עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by gilka,

מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by amit3293,

שלום הכל התחיל שחיברתי מערכת גדולה למחשב ולא הצלחתי לשמוע בה מאז הכרטיס קול(המובנה) שלי לא עבד... עכשיו החלפתי כרטיס קול ואני מחבר אותו והוא גם לא עובד קניתי עכשיו creative soundblaster וחיברתי אותו ל PCI מתחת ל כרטיס מסך שם והוא לא עובד לי לא יודע מה הבעיה... אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה שוט כפרה תודה עכשיו חיברתי אותו גם ל PCI השני ועדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by gif,

שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by FroggeR,

שלום לכם לפני שבוע קניתי מחשב חדש - Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Gigabyte GA-EP45T-DS3 P45 Chipset ATI Radeon HD 4870 512 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Western Digital 500Gb 16MB AAKS NZXT TEMPSET THERMALRIGHT ULTRA 120 טוב קיבלתי את המחשב עם XP ועם המשחק FlatOut: Ultimate Carnage , והוא התחיל לקרוס לי בהודעת שגיאה שהמשחק ביצע פעולה לא חוקית. טוב חשבתי אולי זה בעיה ספציפית במשחק הזה , אבל לא זה חזר על עצמו גם במשחקים אחרים - call of duty 4 , oblivion .. זה קרה תמיד לאחר זמן כלשהוא,ולא ישר על תחיל המשחק , ואחרי שזה קרה פעם אחת כל פעם שנכנסתי שוב למשחק הוא קרס הרבה יותר מהר. באותו זמן גם האקספלורר קרס לי מידי פעם , וגם הבדיקה של 3DMA…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. פרטים בתמונה המצורפת תודה על your input.

10. Started by omerhuri1,

היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה.‬‎ ‎‫כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא.‬‎ ‎‫ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב.‬‎ ‎‫כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק.‬‎ תודה מראש לעוזרים ‬‎

11. שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

13. Started by view,

שאני שומע שירים כשהוא מחובר למטען הכל טוב ואין בעיות אבל שאני מנתק פתאום המחשב נתקע ומתחיל להיות בעיות בסאונד הוא עושה מין רעש מעצבן כזה יש למישהו מושג מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by needhelpp,

אז ככה היה לי 2 חיבורי DVI ואחת נהרסה לי מה אני עושה עכשיו אז ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. הנה תמונה ממשחק שרואים בעיקר במקומות מוארים מין שלג או כמו ליכלוכים כאלה ברקע וגם בסרטים ממה זה יכול להיגרם זה פשוט ממש מציק הנה תמונה: או קיי זה לא הכי ברור פה חשבתי שתפסתי את זה טוב בכל מקרה יש רעיונות?.. אה וגם בלוח בקרה של הכרטיס מסך שלי ה catayst AI לא פועל הנה תמונה: יכול להיות שיש קשר?. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. אהלן, ובכן, יש לי SONICGEAR EVO8 שאגב הם רמקולים נהדרים, איכות ועוצמה ממש טובים. הפעלתי אותם היום ושמעתי רעש רקע, אז הוצאתי את החיבור מאחורה לכרטיס - שאגב היה מחובר לאנלוגי כי לדיגיטלי (הירוק) היו מחוברות האוזניות - הוצאתי את החיבור כפי שאמרתי ואז הכנסתי בחזרה ומיד הכרטיס לא עובד... עשיתי זאת כבר 20000 פעם בעבר בשביל להחליף לרמקולים אחרים. ניסיתי לאפס תביוס, התקנה מחדש של דרייברים הכל - שום דבר לא עזר - הגעתי למצב שהמערכת (XP) מראה כביכול שיש כרטיס קול (REALTEK) אך ללא שמע כלל. שאלתי היא כאן : א. יש לי לוח GIGABYTE 965P DS3 - קניתי את המחשב לפני כשנתיים + - כמה אחריות יש עליו ? והאם אוכל להפעיל את האחריות (במובן שלא ב"סיפור" הזה). ב. הסאב הוא שגרם לבעיה - אני יכול א…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by anatoli,

שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.

20. Started by PriorTak,

הי אתמול באמצע העבודה, המחשב שלי כיבה את עצמו. כאשר הדלקתי מחדש קיבלתי שגיאה "DEVICE BOOT FAILOUR". אם אני מחבר הארד דיסק אחר למחשב בתור MASTER אני מצליח להגיע לווינדוס, אבל את ההארד דיסק המקורי לא ניתן לראות במחשב שלי או בDISK MANAGEMENT. להערכתי ההארד דיסק תקין פיזית - ניתן לשמוע שהוא מסתובב. יש תוכנה מסוימת שתוכל לתקן אותו בלי צורך לגשת לווינדוס? עריכה - בביוס ניתן לראות את ההארד דיסק הבעייתי... הוא מופיע ברשימת הBOOT DEVICES.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by voszug,

שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by show_biz,

לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש AMD BARTON 2.8 זכרונות 400 מג"ה של ADATA 2*256 לוח אם של EPOX - EP-8RDA3i Nvidia Nforce Ultra 400, for AMD Athlon 400 MHz. FSB support 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max DUAL CHANNEL 5 x PCI, 1 x AGP 8X LAN 10/100MB . התקנתי אותו לבד, בהתחלה כשהוא עלה הוא זיהה את המעבד כ 1666 מג"ה ואת הזיכרונות כ 266 מג"ה הלכתי לBIOS ואמרתי לו שיעלה את Load Optimized Settings, ואז עכשיו הוא מזהה את המעבד כמו שצריך אבל הזיכרונות מזוהים רק במהירות של 333 מג"ה בדקתי וראיתי שבאמת הוא מוגדר על FSB 166 אבל כשאני מנסה לשנות בביוס ל 200 המחשב לא עולה. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות כדי שהזכרונות יזוהו במהירות האמיתית שלהם, שגם הלוח שקניתי תומך בהם, אה ודרך אגב שמתי…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by bad boy,

ניסיתי להפעיל את המסך והכבל השתחרר. כשחברתי אותו,המחשב כבה (כנראה קצר). הפעלתי מחדש וה-DVD ROM וה-CD ROM לא אותרו אצלי. בדקתי במנהל התקנים והם היו מסומנים בצהוב: "??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." הסרתי ואיתרתי מחדש אבל חזרה אותה בעיה. בפותר הבעיות לא מצאתי פתרון. מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.