תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני לא מוצא... באתר של UMAX יש את הדף הזה: http://www.umax.com.tw/download/show_cat3.asp?majcidx=2&mincidx=20 אפילו שרשום 320S, הדרייבר לא פועל, ונראה לי שזה הדריבר של 320 (בלי S), כי לא רשום את הS הזה בקובץ עצמו... טוב בקיצור... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייבר טוב??.. בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
יש מצב שאוברקלוק קטנטן ישרוף לוח או מעבד בלי שיהיה ריח שרוף ובלי שתהיה עדות בלוח אם לצ'יפ שרוף או קבל נפוח, ככה שהלוח ימות בפתאומיות אחרי איתחול ואחרי שהמחשב עלה ותיפקד מצויין ללא תקלה בפעם הראשונה שאחרי האוברקלוק? המחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ והעליתי באס בקטנה מ-133 ל-138 בסה"כ..
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן מסוג פנטיום 4 2.8 על לוח אם מסוג biostar u8668-d ver:7.1 אני מנסה לחבר דיסק קשיח חדש בנפח 500GB בחיבור IDE אך ללא הצלחה. הביוס מזהה את הדיסק אך במהלך התקנת מערכת ההפעלה ( xp pro sp3 ) מתקבלת הודעת שגיאה חמורה עם מסך כחול. ההתקנה הצליחה בפועל רק לאחר שחיברתי את אותו הדיסק במחשב אחר. נכון לעכשיו לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת כראוי על הדיסק, המסך הכחול מופיע כבר בהתחלה ומיד חל איתחול של המחשב מחדש, מכאן אני מניח שהבעיה היא לא בדיסק הקשיח עצמו. השאלה הגדולה היא האם הלוח אם שלי בכלל תומך בנפחים גדולים ? ד"א ניסיתי לבדוק את הפרטים הללו באתר של יצרן הלוח, אין שום איזכור בנושא. אשמח לשמוע את עצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הסרט דרך הטלויזהיה ואני לא מצליך לראות אותו רואים הכול חוץ מהסרט במסך של המחשב ראוים אותו ובטלויזה לא מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מה עושים? זה בא והולך זה כאילו זה אשמת המחשב לא המקלדת.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב חדש, והבעיה היא שהמחשב אינו נפתח מחדש לאחר שסוגרים אותו. נניח סגרתי את המחשב, ואני רוצה לפתוח אותו מחדש 5 דק' לאחר מכן, הוא לא נפתח. רק למחרת (לאחר 8~7 שעות) הוא נפתח. אני חושב שהבעיה היא בספק כוח, אבל אין לי מושג. ספק כוח Sapire 550W מעבד E8500 כרטיס מסך Point of View 9800GT עזרה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כנסו בבקשה תראו בתמונה אני בלחץ וגם בזמן האחרון המחשב נתקע סתם המון ואיטי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חלונות XP משהו של אינטל אבל אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האייקון של הצורב ושל כונן cd נעלמו מהמחשב שלי וכשאני רוצה להכניס דיסק הוא עובד הכל אבל זה לא טוען וניכנסתי למנהל ההתקנים ומסומן ליד שתי הכוננים סימן שאלה צהוב מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה. כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא. ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב. כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית סורק ממש ישן (מעל 5 שנים) ואני מעוניין להפעיל אותו. אני עובד עם Windows XP. התקנתי את הדרייבר שלו אבל הוא לא עובד. יש לציין שלפני מס' חודשים התקנתי את הדרייבר עם Windows 98 והסורק עבד. לנוכח המצב יש לי כמה שאלות: 1. מה זה Twain Driver? 2. שמתי לב שמתקינים אותו במכשירים ספציפיים בלבד כגון: סורק, מצלמת אינטרנט, מצלמה דיגיטלית... האם זה דרייבר כללי לכל המכשירים העובדים עם Twain, או שלכל מכשיר יש את ה-Twain שלו? 3. איך אני יכול למצוא דרייברים מעודכנים יותר לסורק למרות שהוא ישן (Relisys - Scorpio)? באתר של החברה אין. * אני יודע שתמליצו לי לקנות חדש, אבל מסיבות אישיות זה כרגע לא אפשרי. אשמח לקבל פתרון זמני לסורק הנ"ל. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-