עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuval48,

היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by SixSatori,

המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by יהודה רוזנקרנץ,

יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של 013 ואני רוצה שגם עם המחשב אני יוכל לגלוש מה האופציות העומדות בפני תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by itzik2010,

אני רציתי לפרמט בעזרת דיסק און קי ושניתי המון הגדרות ב-boot והם גרמו לבעיות נוספות וגם לא פתרו את הבעיה הראשונית , הבעיה : שאני מכניס את הדיסק שלי , של הוינדוס אני רואה את השורה הזאת שאמורים ללחוץ עליה אינטר וזה אמור להעביר להתקנה אבל משום מה לא משנה כמה אינטרים אני לוחץ זה פשוט לא פועל , הבוט קולט את הדיסק מראה לי את השורה ופשוט לא עובר להתקנה , אני בדקתי במחשבים נוספים בבית ובמחשבים הללו אין בעיה להעלאות את התקנת הוינדוס , אני נואש , איך ניתן לאפס את הגדרות הבוט לברירת מחדל ? עריכה : קראתי מאמר כאן שהוצאת הבטריה מאפסת הגדרות , הוצאתי אותה והחזרתי ואכן הבעיה נפתרה , כרגע היא לא ממש מחוזקת הייטב ואני לא יודע מה לעשות , במידה והבטריה הינה מחוברת היטב , היתה איזה שהיא שגיאה…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש של ASUS מגיע עם דיסק SSD וכשמנסה להתקין עליו וינדוס 10 מקבל הודעה שאין דיסק פנימי לא מזהה את הדיסק SSD מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  6. Started by BloodFist,

מקווה שזהו המקום המתאים לשאלה, אז ככה, האמת שזה קרה כבר לפני יותר מחצי שנה פשוט רק עכשיו יצא לי להתחיל להתעסק עם זה. עידכנתי את הגרסא של הDA ל1.25 ומאותו הרגע העכבר הפסיק לפעול, כלומר בתוכנה עצמה של העכבר מופיע העכבר כאילו הוא מחובר, אך הוא לא מגיב, ואי אפשר לעשות בו כל שימוש. קראתי באינטרנט בפורומים בחו"ל על תקלות כאלה שהעכבר כביכול "מת" אבל ישנה דרך לסדר אותו, רק שבשום מקום לא הצלחתי למצוא תשובה איך לסדר אותו. שלחתי בנוסף להודעה פה הודעה גם לתמיכה של RAZER בתקווה להצליח לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל מי שיעזור\ינסה לעזור.

7. Started by vitali02,

יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  8. שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. שלום אני מנסה להתקין משחק בוינדוס 10 אבל מראה שחסר מקום, אני מנסה ללכת להסרת משחקים אבל כמעט ואין שם כלום כדי לרוקן שיהיה מקום. נאמר לי על אפליקציות משהו אבל גם אותם אני לא רואה, ניסיתי לעשות פתור בעיות לפי המלצת האתר של מיקרוסופט אבל לא עוזר. מה תופס לי מקום בכונן(יש לי 222 משהו כזה) ניסיתי גם לבדוק שטח איכסון לבדוק אולי יש כמה משתמשים שלכל אחד מוגבל עבורו שטח אחסון אבל לא ראיתי כזה דבר. מה ממליצים לעשות?

10. פרסמתי את פרטי המחשב שלי: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg ואמרו לי שהזכרונות לא עובדים בצורה מסונכרנת. מה הכוונה? מה אני אמור לעשות? ------------------------------------------------ זה שייך לפה או למעבדים וזכרונות ??? בכל אופן אם לא שייך לפה תעבירו בקשה

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  11. מחשב בן שנתיים.כרטיס גרפי gainward 6600GT. מוצא TV היה מחובר ועבד יפה. לאחרונה התקנתי כונן קשיח נוסף ועליו מערכת הפעלה XP שנייה. כאשר מוצא TV מנותק אני מפעיל את המחשב ובזמן העלייה הוא מאפשר לי לבחור בין שתי מערכות ההפעלה: הישנה או החדשה. לאחר הבחירה המחשב עולה בצורה תקינה. אם אני מחבר את מוצא TV, אחרי שהמחשב עלה, הוא פועל בצורה תקינה. אם מוצא TV נשאר מחובר ואני מנסה להפעיל את המחשב ממצב כבוי אז בזמן העלייה כבר במסכי הפתיחה של ה BIOS המחשב קופא. בדקתי פינים במוצא TV והם שלמים ולא מכופפים. יש למי מכם רעיון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

