עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by Infection,

שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by balon007,

כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by idan100,

שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by Shino,

כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום לכולם מחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800 המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1 מה זה ולמה זה? תודה, יהודה נ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by DUDI156,

שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.

11. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by idanshir,

כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום , ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו: 1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.ASROCK H67M-GE. 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ. 4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU 5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL. 6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER. 7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ. המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי כונן SSD(כונן C) בגודל של 118 ג'יגה . הבעיה שלי היא שכאשר אני מסמן את כל מה שיש בכונן ולוחץ Properties אז כתוב שכל מה שיש שם לוקח 49 ג'יגה ובחשבון פשוט 118 פחות 49 יוצא 69 ג'יגה אבל כאשר אני מסתכל ב my computer כתוב שיש לי 35 ג'יגה ולא 69. השאלה שלי היא: לאן נעלמו או איפה מתחבאים 34 ג'יגה שאמורים להיות פנויים. בסך הכל אמרתי שאני לא ארד מתחת ל50 ג'יגה כדאי שהביצועים יהיו טובים(לא בטוח שזה נכון אולי אפשר פחות מזה אני פשוט לא מבין בזה) תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by tic0n,

שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by o9009,

אני רוצה לפרמט את הוינדוס שלי אך הוא לא נותן לי הוא אומר שלא ניתן מיכיוון שההרדיסק שלי לא מחובר {הוא לא מזהה אותו } ההרדיס שלי הוא SATA יכול להיות שצריך דריבר כדי שיזהה אותו ? אם כן אפשר לדעת איך מוצאים לזה דרייבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by dudu2683,

שלום יש לי מחשב שכאשר אני מדליק אותו אני לא רואה כלום על המסך איך אני יכול לדעת אם זה בעיה בלוח אם או במעבד?(אני לא אמור לראות את הביוס עולה בלי קשר למעבד?) (בעיקרון במחשב יש לוח אם חדש אבל ניתקתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אחד אחר שיש סיכוי טוב שהוא לא תקין ויכול שזה עשה בעיה במתח המסופק ללוח ) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by amigamerlin,

שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by TooKy,

רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by 64bit,

שלום, יש לי כונן SATA של 160 GB, ואני משתמש בוינדוס XP. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס, ורציתי לדעת האם לאחר ההתקנה, כאשר אני אבצע את ההתקנה של כונן הSATA דרך הDISK MANAGMENT הוינדוס יבקש ממני לפרמט את הכונן הקשיח (כמו בפעם הראשונה)? או שכל המידע שיש לי עכשיו ישמר? תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by eliyhaoo,

שלום התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FP…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים