עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RX7,

הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by iren,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון אני עובדת על מחשב נייד שCD שלו נדפק לכן מחובר אליו כונן DVD-RW נייד (מגירה שמחוברת דרך USB) של NEC עד לפני כמה זמן הצורב עבד מצויין ולא היתה שום בעיה לצרוב אודיו דרך נרו פתאום הפסיק וכשאני מבקשת לעשות דיסק אודיו הוא פשוט דופק את הדיסק, יש לציין שאין שום בעיה לצרוב DATA חיברתי את הצורב למחשב נייח וניסיתי לצרוב אודיו, הכל בסדר, אותה תוכנה צורב ללא בעיה חיברתי צורב אחר, גם לא צורב אודיו לפני שבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש אין לי כבר מושג מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by dinsh,

DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by yaniv1512,

שלום לכולם קניתי אתמול צורב dvd lg 4163B ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי את כל האופציות של הג'מפרים ניסיתי את כל החיבורים ניסיתי לנתק את הצורה התקליטורים הרגיל שלי ושום דבר לא עוזר האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?????

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  5. יש תמונה.. [attachment deleted by admin]

6. שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by Pease Brother,

התקנתי את כל חיברתי למחשב שמתי צבע חיברתי הכל!! אני מנסה להדפיס וזה לא מדפיס :s05: :'(

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל

9. חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. התקנתי (ניסיתי לפחות) להתקין כרטיס קול חדש על הלוח (asus p5ld2) וכשאיחלתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הזו. כדי להרכיב את הכרטיס הייתי צריך לנתק זמנית את החוט של המאוורר, שמתחבר ללוח עם שלשה פינים קטנים (כמו ג'אמפר). יכול להיות שחיברתי את זה או את הכרטיס לא נכון?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by sharonhart,

לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by ScreameR,

אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by re5pect,

יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

16. הכוונה איזה סדר עדיפויות הכי מומלץ? (לדוגמא:floppy,HDD-0,cdrom)

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by bad-sector,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במשחקים, זה קרה לי ב NBA 2003, וקורה לי עכשיו ב COMMANDOS 3, פתאום המסך מהבהב והמשחק נסגר בלי שום זכר שהוא היה פתוח בכלל, חוזר לדסקטופ נקי וחדש, בלי שהמשחק יהיה פתוח... מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by 114508534,

יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by ma nishma?,

מה לעשות הוא משוגע!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Blackend,

טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by T-R,

יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים? נ.ב ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אז ככה! לפני כמה ימים המחשב שלי היה במעבדה והחליפו לו לוח שהיה בו בעיה וגם הארדיסק ת אבל גם זה לא עזר המחשב עדיין עושה רסטארטים בעצמו! איך אני יכולה לבדוק אם הכרטיס מסך אשם?? או הספק כח?? הנה קבצי ה MINI.DMP שלי החלק הראשון אין לי כבר מושג מה לעשות......... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by Collo,

אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.