עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by just_me,

לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  2. פעם ביום המחשב נכבה מעצמו בין אם אני עובדת עליו וגולשת , פתאום הוא נכבה או בין אם אני לא על המחשב אני חוזרת אליו ורואה שהוא כבוי המפרט של המחשב הוא : מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB BOX לוח - GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרונות SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך - ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M RETAIL צורב - PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - BLACK ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT אולי יש איזו בעיה במתח של אחד הרכיבים , יש איזו תוכנה שבודקת את זה? תודה רבה מחכה לתשובות.…

• 33 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. Started by surfface,

יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by THX,

מנסה למזג בין 2 מחיצות בדיסק קשיח אחד שלא מותקנת עליו שום מערכת הפעלה 2 המחיצות NTFS,משתמש במיזוג בתוכנת פרטישן מג'יק 7 עובד מתוך מערכת הפעלה xp+sp2 כשאני לוחץ apply changes בפרטישן ע"מ לבצע את המיזוג קופצת לי הודעת השגיאה הבאה מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  6. היוש 😘 https://www.youtube.com/watch?v=BR1mAMTacwo נתקלתי בזה, זה בחור שיש לו מיזם של קורסים אוןליין, בחינם, בעברית! איך לא חשבו על זה קודם????? אני מנסה לעזור במה שאני יכול.. מי שיש לו את הכלים והידע להעביר קורסים כאלה מוזמן ליצור איתו קשר! פיס

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Hemibl,

שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by חיים כוכבי,

ברשותי מדפסת ברדר J430W הזרקת דיו האם ניתן למלא את ראשי הדיו באמצעות ערכת מילוי כלשהי? אם כן היכן ניתן להשיגה? ואיפה יש סירטון המסביר את אופן המילוי?תודה!

9. Started by noamzk,

שלום, יש לי microlab x23 ואני רוצה שישמעו 5.1 גם במוזיקה,שמעתי שצריך לשנות בהגדרות למילוי רמקולים,אבל כשאני עושה את זה שומעים חלש וצליל מוזר ברמקולים האחוריים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by חיה.,

שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. נשפכו לי מים על המקלדת של המחשב נייד ויש כפתורים שלא מגיבים ... מישהו יודע מה צריך לעשות ? (לפתוח ,לנקות את הקורוזיה, לקנות מקלדת חדשה) הדגם הוא LG R405. תודה רבה מראש חגי.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Sroh,

היי, קניתי מחשב נייד חדש אבל כשאני משתמש בו באוזניות (Audio Techinca ATH-M50) יש מין הד ביוטוב, תוכנות דיבור ובעצם בהכל. זה הד שנשמע כאילו יש "הגברה" של הסאונד עם קול עמום כזה. במחשב הנייח האוזניות עובדות פיקס כרגיל אז אני מנחש שזה לא האוזניות. לאחר חיפוש בגוגל ראיתי שאפשר לפתור ע"י ביטול של Hardware Acceleration (מצורפת תמונה של מה שביטלתי) וכשעשיתי את זה - זה עבד, אבל ברגע שעשיתי ריסטרט למחשב זה חזר רק שהאופציה נשארה מבוטלת. ניסיתי כמובן להפעיל אותה מחדש ולבטל שוב אבל זה כבר לא עובד וניסיתי לשחק עם זה אלף פעם. כל החיפושים בגוגל מעלים אותו דבר - לבטל את הדבר הזה. אשמח לעזרה

13. שאני מפעיל את PRO EVOLUTION SOCCER 4 ו 5 יש מין טשטוש כשיש תזוזה לאורך כל השורה בחלק העליון של המסך ניסיתי לחבר ב VGA והבעיה נפתרה ניסיתי לראות אולי הבעיה במסך ובדקתי עם מסך אחר והבעיה חוזרת מה יכולה להיות הבעיה נ.ב. התקנתי דרייברים חדשים והבעיה הזאת רק במשחק הזה gigabyte x800xl 256mb samsung 730b

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ביומים האחרונים הופיעו לי מין כתמים מרובעים כאלה (בצבע אדום) בתחתית המסך ,אני לא מצליח לפתור את הבעיה . יש למישהו רעיו מה זה יכול להיות ומה הפתרון. (דרך אגב זה רק בחלק מהרזולוציות) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by RVDRKO,

יש לי מיני PC מסוג GIGABTTE דגם GB-BKI3HA-7100 . לפני יומיים המחשב שבק חיים , לא עולה לא נדלק , בחיבור לחשמל יש רק רעש חלש של מתח מהמחשב אבל כלום לא עובד גם לא אור של כפתור ההפעלה. יש מושג למישהו ? ואם שווה בכלל תיקון?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by dor31,

היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by גלעד007,

הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?

18. Started by shay33,

אהלן שבוע טוב ברשותי נייד HP 2133 שכאשר מדליקים אותו נורת ההדלקה עובדת אבל המסך לא.. בחלק מהפעמים אפילו זה לא קורה...רק כאשר זה מחובר לחשמל. ניסיתי לחבר בVGA למסך אחר וזה לא עזר..מה קרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by YARONGT,

יש לי בעיה של WIFI אחרי שחזור מערכת עם התוכנה שבאה עם המחשב ויש גם כפתור יעודי לזה על המחשב למי שמכיר. טוב אז אחרי השחזור אני לא רואה שום סימן לסמל של הWIFI או בלוטוס כלום כלום. וזה קצת מתסכל כי זה נראה כאילו המחשב עושה לך בכוונה ועשיתי שיחזור בעבר מהתוכנה הזאת והכל עבד כשורה אני לא יודע מה קפץ למחשב לעשות את זה? בבקשה מי שקרה לו מוזמן לעזור וגם מי שלא אני אודה מאד!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by jambo222,

יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים WINDOWS 10 כשאני מפעיל את המחשב יש לי 6 כוננים ( ,C ,D ,E,F ׁׂG,H) 1. אני מחפש דרך לדעת איזה כוננים שייכים לדיסק מס 1 ואיזה שייכים לדיסק מס' 2 . 2. אני רוצה להסיר את אחד הדיסקים ולהעביר אותו למחשב אחר . ( כאשר אני מנתק את מס 1 המחשב לא עולה כשאני מנתק את מס' 2 אני מקבל הודעת RECOVERYׂ) אני לא ידע מה עלי לעשות.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by tdavidi,

כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  23. Started by proevo4ever,

היי, יש ברשותי Microlab Solo9C הנחתי אותם בצדדים של המסך 20 ס"מ כל צד ועל הרצפה (כלומר המסך מוגבהה מהם). כאשר הרמקולים פועלים יש הפרעות על המסך .. כאשר אני מוציא אותם מהחשמל הכל תקין. היכן אני צריך להניח את הרמקולים ביחס למסך? אנא תעזרו לי. תודה!

24. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

25. שלום, יש לי בעיה שמציקה/מטרידה ומורידה לי את חווית הגיימינג בזמן משחקים מסוימים, הבעיה היא בזמן שאני משחק, כשאני מתמקד עם העכבר על רקע/אופק ומזיז את בצורה איטי אני מקבל מן מיקרו תזוזות מגומגמות במקום לקבל תחושה חלקה של 60-120 fps (כאילו עקבה של העכבר לא מדויקת, זה יותר מורגש בתנועה אלכסונית איטית). לעומת זאת כשאני מנסה בתזוזה עם בקר PS5 שלי הכל עובד חלק להפליא והחוויה טובה. ה fps בהמשחקים עצמם יציב על 70-100 יציב ללא גמגומים. אם זאת בעכבר עצמו מורגשים הגמגום בתנועת העכבר הנ"ל. לא מצליח לעלות על גורם הבעיה, החלפתי עכבר לא ממש עזר , ניסיתי לשחק בהגדרות ללא פתרון, כרגע מפרט רזולוציה 1440p. עכבר רייזר אולי כי העין שלי רגישה מדי לתנועה ל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.