עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:

2. שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by T-R,

יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by 456,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by chubakon,

שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by swg,

אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by ShahafH,

יש לי את הכרטיס הזה: http://img300.imageshack.us/img300/6481/untitledtu1.gif אני יכול לקבל בבקשה את הדרייבר הכי עדכני לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Pika007,

שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by _Daniel_,

לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by w7_znay,

חבר שלי בא אלי לעזור לי בכמה דברים פתחנו תמחשב וראינו כמה דברים ואז הוא הוציא סטיק אחד של 256 MBRAM ולי יש 512 בכלליות , אחרי זה אני והוא לא הצלחנו להכניס את ה-256 . ובדקנו כמה פעמיים והמחשב לא קרא אחרי זה הוא הצליח ואז כשניסינו להדליק את המחשב היה כתוב שייאה והוינדוס לא עלה . ואחרי שאוצנו את ה-256 המחשב פעל אז השאלה שלי היא עם זה אומר שהMBRAM ה-256 שרוף . תודה לכול מי שעוזר .

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Spaik,

יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Guy Eshel,

הי, אין לי מושג בחשמל ואני צריך ייעוץ. קניתי ספק חדש ממישהו שהזמין ב NewEgg, הספק מגיע עם כבל אמריקאי 150V. EVGA 700 BQ 80 האם אני יכול לחבר כבל חשמל (קומקום) של 250V? מהאתר Power specs: https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=100-BR-0700-K1

17. http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by idan100,

שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום לכולם מחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800 המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1 מה זה ולמה זה? תודה, יהודה נ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by iMeash,

יש לי בעיה כאשר אני מנגן וידאו התמונה מרצדת. הצלחתי להבין מה יכול לפתור את הבעיה אבל זה לא פיתרון מושלם. בהגדרות של nvidia (תמונה מצורפת), כאשר אני נמצא על "ביצועים" אז הסרטונים מרצדים. אם אני מעביר את ההגדרה ל "איכות" אז הסרטונים עובדים כרגיל. ראיתי שיש אפשרות לשנות הגדרות לאפליקציה ספציפית אבל אני לא יודע איזה הגדרות לשים בכדי שהסרטונים יעבדו חלק

21. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים, והבנתי שאפשר להעלות את קבצי ה MINIDUMP וככה לעלות על הבעיה... הינה הקבצים: http://UPIL.net/download.php?file=fa64cc137b2a7613a65593d0379d4eb8 מקווה שתעזרו.... קבלו עדכון: פתחתי אותם לבד, ברובם היה Probably caused by : Unknown_Image פרט לאחד מהם שבו היה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!NtFreeVirtualMemory+4d4 ) מה הלאה?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by hg290153,

במשחק ישן לאחר שינוי רזולוציה (בטעות) המשחק נופל בטעינ על הודעה של open gl כיצד מתקנים ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.