עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dark_zero,

לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  3. ניסיתי ליצור רשת LAN בבית עם כמה מדריכים שמצאתי בגוגל, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. שני המחשבים היו מחוברים לאותו workgroup והכל, אבל גם כשהם זיהו אחד את השני לא הצלחתי להתחבר..(אני לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה עם זה..) בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מדריך לכל הסיפור, מהבסיס, אודה לכם מאוד..

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by royi106,

מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by -ox-,

שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח מתאים למעבד שלי. יש לי AMD Athlon XP 2000+ והלוח הקודם של גיגבייט נהרס בגלל (ככה נראה לי) שהמעבד התחמם וגרם לספק לצרוך יותר חשמל מה שגם לו להשרף ולשרוף את תושבת החשמל על הלוח. עכשיו הזמנתי Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 ואני לא יודע אם זה הלוח המתאים למעבד כי הוא תומך ב 400FSB ואם אני זוכר נכון המעבד שלי הוא רק 266MHZ או 333MHZ , בקיצור אני צריך עזרה , איזה לוח מתאים לי ? יש לי משהו כמו עד מחר לשנות את ההזמנה אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בקרוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200 ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאו וחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות... יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. היי שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 60 (לא זוכר את השם המדויק) 4 GB. מעבד i5 וכו'. המחשב אמור להריץ משחקים בצורה איכותית ומהירה, גם משחקים כבדים כמו battlefield 3 וכו, אבל למרות זאת המחשב מריץ משחקים בצורה איטית וללא האיכות המירבית שאני יכול לנצל במחשב שלי. מה אני צריך לעשות? (יש קשר לחיבור VGA או DVI? ) תודה!!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by GeforceFX,

שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  9. הכוונה איזה סדר עדיפויות הכי מומלץ? (לדוגמא:floppy,HDD-0,cdrom)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by omridahan,

היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by gadgetfreak,

המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by adiomri,

יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  15. אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by aviv5g,

אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. שלא תבינו אותי נכון אבל נתקלתי לפני כמה ימים בפאנט של מוזיקה שהיתי צורב לו לפעמים VDC'S הבעייה שלו היא שהוא מפחד לשים את הקליפים על PAUSE כי לפיו בימים קדומים במאה ה-20 כשהיו עוד הסלילים (הקלטות הענקיות ) כאשר היו אנשים היו לוחצים על PAUSE הסרט הקלטה היה מתחיל להשרף השאלה שלי היא : האם דבר זה רלוונטי למדיות הדיסקים עריכה למהלים אם הנכם חושבים להעביר ת'ראד זה לפורום אחר עשו זאת אך אל תנעלו את הת'ראד זהו עניין חשוב שעליי להסדיר בהקדם האפשרי אם לא מיידי

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by avz,

אשמח לקבל המלצה/הצעה לתוכנת דיאגנוסטיקה למחשב, בעדיפות לחינמית, כמובן.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by THELAD,

אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!

22. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לוח אם של פי פרטנר עם מעבד פנטיום 3 1000 MHZ וציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 בהתחלה הורדתי את מהאתר www.viaarena.com את העידכון Retro chipset VIA 4in1 drivers ולא כל כך הייתי מרוצה מהדרייבר הזה אז הורדתי VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי את זה והיה רשום שההתקנה בוצעה בהצלחה ושמתי לב שרשום מתחת לדרייבר שזה ממולץ למחשבים החדשים והמתקדמים יותר ועכשיו בדקתי ויש לי אפשרות להסיר אותו מה יותר מומלץ למחשב שלי את האופציה הראשונה או האופציה השניה תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by NIR-T,

שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. יש לי מצב שבו שני דיסקים מחוברים במחשב אחד. אני מעוניין להיכנס לחלונות בדיסק 1 שהוא בחיבור SATA ושתהיה גישה באקספלורר לדיסק השני שהוא EIDE. הבעיה היא שחלונות מותקן במחיצה D בדיסק הראשון ובאתחול המחשב המחיצה הראשונה של הדיסק השני מקבלת את האות D וכך לא ניתן להיכנס לחלונות. האם ניתן להגדיר איכשהו שהמחיצה הראשונה של הדיסק השני תקבל אות אחרת עם אתחול המחשב? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by lioron7,

שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים