תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להבהיר את המסך למרות שהוא על הכי גבוהה בהגדרות המסך לא מבהיר הוא נשאר כאילו הוא לא מחובר לחשבל למרות שהוא כן מחובר והסוללה נטענת גם כשאני מוריד את הבהירות בהגדרות זה לא משתנה מדובר במחשב נייד דל אינספיריון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האייפד שלי לא מתחבר לאינטרנט, מזהה את הוויפיי באופן תקין, מקבל מיילים, אך כשפותחת את הספארי מתקבלת הודעה ״ safari אינו יכול לפתוח עמוד זה כי הוא לא הצליח להתחבר לשאת באופן מאובטח״, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שאלה האם ניתן להחליף מעבד דגם 3550M למעבד I3 ובמה זה כרוך תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב חדש וזה מה שמוצג לי ^ אני מתקין דרך usb מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה? תודה רבה הסתדרתי... אם מישהו שצריך: 1. לוחץ shift + f10 2. כותב diskpart 3. select disk 0 4. clean תעשה הפעלה מחדש וזהו
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
קרה לי כמה פעמים בחודש האחרון שהמחשב פתאום נכבה, ואז נדלק ונכבה בלי הפסקה בהפרשים של שניות. מה שאני עושה זה אני מכבה את המחשב דרך הכונן ואז אחרי 5-10 דקות מדליק ואז המחשב עובד לי טוב (אני כותב ממנו עכשיו). דיברתי עם הטכנאי שאני בדרך כלל הולך אליו והוא אמר לי שבגלל שעכשיו המחשב שלי עובד טוב אז קשה לו לאבחן למה זה קרה, בטח לא בזמן קצר, וכל עוד המחשב עובד אני מעדיף שיישאר אצלי כי אני עובד דרכו. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לאבחן את זה אצלי לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סמסונג ויש עליו ווינדוס 7 חוקי ! כשאני מנסה לעדכן אותו לווינדוס 10 באתר הרשמי של מיקרוספוט קופצת הודעה "התקן זה אינו תואם לwindows 10 פנה ליצרן לקבלת מידע נוסף intel r hd graphics family intel copration אתה צפוי להתקל בבעיות תצוגה בווינדוס 10 " מה צריך לעשות ????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי כי צריך כתובת IP קבועה יש לי כתובת כזאת אבל תאכלס מה אני צריך אם מבחינת ציוד ואם מבחינת הכל איך באמת להתחבר לאינטרנט מי מחשבים מי כל מקום דרך ספק האינטרנט שלי בבית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איך לחבר 2 מחשבים לראוטר אחד?כולם נמצאים באותו חדר.צריך לשנות הגדרות במחשב? היום מחשב שני מחובר דרך WI FI ואני רוצה לבטל חיבור הזה ושיהיה חיבור דרך כבל בלבד. האם חיבור של 2 מחשבים נייחים ושימוש באינטרנט בו זמנית מוריד מהירות גלישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי התחיל לקרטע כשאני מפעיל משחקים skyrim u וGTA V או כל משחק עם עם הרבה פרטים על המסך. חשוב לציין שהמשחקים האלה היו עובדים בלי קירטועים בהגדרות גבוהות אבל רק לאחרונה אני נתקל בבעיה הזו. זה מה שעשיתי עד עכשיו: פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש מחקתי והתקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס מסך אבל עדיין הבעיה נשארת להלן המפרט של המחשב: שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 10 Pro גירסה 10.0.17134 גירסת Build 17134 יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת DESKTOP-VSNBF3P יצרן המערכת Gigabyte Technology Co., Ltd. דגם המערכת To be filled by O.E.M. סוג המערכת x64-based PC מעבד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
דחוף האם מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להמיר כמות גדולה מאוד של תמונות מ JPEG ל JPG ואם יש אפשרות לעשות את זה בפעם אחת ולא כל תמונה בנפרד
-
- 1 תגובה
- 22.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: R7 260X על מנת לחבר את הכרטיס הנ"ל למחשב יש צורך בחיבור חשמל ( שש פינים) לכרטיס. בספק כח הנוכחי אין לי כזה. האם יש מתאם לדבר הזה ? כמו כן, במידה וארצה לקנות ספק כח שיש לו את היציאה זאת, אך זה נקרא בשפה המקצועית ? ראו תמונה מצורפת של כרטיס המסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש TL;DR בסוף רקע קצר, קניתי את המחשב לפני כשנה מחנות בנתניה שאין לי שום טענות כלפיהם, הם מעולים, קניתי מהם כבר 3 מחשבים. במחשב יש כרטיס מסך 1080 windforce עם 3 מאווררים. הכרטיס מסך מתוכנן כך, שהמאווררים לא פועלים בכלל אם הם לא נחוצים, ברגע שהמחשב מגיע לעומס מסויים הם מתחילים לעבוד, ומתכבים כשלא צריך. זה קורה אוטומטית, וכל הזמן.כבר בשבועות הראשונים התחלתי לשמוע רעש מוזר, בהתחלה לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות(גם כי מצאתי דרך לעקוף את זה, אבל זה לא פתרון), עד שזה התחיל לחרפן אותי. הבעיה היא שכל פעם שהמאווררים עוצרים, או מתחילים לעבוד הם עושים רעש מהיר ומעצבן. סירטון קצר עם הרעש כפי שאפשר לראות זה קורה רק עם המאוורר האמצעי ועם המאוורר הימני, …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אוקי אז המחשב שלי הוא מחשב בסיסי לא לגיימינג ואני מעוניין לשדרג לו כנראה כרטיס מסך בסביבות ה500-550 שקל (מאמזון כולל מיסים) השימוש שאני רוצה בו הוא משחקים לא כבדים במיוחד ויכולת לעשות לייבים או להקליט ברמה טובה לדוגמא לייב מיינקראפט (הגרסא של הגרפיקה הגבוה יותר בסגנון של ultra shadersלמי שמכיר) עכשיו כאן אני צריך עזרה כי השאלה שלי היא אם אפשרי שאני יקנה רק כרטיס מסך והביצועים ישתפרו בהרבה? האם לקנות רק כרטיס מסך או ללכת על מעבד חדש יחד עם כרטיס (לדוגמא ryzen + vega)? ועל איזה אתם ממליצים ואני מעדיף אחד שיתאים ללוח אם ושאני לא יצטרך לקנות חדש תודה מראש לכולם! מצרף את המפרט שלי: חשוב לציין שהמסך שלי תומך רק עד 1600x900! ולא תומך ב1080p!!! h81m-k i3-…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושמח מאוד להכיר את הפורום הזה יש לי מחשב נייד hp 15 שמופיע לו מסך שחור בהפעלה system board ct number מישהו יכול לעזור לי איך מסדרים את זה המחשב כבר לא באחריות והאם התקלה הזאת קשורה למחשב שעולה לאט וסוללה לא נטענת כי מבחינת סוללה הוא היה תקין ונטען תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ של "אסוס" שמדי פעם ובאופן רנדומלי לחלוטין נכבה ויש להפעילו מחדש. הוא אינו מתחמם והזכרון פנוי למדי. אודה מאוד אם מישהו מכיר את התופעה ואיך ניתן לפתור אותה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג דאייל לאחרונה לוקח לו זמן רב לעלות ממצב של כבוי להפעלה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שהיה בו 500 GB היו לי במחשב כמה בעיות שהייתי צריך לתת לטכנאי שיתקן לי אחרי שהוחזר לי המחשב גיליתי שיש לי רק 91 GB החלטתי תעשות פירמוט ולאחד את כל המחיצות אחרי שעשיתי את זה גיליתי שיש לי רק 111 GB גם בDISK MANAGER לא מצאתי שום פיטרון מה אפשר תעשות?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-