עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by insane95,

אהלן, לקחתי את המחשב של אחיין שלי בשביל לנסות ולתקן אותו. עכשיו, כשאני מדליק את המחשב לא רואים כלום על המסך. נראה כאילו הוא נדלק רגיל אבל לא רואים כלום. - בדקתי את המסך מחשב אחר, והמסך עבד. - החלפתי בין 3 כרטיסי מסך ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by ShahafH,

יש לי את הכרטיס הזה: http://img300.imageshack.us/img300/6481/untitledtu1.gif אני יכול לקבל בבקשה את הדרייבר הכי עדכני לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by Pika007,

שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by alon.hadad,

ניסיתי לעדכן ביוס דרך תוכנת עידכון הביוס אך המחשב לא עלה המסך נשאר שחור ואין צפצופים מלוח האם בהדלקת המחשב הבנתי שאני צריך להחליף את רכיב הביוס אפוא אפשר למצוא רכיב כזה תודה לעונים אלון

6. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. היי, מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת. יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....). עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו). לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד. לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק. יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד). אני מחפש מישהו שבאמת מבין ו…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

9. Started by J.allmighty,

בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by Mazumotte,

OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by clutchless,

יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by emilio,

אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by gif,

היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by X-ShaY,

טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Psy_Hunt3R,

טוב תקשיבו אני צורב דיסק DVD לדוגמא לא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו' כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתק ואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה... מה הבעיה יכולה להיות

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by Sygnus,

אז ככה קיבלתי מודם usb ל adsl במהלך ההתקנה כאשר עליי לחבר את המודם ליציאת ה usb ההתקנה אינה נמשכת כאילו שלא חיברתי את המודם. אך הנורית הירוקה של אספת החשמל כן דולקת במודם. בנוסף המחשב לא מזהה את המצלמה כאשר אני מחבר אותה ל usb המודם כן התחבר למחשב אחר. בדקתי ב device manager ושם כתוב שהמודם מותקן כהלכה עובד נכון. אז מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by ziv124,

שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by wow,

התקנתי את התוכנה אבל הוא לא מזהה שום מהירות של הכרטיס מסך (X1950XT) ורושם Kernel Mode Driver does Not Seem to be running יש אפשרות לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?

22. Started by tood,

בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. השבוע קניתי מחשב, החלקים הגיעו ביום שלישי, ואת המחשב הרכבתי ביום רביעי, כאשר הפעלתי איתו ב11:30 בלילה כדי להתקין עליו מערכת הפעלה. אתמול (יום חמישי), העולם החליט שהוא שונא אותי והחליט להגיד למחשב שלי להפסיק לעבוד. אני משחק ב Rainbow Six Vegas להנאתי, כאשר לפתע (בסביבות 11 בלילה) הסאונד נתקע, התמונה של המסך נעלמה, ובמקומה הופיעו מלבן אחד כחול בחצי התחתון של המסך, והשאר שחור. תמונה זו נעלמה אחרי פחות משניה. מבדיקה מהירה, המחשב עדיין פעם אבל אין לי מושג אם הוא עשה ריסטרט כי האוזניות היו עליי. מכאן מאילך, כל פעם שהפעלתי את המחשב, לפעמים ה"ביפ" של ה POST נשמע ולפעמים לא, אבל המחשב לא עובר את ה POST ולא עובר למערכת הפעלה (מכיוון שהמנורה של המחשב שלי בראוטר כבוייה). לא רק זאת, א…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. הפעלתי כמה קבצי MPG בWINAMP ופתאום באחד המחשב קפא והיה צפצוף\צליל תקיעה ארוך מהמחשב שלא נפסק עד שאתחלתי. אני חושד שזה ההרדיסק מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים