר קורה אז כניראה הבעיה לא בכרטיס מסך. תודה לכל מי שעוזר </blockquote>
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה שבחיים לא נתקלתם בה, אבל בכל מקרה אני חייב שתנסו לעזור לי. מידי פעם שאני מפעיל תמחשב, המחשב פועל, אך המסך אינו פועל יענו עושה "NO SINGNAL" או משהו כזה. הנורה היא נורה כתומה שאומרת שהחיבורים לא טובים או משהו בסגנון, אז מה אני עושה? מוציא תספק, מכבה בכפתור מאחורה, מחכה כמה שניות מוציא את החיבור של הכרטיס מסך, מדליק ומכבה את המסך, ואחרי כמה פעמים שאני עושה את זה, המחשב פועל. עכשיו זה מה שקרה לי בOC שעשיתי, ולא ידעתי שזה הבעיה הזו בלי קשר לOC. וזה מעצבן! אני חושב שיש בעיה במתאם של המסך לבין הכרטיס, תקנו אותי? למה מתי שאני לוחץ אותו חזק זה לא ממש פועל אבל שאני משחרר זה לפעמים פועל? יש הצעות ? תודה לכולם (חפירה ^^)
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן חודש בערך שנכבה לבד בפתאומיות בד"כ במצב מנוחה, ההגדרות בווינדוס בצריכת חשמל בסדר, במעבדה הוא דווקא לא נכבה והריצו עליו תוכנה לבדיקת כ.מסך במשך 11 שעות, הבעיה שלפעמים הוא לא נכבה יום שלם ולפעמים הוא נכבה כמה פעמים ביום ולפעמים זה דופק קבצים במחשב. הלוח אם הוא של gigabyte ds-4 מעודכן לגירסת bios אחרונה ספק topower 500 עכשיו אני מנסה לחבר לו מפצל אחר לחשמל אבל אני לא חושב שזה יעזור למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן :} עקב קריסת מערכת הפעלה מסיבה שלא ברורה עדיין, ניסיתי master-slave על המחשב שלי כדי לנסות להציל חומר כאשר הסלייב זה הארד דיסק חדש יותר עם מ"ה ויסטה בחיבור סאטה המאסטר ישן יותר עם XP בחיבור IDE הוא מזהה את את המאסטר, מופיע לי החלון עם האופציות של start windows normally אבל אחרי זה מופיע מסך שחור עם קו תחתון בלבד ... בבגלל מה זה נובע והאם זה בגלל הפערים הטכנוללוגים והחברות השונות ? *הXP הוא הארד דיסק תקין [טפו טפו טפו] תודה :]
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-