עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IDAN AMRAM,

טוב קודם כל שלום לכולם! בעיה שהתחילה לא מזמן: כל פעם שאני מפעיל משחק (לא משנה איזה) הכל בהתחלה מתקתק כמו שעון ואחרי ממש מספר דקות מעטות המחשב קורס. עכשיו בדרך כלל המסך פשוט נכבה ולא נדלק (זה השלב שאני עושה ריסט) או לחילופין המסך מתעוות קצת ואז אני רואה מסך כחול שרשום שם שנאסף מידע לקבצי DUMP (נראה לי). זהו... אני לא יודע מה השתנה, עד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו ואני לא יודע מאיפה היא צצה או מה גורם לה. אני צריך את העזרה שלכם במציאת מקור הבעיה, אז בבקשה אם למישהו יש רעיון אני אשמח. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by swisaman,

המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by hosham,

לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. לאחרונה המחשב התחיל לקרוס (מסך כחול, IRQL less or equal to) בלי שום סיבה שאני יכול לחשוב עליה (עד עכשיו המחשב עבד מושלם) לא הייתי בבית 21 יום (צבא) ועכשיו זה קורה מדי פעם (נדיר) פתחתי את הקובץ minidump אבל לא מצאתי מה הבעיה... מישהו מוכן לעזור לי? עריכה - דרך אגב, לא אמור להיווצר קובץ dump לכל קריסה? יש שם רק אחד ולאחר בדיקה עם המשפחה הוא כבר קרס 4 פעמים (ביומיים, מסתבר שהקריסה הראשונה הייתה אתמול שאני הייתי עליו) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה עם המחשב שלי כבר די הרבה זמן. למעשה מאז שנשרף לי ספק הכח שלי וקניתי חדש ( 450W CIDEV ) אני כמעט בטוח שזה לא ידועה בכלל. הבעיה התחילה כך: לפעמים בזמן משחק WorldOfWarcraft, המסך היה נכבה ויש ריסטרט ולפעמים אפילו אין ריסטרט, ז"א המחשב עדיין 'פועל', אני שומע את המאוררים עדיין עובדים ויש אור מהלוח אם, אך אפילו ה NUMLOCK של המקלדת לא מגיב. זה היה קורה לעיתים רחוקות, אך עם הזמן זה נהיה כמעט כל יום ! ואפילו למצבים שאחריי שזה נכבה כמה פעמים ברצף, אני מלדיק את המחשב, וכמה דקות לאחר שהוא עולה, הוא קורס שוב, אך עדיין 'פועל' . הפסקתי לשחק במשחק בגלל הבעיה הזו, ומדי פעם רציתי לבדוק אולי זה עבר, והייתי נכנס למשחק ולא היו שום בעיות ליום\יומיים, ואז שוב ALL OVER AGAIN …

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. שלום רב, מדובר במחשב בן כמעט 9 שנים, מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון, כונן של 40 ג"ב שמריץ וינדוס XP. לפני כמה חודשים החלה תופעה של קריסת המערכת. מה שקורה שאני עובד על המחשב, פתאום מתקבלת הודעת שגיאה כחולה, ותוך שנייה אחת ההארד דיסק נכבה, המערכת קורסת ועושה ריסט באופי מיידי, ואח"כ בשלב ה- BOOT הוא נדלק שוב והוינדוס עולה כרגיל. בנוסף המחשב פועל באופן איטי מאוד יחסית למה שהיה פעם, וכמו כן נתקע לעיתים קרובות. במצב כזה ניתן להזיז את סמן העכבר כרגיל אבל החלון שבו אני עובד תקוע עד שמשתחרר לבד אח"כ שוב. לגבי הניסיונות שלי: 1. המאווררים פורקו, נוקו ושומנו ע"י WD40, פנים המארז נוקה ע"י ספריי דחוס בלחץ אוויר. -כל הפעולות הבאות נעשו במצב בטוח- 2. בדיקת וירוסים ע"י תוכנת אנטי ויר…

7. שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yonir,

המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by swlal,

שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by dani1236,

חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]

11. Started by שיר אור,

שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחרזהבאופן מוזר ביותר. מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב) שניים מהם לא מזוהים בכלל כשאני מחברת אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל כל פעם. מה זה? המחשב "שורף" כביכול את הנגנים? זה ענין של דרייבר? מה עלי לעשות?? מאתרסאנדיסק לא החכמתי הרבה. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם , מדובר במחשב בן 4 שנים בערך. לאחרונה נתקלנו בתופעה שבה המחשב סרב להדלק בלחיצה על הכפתור , לאחר הוצאת כבל החשמל ל 10 שניות והחזרתו הוא נדלק ועבד בסדר גמור. לאחר תקופה דיי ארוכה שכך הפעלנו אותו , עכשיו בלחיצה על הכפתור הוא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. שיטת ה 10 שניות גם לא עובדת כבר. האם מדובר בספק שהלך או שהבעיה יכולה להיות גם אחרת? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. היי המחשב שלי נראה לי בתהליך גסיסה קודם כל הוא עושה לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. שנית - היום פתאום הוא קפא באמצע שיר וכמה חלונות בFF\IE וקצת אחרי זה חזר לעצמו נראה לי זו בעיית חום אבל אין לי כך כך מה לעשות בנידון - מעבד AXP 1800 - החלפתי לו מאוורר למקורי של AMD (משומש) והלוח חם כי החדר חם...מזגן לא עוזר מי יודע מה אגב מוזר סגרתי את אחד הIE בTASK MANAGER והמחשב פתאום דפק ריסט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו יכול לפענח מדוע קרס לי המחשב? :s05: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by RTTW,

טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by amitrotem,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. שלום. אתמול בזמן שימוש רגיל במחשב הוא לפתע נכבה. בהתחלה חשבתי שמדבור בהפסקת חשמל אז פשוט ניסיתי להדליק אותו שוב, אך ללא הצלחה. מיד הסקתי שאולי מדבור בספק הכוח אבל אז ראיתי שהנורית הירוקה על לוח האם דולקת, מה שמעיד על כך שיש זרם, נכון? הפיוז של הספק שלם ואין ריח של שרוף בשום מקום במחשב. מה שכן, שמתי לב שכאשר מנסים להדליק את המחשב שומעים "פופ" קטן מתוך הספק. כנ"ל אחרי שניסיתי להדליק אותו רק כאשר לוח האם בלבד מחובר. לרוע המזל אין לי ספק נוסף לבדוק את העניין. מה דעתכם? הלך לוח האם? :'( תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  19. היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה... יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני). 6600GT 128DDR 200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSB אחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by yuvalt3,

שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by HoBGoblin,

היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, ברשותי ווינדוס 8 ולפני שעה המחשב קרס והייתי צריך לכבות ולהדליק אותו ידנית. אחרי שעשיתי זאת, יש לי סימן של x על הסאונד והאינטרנט בsystem tray. כשאני נכנס להגדרות רשת, אין שם אף מתאם, לא הethernet שהוא onboard ולא האלחוטי שהוא התקן usb למרות ששניהם מופיעים לי בdevice manager. כשאני עומד על האייקון של הרמקול אני מקבל הודעה the audio service is not running. יש לכן רעיון מאיפה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. הסיפור הוא כזה הייתי אצל חבר שלי היום והתקנתי אצלו כמה דברים במחשב ופתאום המחשב נכבה. הדלקתי את המחשב הביוס עולה(כל הקטע של הIRQ ובדיקת ההתקנים) ושזה מגיע לקטע שהוא אמור לאתחל את מערכת הפעלה מהכונן הקשיח הוא נעצר ואני רואה מסך שחור אין שום סימן חיים לפעילות של הכונן הקשיח. מפתיחת המחשב ובדיקה בביוס המאווררים עובדים טמפרטורת המעבד תקינה כל הכבלים מחוברים היטב לספק וללוח אם ואין שום ריחות שרפה כמו כן בביוס קיימות הפקודות לאיתחול מהכונן. אני משער שהכונן הקשיח שבק חיים אבל אני מסרב להאמין אם הבעיה יכולה לנבוע מסיבה אחרת אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל קצת תקווה.... בתודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by mikko,

שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by shahar91,

משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים