תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב , המחשב לא עלה כלומר הוא נדלק אבל על המסך לא מופיע דבר נסיתי לעשות ריסט לביוס עם הוצאת סוללה והחזרתה או עם הג'מפר אך הדבר לא עזר והמחשב עדין לא עולה. איזה עוד סיבות יכולות לגרום לכך? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר פירוק הכרטיס מסך ובעיה אחרת שהייתה המחשב לא נדלק בסוף הגעתי למסקנה שזה הספק כח.. לקחתי את הטסטר לספק כח כשחיברתי את ה24 PIN הספק התחיל לעבוד אבל כשחיברתי לטסטר את ה PIN4 זה הראה שיש בעיה... וכשחיברתי את הHHD ואת ה4 PIN נוצר מין קצר והספק הפסיק לפעול יש דרך לתקן את התקלה או שהספק הלך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה בסאונד במשחקים, בכל שאר יישומי המחשב הסאונד פועל כרגיל... מה גם שבמשחק אחד (CIV:C) הסאונד כן פועל והכל טוב ויפה כשעשיתי Uninstall לדרייבר של הכרטיס קול (משום מה =/) משחק שעבד לי בלי סאונד שגם עכשיו אמור לפעול לי בלי סאונד עשה לי הודעת שגיאה שהמשחק לא יעבוד טוב בלי סאונד אבל עד עכשיו זה עבד בלי סאונד! זה לא מהכרטיס קול... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?!!? אני כזה נוב בעינייני חומרה , טוב לא כזה נוב ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר הארד דיסק וכונן DVD על כבל IDE אחד בלבד, לפי מה שהבנתי צריך להגדיר את ההארד דיסק כמסטר ואת הכונן DVD כסלייב, מה שקורה זה שכשאני נכנס לביוס על ההתחלה רק הכונן DVD מזוהה, וההארד דיסק כאילו נעלם , מה לעשות??? דחוףף
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תוך כדי משחק ב-FEAR המשחק מאיט עד לרמה של פריים-פריים. קורה בעיקר לאחר שמירה מחשב: AMD 64BIT 4200 כפול ליבה, זיכרון DDR של קרוסייר 2 ג'יגה, כ.מסך- 7800GTX, לוח DFI LP ULTRA מע' הפעלה- ויסטה אולטימייט קירור כ. מסך של זלמן קירור מים לCPU 1. הורדתי את דרישות הויסטה למינימום 2. שמתי את הגדרות המסך למקס' תיפקוד 3. הדרייברים הכי חדשים 4. ריססתי אויר והוצאתי אבק 5. הורדתי טלאי למשחק עזר קצת אבל עדיין אותה בעיה. מה עושים (חוץ מלחזור לXP)?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש ICQ הוא בא להיכנס אליו והוא רושם לו שהסיסמא לא תקפה והוא לא נותן לו להיכנס . 1. יכול להיות שפרצו לו לICQ? 2. אם כן , האם הוא יכול לעשות משהו כדי שיוכל לשנות לו את הסיסמא כי יש לו שם הרבה מידע או אולי אם מישהו יודע איך לפרוץ בחזרה ? אולי יש איזה תוכנה לבעיה הזאת שתפתור אותה ותתן לו אפשרות גישה לICQ שלו אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב,המחשב קופא פתאום ונתקע. זה קרה בהתחלה שהיה מותקן XP פירמטתי את המחשב התקנתי WIN 7 ובדיוק שהוא עומד לסיים את ההתקנה המחשב נתקע. אחר כך שניסיתי שוב להתקין המחשב, נתקע באמצע ההתקנה. יום לאחר מכן עשיתי פירמוט מלא והתקנתי XP ,הכל עבד מצוין עד שהמחשב שוב קפא.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש בעיה, שמסתבר קיימת ללא מעט אנשים, סוג של התנגשות בין וינ 10 לדרייברים של amd. הבעיה היא שכשמחזירים את המחשב ממצב שינה בהרבה מקרים מקבלים מסך שחור ויש צורך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. ניסיתי כל מיני כיוונים שאנשים הציעו ולא עזר. במספר פורומים קראתי שאנשים התקינו דרייבר ישן יותר וזה פתר להם את הבעיה. כשאני מתקין דרייב ישן אחרי ריסטרס זה מחזיר את הקודם שהיה. וזה גם אחרי שהסרתי לחלוטין, כולל ניקוי כל התיקיות. עזרה ממישהו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה צצה לי בעיה מעצבנת במחשב בתוכנות מסוימות כמו פוטושופ ובמציג תמונות של ווינדוס אין צבע לבן פשוט כל מה שלבן הופך להיות מין לבן עם גוון של כתום אני לא מצליח להבין מה הבעיה משהו יודע מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי חברים יש לי את הכרטיס מסך 6970 http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/6000/6970 ברצוני ליראות במסך במחשב וגם בטלויזיה במקביל האם ניתן? שמתי לב שיש בכרטיס מסך הנ"ל רק hdmi אחד ויש שמה dvi ואני רוצה ליראות בhd אז צריך לקנות מפצל בכל מקרה איך אני עושה שאני רואה בשתי מסכים במקביל תודה לעונים עצמאות שמח
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי נדלק אוקי רוב החיבורים שמחוברים ללוח אם לא עובדים זאת אומרת עכבר מקלדת רמקולים הם לא מקבלים זרם חשמל מהלוח אם והכל מחובר בדקתי עכשיו שמדליקים הצורב עושה ציפצוף חלש כזה כל הזמן טי...טי...טי.. והאור האדום במחשב מהבהב. לאט לאט המאוורר על התושבת קירור של המעבד נחלש ואז הברזל קירור הזה ממש מתחמם כמעט נכבתי באצבע והמעבד ממש מתחמם המחשב נכבה. משהו מוזר זה קרה לי פעם סידרתי את החיבור בין הספק ללוח אם והכל עבד עכשיו זה לא עוזר מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התקלקל ולא נדלק. בהדלקה כל המאווררים עובדים ה DVD דוק כרגיל ומעבר לזה כלום! נוית החיווי של ה POWER לא דולקת. לאחר התיעצות קלה בפורומים ובין חברים הוחלט לבדוק את ספק הכוח. הספק אכן התגלה כתקול (אחד הקבלים נשרף) לאחר החלפת הספק הכל היה אותו דבר אומם הספק חדש. סוללה ניסיתי להוציא, זכרונות הצאתי, כל הדיסקים והכל נתקתי... ומה לא... אני מבין שכנראה לוח האם מת אך האם יש לי אפשרות בבית לבדוק האם רק הלוח אם מת או שהמעבד מת גם הוא? במידה וזה רק הלוח אם אני מניח שאנסה לחפש לוח אם משומש מהסוג הזה... המחשב נורא ישן בן כ שנים ולוח האם הוא אינטל D845HV. בשל מחסור בכסף הייתי מעדיף לנסות לתקן את המחשב הנוחכי. מה אני יכול לעשות כד לבדוק את המבד? והם יש דרך לנסות עוד משה…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-