עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by Falcon007,

יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by bad boy,

ניסיתי להפעיל את המסך והכבל השתחרר. כשחברתי אותו,המחשב כבה (כנראה קצר). הפעלתי מחדש וה-DVD ROM וה-CD ROM לא אותרו אצלי. בדקתי במנהל התקנים והם היו מסומנים בצהוב: "??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." הסרתי ואיתרתי מחדש אבל חזרה אותה בעיה. בפותר הבעיות לא מצאתי פתרון. מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by WitheNoise,

האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Ezu,

שלום לכולם, יש לי מעבד AMD אתלון 3800+ למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתנ את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. התקנתי את הדרייבר ולפי ההוראות באתר של AMD כדי להפעיל את התכונה הנ"ל יש ללכת לצריכת חשמל ולעבור למצב של "ניהול צריכת חשמל מינמלית" (ואז המעבד ירד במהירות שלו כדי להפחית החום) כשאני מנסה לעשות אתזה המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים בדקתי בביוס והאופציה שלcnc פעילה, כמו כן התקנתי פאץ' של ווינדוס לגבי בעיות בצריכת חשמל של מעביד כפולי ליבה ראו כאן: http://support.microsoft.com/?kbid=896256 לא עזר כלום האם למישהו יש מושג מה קרה ואיך אני גורם לכך שהדרייבר יפעל? תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by yaniv1306,

בקיצור הלד הזה מפריע לי לישון בגלל התאורה שלו בגלגל האם אני צריך לנתק אותו פיזית או שיש איזה פונקציה תוכנתית לכיבוי הלד

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Turkey,

שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  9. כשאני מוריד את העידכונים הכי חדשים לכרטיס מסך gtx260, המסך שלי מתחיל להבהב ולא לעבוד. השתגעתי בחיפוש אחר התשובה ובסוף גיליתי שזה החיבור dvi‏ של המסך שלי שפשוט מפסיק לעבוד לפעמים כי חיברתי את הVGA‏ הרגיל והוא כן עובד. מה יכולה להיות הבעיה? הכבל? החיבור של המסך?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  10. קודם כל שלום. אממ יש לי בעיה בילתי נסבלת של רעש בזמן האחרון, פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוררים פתחתי את הספק, ניקתי את המאורר שלו, שימנתי את כל המאוררים, הם מסתובבים מעולה.. אבל עדיין יש רעש. שמתי לב שרוב הרעש הוא מהמאורר של המעבד, עכשיו הוא עובד מעולה, יכול להיות מצב שהוא עובד חזק מדי? O_ם ועוד בעיה מוזרה, המחשב איטי בזמן האחרון, אני מדליק אותו, בהתחלה הוא עובד טוב, ואז מתחיל להיות איטי זה נראה בלאגים במשחקים וכד'. לא נראה לי שהמחשב מתחמם מדיי, 55~ מעלות במאמץ זה הרבה? למעבד הכוונה.. יש לי המחשב שנה וחצי, והוא תמיד עבד מעולה, לא נראה לי תקופה מספיק ארוכה בשביל שהרכיבים עצמם יגרמו לזה, אבל גם על זה חשבתי.. בכל אופן, מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  11. אני חושב שעבדו אלי, כי ב- CPU-Z ובאיברסט רשום 5-5-5-15 ואני קניתי CL4! נכנסתי ל- M.I.T אבל לא רשום שם, הרוב שם רשום auto ואין מספרים ליד... מישהו יודע איך בודיקים בלוח אם? ד"א התקשרתי אליהם ואחרי צעקות וויכוחים הם אומרים לי שבביוס זה רשום ובתוכנות זה לא נכון אז אני רוצה לוודא באמת שזה נכון! תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by SixSatori,

המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by rolliko,

אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Linkin Park,

שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by gshhar,

יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אז ככה - יש לי מחשב INTEL CELERON 700 MGHZ עם 256 MB זיכרון - המחשב נתקע כשהוא עובד קשה מידי לדוגמא אם אני מעתיק 2 GIGA למחשב אחר ברשת - אחרי 2 דקות הוא נתקע או אם ה EMULE והביטורנט עובדות ביחד הוא נתקע. החלטתי להתקין את ה WIN מחדש ועכשיו כל פעם בסיום ההתקנה של ה WIN המחשב נתקע. ניסיתי להחליף HD , ניסיתי גם להתקין את ה WIN על מחשב אחר ולשים את ה HD במחשב הבעייתי אבל כל פעם בעלית ה WIN יש מסך כחול וריסטרט אוטו'. יש לכם רעיונות איך אני יודע מה באמת הבעיה או איך אני שם WIN על המחשב הזה? דרך אגב אני מנסה להתקין WIN XP PRO / HOME SP 2 תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by plissje,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by Zeev86,

מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by Infection,

שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by CpuMan,

שלום לכולם...! יש לי בעיה אני מנסה להתקין vista ultimate עכשיו.. אני לא יודע איזנה גרסא היא 64bit או 32 ... יש לי מחשב: מעבד : 1.8 intel core 2 duo זיכרון : 1GB 667MHz כרטיס מסך מובנה שמסוגל להגיע עד 128 Mb עכשיו הבעיה היא שאני מתחיל להתקין הכול הולך יפה... עד המצב שההתקנה צריכה לעשות reset ... ההתקנה עושה reset ואחר כך זה בא להעלות את ה vista ופתאום שתוכנה באה לעלות התוכנה מראה error שגיאה והיא אומרת שהמחשב עשה reset פתאומי ו windows לא יכול לסיים את ההתקנה... עכשיו מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי את הדיסק והוא עבד אצל חבר.. וגם ניסיתי דיסק אחר לגמרי והוא עושה אותה בעיה . יש מצב הבעיה בכרטיס מסך המובנה? או אולי בגרסה 32 או 64? מישהו יודע איזה גרסא מתאימה למעבדי…

24. Started by naor-007,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לי למסך הטעינה ומד הטעינה נראה מעוות ויוצא מהטווח כמו בתמונה: ואז אחרי הטעינה המחשב מבצע ריסט, מגיע שוב לטעינה ושוב ריסט וזה חוזר על עצמו, ולפעמים אחרי הטעינה המסך מתכבה וצריך לעשות שוב ריסט. אתמול הצלחתי אחרי מספר ריסטים, להפעיל את המחשב, אבל אחרי זה כיבתי אותו והבעיה חזרה, ומאז לא הצלחתי להפעיל את המחשב. ניסתי להיכנס למצב בטוח וראו שם גרוע (במצב בטוח העכבר המחשב שלי,והכל פועל). במצב בטוח: ניסתי לפרמט את המחשב אבל עדיין הבעייה נשארה. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. Started by DarkTesticle,

אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים