תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בבית סורק ממש ישן (מעל 5 שנים) ואני מעוניין להפעיל אותו. אני עובד עם Windows XP. התקנתי את הדרייבר שלו אבל הוא לא עובד. יש לציין שלפני מס' חודשים התקנתי את הדרייבר עם Windows 98 והסורק עבד. לנוכח המצב יש לי כמה שאלות: 1. מה זה Twain Driver? 2. שמתי לב שמתקינים אותו במכשירים ספציפיים בלבד כגון: סורק, מצלמת אינטרנט, מצלמה דיגיטלית... האם זה דרייבר כללי לכל המכשירים העובדים עם Twain, או שלכל מכשיר יש את ה-Twain שלו? 3. איך אני יכול למצוא דרייברים מעודכנים יותר לסורק למרות שהוא ישן (Relisys - Scorpio)? באתר של החברה אין. * אני יודע שתמליצו לי לקנות חדש, אבל מסיבות אישיות זה כרגע לא אפשרי. אשמח לקבל פתרון זמני לסורק הנ"ל. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי כרטיס מסך חדש וראם(7600 GT ו512 MB DDR ועכשיו אחרי שהתקנתי את המשחק נפתח לי החלון הזה של הדרישות והכל טוב חוץ מהכרטיס מסך ורשום שהמינימום של המשחק זה GEFORCE 6600 או ATI משהו מה הכרטיס יותר מדי טוב או מה?למה כשאני נכנס למשחק אחרי זה אז אחרי שזה מגיע למסך הראשי שתי שניות בדיוק ואז המסך כאילו מתכבה כזה כמו שהוא נמצא שהמחשב כבוי עם נורה חומה במקום נורה כחולה...מה עושים!?תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק בן חודש וחצי מדגם WD3200AAKS והיום פתאום התחלתי לשמוע מהדיסק רעשים שלא שמעתי קודם. הרעשים הם לא תקתוקים שאמורים להראות שהדיסק הולך למות אלא רעשי חריכה כאלה. עשיתי לו בדיקה דרך בודק הדיסק והוא לא גילה סקטורים פגומים. החלפתי את כבל ה SATA ואני ממשיך לבדוק מה קורה עם הרעשים ומקווה שיחלפו. זה מוזר כי מדובר בדיסק שקט שעד עכשיו כמעט ולא שמעתי אותו בזמן עבודה. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים הכל היה אחלה עשיתי מודינג ושהזזתי את הכרטיס קול מהסלוט שלו הוא עשה בעיות התקנתי את הדרייברים מחדש אבל מי שמכיר את החומרה יודע שיש בתוכה איזה מיקסר פנימי מעיין אקולייזר חיוני ועכשיו הוא מסרב להתקין לי את המיקסר בתואנה שחסר קובץ שנימצא על הדיסק של הוינדוס הכנסתי את הדיסק אבל הוא לא מוצא אותו לא על הדיסק ולא בכונן הקשיח מה עושים?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה . היה לי 9500np שהולחם ל9700 , עבד כמה ימים , בצורה דיי מוזרה הכרטיס מת . אחרי הרבה יבבות וכאבי ראש , ה9800 SE הגיע , כולי מאושר ומבסוט באתי להתקין אותו . הדריוורים שהיו מותקנים לפני כן היו 4.11 עם ati tools גרסה 405 . הורדתי אותם כדי להתקין את האומגה , על מנת שאוכל לפתוח את ה4 הצינורות הנוספים , ושם התחיל הסרט הרע . אחרי ההסרה של הדריוורים , המערכת מודיעה שיש כרטיס , מזהה לבד את ה9800 , נותנת הודעת שגיאה device could not start . אמרתי , טוב .... התקנתי את האומגה , 4.10 בטה ,האחרונים שלהם , הראד לינקר השתגע , הוא כל הזמן ממשיך בהתקנה ולא ממש נותן למחשב לעבוד . אמרתי סבבה . DH driver cleaner יעשה את העבודה . הורדתי , התקנתי , הרצתי , כרטיס מסך לא מזוהה , יופ…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המאוורר שלי לא עובד ולכן המעבד מתחמם והמחשב נכבה. המאורר עצמו תקין (בדקתי) והוא חדש. עכש הבעיה היא שהוא לא עובד כשאני מחבר אותו למחשב. עכשיו יש לי שאלה. בגלל מה שהולך בצפון (אני צפוני חחח) אני לא יכול לצאת לקנות מאוורר או לתת את המחשב לבדיקה. אז פתחתי את המארז והפעלתי מאוורר ביתי גדול שיקרר את המחשב. וככה המחשב עובד. השאלה שלי האם זה נורא שהמחשב יעבוד ככה? האם יכול להיגרם נזק? מה הייתם ממליצים? לכבות ולא להיות במחשב?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי logitech mx500 ובימים האחרונים הסמן נתקע פתאום בלי שום קשר לכלום. זה קורה אחת לכמה זמן באופן די רנדומלי. יכול להיות פעמיים תוך חצי שעה או פעמיים ביום. כשאני מנתק את העכבר ומחבר אותו מחדש זה פתאום פועל כרגיל שוב. גם כשאני עושה restart מבלי לנתק את העכבר הוא חוזר לפעול. מה זה יכול להיות? האם הגיע הזמן לקנות עכבר חדש? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. תודה רבה מראש על כל עזרה...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הכרטיס ואינני מצליח, אין קשר בין המסך לבין הכרטיס. יש יציאה של חשמל (6 פינים) שלא תואם לשום חיבור מהספק. הספק שברשותי הוא HEC 475 VD-T.
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום שמי יוסי ולפני חצי שנה קניתי G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ שבוע אחרי בדיוק התפרסמה אצלכם פה ביקורת על 6 מודלים של 2BG במהירות DDR500. אז הבנתי שהמסכים הכחולים שאני רואה הם לא בגללי אלה בגלל שהזיכרונות תוזמנו מראש על DDR500. ניסיתי כל תיזמון אפשרי ובדקתי הרבה מול האתר של XS אבל כשאני עושה את הבדיקות עם S&M וPRIME95 לא נמצאת שגיאה ורק אחרי כמה זמן או כשמופעלת תוכנה פתאום אני רואה מסך כחול. השאלה שלי היא האם יסכימו להחליף לי את הזיכרון הנ"ל היות והוא אינו מקולקל . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום קיבלתי למייל הזמנה לצפייה בהרצאה. (תוכנת Webinar( אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי להקליט (להוריד) למחשב האישי את ההרצאה. להרצאה יש תאריך ושעה עתידיים. מכיוון שלא יתאפשר לי להיות מול המחשב בזמן ההרצאה אני רוצה להקליט אותה כדי שאוכל לצפות בה מאוחר יותר. נתקלתי בתוכנה שנקראת ApowerRec בה אפשר להקליט תוך הכנסת תאריך וזמן השידור העתידיים של ההרצאה במחשב אבל היא לא חינמית. אודה על העזרה. איציק
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-