תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא מצליח להדלק ברגע שאני לוחץ על הPOWER הנורה שאמורה להיות ירוקה נדלקת במעין אור חלש יותר ולאחר מספר שניות נכבית. על המסך לא מוצג כלום. כאשר האור דלק אפשר עוד לפתוח את הCD ולאחר שנכבית כבר לא. אני לא יודע מה הבעיה. האם זה הספק. בכל אופן יש לי AMD 800MHZ עם מארז MIDI. תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כשבוע מחשב חדש עם AMD X2 3800 הכל עבד מעולה , עד שהיום פתאום שמתי לב שהמחשב נהיה איטי ביותר, במיוחד בקטעי סרטים במשחקים אני חושש שהכל התחיל בגלל שעשיתי תיקון אוטומטי של MECHANIC PROFESSIONAL (אבל אני לא בטוח שזה בגלל זה) אני לא יודע האם זה בעיית חומרה או תוכנה נסיתי להתקין את כל הדרייברים של המסך מחדש, אבל כלום פתאום כל הסרטונים במשחקים מקרטעים בנוסף ראיתי משהוא מוזר שכשאני מפעיל את המחשב אז שאני בודק בלוח בקרה את סוג המחשב אני מקבל את המעבד שיש לי עם מהירות 2GHZ (כמו שצריך) אבל לאחר הפעלה של תוכנה אני מקבל את אותו מעבד רק הפעם עם מהירות 1GHZ בלבד אני ממש נואש הכי גרוע שכל שחזור מערכת למועד לפני הMECHANIC הווינדוס מודיע שהשיחזור לא הצליח אם למישהוא יש ר…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב די ישן וכרטיס מסך riva tnt 2 לאחרונה הוא פירמט את המחשב שלו. מאז המחשב לא מזהה את כרטיס המסך שלו למרות שכשהמחשב עולה כתוב בהתחלה את השם של הכרטיס שם, יש לו WIN XP ופנטיום 3 600 לפני שהוא פירמט המחשב זיהה את כרטיס המסך והפעיל משחקים. עכשיו הוא לא מזהה את כרטיס המסך ואם מנסים להפעיל משחק שדורד תלת מימד זה פשוט לא פועל ואומר שאין direct 3d. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות כדי לתן את הבעיה כבר יש דירקט איקס מותקן וגם הדרייברים הכי חדשים של nvidia תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול עם שלוש שגיאות עיקריות: page_fault_in_nonpaged_area irql_not_less_or_equal memory_management אני משאר שהמחשב שלי פשוט מת אבל אני אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ללא כונן קשיח, במחשב הקודם שלי יש כונן עם Windows / Office ועוד תוכנות, האם אפשר לקחת את הכונן הנ"ל ולהתקין במחשב החדש ללא ביצוע פירמוט לדיסק והתקנת Windows והתוכנות מחדש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מצאתי היום מצלמה ישנה אבל לא מצאתי את הדיסק שלה... חיפשתי באתר לש החברה ולא מצאתי המצלמה היא 320s umax dc astra pix
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לפני 3 שנים בערך קניתי הגה למחשב שיחקתי בו קצת ואחר כך שמתי אותו בפינה עם כל שאר הדברים ושחכתי ממנו לפני כמה ימים קיבלתי את NFS MOST WANTED וניזכרתי בהגה הבעיה שאיבדתי את הדרייבר שלו ההגה של חברת thrustmaster דגם עם כפתור צהוב כזה של פרארי אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את הדרייבר מהאינטרנת או משהו זה מאוד יעזור תודה בכל מיקרה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הכרטיס לפעמים מופיע במנהל התקנים עם סימן שאלה או שלא מופיע בכלל יש איפה שהוא דרייבר חדש שאני יכול להוריד לו?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
עם כן אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן כולם, המחשב של אמא שלי התחיל לעשות ריסטרטים פתאומיים, אז פתחתי אותו ועשיתי לו טיפול 10,000 ניקיתי אותו, חידשתי גריז טרמי, שיפרתי את הזרימת אוויר משמעותית ועדיין לא נפתרה הבעיה, המעבד ב 54 מעלות במנוחה ובמאמץ עובר את ה 65 ... זה נורמאלי ? תודה, דור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-