עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Gosha,

אז ככה...לפני כמה ימים קניתי סוף סוף את הצורב דיוידי המיוחל. עכשיו, אני בא לצרוב את הדיסק הראשון שלי, מפעיל את ה- Nero StartSmart, בוחר Make Data Disk ואז נסגר החלון ומופיעה הודעה שהצורב שלי לא במצב DMA. למזלי, לערכה של Nero מצורפת תוכנה קטנה - Nero DMA Manager, ולשם מקשרת אותי ההודעה. אני מסמן V בקוביה של ה-DMA Enabled לצורב, ועכשיו התוכנה דורשת Restart למחשב. אני לא עומד בדרכה, ועושה את הפעולה. המחשב עולה, אני פותח את התוכנה ובא לצרוב בשנית - אבל מה? שוב אותה ההודעה! ניסיתי שוב ושוב, אבל שום דבר לא עזר - ההודעה נשארת והצורב במצב של DMA Disabled. ולשאלותיי: 1. מה אני יכול לעשות, קיבינימאט ? 2. האם זה כל כך נורא שהדיוידי שלי לאבמצב של DMA Enabled? 3. צרבתי דיסק Data…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by idan577,

המחשב בן חצי שנה I5 4570 עם 8GB ראם ווינדוס 7 64 ביט יש לי יציאות גם של USB 3 וגם של 2 ובכל היציאות יש בעיה של איטיות מטורפת. בדקתי עם כמה זכרונות USB ככה שהבעיה היא במחשב עצמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום, הלוח המדובר מסרב לזהות מקלדת USB, וגם אחד שמחוברת למתאם PS2 לא מזוהה. אין לי שום דרך להגיע לביוס. למישהו יש רעיון איך אני מגיע לביוס? תודה מראש. עריכה: להוציא את הסוללה על הלוח לא עוזר, לאפס CMOS לא עוזר. אני מהמר שההגדרות בביוס מוגדרות לא לאפשר התקני USB לפני מערכת ההפעלה (מהמר כי זה לוח של חבר ולא שלי) אבל איך אפשר לאפס את זה בלי יכולת להיכנס לשם בכלל?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by הדר,

שלום לכולם, אני זקוקה לעזרה דחופה. המחשב השתגע לי. אתמול הוא התחיל להתקע ולא רצה לפתוח אף תוכנה. הוא הודיע לי שאין לי מספיק מקום בדיסק או מספיק זיכרון - שני הדברים לא נכונים זה מחשב חדש ויותר מ-70% מנפח הדיסק שלי פנוי. האנטי וירוס הודיע לי שיש לי המון וירוסים - שהצלחתי לנקות אבל המשיכו לחזור שוב ושוב.... ולכן החלטתי לפרמט את הדסיק ולהתקין מחדש את win2k. עשיתי התקנה חדשה עם פירמוט. פעמיים עשיתי התקנה ופעמיים הוא הודיע לי באמצע ההתקנה שהקובץ svchost.exe יצר טעיות ושהוא סוגר את התוכנה (וכל זה במהלךההתקנה). ההתקנה לא הייתה מוצלחת ועדיין אני מקבלת הודעות שגיאה של חוסר במקום או חוסר בזכרון. עשיתי ניקוי של קבצים במחשב, מחקתי תוכנות ממחיצות אחרות, ניקיתי קבצי tmp ניקיתי את ה-recy…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. הביאו לי מחשב ישן של מישהו, אני חיברתי אותו כדי לראות כיצד הוא עובד, הוא נדלק וכאשר הוא מגיע לקטע שבו הוא אמור להיכנס לווינדוס המסך מהבהב לשנייה אני רואה פס ירוק מהבהב עוד פעם ואז מופיע לי ההודעה Mode not supported , אודה לכול מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by zozdnvil,

עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי חבר'ה, ברשותי מחשב נייד של חברת HP דגם Omen 15-ax200nj. לאחר רכישה של מודם ראוטר של TP-Link דגם Archer VR600, אני נתקל בבעיות התחברות לאינטרנט. לאחר כיבוי והדלקה או הפעלה מחדש של המחשב, אני נתקל בבעיה להכנס לאתרי אינטרנט, למשחקי רשת ולמעשה כל דבר הקשור לאינטרנט כלל לא עובד. רק לאחר הפיכת כרטיס הרשת ללא זמין ואח"כ לזמין, הוצאת כבל הרשת מהמחשב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב אני מצליח לגלוש. חשוב לי לציין שהכל תקין במחשבים אחרים שגולשים גם עם wifi וגם עם חיבור כבל ישיר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by podpeople,

