תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני מריץ הרבה משחקים חדשים ונתקל בתופעה מעצבנת בה הסאונד מגמגם ומקוטע אבל כאשר אני לוחץ על pause הסאונד מסתדר... אז כנראה זה בעיית חומרה. מה אתם אומרים הבעיה שלי בהתחשב שיש לי 256 זיכרון פנימי, p4 1700 וכרטיס קול onboard לא משהו....
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. היום בזמן שאני נמצא בתפריט של המשחק NFS MOST WANTED פתאום המסך כבה והמחשב קפא :-[ מה זה יכול להיות בבקשה ???
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כאן אפשר להוריד את הקבצים שהוינדוס שומר שמסבירים את התקלה: http://www.megaupload.com/?d=B0SRCA6I http://www.megaupload.com/?d=1CL8KWFD http://www.megaupload.com/?d=74RAC0KH מה זה יכול להיות? Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: a BCP1: 0000011C BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 82A4614B OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: D:\Windows\Minidump\042310-16036-01.dmp D:\Users\Daniela\AppData\Local\Temp\WER-27019-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linki…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 (סלרון) ואני חושב שיש לו בעית מעבד, אולי הגישות r/w לרגיסטרים שלו. האם למישהו יש איזה טסט שעושה גישות כאלה ובודק את BS,DS,SS ושאר מריעין בישין? בתודה עופר
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מחשב די ישן P4 ויושב עליו כ.מסך ישן 64MB שככל הנראה נשרף כי כשאני מדלק את המחשב ומחבר אותו למסך מראה לי ריבועים כחולים/סגולים/ירוקים על כל המסך לפעמים ולפעמים רק מצפצף בלי להידלק.יתרה מזאת כאשר הוצאתי את הכרטיס יש על הליבה שלו קורוזיה לאורך כל הליבה משמע נשרף.רציתי לשאול אם ככל הנראה זו רק הבעיה או שיש בעיה נוספת כי רכשתי כ.מסך ואני יתקין אותו עם קבלתו.מה אתם אומרים.היציאה היא יציאת AGP
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-