עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by composite,

יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by nadav_g,

אתמול קניתי לוח אם חדש חיברתי אותו וחיברתי את המעבד המחשב עובד 5 דקות ונכבה בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה. פתחתי את המארז והצמדתי לו מאוורר של בית על הרמה הכי גבוהה עדיין אותו דבר מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

4. שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by theocampa,

היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by yk1,

אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. מופיעה הדרישה: "הקלד מפתח אבטחת רשת" הקלדתי את הסיסמה של האינטרנט (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? הסיסמה של האינטרנט היא באמת גם מפתח אבטחת הרשת? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by Shark-Attack,

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Boomer,

יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eater,

יש לי כונן מחשב של seagate שמחובר דרך חיבור חיצוני למחשב. אני משתמש בו לעריכת סרטים. היום שמרתי סרטון בAE ובדיוק קיבלתי התראה שנגמר המקום בכונן ומאז הכונן לא עובד. כשאני מפעיל את הכונן הוא מוצג כמזוהה אבל לא נטען ותוקע את המחשב. אשמח לעזרה בנושא. אגב כוננים אחרים כן פועלים.

10. הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by light7,

שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by jj516,

יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה? לא ראיתי שם משחה טרמית יכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by amir77a,

אני עובד עם מחשב נייד של אסוס. כרטיס הרשת שהיה מובנה במחשב, היה מאכזב והתנתק רבות מאינטרנט. לפיכך קניתי כרטיס רשת אלחוטית BT של אינטל מדגם 7260. מדובר בכרטיס מיני PCI. התקנתי את הכרטיס בנייד, התקנתי את הדרייברים הן מהאתר של אינטל והן מהאתר של אסוס (שתומכת רשמית בכרטיס רשת זה - כך הוא נמכר בחלק מתתי הדגמים בחו"ל). אלא, שלאחר ההתקה אני מקבל סימן קריאה צהוב הן על כרטיס הרשת והן על ה-BT. הודעת השגיאה על כרטיס הרשת הנה: The device cannot start (code 10), operation failed, the requested operation was unsuccesful. הודעת השגיאה על ה-BT הנה: Windows has stopped this device because it has reported problem (code 43). הסרתי, התקנתי אינספור פעמים, ללא הצלחה. אשמח לרעיונות ודעתכם... ה…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר …

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  17. 1.איך קוראים לברגים שמגביהים את הלוח אם ? 2.איך קוראים למברג הזה שפותח את הברגים שמגביהים את הלוח אם והם נמצאים גם בכרטיסי מסך תופסים את ה DVI VGA וכו'

18. Started by No_Man,

יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by Ofri Shachar,

שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ישראל1980,

גיבוי ושיחזור בעזרת norton ghost אם אין לי כונן A איך אני יוצר BOOT ל CDROM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by avivi85,

אני משחק MW2, ואני משחק איזה 15-20 דקות, פתאום המחשב קורס, ומראה לי מסך כחול: http://img90.imageshack.us/img90/8043/dsc00339jt.jpg זה פעם רשונה שהמסך הזה מופיע כאשר מחוברים למחשב 4GB ראם, זה הראה לי את המסך הזה כשניסיתי לחבר 6GB ראם. וזה קרה לי פעמיים, ולא תאמינו בזמן טורניר, בראונדים הכי חשובים כוס עמעמקקק קיצר למישהו יש רעיון?אני לא יודע מה לעשות עם זה עכשיו...

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by 3emi,

לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.