שלום לכולם, היום בבוקר התעוררתי לגלות שאין לי חשמל בדירה. לאחר מספר בדיקות גיליתי שהבעיה נובעת מהמחשב. ראשית בדקתי שהבעיה היא לא בכבל (חיברתי רק אותו לחשמל ללא חיבור למחשב). לאחר מכן חיברתי את הכבל למחשב אולם שמתי את מתג ההפעלה של הספק על מצב off. שתי בדיקות אלו לא קיצרו את החשמל בדירה. כאשר הפעלתי את מתג הספק, החשמל בדירה קוצר. השאלה שלי היא, האם לדעתכם הבעיה היא בספק הכוח, אם כן האם יש טעם לתקן/להחליף ספק למחשב בן 6.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. ערב טוב המחשב המדובר הוא asus s451la. מערכת הפעלה win 8.1 מקורית. המחשב קפא לי מסיבה כל שהיא, ועשיתי לו כיבוי "אלים" כאשר הדלקתי מחדש המחשב נכנס ישר לביוס. ניסונות לתיקון המערכת עם דיסק תיקון לא מצליחים וכל פקודות תיקון הMBR או תקיית הבוט נותנים שגיאה הלא נמצא התקן. הפקודה CHKDSK /F נותנת שגיאה שהדיסק נעול. אחרי ביטול הSECURE BOOT הצלחתי לראות את הדיסק מזוהה בביוס אבל כשעושה בוט ממנו במסך הבוט מקבל שגיאה שאין דיסק עם מערכת הפעלה. השאלה היא האם הדיסק ננעל ואם כן איך משחררים? או שמא הוא מת?! דרך אגב ניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ואני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין על הדיסק מערכת הפעלה. לא ניסיתי פרמוט כי יש שם מידע שאני צריך יש טעם לפנות למימוש אחריות או שאין קשר לכך? מקווה ש…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. חשבתי שלקנות מודם משלי יהיה רעיון טוב. מסתבר שצריך המון ידע. קניתי DLINK G2452GR ל200 של בזק. והיה לי נתב MTC של פלאפון, שעבד מעולה על תשתית של HOT. אבל עם מודם הזה הוא לא עובד. תמיכה של פלאפון אמרו לפתוח פורטים, ובזק לא עוזר - הרי מודם הוא שלי... HTTP port 80 / HTTPS port 443 / ISAKMP/IKE port 500 / IPSec Protocol 50 זה מה שהם ביקשו, מצרף מה פתחתי. האם פתחתי נכון? איפה מגדירים IPSEC פרוטוקול? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

יש לי בעיה במחשב אני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך. אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה... אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים) והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם, והבין שהבעיה בלוח. מה לפי דעתכם היא הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה? הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני מפעיל את המחשב , כל הכוננים והמאווררים פועלים. אבל המסך לא נדלק, כאילו המחשב עדיין סגור. יש לו כרטיס מסך מובנה, הרכבתי לו כרטיס מסך ייעודי וגם זה לא עזר. אשמח אם מישהו ייתן לי איזה כיוון, תודה.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום לכולם, פרטי המערכת שלי: לוח - Asus Rampage Formula מעבד - Intel Q9450 זכרונות - MB1024 800MHZ CL4 6400C4 DHX Win XP SP3 תגידו אם חסרים עוד פרטים רלוונטיים על רכיבי המע'. המע' ללא OC כלשהו, ועבדה בצורה תקינה ללא אף תקלה מיוחדת עד שקרה המקרה שמייד יתואר. לפני מס' ימים עזרתי לחבר להתקין לוח חדש למחשב שלו. היה חסר לנו ג'אמפר והחלטתי (בטפשות..?) לשלוף ג'אמפר מהלוח שלי. הג'אמפר היחיד שהיה על הלוח נשלף והושם במחשבו של החבר. לאחר מכן הסתבר שהוצאנו את הג'אמפר שישב על הפינים שאמורים לאתר פתיחה של המארז והוצאה של הג'אמפר כנראה מפעילה את האופצייה הנ"ל. חשוב לציין שהג'אמפר תקין והושב למקומו על הלוח ביום שלמחרת. מאז אני מקבל בכל הפעלה של המחשב במהלך ה-POST את ההודעה הנ"ל: Chassi…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by jara14,

שלום המחשב מתכבה פתאום באמצע העבודה כבר כמה ימים. אחרי הכיבוי אני מנסה להדליק שוב ואז המחשב נדלק לכמה שניות ומתכבה שוב. אם אני חוזר על הפעולה כמה פעמים המחשב כבר לא נדלק בכלל ומתחיל להיות הבהוב של נורת הדלקת המחשב. כדי להפעיל את המחשב שוב יש להוציא אותו מהחשמל ולהמתין איזה רבע שעה (אם מחכים פחות המחשב אומנם נדלק אך נכבה מיידית כעבור כמה שניות). הטמפרטורה של המעבד תקינה. מחיפש בפורום הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של ספק כוח. בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה). לפני שאני קונה ספק חדש רציתי לדעת האם יכולה להיות סיבה אחרת לתופעה. תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Yovell,

קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?

24. Started by noa_cohen,

הי , עזרכם בבקשה ,לאחר רכישת מחשב חדש והתקנת ווינדוס 8.1 המערכת לא מזהה את הדיסק הקשיח . יש לציין כי בביוס מופיע הדיסק בצורה תקינה , גם במנהל ההתקנים המערכת מזהה את הדיסק. כאשר אני נכנסת לניהול הדיסקים הכונן לא מופיע . סה"כ יש לי 2 כוננים אחד SSD תקין(עליו מותקנת מערכת ההפעלה ) ואחד קשיח שלא מזוהה . תודה

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by guynagdai,

שלום, קניתי לפני קצת פחות מחודש מחדש חדש עם המפרט הבא: מעבד: AMD 4800+ x2 dual core לוח אם: Gigabyte chipset NVIDIA FSB 2000MHz GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: Geforce 9600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI דיסק קשיח: 160Gb מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב עד היום קורה שפתאום (באמצע משחק, סתם באמצע אייסיקיו, או אפילו שבכלל לא נוגעים במחשב) העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול. המחשב עצמו כן ממשיך לעבוד כי אני רואה עדיין אנשים שולחים לי הודעות באייסיקיו ואנשים מתנתקים ומתחברים. אם אני מנתק את העכבר והמקדלת ומחבר זה בכל זאת לא עוזר והם לא פועלים, ואם אני מנתק תעכבר ומחבר אותו בתור USB הוא עובד אבל המקלדת עדיין לא. כדי שהם יחזרו לתפקד אני צריך לכבות את המחשב, לכבות את הספק, לנתק את העכבר, לחבר אותו, להדלי…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים