עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avz,

אני רוצה להפעיל sleep במחשב שמותקן עליו ווינדוס 7. ניגשתי ל- power options ומשם ל- select a power plan. בסעיף balanced ישנה אפשרות change plan settings. לחיצה על זה פותחת חלון שמאפשר לבחור את הזמן בו יכבה המסך ואת הזמן בו המחשב יעבור ל-sleep. באותו חלון ישנה אפשרות נוספת - change advanced power settings. לחיצה עליה פותחת חלון נוסף. שם ישנו סעיף sleep. הקשה עליו פותחת אפשרות sleep after בה אפשר לבחור את הזמן שאחריו המחשב יכנס ל- sleep. מה הצורה הנכונה להפעיל את הsleep? מה שעוד מוזר, הצלחתי לקבוע בחלון הראשון כיבוי מסך אחרי 2 דקות וכניסה ל-סליפ אחרי דקה ובמסך השני )sleep after( קבעתי דקה אחת. זה פעל. אחרי דקה המחשב נכנס לסליפ. מה שמוזר זה שכאשר הגדלתי את הזמן לשתי דקות, המס…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Proww,

שלום לכולם, היום בבוקר החלטתי להתקין Win8 מאחר והWIN7 כבר לא סיפק את העבודה. אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה באופן חלק, החלטתי להתקין tuneup utilities, אחרי שהמחשב נכבה באמצע (לאחר 90 אחוז מההתקנה) - התוכנה התחילה לעשות המון בעיות ולכן החלטתי למחוק אותה. ברצוני להתקין אותה שוב מחדש, אך אחרי המחיקה היא עדיין מופיעה לי ליד השעון, וכאשר אני בא להתקין , ההתקנה אומרת לי שכבר קיים קובץ כזה ושאי אפשר להתקין על אותה הגירסה. בדקתי ומחקתי אותה ע"י Your Uninstaller, כיצד אני גורם לקובץ לעוף מהמחשב? אני משתגע.. תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200 ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאו וחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות... יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. אהלן, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אתמול ביצעתי ocלכרטיס מסך על התדרים המקסמליים האפשריים והרצת 3dmark05 הסתימה בהצלחה. לאחר מכן שיחקתי שעה+ cod4 , עזבתי את המחשב לשעה וכשחזרתי ראיתי את הצג שחור והמחשב עובד, אז עשיתי ריסט.. ועכשיו הבעיה- המחשב מנסה לעלות ומוצג לי הדף של וינדוס שמדווח שהיה שינוי בחומרה או בתוכנה ויש אפשרות לעלות את וינדוס במצב נורמלי או במצב בטוח וכו'.. בטוח מכירים תהודעה הזאת... לאחר מכן כשאני לוחץ על אחת האפשרויות, אני רואה שהוינדוס נטען, ובסוף כשהו מסיים לטעון המחשב מרסטט את עצמו [br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:06:05 ההודעה הזו נכתבה מהפלאפוןוכבר לא נשארו לי תווים, אנא מכם עזרו לי לפתור את הבעייה. הזזתי תג'אמפר של הלוח ולא עזר... ואין מצב שאני מפ…

5. Started by star2003,

יש לי אינטל פרסקוט 3ghz עם קירור zalman cnps7000alcu ומארז של thermaltake xaser III בנוסף יש לי ספק כוח של cooler master 350w reguler type לא עשיתי שום שינוי במהירות המעבד או הלוח ובכל זאת בזמן מאמץ טמפ' המעבד שלי עולה ל 78 מעלות כאשר במנוחה הטמפ' עומדת על 58-60 למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  6. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :} עקב קריסת מערכת הפעלה מסיבה שלא ברורה עדיין, ניסיתי master-slave על המחשב שלי כדי לנסות להציל חומר כאשר הסלייב זה הארד דיסק חדש יותר עם מ"ה ויסטה בחיבור סאטה המאסטר ישן יותר עם XP בחיבור IDE הוא מזהה את את המאסטר, מופיע לי החלון עם האופציות של start windows normally אבל אחרי זה מופיע מסך שחור עם קו תחתון בלבד ... בבגלל מה זה נובע והאם זה בגלל הפערים הטכנוללוגים והחברות השונות ? *הXP הוא הארד דיסק תקין [טפו טפו טפו] תודה :]

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  7. יש לי מחשב משני P4-2000 ששרד הפסקת חשמל אבל כמה שעות אחר כך קרס וסרב לעשות בוט (לא רואים שום מלל על המסך) אך המאווררים עובדים וכן חלקים אחרים ניסתי לנתק את החשמל כדי לפרוק אולי את הספק אך זה לא עזר אולם לאחר שכיבתי והוצאתי את הכבל של הספק למשך כל הלילה הוא פעל בבוקר לכחצי שעה עד ששוב קרס וסרב לעלות נראה לי שזו בעיה בספק, אבל מה אתם חושבים ? אולי תוכלו להביא לי רעיונות חדשים לפתרון הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. היי יש לי דיסק בן חודש וחצי מדגם WD3200AAKS והיום פתאום התחלתי לשמוע מהדיסק רעשים שלא שמעתי קודם. הרעשים הם לא תקתוקים שאמורים להראות שהדיסק הולך למות אלא רעשי חריכה כאלה. עשיתי לו בדיקה דרך בודק הדיסק והוא לא גילה סקטורים פגומים. החלפתי את כבל ה SATA ואני ממשיך לבדוק מה קורה עם הרעשים ומקווה שיחלפו. זה מוזר כי מדובר בדיסק שקט שעד עכשיו כמעט ולא שמעתי אותו בזמן עבודה. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by dr20,

יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  15. אהלן , אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים.. מקסימום תתקנו אותי .. רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by picasso,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by lirany,

אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....

21. Started by tgen,

שלום לכולם, יש לי כבר המון זמן צורב DVD של פיוניר בימים האחרונים הוא לא מזהה דיסקים של DVD (דיסקים רגילים כן!) כשאני מכניס דיסק DVD זה נראה כאילו הכונן ריק... ניסיתי לנקות את העינית של הכונן עם הדיסק ניקוי ההוא עם המברשת... אבל זה לא ממש עזר... יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני קונה צורב חדש???

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by mazam,

שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by clutchless,

יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. הם נפתחים ונסגרים אבל אינם מופיעים .בביוס הם מופיעים .הסרתי אותם ממנהל התקנים וכאשר המערת עלתה גילת אותם שוב אבל עדיין לא מופיעים ובמנהל התקנים מופיע סימן קריאה צהוב קוד שגיאה 39 מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Tehila.user,

אני לא מצליחה למצוא תוכנה למצלמה במחשב שלי. קניתי אותו ללא תוכנה למצלמה (למחשב עצמו יש מצלמה) ולא מצליחה למצוא תוכנה בהרבה אתרים וכו'. מישהו יוכל לשלוח קישור למשו טוב??

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.