תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש המבוסס על ויסטה פרמיום, כולל שלט של מיקרוסופט להפעלת המדיה סנטר. משום מה כשאני מנסה לנווט בין התפריטים ולוחץ על חץ למטה ולמעלה (וכן לצדדים), השלט פשוט משתולל ורץ בין התפריטים בלי שאוכל לשלוט עליהם כרצוני. האם זו בעיה ידועה עם השלטים האלה? האם זה נראה כבעיה של חומרה או תוכנה? והכי חשוב- מה ניתן לעשות בעניין? דרך אגב, האם בעיה כזו, אמורה להיות כלולה במסגרת התמיכה של מיקרוסופט שלה אני זכאי, כרוכש מערכת הפעלה חוקית של ויסטה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
אני משתמש במחשב נייד Lenovo ideapad Z560 ובשום מקום, גם לא באינטרנט למרבה הפלא אני לא מצליח לאתר איזה כרטיס מסך מותקן על המחשב! אשמח לעזרת התותחים כאן!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש לפני כשבוע ואמרו לי שיש בעיה במפרט שלי ולא ניתן לעשות RAID בגלל שהצורב שבחרתי בחיבור SATA הלוח אם הוא GIGABYTE EP45-UD3LR האם זה נשמע לכם הגיוני?? הם אמרו שמערכת ההפעלה לא מזהה את ה RAID. חשוב לציין שניסו גם VISTA וגם XP. לי זה ממש לא נשמע הגיוני, הם אמרו שהם ניסו עוד 5-6 לוחות אם ואף אחד מהם לא עבד. וברגע שניסו לחבר צורב בחיבור IDE המחשב עלה ולא היו בעיות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד,שמתי לב בזמן האחרון שתדר הNB קופץ ואיתו גם תדר הזיכרון ביחד,הזכרונות עובדים על 1600MHZ,תדר הסטוק שלהם הוא 1333MHZ,וזה קרה גם ב1333MHZ. ככל שתדר הזיכרונות יורד מ800 כך גם הNB יורד וזה משפיע על התדר גם.. איפה הבעיה ואיף אפשר לתקן אותה ???
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מחשב חדש בין חודשיים בין הזכרונות יש 4 לדים 2 השמאליים צבע ירוק לאחריו מספר 3 צהוב לד מספר 4 אדום המחשב עולה ללא שום ציפצוף אינו מאפשר לכבות או לעשות RESET כיבוי אפשרי רק באמצעות ניתוק מהחשמל הוצאתי את הזכרונות והחזרתי ניתקתי את הכונן קשיח והצורב הכול לשווא מה עושים-תודה רבה נעם
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
זה מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 8GB DDR4 3200MHz (1 x 8GB) כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Non-Touch Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX330, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated widescreen HD (720p) Webcam with Single Digital Microphone שמע 2 tuned speakers with Waves MaxxAudio® Pro כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Ethernet תקשורת אלחוטית 802.11ac 2x2 WiFi בלוטות' …
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשנות את מהירות ה-AGP של ה9800 פרו MSI שלי וגם על הדרך להפעיל את הכתיבה המהירה, המחשב מבקש ממני לעשות ריסטרט כדי לבדוק שזה בטוח להפעיל את המחשב בצורה כזאת, ואחרי הריסטרט אני בודק והוא לא שינה לי כלום! מישהו יודע מה לעשות? ואם כדאי בכלל להפעיל את הדברים האלה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום ולכל המשתמשים בעייתי היא כזו - מסך הנייד שלי מתחיל לרצד והופך לכחול לפעמים - המסך הוא חדש (פחות מחצי שנה) והמחשב הוא מסוג HP pavilion אם למישהו ישנה תשובה עבורי או שנתקל בבעיה דומה אני אשמח אם יפנה אלי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי. הלוח שלי בקרוב בן שלוש. דגם Asus m2n-mx בחודשים האחרונים הייתי מקבל הודעות של this device can preform faster כשהייתי מנסה לחבר את המדפסת שלי, ואחרי כמה זמן החיבור היה "עף" והיא לא היתה יכולה לפעול. עכשיו אותו הדבר קורה עם כרטיס הרשת האלחוטי שלי, שגם הוא בחיבור USB. ניסיתי בעבר גם להתקין עליו כרטיס רשת PCI ובאופן מחשיד המחשב לא זיהה דבר. בדקתי בביוס אם ישנה הגדרה כלשהי להתקני USB ולא ממש מצאתי. במנהל ההתקנים הסרתי את ה"וי" מאופציית: allow the computer to turn off the device to save power על כל יציאות הUSB, כך שלשם העניין הזה לא קשור. לפני שאני רוכש לוח חדש, רציתי רק לבדוק האם אני עושה משהו לא נכון. יש סיכוי שמדובר בהגדרה בביוס ?... ממש תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג p5kpl-cm asus חיברתי לבורד את חיבור ההדלקה power and restart בדיוק כמו שמופיע פה http://www.manualslib.com/manual/438370/Asus-P5kpl-Cm-Motherboard-Micro-Atx.html?page=46#manual זה לא עובד לי זה מראה תאורה על המארז לשניה כאילו קיצר ונפל הלוח נבדק לפני כולל זיכרונות והכל יש משהו נוסף שאני צריך לעשות שלא עישתי כמו שצירך? אגב אם חיברתי את כפתור הדלקה לריסט ולהפך יש מצב שעשיתי נזק לבורד? לא נירא לי הגיוני אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעות תודה רבה לעוזרים!Q
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-