עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuvalfr,

המחשב שלי נתקף בבעיית המסכים הכחולים. בעיקר כשאני מפעיל משחק, לדוגמא אם אני מפעיל NBA LIVE 2004 לפני שהמשחק יעלה אני מקבל מסך כחול. לפעמים המסך הכחול מופיע ישר כשאני מפעיל את המחשב (Windows 2000) וממשיך עוד כמה וכמה פעמים, עד שאני מצליח להפעיל את ווינדוס ולא לקבל את המסך הכחול. הבעיה הזו תמיד הייתה קיימת אצלי אבל לא הייתה רצינית, לפעמים באמצע משחק הייתי מקבל מסך כחול, אבל בזמן האחרון הבעיה התרחבה וזה כבר בלתי-נסבל. הדבר היחיד המשמעותי שאני יכול לזכור שיכול להיות הגורם להתרחבות התופעה הוא העובדה שאחותי הפילה את המארז של המחשב מגובה חצי מטר, המחשב ממש התרסק והופתעתי שהוא בכלל נדלק אח"כ. בכל מקרה, זו יכולה להיות הסיבה. אני יודע בוודאות שזו בעיית חומרה (אגב: AMD 1.33GHZ, GA-7…

2. שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by 456,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). עריכה: זה ממש דחוף , בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. איך מגדירים בויסטה 32 ביט לעבוד עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 עד עכשיו? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by looloo,

הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. Started by alon.hadad,

ניסיתי לעדכן ביוס דרך תוכנת עידכון הביוס אך המחשב לא עלה המסך נשאר שחור ואין צפצופים מלוח האם בהדלקת המחשב הבנתי שאני צריך להחליף את רכיב הביוס אפוא אפשר למצוא רכיב כזה תודה לעונים אלון

9. Started by balon007,

כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, פתאום עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתקע במסך הראשון הראשון שהמחשב עולה בו (זה שרשום בו את המהירות מעבד ואת המסטר-סלייב ומשם נכנסים לביוס), עשיתי ריסטרט והמחשב עשה המון ציפצופים קצרים ומהירים אז עשיתי עוד ריסטרט והוא עוד פעם נתקע במסך ההתחלתי.. אממ ניסיתי להחליף זיכרון וזה לא עזר,ניסיתי לנתק את הסידירומים/כרטיסי פיסיאיי וזה לא עזר (לנסות מעבד אחר? יש לי 2.6 בארון) כמובן ניסיתי לאפס ביוס יותר מפעם אחת וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by roni18,

המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by fender1989,

המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by Tbox27,

אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין

20. Started by X-ShaY,

טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by Psy_Hunt3R,

טוב תקשיבו אני צורב דיסק DVD לדוגמא לא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו' כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתק ואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה... מה הבעיה יכולה להיות

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by ziv124,

שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by mor873,

הייתה לי הפסקת חשמל ריגעית ששרפה את הספק , החלפתי ספק כח וכל עובד ולמזלי לא ניגרם נזק למחשב. הבעיה שבספק הישן היה לי כבל עם ראש מותאם לחשמל של תצוגת המסך במארז, ובספק החדש אין את הכבל הזה . האם יש דרך לאלתר משהו או שיש מתאם לכך .

דיונים חדשים בפורומים