עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by Guy31,

שלום היה לי את המפרט הבא E7300 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 500W ספק לוח של GIGABYTE G31 וכרטיס מסך 9800GT עכשיו עשיתי שינויי אחד במחשב כי יש לי 2 סלוטים של זיכרונות אז הורדתי 1 גיגה אחד וקניתי 2 גיגה ככה שיהיה לי 3 אבל קניתי Kingston 2GB CL6 וזה יוצר בעיות כמו מוריד לי מכפלה ואז עושה 667MHZ ואין לי מושג איך להחזיר אני עושה OC עד שיהיה 800MHZ והמהירות מעבד היא 3.2 ואני לא יודע כמה מתח להשים וכמה תיזמונים וכל הדבר הזה ולפעמים המחשב עובד לי עם הOC ולפעמים עושה ריסט שאני מפעיל משו כבד כי זה כאילו לא עשה OC נכון ואני צריך שתעזרו לי בזה בתיזמונים ובהכל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. קניתי ארדיסק שהחיבור שלו זה sata ועכשיו שאני מתקין עליו את האקס פי אני לוחץ f6 ואחרי זה לוחץ על s ואנטר ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח ליקרוא את הקובץ מהדיסקט והכנסתי כל סוג של דיסק גם של היצרן שהוא ווסטן דיגיטל וגם תקליטון איתחול ובשתי המקירים הוא לא קורא את הקבצים..הוא מתריע לי על הקובץ txtsetup.oem שהוא לא נימצא בדיסקט ואני מנסה לישבור תראש מה הבעיה ולא מצליח תודהה לכולםםםם

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  4. מחר צריך להגיע לי מחשב חדש בחלקים אני יודע להרכיב אותו אבל אני שואל אם אחרי ההרכבה צריך לעשות משהו בהגדרות של המחשב?? אולי איזה סריקה לההרד דיסק או משהו בביוס?? או כל דבר אחר!! זה חשוב תודה!!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , יש לי מחשב עם בעיה מוזרה IBM R50e , שנכנסים ל-Device Manager הוא ריק! לא מופיע שום התקן !!! למה זה נעלם ואיך מחזירים הכל בחזרה??? המחשב הוא עם Windows XP . תודה !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by nw,

שלום, אני בתהליך של הרכבת מחשב מחלקים ונמצא בשלב הרכבת המעבד( AMD SEMPRON 64 )ללוח האם.. בתחתית גוף הקירור קיים חומר דמוי פלסטלינה (thermal interface material) שהגיע עם מעט שריטות אשר חשפו את הברזל של גוף הקירור, השתמשתי באצבע כדי לאזן את החומר ועכשיו אין חורים אבל יש טביעות אצבעות (וממש ממש טיפה אבק), רציתי לשאול אם יש בזה איזשהו סיכון או שאני יכול להמשיך בהתקנה. בבקשה רק בעלי נסיון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. שלום לכולם אז יש לי מחשב שהמפרט שלו : p9300 500gig 32mb 4gig ram 800hz hd3870X2 EX-38 DS4 את המשחקים הוא מריץ על HIGE בלחץץץץץ (יש לי 19 אינץ שזה כלום לכרטיס מסך הזה) וב3DMARK 2006 התוצאה היא 6500 שזה בושה ..... מה לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בכונן המחשב שלי חדש אבל עדיין לא ניפתח לי הכוננן מה עליי לעשות? (ניסיתי כבר את הדרך של להכניס מחט לחור שלי הכונן היא לא עבדה) בתודה מראש: omer_

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by BloodFist,

ניסיתי להתקין את הכרטיס ואינני מצליח, אין קשר בין המסך לבין הכרטיס. יש יציאה של חשמל (6 פינים) שלא תואם לשום חיבור מהספק. הספק שברשותי הוא HEC 475 VD-T.

