תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לפני יומיים הארד דיסק 80 של ווסטרן חדש מחנות. עכשיו אני בא להתקין אותו במחשב שלי הוא עובד ההכול בסדר ואז אני בא להתקין אותו במחשב של אחי שעליו הוא מיועד שום דבר כלום 0 יש לציין שהוא SATA. במחשב של אחי יש רק כונן דיסקים והארד דיסק החדש הכונן הוא IDE ועובד על מאסטר. לווסטרן יש 8 פינים ניסיתי את כולם עם ג'מפרים עדיין לא מזהה כלום ביוס כלום גם חופשי ניסיתי בלי ג'מפרים בלי כלום המחשב לא מזהה. המפרט של המחשב הוא: פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לוח MSI כונן דיסקים רגיל והארד דיסק החדש שלא עובד אצלו. מישהו יכול לעזור פתרון משהו כי IDE פועל אצלו בלי בעיה אבל SATA הוא לא מוכן לזהות.. תודה לכם!!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעייה ואשמח עם מישהו יודע לעזור לי בתחום זה. יש לי לוח אם - gigabyte - 8sg667 שאינו תומך ב- SATA. קניתי כרטיס RAID שנותן לי 2 PORT-ים של SATA, ו - HARD DISK SATA. אני רוצה להפוך אותו ל - MAIN שלי, בעליית המחשב ישנו זיהוי של כרטיס ה- RAID, אך מכיוון שה - BIOS אינו תומך ב- RAID כזה - (לא הצלחתי למצוא UPGRADE ל - BIOS) רק נותן אופציה של עלייה מ - SCSI, שלא עבדה שניסיתי, והלוח אם שלי אינו מובנה עם SATA הרי שהמחשב לא מזהה את ה - HARD DISK. נוסיף את העובדה המצויינת שאין לי FLOPPY, ניסיתי להתקין את ה- HARDDISK עם ה - RAID על מחשב אחר עם FLOPPY ואז להעביר אותו למחשב שלי אבל זה לא ממש עבד. יש למישהו פתרון לבעייה זאת? תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלביזיה עם כבל SVIDEO בחודש האחרון התחילו להופיע ברקע פסים שחורים שלפעמים עומדים ולפעמים זזים מישהו נתקל במשהו דומה ? הכרטיס הוא רדיאון X800XL
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GA-7VAXP הייתה תקופה שהמאוורר שיושב על הצ'יפסט התקלקל ושמנו לב לזה בשלב מאוחר יחסית. לא היו תופעות משונות מלבד בעיות עם ה RAM ואני לא חושב שזה קשור לעניין. בכל מקרה המאוורר הוחלף רק לאחד שעושה קצת רעש, עד עכשיו סבלתי את העניין רק שאתמול הוא התחיל לעשות רעש בלתי נסבל. הוצאתי אותו וניסינו לשמן אותו אבל כנראה שזה הרג אותו לגמרי כי הוא כבר לא מסתובב. החנות היחידה באזור שפתוחה בימי שבת לא יכלה לתת לי אחד אז רציתי לדעת אם זה בנתיים בטוח לרוץ בלי. אני יודע שיש הרבה לוחות אם שבאים רק עם קירור פאסיבי לצ'יפסט ובלי מאוורר בכלל. מצד שני, אם הלוח כבר הגיע עם מאוורר זה אומר שזה בגדר חובה, לא?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיות עם הזכרונות האלה השתמשת בתוכנה s&m ומצא לי שגיאה עכשיו בחנות מחשבים KSP בדקו תזכרונות ואמרו שהם בסדר גמור היום אני מתקשר להגיד להם שהחלפתי לזכרונות אחרים והבעיות במחשב נפתרו.. התשובה היתה שאולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם איך יכול להיות הדבר???
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב שפתאום היה מופעל מתוך המארז קול של מעין סירנה. הקול היה מפסיק רק לאחר ביצוע איתחול. באחת הפעמים חזר הקול גם לאחר איתחול המערכת לחצתי על כפתור כיבוי המחשב במארז ומיד הדלקתי את המחשב שוב. הווינדוז לא עלה והופיעה ההודעה : Windows could not start because of the following file is missing or corrupt : WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STARTING WINDOWS SETUP FROM ORIGINAL WINDOWS CD הבעיה היא שעל מנת לאתחל את המערכת מCD אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו אבל המקלדת שלי שמחוברת בUSB לא מגיבה. כלומר שום נורה לא נדלקת וכאשר מופיעה לי ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD.... אני לא יכול לעשות כלום ואני מגיע תמיד להודעה הקודמת
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
-
שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Hello... sorry I can't talk in hebrew I don't have hebrew on this computer. I'm using Linus (knoppix) Live CD because the hard disk isn't recognized in the windoes installation CD. The problem is: suddenly, when I've restarted the computer, is said the the "ntoskrnl.exe" file is missing. isn the next times, is says "Please insert boot cd" or somthing like that, like the operating system and the hard disk aren't installed. In the same time, the BIOS started to be slowww, it takes hour to load itself, and the hard disk is somtimes recogized and somtumes no.. what can I do? TY...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-