עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by draak31,

יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום לכולם בטרם אני מחליף מחשב, רציתי את עצתכם. יש לי מחשב ישן, עם מעבד (core 2 dou 6300 (conroe ו - 3 גיגה זיכרון. לפני מספר שבועות הוא התחיל לעלות מאוד לאט, לעיתים BOOT של חלונות היה לוקח 10 דקות. נשברתי ופירמטתי את המחשב, התקנתי את חלונות מחדש. זה עבד בסדר יום וחצי, ושוב לקח לו המון זמן לעלות. לאחר יומיים נוספים, המחשב לא עלה בכלל, עשה לעצמו אתחול ואפילו התקשה לעשות BOOT מ - DVD. לאחר שהצלחתי לעשות BOOT מ - DVD, פירמטתי שוב, וחלונות עלתה, אך לאחר הכיבוי הראשון, שוב מסך שחור, אך הפעם שמתי לב לסימנים שמערכת ההפעלה עובדת, ורק לא רואים כלום. ניתקתי את כבל ה - DVI, שמתי VGA, ופתאום זה עובד, אך המסך מרצד כמו טלויזיה משנות ה - 70. תחושת הבטן שלי היא שכרטיס המסך לא בסדר, שזמן …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. שלום לכולם. המחשב עולה לאט. כאשר אני מדליק את המחשב יש את הבדיקות של הביוס(הזיכרון והדיסקים וכו') אז את הבדיקות האלו לוקח למחשב הרבה יותר זמן לבצע מבעבר. כנ"ל לגבי עליית הווינדוס... יש פעמים שלוקח לו שעה לעלות ויש פעמים שהוא עולה רגיל (בתוך דקה). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום,הבעיה שלי התחילה שהמחשב נדלק לשניה ונכבה אז אחרי שפתחתי אותו והתחלתי לצמצם אופציות ראיתי שכאשר אני מוציא את הכרטיס מסך הוא נדלק וכנראה הכרטיס מסך מקצר או שרוף החלפתי כרטיס מסך המחשב נדלק לחצי דקה-דקה נכבה ושוב נדלק וממשיך לעבוד אבל בלי תצוגה במסך בנוסף שמתי לב שאין סוללה בלוח אם?האם זה קשור ליכולת של המחשב לעלות?או מה יכולה להיות הבעיה?4 נורות PHASE_LED שעל הלוח אם דולקות קבוע האם יכול להיות שהלוח אם תקול?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. המחשב הוא די עתיק. אני מעריך בערך 10 שנים. עד יום חמישי לפי מה שסיפרו לי, עבד אחלה. מהיר, כמו שצריך. מיום חמישי, התחיל לעשות בעיות. עד שהווינדווס עולה, אפשר לצאת למחמה בעירק וגם לסיים אותה. אני מדבר על משהו כמו 15-20 דקות ואולי יותר. בסופו של דבר כשהוא כבר עולה, תוכנות נפתחות מאוד לאט. למשל, את דפדפן כרום לקח לו בערך 6 דקות לפתוח, כלומר מזמן לחיצה על צלמייתו של הדפדפן ועד לעלייתו בפועל, עברו בערך 6 דקות. מצד שני, קרה לי לטווחי זמן קצרים, שלמשל הצלחתי להעתיק קבצים מDOK אל המחשב בצורה מהירה וגם להפעיל התקנה של תוכנה ולהפעילה לאחר מכן, במהירות נורמלית לחלוטין. התוכנה שהתקנתי, הייתה speedfan ושם הסתכלתי בנתוני ה- SMART של הכונן. הכל שם על OK ירוק ולא ניראה, על פניו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by שגיב,

שלום לאח שלי היה מחשב ישן עם סוקט 478 והוא כבר עשה לא מלא בעיות אז סמתי לו חלקים יותר טובים כגון לוח מעבד זיכרון דיסקים קשיחים עכשיו שאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק המחשב עובד המסך לא אז נסיתי בדקתי עם 3 ספקים שונים איפוס ביוס על ידי הוצאת הבטריה ניתור כל מיני חלקים שהספק מתחבר אליהם בדקתי עם שני כרטיסי מסך שונים ללוח אין מובה בדקתי עם כבל DVI וקודם עם APG מערכת פנטיום 4 3.0 לוח P4U800-X כרטיס מסך 5200FX APG מי שיש לו רעיון מה לעשות שיגיב בבקשה אני חושב שאם בדקתי את כל זה רק נשאר הלוח שהוא דפוק ועוד שאלה יכול להיות שיש אבק בסלוט של הכרטיס מסך תודה רבה לעוזרים שגיב

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by zam,

עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לאחרונה המחשב עולה רק בפעם השניה / השלישית, בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה המסך מחובר בHDMI כל דרייברים מעודכנים , וגם עידכונים של המערכת הפעלה. (WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1) Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, KINGSTON SV300S37A120G רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tomerm55,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה: כאשר אני מדליק את המחשב ממצב כבוי (שזה פעם בשבוע) הוא עולה למסך של הלוח אם ונתקע עליו !! לא מגיב לשום כפתור. רק כאשר אני לוחץ RESET אז הוא מאתחל ומעלה את ווינדוס. המחשב יחסית חדש בן פחות משנה. משמש בעיקר למשחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שבת שלום כולם. הגעתי היום הביתה והפעלתי את המחשב - הוא נדלק אך לא עלה כלום במסך. הוצאתי את הפאנל הצידי של המארז, זה שממול הלוח (דרש הזזה קלה של המחשב לכיווני) - המחשב עולה. כיביתי, החזרתי למקום עם הפאנל - לא עולה. הוצאתי את הפאנל (שוב, תזוזה של המארז) - המחשב לא עולה ואף התחילו צפצופים שמעידים על בעיה בזיכרונות. הוצאתי החזרתי וכו וכו, לבסוף עבד. החזרתי למקום (בדרך המארז קיבל ממש טפיחה קלה מהשולחן - המחשב נכבה. הדלקתי אותו והוא שוב לא עולה. החזרתי למקום והוא לא עלה ושוב צפצף! אני כבר חסר אונים בקטע הזה.. זה קורה לי מאז שעברתי למארז הזה (כל המפרט בחתימה). בנוסף להחלפת המארז בוצעה הארכה לכמה כבלים, ואולי זאת הבעיה.. (הלוואי! אולי אבא שלי יבין שאי אפשר עם ספק ג'נר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dark_zero,

קרה לי היום פעמיים שהמחשב שלי עשה ריסטרט (בבוקר ולפני1/2 שעה) סתם ככה... וקניתי אותו ביום חמישי XP תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  15. משום מה המחשב שלי החליט שיש לו טעם במוזיקה... וכל פעם שאני מכניס דיסק מוסיקה עם שירים לתוך הצורב/סי די רום... כלומר מכניס שומע את השירים ואז מוציא... מהרגע שאני מוציא את הדיסק , המחשב עושה RESET על דעת עצמו.... למישהו יש פתרון ?!?!? ובעייה נוספת בכלליות, לפעמים כנראה שאני פותח הרבה יישמוים (לא כל כך הרבה אבל) המחשב עושה RESET גם כן יש לי 512 MB Crucial 2100 DDR AMD Athlon Xp 1600+ Gigabyte Ga7vtxh

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by marik,

לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  17. הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. זה התחיל לפני כחודש רק כששיחקתי במשחקים יחסית כבדים, לאחר כעשר דקות היה קורס ועושה ריסטרט. בימים האחרונים זה התחיל לקרות גם מגלישה באינטרנט וכנראה כל פעולה אחרת, ממש אחרי כמה שניות. כלומר המצב מחמיר. כל המאווררים של כל הרכיבים והמארז עובדים, בדקתי טמפרטורות וגם הם תקינות. חיפשתי על הנושא ונראה שזה בעיה בספק הכוח. רציתי להתייעץ ולוודא אם זאת אכן הבעיה. אם זה משנה המפרט בגדול הוא I5 2500K GTX560TI הספק הוא של THERMALTAKE 800W המחשב בן 4 שנים בערך.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 8-Ball,

פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה). המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו, הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון, ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128. ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים. בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות. עכשיו אני לא יודע איך לפתור …

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by yair71,

המחשב שלי עושה בזמנים בלתי צפויים. לא רק רק שהמערכת עובדת גם עושה בוט תוך העלאה של המחשב עושה פעמיים בוט וגם שנכנסתי לראות בביוס. זה קרה לי לפני שבוע. ניקיתי אבק. סגרתי לכמה זמן . והופ עבד היום בערב שאין עומס חום חזרה התקלה בתדיות גבוהה. הבית עצמו ממוזג. כך שאין השפעה. ברגע זה שאני כותב אין בוט. מקווה שאספיק לכתוב הכל. נראה לי שזאת בעיית חומרה. רק שאני לא יודע היכן. עשיתי היום ניקיון של אבק נוסף בכרטיס מסך(היה מלא) ובכל המחשב. האם מישהו יכול להדריך מה עושים לפני שהולכים לטכנאי שיקרע אותי (גם בחוסר ידע וגם במחיר מיותר על חלקים לא הגיוניים). בינתיים המחשב עובד כ-5 דקות. ללא בוט תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by Mashan,

היום בבוקר הדלקתי את המחשב שלי לאחר שראיתי סרט אתמול בלילה מה שהיה לי מוזר זה שלא כיביתי אותו אתמול אלא השארתי אותו דולק. כאשר הדלקתי אותו הוא עבר את הטעינה של הווינדווס והראה לי מסך כחול עם error 00000x7f ולאחר מכן עם error 00000x50 מישהו יודע מה זה ויכול לעזור לי? ניסיתי לעשות תיקון אתחול שהווינדווס הציע לי ( שחזור המערכת ) וזה עדיין אותו הדבר .. מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pak82,

מישהו נתן לי מחשב ישן שלו (לפני 4-5 שנים) עם לוח אם של INTEL כדי שאני יפרמט לו ויתקין WINDOWS מחדש. כשהעלתי את המחשב בפעם הראשונה גיליתי שתי תופעות: 1) מהבדיקה הראשונית של הכרטיס מסך הוא קופץ ישר לזיהוי ההתקנים (מקלדת,עכבר וכ"ו) בלי שאני רואה את הבדיקת זיכרון, ולאחר שהוא מזהה את כולם (מקלדת, עכבר, כונן קשיח וסידירום) מתקבלת ההודעה: "serial presence detect (SPD) device data missing or inconclusive" ולהמשך להקיש F1, וכשאני מקיש הWINDOWS עולה כרגיל מה הבעיה? 2) ניסיתי להיכנס לBIOS על ידי לחיצה על DEL, F8 , F12 ולא הצלחתי. איך אני יכול להיכנס לBIOS?

23. Started by ogig,

אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  24. יש לי בעיה מוזרה במחשב, כל אמצעי אחסון שניסיתי לחבר דרך USB פשוט לא נגיש או עושה בעיות. מה שניסיתי זה: Sandisk Cruzer Blade 8GB x2 Transcend JetFlash 560 16GB Samsung Galaxy S2 16GB + SD Card 8GB Sansa Clip Zip 4GB + SD Card 16GB ----------------- שאני מחבר את האמצעי אחסון למחשב זה לפעמים מראה ב"Computer" ולפעמים לא, אם זה מראה אז ככה זה ניראה וללא גישה להתקן: (בדרך כלל עד שמופיע המחיצה זה יכול לקחת כמה דקות) במידה ואני עושה מאפיינים על המחיצה של ההתקן: אם אני מנסה לעשות Error Check להתקן: המחשב מזהה את כל ההתקנים שחיברתי ב"Device Manager" בתור אמצעי אחסון: בפעמים ממש נדירות לאחר כמות גדולה של ניתוק וחיבור ההתקן המחשב נותן גישה להתקן ולראות את כל הקבצ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by thomas fidorin,

לפעמים אם אני משחק רואה סרטים או סתם בגוגל כרום המחשב או עושה הפעלה מחדש או הדרייבר של הכרטיס מסך קורס. מפרט המחשב: ספק:seasonic 520W כרטיס מסך:hd 7950 לוח אם: gigabyte f2a88xm-hd מעבד:amd a8-7600 זיכרונות:16GB של CRUCIAL SSD: crucial bx100 250GB בדקתי גם התחממות לא המעבד ולא הכרטיס לא התחממו יותר מדי. ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. צירפתי תצלום מסך של המעלות והעלתי קובץ DMP של ההפעלה מחדש: https://mega.nz/#!Q4JUGQjT!qJc9-N-QavyNZhyH2ihgYPAVmnTuYK6-4dOgRs1u_ew

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים