עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by gman_il,

קיבלתי מחשב חדש בעבודה , הכל טוב ויפה אבל ה- VOLUME שם מאוד מאוד נמוך. בתור אחד שיושב כל היום עם אוזניות , זה מאוד מאוד מציק. האם ניתן לבדוק / לעשות משהו בנידון? האם יש תוכנות בעזרתם אולי אפשר להגביר את ה-VOLUME? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום לכולם. אחרי הדלקת המחשב מופיעה תמיד הודעה :"שגיאה בטעינת ctccw32.dll המודול שצוין לא נמצא". מה זה אומר ומה צריך לעשות? אציין שהיום הרכבתי שני זכרונות 1GB כל אחד של קינגסטון, במקום שניים של 256MB שהיו.ואחרי ניקוי יסודי של המחשב חשבתי שמשהו יזוז, אבל עדיין המחשב נתקע מידי פעם, בעיקר בדפי אינטרנט והכיבוי של המחשב איטי מאד. מערכת: פנטיום 3.0 1MB GHZ GB GA-8GPNXP DUO 2*1GB ספק גנרי 480W HD120+40 צורב DVD WIN XP SP2

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by joniar,

יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Big_White,

מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by RDS,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הכל טוב, פועל מעולה, אבל מה, כשאני בודק כמה זיכרון נמצא בשימוש (דרך מנהל המשימות->ביצועים-> זיכרון פיזי) אני רואה שבזמין יש לי פחות מ-500000, כאשר ברקע פועלות תוכנות מינימליות (מסנג'ר, AVG, deamon tools)... המפרט שלי: AMD 3800 Dual Core Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 Socket AM2 Motherboard TwinMose 1G 667 WD 160 GB Sapphire X1950 PRO 256 MB אני משתמש בווינדוס XP.... תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by yuvalfr,

המחשב שלי נתקף בבעיית המסכים הכחולים. בעיקר כשאני מפעיל משחק, לדוגמא אם אני מפעיל NBA LIVE 2004 לפני שהמשחק יעלה אני מקבל מסך כחול. לפעמים המסך הכחול מופיע ישר כשאני מפעיל את המחשב (Windows 2000) וממשיך עוד כמה וכמה פעמים, עד שאני מצליח להפעיל את ווינדוס ולא לקבל את המסך הכחול. הבעיה הזו תמיד הייתה קיימת אצלי אבל לא הייתה רצינית, לפעמים באמצע משחק הייתי מקבל מסך כחול, אבל בזמן האחרון הבעיה התרחבה וזה כבר בלתי-נסבל. הדבר היחיד המשמעותי שאני יכול לזכור שיכול להיות הגורם להתרחבות התופעה הוא העובדה שאחותי הפילה את המארז של המחשב מגובה חצי מטר, המחשב ממש התרסק והופתעתי שהוא בכלל נדלק אח"כ. בכל מקרה, זו יכולה להיות הסיבה. אני יודע בוודאות שזו בעיית חומרה (אגב: AMD 1.33GHZ, GA-7…

9. שלום יש לאחותי מחשב שהיא אמרה לי שכשמפעילים אותו לא רואים כלום במסך לקחתי אותו אליי חיברתי אותו למסך שלי ומייד הוא הוא עבד ניקיתי אותו קצת והחזרתי לה אותו חיברה אותו אצלה לא עובד חיברה למסך אחר אצלה לא עובד החליפה כבל לא עבד החזירה אליי חיברתי מיד עבד החזרתי לה חיברה שוב לשני המסכים לא עבד חיברה מחשב אחר לשני המסכים המסכים עובדים לא מבין מה הבעיה למחשב יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני 5200 gf אני חושב בכל החיבורים עובד אצלי אצלה לא עובד בשום מסך ובשום חיבור אצלי עובד בכל מסך ובכל חיבור. ניסיתי אצלה בכמה עמדות שונות כבלים שונים כלום בכל מקום אחר עובד אודה מראש על עזרה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by ranyadovner9,

בזמן האחרון יש לי בעיה! אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח(ממתי שאני קם עד אחרי שאני חוזר מבית ספר) המארז מוציא קול צורם למשך שניייה כל כמה שניות והנורה האדומה שם דולקת והמחשב נתקע לרגע! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by זאק,

היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by omer-n,

יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Collo,

אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  14. איך מגדירים בויסטה 32 ביט לעבוד עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 עד עכשיו? תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by alon.hadad,

ניסיתי לעדכן ביוס דרך תוכנת עידכון הביוס אך המחשב לא עלה המסך נשאר שחור ואין צפצופים מלוח האם בהדלקת המחשב הבנתי שאני צריך להחליף את רכיב הביוס אפוא אפשר למצוא רכיב כזה תודה לעונים אלון

16. Started by pssheba,

שלום, ברשותי laptop מסוג ASUS עימו אני עובד עם מקלדת חיצונית קרוב ל 10 שנים. שלשום בוצע update אוטומטי ל windows 10 שברשותי והמקלדת החיצונית יצאה מכלל פעולה. המקשים המובנים ב laptop עדיין פועלים כשורה. מישהו יכול לייעץ לי כיצד לצאת מהצרה הזו? אינני מסוגל לעבוד עם המקשים המובנים ב laptop ! תודה !

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…

18. היי, מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת. יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....). עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו). לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד. לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק. יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד). אני מחפש מישהו שבאמת מבין ו…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by tgen,

שלום לכולם, יש לי כבר המון זמן צורב DVD של פיוניר בימים האחרונים הוא לא מזהה דיסקים של DVD (דיסקים רגילים כן!) כשאני מכניס דיסק DVD זה נראה כאילו הכונן ריק... ניסיתי לנקות את העינית של הכונן עם הדיסק ניקוי ההוא עם המברשת... אבל זה לא ממש עזר... יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני קונה צורב חדש???

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by RX7,

הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by tood,

בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש AMD BARTON 2.8 זכרונות 400 מג"ה של ADATA 2*256 לוח אם של EPOX - EP-8RDA3i Nvidia Nforce Ultra 400, for AMD Athlon 400 MHz. FSB support 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max DUAL CHANNEL 5 x PCI, 1 x AGP 8X LAN 10/100MB . התקנתי אותו לבד, בהתחלה כשהוא עלה הוא זיהה את המעבד כ 1666 מג"ה ואת הזיכרונות כ 266 מג"ה הלכתי לBIOS ואמרתי לו שיעלה את Load Optimized Settings, ואז עכשיו הוא מזהה את המעבד כמו שצריך אבל הזיכרונות מזוהים רק במהירות של 333 מג"ה בדקתי וראיתי שבאמת הוא מוגדר על FSB 166 אבל כשאני מנסה לשנות בביוס ל 200 המחשב לא עולה. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות כדי שהזכרונות יזוהו במהירות האמיתית שלהם, שגם הלוח שקניתי תומך בהם, אה ודרך אגב שמתי…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים