תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מחשב שהיא אמרה לי שכשמפעילים אותו לא רואים כלום במסך לקחתי אותו אליי חיברתי אותו למסך שלי ומייד הוא הוא עבד ניקיתי אותו קצת והחזרתי לה אותו חיברה אותו אצלה לא עובד חיברה למסך אחר אצלה לא עובד החליפה כבל לא עבד החזירה אליי חיברתי מיד עבד החזרתי לה חיברה שוב לשני המסכים לא עבד חיברה מחשב אחר לשני המסכים המסכים עובדים לא מבין מה הבעיה למחשב יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני 5200 gf אני חושב בכל החיבורים עובד אצלי אצלה לא עובד בשום מסך ובשום חיבור אצלי עובד בכל מסך ובכל חיבור. ניסיתי אצלה בכמה עמדות שונות כבלים שונים כלום בכל מקום אחר עובד אודה מראש על עזרה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). עריכה: זה ממש דחוף , בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך מגדירים בויסטה 32 ביט לעבוד עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 עד עכשיו? תודה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אני בא להפעיל אותו, והכונן דיסקים מסרב להיפתח כדי שאוכל להכניס את הדיסק של הוינדוס ולהתקין את מערכת ההפעלה... מה עושים במקרה זה? אשמח לעזרה מהירה, תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המאוורר שלי לא עובד ולכן המעבד מתחמם והמחשב נכבה. המאורר עצמו תקין (בדקתי) והוא חדש. עכש הבעיה היא שהוא לא עובד כשאני מחבר אותו למחשב. עכשיו יש לי שאלה. בגלל מה שהולך בצפון (אני צפוני חחח) אני לא יכול לצאת לקנות מאוורר או לתת את המחשב לבדיקה. אז פתחתי את המארז והפעלתי מאוורר ביתי גדול שיקרר את המחשב. וככה המחשב עובד. השאלה שלי האם זה נורא שהמחשב יעבוד ככה? האם יכול להיגרם נזק? מה הייתם ממליצים? לכבות ולא להיות במחשב?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שפינה זמן בשביל לקרוא ולעזור, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש הכל היה בסדר גמור הורדתי הכל וממש התלהבתי, המחשב עצמו עלה לי כ 5000 שקל מחשב איכותי וטוב. ולאחר שבוע וחצי תוך כדי משחק המחשב קרס המסך נהיה שחור וכל המאווררים התחילו לעשות רעש של פעילות מסיבית והם נשמעו כמו מאוורר של פעם. כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש לאחר חמש דקות נכנסתי חזרה למשחק והכל היה בסדר. יש תקופות שזה קורה כל פעם במשחק ויש תקופות של שבוע שהכל בסדר, לאחרונה כשאני נכנס למשחק המסך של המחשב פשוט נכבה ויש מסך שחור אבל אפשר לשמוע נגיד שירים בספוטיפיי או סרטונים שכבר היו מופעלים. אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או שקרה לו משהו דומה והוא יודע איך לפתור את זה. נב יש אחר…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי מחשב שהמפרט שלו : p9300 500gig 32mb 4gig ram 800hz hd3870X2 EX-38 DS4 את המשחקים הוא מריץ על HIGE בלחץץץץץ (יש לי 19 אינץ שזה כלום לכרטיס מסך הזה) וב3DMARK 2006 התוצאה היא 6500 שזה בושה ..... מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמעתי שברגע שמכבים את המחשב ורוצים להתעסק עם החומרה בפנים, יש עדיין חשמל סטטי שיכול להזיק לי ואיזשהו רכיב במחשב ויש איזה דרך לנטרל אותו משהו שנקרא Grounding באנגלית אם אני לא טועה יש למישהו מושג איך לעשות את זה? ועד כמה זה באמת חשוב? כל מידע יעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
פרטים בתמונה המצורפת תודה על your input.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הכרטיס ואינני מצליח, אין קשר בין המסך לבין הכרטיס. יש יציאה של חשמל (6 פינים) שלא תואם לשום חיבור מהספק. הספק שברשותי הוא HEC 475 VD-T.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! אתמול הפעלתי את המחשב והיה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e, איתחלתי את המחשב -מניסיון במחשבים קודמים זה עבד - אבל הפעם המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות בכלל (יש מתח אבל אין כלום על המסך). הוצאתי את החשמל מהספק (אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק), ואח"כ המחשב עלה כאילו כלום לא קרה. כשפתחתי את המסך היום (המחשב היה פתוח גם בלילה) שוב היה מסך כחול ועכשיו הוא בכלל לא עולה (גם אחרי ניתוק מתח). מדובר במחשב חדש שלא עשה בעיות בשלושה ומשהו החודשים האחרונים (מאז שנקנה), למקרה שצריך פירוט: 1) Gigabyte GA-945P-S3 RH 2) אינטל Core 2 Duo E6400 3) EVGA 7900GT 4) 2* Twinmos 1024MB DDR2 533 אשמח לקבל רעיונות איך לפתור, בתודה מראש נ.ב. נדמה לי שהיה קובץ …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-