היי, סוף כל סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכוונה הזמנתי לוח עם 5 ערוצים בשביל המערכת שלי. התקנתי אותה, הכל טוב ויפה ובאמת דרך התוכנה של הכרטיס קול ניתן לשמוע בהפרדה בכל רמקול בנפרד! הבעיה היא שאם אני שומע שירים ביוטיוב הוא משמיע לי רק ב2 רמקולים הקדמיים... האם ניתן לשמוע בכל ה5? ואם לא... האם במשחק BF4 כן ישמעו בכל ה5? בכלל, איך כל העניין הזה עובד? הקובץ חייב להיות מוגדר ל5 ערוצים? תודה לכל העוזרים

13. Started by OrSTi,

שלום, לפני חודשיים התחילו אצלי מסכים כחולים כאשר התקנתי ושיחקתי במשחק MAFIA II מאז ועד עכשיו יש לי מסך כחול כאשר אני משחק במשחקים כבדים, ריבוי משימות כבד, קיצר הפעלה כבדה. לאחר כחודש עשיתי פירמוט למחשב בתקווה שיסתדר וזה לא עזר, ואני עדין מקבל את המסכים הכחולים. הינה קריאת קבצי ה DUMP ב Blusescreenview השתמשתי בתוכנה הזאת מכיוון שהתוכנה של מיקרוסופט דורשת סמלים שאני לא מצליח להשתמש בהם אשמח לעזרה מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHZ Asus P5QL-E Sapphira HD 4870 512MB DDR5 Kingston ValueRam 2GB DDR II מקלדת ועכבר Logitech MX 400 Logitech Wave Keyboard בדיקת חום: http://www.siz.co.il/my/z5vzmgwymzuw.jpg [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. בעת הרצת משחקים שונים, לאחר כמה דקות המסך מתחיל לרצד, מקפיא תמונה, ולפעמים מוציא הודעה: [h=1]Display driver stopped responding and has recovered[/h]המחשב חדש (בן חודשיים) מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 מקורי כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של AMD.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ELHANAN FAISEL,

אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by lompy,

רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by galedri,

האייקון של הצורב ושל כונן cd נעלמו מהמחשב שלי וכשאני רוצה להכניס דיסק הוא עובד הכל אבל זה לא טוען וניכנסתי למנהל ההתקנים ומסומן ליד שתי הכוננים סימן שאלה צהוב מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by תימני אחלה!,

שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION

20. Started by assaff,

המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח. כרטיס מסך מובנה . לוח msi. p6ng

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asd sad,

היי, ישלי אינטרנט של HOT עם ראוטר HOTBOX, והאינטרנט שמגיע אליי דרך WIFI מאוד איטי ולא יציב, באופן קווי האינטרנט מצוין. איזה ראוטר מומלץ לקנות ? (דירה בגודל 85מטר)

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by boogie,

ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by shimi33,

היי, יש לי מחשב דסקטופ , קיים בו כרגע SSD KORSAIR עם 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. ביצעתי שכפול לדיסק SSD של SANDISK גם עם 120 GB בעזרת האקרוניקס (acronis true image 2020 bootable) הכל הלך חלק בתום השכפול החלפתי בין הדרייבים הגדרתי בביוס שיעלה דרך הסאן דיסק ומשום מה המחשב לא מצליח להתרומם (מצורף המסך שאני מקבל) מה יכולה להיות הבעיה ...?!?!? ה SSD הקיים עובד ב LEGASI כחלק מה TS ניסיתי לשנות בSSD החדש ל UEFI גם לא עזר כשאני מחזיר את ה SSD הישן הכל עובד פיקס ! אם יש למישהו היכרות בנושא אשמח לתובנות תודה ושבוע נפלא ....

24. Started by kronin,

איך אני מזהה לאיזה usb מחובר המודם שלי ? אני יודע שזה נעשה דרך מנהל ההתקנים אבל לא יודע איך.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  25. שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.