עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לחבר שלי יש בעיה בלפטופ שלו - הלפטופ היה פתוח מאתמול, היו כמה בעיות (מסך שחור בעת הפתיחה ולא הגיב- הוא סידר את הבעיה ע"י כיבוי המחשב והדלקתו מחדש). הוא נשאר דולק עד היום על מצב שינה (מסך מורד למטה - סגור). היום כאשר הוא פתח את המסך ובעצם הוציא את המחשב ממצב השינה והוא קיבל את הודעה הבאה: A disk read error occurred Press Ctrl+ Alt+ Del ro reRECOVERY. הוא לחץ על המקשים ועכשיו זה תקוע לו (בערך שעתיים וחצי) על ההודעה: Error loading operating system. חשוב לי להדגיש שהלפטופ היה מחובר לחשמל כל הזמן - רק לפני כמה דקות הוא ניתק את המטען ואמרתי לו לחבר שוב. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by PriorTak,
    • 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by gilka,

מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by weamir,

בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by ido2309,

שלום, אחד מההארד דיסקים, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא עולה. בביוס הכל כרגיל הוא מזוהה. התקנתי ווינדוס על ההארד דיסק השני, ודרכו המחשב עולה. אני יכול לסייר בין הקבצים של 2 ההארד דיסקים. אז עם ההארד דיסק תקין, והוא תקין, מה בדיוק קרה? ההודעה שאני מקבל: disk boot failure insert system disk and press enter ניסיתי כל מיני פתרונות שונים שמצאתי ברשת, שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by redead,

הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים.. עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  8. טוב, אז ככה. אני קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, המפרט בצד, מהתחלה התקנתי vista 64 bit כי יש לי 4 גיגה, התקנתי דרייברים הכי חדשים להכל, ניסיתי להריץ משחקים שונים וראיתי שזה לא רץ מספיק מהר כמו שזה אמור לרוץ, קיבלתי מספר פריימים מאוד נמוך. טוב חשבתי אולי זה vista זה שעושה בעיות. מחקתי אותה, שמתי xp pro sp2. אחרי שהתקנתי דרייברים, בכל עלייה של מערכת הפעלה קופצת הודעה שיש חוסר בהספק ונראת כך - http://img155.imageshack.us/img155/6202/mypccn8.jpg "The Nvidia system sentinel is reporting that Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power. To protect hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performanc…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by 10GaZ,

המפרט של המחשב מפורט מימין. מבחינת התוכנה: וינדאוס XP SP2. רצות ברקע: אימיול תוכנת הכרטיס מסך של ATI EasyTune של GB ואינטרנט אקספלורר 7.0 פתוח (טאב אחד) סה"כ זכרון פנימי בשימוש (על פי הTask manager) הוא 420 מגה בייט (מתוך ג'יגה זיכרון). פנוי יש כ420 מגה בייט 1. למה פנוי יש לי רק כ420 מגה בייט ולא כ580 (השלמה ל1 ג'יגה)? 2. האם המערכת תופסת יותר מידי זכרון פנימי?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by ppe,

הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by gman_il,

קיבלתי מחשב חדש בעבודה , הכל טוב ויפה אבל ה- VOLUME שם מאוד מאוד נמוך. בתור אחד שיושב כל היום עם אוזניות , זה מאוד מאוד מציק. האם ניתן לבדוק / לעשות משהו בנידון? האם יש תוכנות בעזרתם אולי אפשר להגביר את ה-VOLUME? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום לכולם. אחרי הדלקת המחשב מופיעה תמיד הודעה :"שגיאה בטעינת ctccw32.dll המודול שצוין לא נמצא". מה זה אומר ומה צריך לעשות? אציין שהיום הרכבתי שני זכרונות 1GB כל אחד של קינגסטון, במקום שניים של 256MB שהיו.ואחרי ניקוי יסודי של המחשב חשבתי שמשהו יזוז, אבל עדיין המחשב נתקע מידי פעם, בעיקר בדפי אינטרנט והכיבוי של המחשב איטי מאד. מערכת: פנטיום 3.0 1MB GHZ GB GA-8GPNXP DUO 2*1GB ספק גנרי 480W HD120+40 צורב DVD WIN XP SP2

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200 ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאו וחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות... יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל

16. אז ככה, המחשב הרגיל שלי בתיקון, אז ניסיתי לחבר את המודם ADSL למחשב הנייד, אבל יש הודעה שהמחשב לא מזהה כרטיס רשת... מה ניתן לעשות? תודה מראש

17. Started by yuval48,

היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by RDS,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הכל טוב, פועל מעולה, אבל מה, כשאני בודק כמה זיכרון נמצא בשימוש (דרך מנהל המשימות->ביצועים-> זיכרון פיזי) אני רואה שבזמין יש לי פחות מ-500000, כאשר ברקע פועלות תוכנות מינימליות (מסנג'ר, AVG, deamon tools)... המפרט שלי: AMD 3800 Dual Core Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 Socket AM2 Motherboard TwinMose 1G 667 WD 160 GB Sapphire X1950 PRO 256 MB אני משתמש בווינדוס XP.... תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , רוב המדיה זה קבצי avi תכנתתי autorun וצרבתי בצורב DVD בהתחלה הכל עבד חלק , הכנסתי את הדיסק ה autorun רץ. ואז ראיתי שאחד מהדיסקים בעת שקובץ ה avi רץ מתחיל לגמגם , מדובר רק על שני קבצים מתוך 24 שמגמגמים , הצורב לא מצליח לקרוא חלקים מהם הכנסתי והוצאתי את הדיסק ואז קיבלתי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) אני מצליח לגשת לקבצים אבל רק בעזרת מקש ימני ו open ניסיתי דיסק אחר וקיבלתי הודעת שגיאה אחרת (מצ"ב תמונה) הדיסקים עובדים בסדר בקומבו אחר של סוני ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי מה יכולה להיות הסיבה לשלושת התקלות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by yniq,

לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by adiomri,

יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  23. שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שלא תבינו אותי נכון אבל נתקלתי לפני כמה ימים בפאנט של מוזיקה שהיתי צורב לו לפעמים VDC'S הבעייה שלו היא שהוא מפחד לשים את הקליפים על PAUSE כי לפיו בימים קדומים במאה ה-20 כשהיו עוד הסלילים (הקלטות הענקיות ) כאשר היו אנשים היו לוחצים על PAUSE הסרט הקלטה היה מתחיל להשרף השאלה שלי היא : האם דבר זה רלוונטי למדיות הדיסקים עריכה למהלים אם הנכם חושבים להעביר ת'ראד זה לפורום אחר עשו זאת אך אל תנעלו את הת'ראד זהו עניין חשוב שעליי להסדיר בהקדם האפשרי אם לא מיידי

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by זאק,

היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים