עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eyal Birkental,

מעוניין לחבר LAPTOP אשר יש לו את כל היציאות למחשב AIO. למחשב AIO יש יציאות: 2 USB USB SS HDMI OUT. האם יש דרך לשתף את המחשב הנייד על גבי המחשב AIO ?

2. שלום לכולם אשמח לעזרה במידה ויש מישהו שיכול לעזור רכשתי מדפסת שהיא גם סורק וגם מכונת צילום - מסוג LEXMARK דגם 2650X , הבנתי שהדגם הוא לא חדש אבל הוא יכול לתמוך במערכת של WIN 8.1 משום אני מנסה לחפש דרייבר מעודכן שתומך בWIN 8.1 ולא מצליח , אני מנסה להתקין את המדפסת על המחשב ולא מצליח , המחשב לא מזהה אותה אשמח לעזרה והדרכה בהתקנת המדפסת הזו תודה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. הרדיסק של לפטופ שנפל - חיברתי חיצונית דרך USB למחשב אחר והוא עולה - אבל דווקא לתיקייה שאני צריך לא מתאפשרת גישה (הוא חושב וחושב וחושב וחושב ולא מצליח להכנס). ניסיתי לשם הבדיקה לבדוק את גודל התיקייה שאני צריך (דרך "מאפיינים") והוא מציג לי 0 בייטים. ניסיתי גם לעשות בדיקת תקלות בדיסק (error checking) ומה שהתחיל ב14 דקות לסיום הבדיקה הפך תוך כמה דקות ל4 שעות (אותה תופעה - חושב וחושב וחושב אבל לא מצליח להגיע למידע כנראה). גם ה"analyze" של האיחוי דיסק מגיב באותה צורה - חושב וחושב וחושב על 12% אבל לא מסיים את הפעולה. מדובר על הרדיסק "SATA 2.5 של לפטופ יחסית ישן של DELL. יש לי או לטכנאי מחשבים מה …

4. היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)

5. Started by nuravi,

קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי

6. Started by onetwo,

היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by needahelp,

שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?

8. Started by Liran77,

מחשב נייד חדש שהוזמן מחול⁦⁩ עובד איתו ואחרי זמן מה המסך פשוט מתעוות והמחשב לא מגייב אפשר לכבות אותו רק דרך הלחצן של הpower ואז שמדליקים חוזר לעבוד ושוב עושה שוב את אותה הבעיה. יש אפשרות לסדר את זה?

9. מדובר בלפטופ של אסוס של אחי אחרי עדכון מערכת האפשרות לוויפי נעלמה. אין בהגדרות וכו. יש אינטרנט דרך כבל רשת במנהל התקנים הדרייברים של הוויפי היו מוסתרים ולא פעילים, ניסיתי לעדכן אותם והתוצאה שהגרסא הכי אחרונה מותקנת כבר בעקבות הדרכה באיזה פורום הסרתי אותם וריסטרט, והם לא מופיעים יותר. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס והתקנתי אותו, אבל עדיין שום דבר לא מופיע ניסיתי כל מיני דברים ואיזה מיליון ריסטרט וכלום. אם מישהו יוכל לעזור זה היה נחמד, תודה

10. Started by shm01,

האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. היי יש לי ליד המחשב תקע של שני שקעים (טלפון ו-adsl) - של בזק. כרגע אל השקע adsl מחובר הראוטר, ואליו מחובר המחשב בחיבור כבל רשת (CAT6). אין לי שימוש בראוטר בזמן האחרון והשאלה שלי היא האם אפשרי לוותר עליו ולחבר את המחשב הנייח ישירות אל השקע adsl בקיר? (עם איזשהו כבל).

12. Started by mrosman,

חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by Shmuel90,

היי, קניתי מחשב חדש (מצויין המפרט בתמונה) אחרי שהתקנתי windows 10 pro 64bit כשחיברתי אותו לרשת אחרי 10 דקות הרזולוציה נקטנה לי, התחילו ריצודים על המסך ואז המחשב התחיל לעשות ריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows. התקנתי שוב את הwindows וניתקתי אותו מרשת כדי שלא ימשוך עדכונים. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי הוא רשם לי שכל ההתקנה של הדרייברים לוקחת רבע שעה, אחרי 10 דקות אותה תופעה רזולוציה נקטנה, ריצודים וריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows אשמח להצעות לתופעה המוזרה הזאת תודה!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. היי, אני מחובר לראוטר של הוט דרך הווי פי , הם טוענים שזה הראוטר הכי מתקדם שלהם. אבל המהירות באינטרנט ממש איטית. הגיע טכנאי ואמר שהמתאם רשת שלי לא תומך במהירות 500 מגה איזה מתאם רשת הייתם ממליצים לי לרכוש? ואולי בכלל לא זו הבעיה? יש לי מחשב מעולה (תמונה) אשמח לעזרה איך לקבל את המהירות המקסימלית דרך וויפיי זה המתאם שיש לי כרגע

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by שון אלקוצר,

החיבור פשוט הפסיק לעבוד ניסיתי לעשות הכל לעדכן bios דרייבר חדש כלום לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.

18. Started by foxil,

שלום, רכשתי את המחשב נייד לנובו LEGION 5P שמתאים למשחק גיימינג, יש לי שאלות: 1. סוללה, הנני אשתמש הרבה בחשמל מאשר עם סוללה, יש איזשהו אפשרויות שמחשב תוזן רק בחשמל ללא טעינת סוללה מבלי לפגוע באיכות סוללה? כיצד? 2. ממה שהבנתי בכדי לקבל ביצועיים מירביים צריך להיות 100% סוללה במצב חשמל, מצאתי את המאמר שאפשר לשנות באמצעות Maximum processor state דרך Power Option (ראה תמונה) ואני רוצה שמצב חשמל תהיה על 90% סוללה בזמן שסוללה מזין עד 100% ואז תפסיק להזין סוללה , מה דעתכם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by RonM15,

מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by אופיר עלוש,

שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by K1ko7,

אהלן, כרגע עם ההוטבוקס של הוט גם ספק גם תשתית ורוצה להגדיל את הטווח של הווייפי בבית / לשפר את הקליטה ממליצים לקנות מגדיל טווח, ראוטר פרטי או פתרון אחר אולי? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by Klayhamn,

אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by see4,

הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. Started by Eranbh,

בוקר טוב יש לי בבית 2 מוקות של הוט. רכשתי 2 נוספות של Actiontec אני מחבר את המוקה החדשה עם מפצל למוקה של הוט. כאשר מחובר אין אינטרנט בשני המוקות. מישהו יודע איך אפשר לחבר 2 מוקות ליד המודם ושלא יווצר הפרעה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  25. Started by jermi123,

היה פעם אתר זול שמוכר windows 10 enterprise ב7$ או PRO ב3$ מישהו זוכר איך קוראים לו

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים