תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. אני קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, המפרט בצד, מהתחלה התקנתי vista 64 bit כי יש לי 4 גיגה, התקנתי דרייברים הכי חדשים להכל, ניסיתי להריץ משחקים שונים וראיתי שזה לא רץ מספיק מהר כמו שזה אמור לרוץ, קיבלתי מספר פריימים מאוד נמוך. טוב חשבתי אולי זה vista זה שעושה בעיות. מחקתי אותה, שמתי xp pro sp2. אחרי שהתקנתי דרייברים, בכל עלייה של מערכת הפעלה קופצת הודעה שיש חוסר בהספק ונראת כך - http://img155.imageshack.us/img155/6202/mypccn8.jpg "The Nvidia system sentinel is reporting that Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power. To protect hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performanc…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה הכל עבד כרגיל...הכנסתי דיסק לסידי רום והוא פעל והכל הוצאתי ואז אחרי כמה זמן ניסיתי לפתוח את הסידירום הוא נפתח אבל הוא לא קורא את הדיסקים שאני מכניס והוא משמיע קול כזה מוזר כזה ואז הוא בכלל לא עובד ..בבקשה תעזרו לי.. ???
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הבעיה צצה רק לפני כמה זמן חשוב לציין שזה קורה רק במשחק COD 4 .... - זאת לא בעית התחממות , הפעלתי את התוכנה S&M למשך לילה שלם והכל עבר - חיפשתי ברשת על בעיות דומות, לחלק היה בעיה עם הכרטיס קול ולחלק הספק לא הספיק פתאום. - עוד דבר, הריסט קורא באופן רנדומלי, לפעמים אני יכול לשחק 20 דק' ולפעמים איך שזה נכנס למפה זה עושה את הריסט המפרט שלי : AMD ATHLON 5600X2 2GB 667 Trenscard 8800GT Palit 320GB WESTERN DIGITAL GIGABYTE GA-790X-DS4 HEC 450W NOISE KILLER
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 ומערכת הפעלה vista ויש לי בעיה אם כרטיס טלוזיה שאני רואה דרך מדיה סנטר התמונה עוברת מאווד לאט גם הקול והכרטיס טלויה pvr-150mce גם הורדתי דריבר חדש לא עזר כלום מה יכוליות הבעיה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, הינה המינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini081208-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable se…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-