עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amigamerlin,

שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. Started by Orko,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. (כמה תמציתי.) הבעיה שלי היא כזאת; יש לי מעבד של אינטל (מפוצל, 3.6 GHZ), קצת יותר משנה. מחשב חזק, אף פעם לא עשה לי בעיות. עד שיום אחד, (לפני חודשיים בערך), צצה בעיה ובעקבותיה כל פעם שהווינדוס עולה אחרי שאני מדליק את המחשב, הוא פשוט קורס ועושה לעצמו ריסטרט וככה בלופ, עד שבסופו של דבר המחשב אוזר אומץ ונשאר דלוק. בימים האחרונים המצב הגיע לשיא, שלמחשב לקח בערך חצי שעה של ריסטרטים עד שהוא נדלק. בנוסף המחשב לאחרונה נעשה איטי להחריד. עשיתי לו פורמט, התקנתי ווינדוס מחדש, מיותר לציין שזה לא עבד. אני חושב שיש לי בעיה בחומרה, באיזהשהו חלק של המחשב. השאלה היא כזאת; איך אני יכול לדעת איזה חלק נדפק לי, ואיך מתקנים אותו? אשמח אם תוכלו לעזור לי. יו…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by Lapland,

באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by POD,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מקבל מסכים כחולים שקשורים לזיכרון (ניתחתי את ה-MINIDUMP) האחרון שבהם היה קשור ל-MEMORY MANAGEMENT. הקטע הוא שלפני יומיים הרצתי בדיקה עם MEMTEST, עם הדיסקט BOOT, למשך 7 שעות!! ולא קיבלתי שום שגיאה יכול להיות שה- MEMTEST מזייף? יש כלי יותר טוב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!

7. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by com,

אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by DaGaN23,

שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by mo_1957,

המחשב עושה ריססת ולא מכבה ומוציא אתי

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by yo1000,

שלום ברשותי מחשב ישן מסוג פנטיום 4 2.8 על לוח אם מסוג biostar u8668-d ver:7.1 אני מנסה לחבר דיסק קשיח חדש בנפח 500GB בחיבור IDE אך ללא הצלחה. הביוס מזהה את הדיסק אך במהלך התקנת מערכת ההפעלה ( xp pro sp3 ) מתקבלת הודעת שגיאה חמורה עם מסך כחול. ההתקנה הצליחה בפועל רק לאחר שחיברתי את אותו הדיסק במחשב אחר. נכון לעכשיו לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת כראוי על הדיסק, המסך הכחול מופיע כבר בהתחלה ומיד חל איתחול של המחשב מחדש, מכאן אני מניח שהבעיה היא לא בדיסק הקשיח עצמו. השאלה הגדולה היא האם הלוח אם שלי בכלל תומך בנפחים גדולים ? ד"א ניסיתי לבדוק את הפרטים הללו באתר של יצרן הלוח, אין שום איזכור בנושא. אשמח לשמוע את עצותיכם.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום, לאחי יש מחשב חדש, והבעיה היא שהמחשב אינו נפתח מחדש לאחר שסוגרים אותו. נניח סגרתי את המחשב, ואני רוצה לפתוח אותו מחדש 5 דק' לאחר מכן, הוא לא נפתח. רק למחרת (לאחר 8~7 שעות) הוא נפתח. אני חושב שהבעיה היא בספק כוח, אבל אין לי מושג. ספק כוח Sapire 550W מעבד E8500 כרטיס מסך Point of View 9800GT עזרה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by אמיר,

שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by JediMaster,

g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by Turkey,

שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by Idanbs,

הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות.. אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות.. מה אני עושה? בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר) אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול.. יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by חשיש,

כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. Started by amitrotem,

יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by J0n1,

הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by assaf990,

נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים