עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by em28,

במחשבי הדל (P3 , לוח של אסוס) היה מותקן מזה שנים קורא DVD של פיוניר. לאחרונה החלטתי להעביר אליו ממחשב אחר צורב CD , משהו של LG. הבעייה: המחשב מזהה רק אחד מהם. או הצורב או הDVD. אם אני מחבר את שניהם בטור , כבר בביוס מוצג לי רק הצורב. כשאני לא מחבר את הצורב המחשב מזהה את ה-DVD. כל אחד בנפרד מתפקד מצויין , ביחד - צריכים גננת. עצות ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by oferp,

שלום, יש לי פנטיום 3 (סלרון) ואני חושב שיש לו בעית מעבד, אולי הגישות r/w לרגיסטרים שלו. האם למישהו יש איזה טסט שעושה גישות כאלה ובודק את BS,DS,SS ושאר מריעין בישין? בתודה עופר

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by sufgi123,

יש לי מערכת הפעלה XP , ואני לא רואה את כונן הדיסקים . הכונן מופיע ב bios , וכן אפשר להעלות תוכנות דרך ה floppy (הכוונה לתוכנות שנמצאות בדיסקט ועולות עם הדלקת המחשב) . במנהל ההתקנים של XP מופיע ? ליד כונן הדיסקטים. יש driver ל floppy ? הבעיה אולי במקום אחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by meroosher,

כבר כמה ימים נגמר לי המקום על המחשב סתם ככה. לדוגמא היום פתחתי את המחשב והיה בו 1.5GB פנוי. חזרתי אחרי שעה והיה 125MB פנוי. הרצתי בדיקות של וירוסים על המחשב ולא מצאתי כלום. אין לי מושג מה לעשות. מחקתי את ה TEMP ועדיין זה לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by Clint Eastwood,

שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…

9. Started by nov123,

יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!

10. Started by 3pac,

היה לי מסך כחול בWIN7 . עשיתי את מה שכתוב במדריך שפורסם כאן (הורדתי סמלים של WIN7BATE) וWinDbg כותב לי : Unable to load image \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe מה זה אומר ? הנה הקובץ שנמצא בתיקיה MiniDump http://rapidshare.com/files/229520258/MiniDump.rar.html מישהו בבקשה יכול לבדוק את הdump ולראות מה גורם לבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 21:09:06 מישהו?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by gizzz,

יש לי מחשב בן פחות משנה עם כרטיס 8600 GT בחצי שנה ראשונה שיחקתי במחשב וראו מעולה . לאחר חצי שנה המחשב נכבה לי כמה פעמים והפסקתי לראות טוב משחקים , הקצוות של הדמויות נראות בזיג זג העצים וצמחיה נראות מלאכותיות. לקחתי את המחשב לחנות והחליפו לי מאוורר כי אחד מהם לא עבד. אך בעיית האיכות של התמונה לא נפתרה לקחתי שוב לחנות החלפנו לכרטיס חלופי ועדיין לא רואים טוב איך זה הגיוני? החלפתי דרייבר להכי חדש ועדיין אין שינוי.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by gif,

שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. לא מבין מה קורה, המחשב חדש היום קיבלתי 4200X2 לוח ga-m61sme-s2l 2 ג'יגה זיכרון בדואל כבר קרה לי פעמיים היום, במשך סתם גלישה באינטרנט המחשב נכבה, ושאני מפעיל ובודק טמפ' בביוס הטמפ' היא 100 מעלות! שאני מסתכל ב easytune הטמפ' היא 35..לא מבין מה קורה פה...עזרה!!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by skyfire,

היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  17. אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by Tal Litman,

שלום יש לנו מחשב גיימינג רכשנו משחק פיפא ולא יודעים כיצד לשחק דרך המקלדת נשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. לא ברור לי איך לטפל בבעיה , בכל פעם שהמערכת עולה ואני מפעיל קובץ MP3 (אני משתמש ב BSPLAYER), קורס הדרייבר של כרטיס הקול בלוח האם (עובד במערכת ההפעלה אבל לא בקבצי קול וסרטים) ואני צריך כל פעם לעשות התקנה שלו ו RESTART , הורדתי דרייבר יותר מעודכן אבל נראה שזו לא הבעיה. תודה לעוזרים המפרט רשום בצד ...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by asd sad,

היי, ישלי אינטרנט של HOT עם ראוטר HOTBOX, והאינטרנט שמגיע אליי דרך WIFI מאוד איטי ולא יציב, באופן קווי האינטרנט מצוין. איזה ראוטר מומלץ לקנות ? (דירה בגודל 85מטר)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by xbx,

המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by omerhuri1,

היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה.‬‎ ‎‫כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא.‬‎ ‎‫ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב.‬‎ ‎‫כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק.‬‎ תודה מראש לעוזרים ‬‎

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.