תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?
-
- 13 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם! הורדתי היום את המשחק LFS וכשאני מנסה להפעיל, רושם לי : "Could not detect any suitable screen modes". אני לא זוכר ממתי זה התחיל אבל בעוד כמה משחקים זה עושה לי בעיה כמו משהו עם "T&L Hardware".... ולא רק במשחק אחד! אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך אבל אין לי מושג איך לסדר ואין מצב שככה זה היה מההתחלה שקניתי את המחשב :s05:. יש לי ג'יפורס אמ אקס 440 64MB ופעם שיחקתי במשחק מלללללללללאאאא זמן בלי שום תקלות... גם אצל אח שלי הוא הפעיל את המשחק + עוד משחק שרשם לי את ה"T&L" הזה... עם ג'יפורס 2!!! מה לעשות?!? אולי קשור לדרייברים או משהו :s05: תעזרוווו לי בבקשהה!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כאן אפשר להוריד את הקבצים שהוינדוס שומר שמסבירים את התקלה: http://www.megaupload.com/?d=B0SRCA6I http://www.megaupload.com/?d=1CL8KWFD http://www.megaupload.com/?d=74RAC0KH מה זה יכול להיות? Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: a BCP1: 0000011C BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 82A4614B OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: D:\Windows\Minidump\042310-16036-01.dmp D:\Users\Daniela\AppData\Local\Temp\WER-27019-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linki…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי הכל אבל אני לא מצליח להתקין את הקול.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אחרי שפתחתי את המחשב בשביל לעשות קצת סליבינג, החלטתי שאיך שהכבלים של הפאנל העליון (tt soprano) עוברים באמצע המארז זה לא יפה וצריך להצמיד אותם לקצוות. בגלל שהכל שם היה עירבוב של כבלים, החלטתי לנתק את הכבל של הסאונד בפאנל העליון מהלוח אם ולסדר את הכבל. אחרי שנתקתי את זה, הבנתי שזה לא היה חיבור אלא הרבה חוטים עם חיבור בקצה. עכשיו, אני לא יכול לחבר את זה בחזרה כי מה שכתוב בmanual של הלוח זה לא מה שכתוב על כל חיבור כזה. הבעייה האמיתית היא שאין לי עכשיו סאונד בכלל. לא רק מהפאנל העליון (שאני בכלל לא משתמש בו לסאונד אלא רק לUSB) אלא מהחיבור של הלוח אם מאחורה. הלוח מחובר למגבר ולאוזניות במפצל. אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את …
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מחשב די ישן P4 ויושב עליו כ.מסך ישן 64MB שככל הנראה נשרף כי כשאני מדלק את המחשב ומחבר אותו למסך מראה לי ריבועים כחולים/סגולים/ירוקים על כל המסך לפעמים ולפעמים רק מצפצף בלי להידלק.יתרה מזאת כאשר הוצאתי את הכרטיס יש על הליבה שלו קורוזיה לאורך כל הליבה משמע נשרף.רציתי לשאול אם ככל הנראה זו רק הבעיה או שיש בעיה נוספת כי רכשתי כ.מסך ואני יתקין אותו עם קבלתו.מה אתם אומרים.היציאה היא יציאת AGP
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התקנתי (ניסיתי לפחות) להתקין כרטיס קול חדש על הלוח (asus p5ld2) וכשאיחלתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הזו. כדי להרכיב את הכרטיס הייתי צריך לנתק זמנית את החוט של המאוורר, שמתחבר ללוח עם שלשה פינים קטנים (כמו ג'אמפר). יכול להיות שחיברתי את זה או את הכרטיס לא נכון?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט מותקן) לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62457 אני ממש עובד עיצות ורציתי לעת מה דעתכם אם זה נשמע לכם כבעיית חומרה או תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הסרט דרך הטלויזהיה ואני לא מצליך לראות אותו רואים הכול חוץ מהסרט במסך של המחשב ראוים אותו ובטלויזה לא מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 סטיקי זיכרון של 256 מגה DDR333 כל אחד. לפני כמה ימים הוצאתי שניהם מהם ועבדתי במחשב רק עם אחד (לא משנה למה) ועכשיו שהחזרתי את השניים, הוא מזהה רק 512 מגה זיכרון (כשהוא אמור לזהות בערך 768). אם אני מוציא את אחד מהסטיקים, זה נשאר 512, ואם אני מוציא שניים כלשהם מהם זה יורד ל-256. איך זה קרה והאם יש משהו שאני יכול לעשות בביוס שיסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול עם יש איזה תוכנה שבודקת לי את hard disk במחשב. מה שם התוכנה ? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? אני רוצה תוכנה שתבדוק לי את ה- hard disk במחשב, כמו התוכנה memtest שבודקת את הזיכרון . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח בנפח 80GB למחשב Pentium 2 הישן של אחותי הקטנה, חיברתי את הדיסק הקשיח ללוח האם בתור Primary Master, הוצאתי את הג'אמפר על מנת שיזוהה בתור Single/Master (כי למעשה זה הדיסק הקשיח היחידי במחשב הזה) והחלק שאחרי מסך ה POST הראשוני פשוט נתקע. יש לציין שהדיסק הקשיח מזוהה אך ורק באופן אוטומטי בביוס ולא בצורה ידנית, יכול להיות שהתקיעה נגרמת מכיוון שהדיסק הקשיח גדול מידי על המחשב הישן? אולי כדאי לחפש עדכון ביוס ללוח אם או למשהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-