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by r1987,

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום יש לי usb של sandisk ומתי שאני מכניס אותו למחשב שלי וניסיתי כמה יציאות usb אז יש צפצופ אבל הוא לא מזהה אותו אבל שהכנסתי אותו למחשב אחר כן היה זהוי :s05:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by erlich9,

קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Proww,

אהלן, ביצעתי שלשום "הסתרה" לתיקייה כלשהי, לאחר ההסתרה היא כמובן מן הסתם נעלמה (=לא רואים אותה). אינני יודע איך לפעול על מנת לראות אותה שוב. מה עליי לעשות (כמובן לא מחקתי, אלא לחצתי כפתור ימיני על התיקייה -> מאפיינים -> מוסתר.)? איך אוכל לראות את התיקייה שוב?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by bykeking,

אחרי שפתחתי את המחשב בשביל לעשות קצת סליבינג, החלטתי שאיך שהכבלים של הפאנל העליון (tt soprano) עוברים באמצע המארז זה לא יפה וצריך להצמיד אותם לקצוות. בגלל שהכל שם היה עירבוב של כבלים, החלטתי לנתק את הכבל של הסאונד בפאנל העליון מהלוח אם ולסדר את הכבל. אחרי שנתקתי את זה, הבנתי שזה לא היה חיבור אלא הרבה חוטים עם חיבור בקצה. עכשיו, אני לא יכול לחבר את זה בחזרה כי מה שכתוב בmanual של הלוח זה לא מה שכתוב על כל חיבור כזה. הבעייה האמיתית היא שאין לי עכשיו סאונד בכלל. לא רק מהפאנל העליון (שאני בכלל לא משתמש בו לסאונד אלא רק לUSB) אלא מהחיבור של הלוח אם מאחורה. הלוח מחובר למגבר ולאוזניות במפצל. אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את …

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by odedi80,

בת'רד שפתחתי לפני כמה שבועות קיבלתי המלצה להחליף את הספק, אבל חוץ מהידיעה האישית שעכשיו המחשב מקבל את התמיכה החשמלית הראויה לו, לא השתנה דבר... אז הסיפור בקצרה הוא שיש לי מחשב עם המפרט הבא שאמור להריץ ללא בעיה תלת מימד ופוטושופ כבדים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS אבל הוא זוחל ונתקע וקורס... - האם כדאי לי לשלוח למעבדה ע"מ שיעשו בדיקה מקפה לתיפקודי הרכיבים? אם כן, יש למישהו המלצות? - האם יש תוכנות מקצועיות לזיהוי בעיית החומרה (כבר בדקתי עם 3DMARK ולא נמצאה בעייה מיוחדת...) לינק לת'רד: http://hwzone.co.il/comm…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום, יש לי לוח אם GIGABYE 785GT - UD3 זיכרון - ocz 2*2GB 1600. כשאני מעלה את מהירות הזיכרון ב BIOS ל X8 1600, ה WINDOWS 7 מתחיל להשתגע... אני ציך לשנות עוד משהו ב BIOS או ב WINDOWS 7 כדי שזה יעבוד תקין? יש זיכוי שזו תקלה או חוסר תמיכה של אחד מהרכיבים? במהירות 1066 הכל עובד תקין

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by roni18,

ברשותי עכבר מיני אופטי שמחובר לנייד שלי usb ואני עובד איתו מזה מס' חודשים בלי בעיות . פתאום מע' ההפעלה (xp) אינה מזהה את העכבר.בעת החיבור מתקבלת הודעת unknown device לגבי חיבור הusb ושום פעולה שביצעתי לא מצליחה להחזיר את העכבר לעבודה.פעולות שביצעתי ונכשלו: עדכון הדרייבר ב device manager שינוי החיבור לכניסת usb אחרת,בדיקת ההגדרות ב bios כל אלו כאמור נוסו ולא הצליחו להתגבר על הבעיה.חשמלית העכבר תקין. וגם כשמחברים התקנים אחרים לייציאות ה usb הם מתחברים כהלכה.מאידך נסיון לחבר את העכבר למחשב אחר לא הצליח.מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.