תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה.יש לי מחשב חדש עם לוח אם GA-K8NXP-SLI של gigabyte. אבל ללוח אם אי אפשר היה להרכיב את הצ'יפ של ה-K8DPS (Dual power system) בגלל שהחלק התנגש עם המאוורר של ה cpu. השאלה שלי האם החלק נחוץ מאד? כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה יעבוד מצויין גם בלי זה. המחשב כבר נתקע לי כמה פעמים כשהיה עליו עומס דיי גבוה, עומס כמו משחק מסויים ודברים כבדים אחרים. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי כזאת: יש לי מחשב נייד עם מיקרופון מובנה, יום אחד הבנתי שהמחשב שלי לא עושה כ"כ הרבה רעש, אלא... שהמיקרופון פועל הלכתי אל "התקני הקלטה"-"מאפייני מיקרופון" ושיניתי מ"השתמש בהתקן זה" ל"אל תשתמש" ונעלם הסימן של המיקרופון מ"התקני הקלטה" ממיטב ידיעתי ונסיוני תהליך זה הוא לא בלתי הפיך שהרי אפשר בקלות לשחק עם זה ב"מנהל ההתקנים" אבל... זה לא מה שקרה, א. אני עדיין! ממשיך לשמוע את המיקרופון דרך האוזניות ב. נעלם לי כל תעוד לעובדה שפעם היה לי מקרופון חפשתי בכל הלוח בקרה\מנהל ההתקנים (מנסיוני עד כה כשאני הופך התקן ללא זמין הוא יבלוט לי ברשימת ההתקנים ב"מנהל ההתקנים") זהו, אז אני תקוע, אין לי מושג ניסיתי הכל:בדקתי התקן התקן אם זה לא זה, הפעלתי את "הוספת חומרה" בתקו…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. אני קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, המפרט בצד, מהתחלה התקנתי vista 64 bit כי יש לי 4 גיגה, התקנתי דרייברים הכי חדשים להכל, ניסיתי להריץ משחקים שונים וראיתי שזה לא רץ מספיק מהר כמו שזה אמור לרוץ, קיבלתי מספר פריימים מאוד נמוך. טוב חשבתי אולי זה vista זה שעושה בעיות. מחקתי אותה, שמתי xp pro sp2. אחרי שהתקנתי דרייברים, בכל עלייה של מערכת הפעלה קופצת הודעה שיש חוסר בהספק ונראת כך - http://img155.imageshack.us/img155/6202/mypccn8.jpg "The Nvidia system sentinel is reporting that Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power. To protect hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performanc…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן נותנים אחריות על התקנה מחדש [פירמוט]נגד וירוסים וכאלה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200 ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאו וחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות... יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הרגיל שלי בתיקון, אז ניסיתי לחבר את המודם ADSL למחשב הנייד, אבל יש הודעה שהמחשב לא מזהה כרטיס רשת... מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים? נ.ב ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב 4 שנים שעד היום היה בובה ולא עשה שום תקלה .. משום מה בזמן האחרון המחשב נכבה לבד שאני משחק פרו 10 וגולש בפייסבוק.. לקחתי את המחשב למעבדה ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי מזייף כי נפל לו חלק מצלע הקרור או משו כזה .. החנות המליצה לי לקנות כרטיס מסך חדש .. חיכתי לבוא לבית ולהתייעץ איתכם אבל משום מה המחשב עכשיו לא נכבה ועובד בסדר .. הטמפרטורות של הכרטיס מסך בין 65-70 במאמץ.. השאלה שלי האם יכול להיות שבעקבות שהמעבדה חיברה מחדש את החלק שנפל מהכרטיס הוא חזר לעבוד תקין ? ברשותי 7800 gtx תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום עד היום בבוקר השתמשתי בכרטיס RX1300PRO והיום הוא החליט לשבוק חיים. קניתי את ה GF9600 ולאחר שהרכבתי אותו (פיזית) ואני מחבר אליו את המסך (חיבור DVI אין אחר על הכרטיס), המסך נשאר שחור מראה לי נודעה שהוא עובר למצב שמירת אנרגיה וכבה (המסך הוא LG 19"). ניסיתי לחבר את ה HD למחשב אחר ולהסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם וזה לא עזר. יש למישהוא רעיונות? בתודה מראש שלומי
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-