עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lazygecko,

צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by miim17,

יש לי לוח אם של אסוס (m2npv-vm) שמשתמש בציפסט של NVIDIA והכרטיס מסך (אונבורד) הוא GEFORCE6150 , גיג'ה זיכרון. . הקצאתי לו בביוס 128 מגה. התקנתי דריברים אחרונים של NVIDIA וגם עדכנתי את הביוס של הלוח אם. התופעה היא כזו: כאשר אני משחק אנריל (אנריל טורנמנט, משנת 99, שרץ לי מעולה על ה MX4000 הישן שלי) הכל רץ חלק (אחרי ריסט) אבל עם המחשב עובד כמה שעות ואז אני מנסה לשחק - יש קפיצות בתצוגה - משמע הוא לא מראה לי את כל הפריימים אלה מדלג על חלק מהם. מה עשיתי עד כה: בדקתי טמפרטורה - עובד בסביבות 61 מעלות בזמן המשחק - נאמר לי שתקין. (פרט לזה מרחתי עוד פעם משחה טרמית, לא הוריד את הטמפ') עידכנתי דיירקס - (9) וזהוא בערך. אין לי יותר רעיונות מה אפשר לעשות. למישהוא יש רעיון ? (מריץ XP - לא…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום. היום בזמן שאני נמצא בתפריט של המשחק NFS MOST WANTED פתאום המסך כבה והמחשב קפא :-[ מה זה יכול להיות בבקשה ???

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. חומרה : מחשב : פנטיום D 2.6 , לוח גיגאבייט מדפסת : HP מחוברת USB בלבד חדשה למדיי ( בת כחודשיים ) תופעה : כאשר המחשב נידלק המדפסת עובדת באופן תקין לחלוטין , אם המחשב נעזב לזמן כלשהו ארוך ( ניבדק לאחר שעזבו את המחשב לשעה ) המדפסת מסרבת לקבל הדפסות , אין חיווי שגיאה , ההדפסה מופיעה בSPOOL ( הסימן הקטן של המדפסת שמופיע למטה ליד השעון ) כממתינה , הדרייבר של המדפסת מציין שהכל תקין מידע וניסיונות : כאשר זה קורה העברה של המדפסת לחיבור אחר לא עוזרת ביטול ניהול צריכת חשמל על הUSB HUB לא עוזרת ביטול התוכנת ניהול של HP לא עזר כיבוי והדלקה של המדפסת משחרר את ההדפסות כולל לפחות חלק מאלה שנישלחו בזמן התקיעה !!! במנהל החומרה אין שום חיווי בעייתי כלשהו כמו על USB למשל המדפסת לא…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by odedi80,

בת'רד שפתחתי לפני כמה שבועות קיבלתי המלצה להחליף את הספק, אבל חוץ מהידיעה האישית שעכשיו המחשב מקבל את התמיכה החשמלית הראויה לו, לא השתנה דבר... אז הסיפור בקצרה הוא שיש לי מחשב עם המפרט הבא שאמור להריץ ללא בעיה תלת מימד ופוטושופ כבדים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS אבל הוא זוחל ונתקע וקורס... - האם כדאי לי לשלוח למעבדה ע"מ שיעשו בדיקה מקפה לתיפקודי הרכיבים? אם כן, יש למישהו המלצות? - האם יש תוכנות מקצועיות לזיהוי בעיית החומרה (כבר בדקתי עם 3DMARK ולא נמצאה בעייה מיוחדת...) לינק לת'רד: http://hwzone.co.il/comm…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. שלום לכולם אז יש לי מחשב שהמפרט שלו : p9300 500gig 32mb 4gig ram 800hz hd3870X2 EX-38 DS4 את המשחקים הוא מריץ על HIGE בלחץץץץץ (יש לי 19 אינץ שזה כלום לכרטיס מסך הזה) וב3DMARK 2006 התוצאה היא 6500 שזה בושה ..... מה לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by CRYSMAN,

שאני משחק grid אחרי כמה דקות נתקע המסך והופך לשחור/ירוק/אפור/לבן ועוד ויש לופ של המוזיקה [מן טררררררר כזה] אז החלטתי לבדוק אם זה מהכרטיס מסך והורדתי atitool בשביל לבדוק את הכרטיס בזמן עומס שאני נכנס לתוכנה אני רק לוחץ על max core והמחשב עושה ריסט לבד מה זה יכול להיות ? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by shalita,

יש לי את המסך הכחול הבא http://www.siz.co.il/up.php?i=glmyj0mmuozr.jpg וזה קורה לי ספציפית כשאני משחק במשחק NBA 2K9 זה התחיל לי היום ואין לי מושג למה. אם זה קשור לדרייברים של הכרטיס מסך זה לא יכול להיות כי כשאני התקנתי הסרתי את הישן והתקנתי את החדש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by joniar,

יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  11. אשמח ואעריך אם מישהו יוכל לעזור לי באחת מהבעיות (לא כולן, מן הסתם, קשורות זו לזו): 1. בעיה קשה בהעלאת WINDOWS: לעיתים המחשב בכלל לא מזהה את הכונן הקשיח, טוען שיש ERROR או כי לא מזהה אותו. ניסיתי להעביר את הדיסק לסלוט אחר, הבעיה חזרה. לפעמים הוא כן מזהה ואז הכל בסדר. 2. כשהמחשב כן מזהה את הדיסק הקשיח, WINDOWS יכול פתאום להתקע במסך הראשון שלו (מסך שחור שבו כתוב WINDOWS באמצע המסך קו מרצד משמאל לימין) - פתאום הקו יפסיק לנוע וכאן זה מסתיים. כאן רק כיבוי אלים יעזור, וגם - אחת לשלוש ארבע או יותר נסיונות עוזרים. 3. כש WINDOWS כבר עולה - הכל בסדר, בלי שום בעיות, גם לאחר HIBERNATION. בעיה אחרת - כנראה לא קשורה: המסך הרבה פעמים כאילו נכבה (עובר ל - STANDBY) ותוך שניה או שתיים נדל…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד זמני עד שאני מקבל את המחשב החדש שקניתי.. התקנתי משחק אחד על המחשב (warcraft 3) בדקתי באתר can u run it אם המחשב שלי מריץ את המשחק וזה רושם לי שהמחשב מריץ את זה חלק.. שאני נכנס למשחק הכל בסדר ולאחר 10-60 דקות יש לי ריסטרט למחשב וזה עושה לי לפני מסך כחול ואז עושה את הריסטרט בכל מקרה המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo, 2000 MHz כרטיס מסך:Video Adapter Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (128 MB) 2GB זיכרון בבקשה..ממש בעיה מעצבנת וכבר שבוע לא שיחקתי בשום משחק |: תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by philip_s,

הבעיה שלי היא שהמחשב עולה אבל אין תמונה במסך. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה וגם אין תמונה. כמו כן, חיברתי את המסך מחשב למחשב אחר והמסך כן עבד, לכן הבעיה כנראה נמצאת במחשב. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by ran8,

שלום, אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון.. זה יכול להיות באמצעי אחסון או משהו?? יש לי בעיה שכאשר אני מחבר כל התקן USB דיסק און קי וכו' .. המחשב מזהה אבל לא מעלה לי את ה"AUTOPLAY" שמשם אני נכנס לתקיות שנמצאות בתוך הדיסק או קי או כל התקן אחר... בביוס הכול טוב בדקתי זה על ENABLE בUSB וכו'... משהו יודע מה הבעיה בבקשה אני חייב עזרה!!...

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  16. יש לי לוח ישן שיש בו ציפסט של חברת VIA הוא לא מזהה לי הארד דיסק SATA, אחרי שעולה המחשב אני לוחץ TAB הוא מגיע להגדרות של הבקר רייד אבל תקוע ניסיתי לעשות F6 אחרי ההתקנה כולל עידכון דרך הפלופי שום דבר..? אני צריך למחוק את הדרייבר של הבקר ולהתקינו מחדש שיזהה את ההארד דיסק SATA תודה..? הלוח הוא kt600-a דגם ECS Elite group הציפסט הוא VT8237 זה הדרייבר מהאתר VIA SATA RAID Controller Driver מה עושים...?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by hushu,

שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by philip_s,

יש לי דיסק און קי של חברת TRANSCEND דגם JF V85 והוא 16GB אם זה חשוב. הבעיה היא שכשאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ומנסה להכנס אליו אני מקבל את ההודעה הבאה: please insret a disk into removable disk. הבעיה התחילה פתאום, לפני כשבוע הבעיה לא הייתה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by Unrated,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GHZ ו1GB ראם.שלשום המחשב שלי נתקע ווהארד דיסק כל הזמן הסתובב ואז התכבה ואז עוד פעם הסתובב הסתובב והתכבה.כשהוא היה תקוע נגעתי עם היד בהארד דיסק והוא היה חם. וככה היה עד שלא עשיתי רסטארט מהכפתור.עשיתי רסטארט ואז הווינדווס התחיל לעבוד לאט.עכשיו לוקח להטעין אותו בערך דקה וחצי(XP) איפה שיש את התמונה של הווינדוס עם הדבר הרץ הזה למטה.נכנסתי לפרופרטיס של המחשב שלי ואז ראיתי שנעלמו לי למטה (COMPUTER:) המאפיינים של במחשב.לא היה כתוב מה המעבד אלה היה כתוב רק 1.00 GB OF RAM.החום של המחשב רגיל שזה 50 מעלות.יש לי תוכנה ספידפאן 4.32 ובלשונית S.M.A.R.T בחרתי את ההארד דיסק שלי והוא היראה לי למטה ב-Fitness וב-Preformance שחסרים שני תאים.(יש תמונה מצורפת) …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. אשמח לקבל המלצות על תוכנות כאלה. בדיקות של זכרונות לוחות אם ומעבדים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by intel suck,

הצורה לא קורא דיסקים של DVD הוא מציג את הדיסק כדיסק ריק

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by |אלירן|,

אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.