עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

משהו השתבש בדפדפן אדג' שלי והפסיק לשמור לי סיסמאות. זה גורם לי הרבה טירחה כי יש לי סיסמאות רבות לאתרים שונים. מלבד כל מיני מנגנונים חיצוניים לשמירת סיסמאות - יש איזה מדריך איך להסדיר דרך הדפדפן הזה את שמירת הסיסמאות לאחר הקלדת דוא"ל?

2. שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. Started by J0n1,

הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by eL!RaN,

יש בעיה חמורה לחבר שלי בשם יוני ... הוא אמר לי לפתוח דיון פה הוא רשום את המילים האלה ... יש לי שני כרטיסי מסך XFX HD5970 BLACK EDITION 2GB הם נמצאים במערך של קרוס פייר , ישנה בעייה כאשר מחברים את שניהם ביחד ..אז המשחקים מקבלים תקיעות וכמשתמשים איתם כול אחד לחוד ...אז זה עובד פיקס. יש לי ספק HX1000W ודרייבר אחרון מותקן של AMD מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד ויתפקד כמו שצריך !! תודה לעוזרים.. זה חבר מבוגר עם מחשב גיימינג גם חלומי מאוד יקר כמו שלי פחות או יותר אני יודה מאוד למי שיודע להתעסק עם מערכות קרוספייר ויודע לחבר את שני הכרטיסי מסך ביחד כמו שצריך אגב הוא לא ציין שהכרטיסים היו צמודים ביחד ואז אמרו לנו שצריך מרחב של 2 אצבעות אולי זה הגורם לבעיה ?? מה עושים בקטע הזה …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by 2Fluffy4U,

בכל מקרה - לאחרונה הורדתי כמה דברים, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש תוכנת Smart6 של ג'יגה בייט ללוח אם. היום פתאום בשעות הערב (המחשב עבד היום כרגיל למרות שכל העדכונים לעיל נעשו לפחות אתמול..) התקבל מסך כחול. אלו הפרטים: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800BE53028 BCP3: 00000000F2000000 BCP4: 000000000020008F OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 אני לא בקיא במיוחד אבל נראה שיש פה 4 הודעות.. האם זה תוכנתי או חומרתי? אולי זיכרונות.. אשמח לסיוע אם מישהו בקיא בנושא. כרגע אני פועל צעד צ…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by uzana2004,

בס"ד מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: ??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. אם הקובץ נמצא במחשב אחר, ודא שאתה מחובר לרשת. אם הקלדת נתיב, ודא שהוא נכון. אם הבעיה נמשכת, ייתכן שהשרת אינו זמין. מה זה אומר ואיך אני פותר זאת?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  9. גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by sufgi123,

בסוף השבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד נראה לי שאחד החלקים נשרף דבר ראשון ניתקתי את כל חלקי המחשב כשאני מחבר את הספק רק ללוח האם , נורת החיווי (בקדמת המחשב) דולקת עם קצת הבהובים, המאוורר של המעבד עובד , ולא ניתן לכבות את החשמל דרך כפתור ההדלקה . אין גם שום פעולה של המחשב (העלאה של ה bios).

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אז ככה - יש לי מחשב INTEL CELERON 700 MGHZ עם 256 MB זיכרון - המחשב נתקע כשהוא עובד קשה מידי לדוגמא אם אני מעתיק 2 GIGA למחשב אחר ברשת - אחרי 2 דקות הוא נתקע או אם ה EMULE והביטורנט עובדות ביחד הוא נתקע. החלטתי להתקין את ה WIN מחדש ועכשיו כל פעם בסיום ההתקנה של ה WIN המחשב נתקע. ניסיתי להחליף HD , ניסיתי גם להתקין את ה WIN על מחשב אחר ולשים את ה HD במחשב הבעייתי אבל כל פעם בעלית ה WIN יש מסך כחול וריסטרט אוטו'. יש לכם רעיונות איך אני יודע מה באמת הבעיה או איך אני שם WIN על המחשב הזה? דרך אגב אני מנסה להתקין WIN XP PRO / HOME SP 2 תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by CpuMan,

שלום לכולם...! יש לי בעיה אני מנסה להתקין vista ultimate עכשיו.. אני לא יודע איזנה גרסא היא 64bit או 32 ... יש לי מחשב: מעבד : 1.8 intel core 2 duo זיכרון : 1GB 667MHz כרטיס מסך מובנה שמסוגל להגיע עד 128 Mb עכשיו הבעיה היא שאני מתחיל להתקין הכול הולך יפה... עד המצב שההתקנה צריכה לעשות reset ... ההתקנה עושה reset ואחר כך זה בא להעלות את ה vista ופתאום שתוכנה באה לעלות התוכנה מראה error שגיאה והיא אומרת שהמחשב עשה reset פתאומי ו windows לא יכול לסיים את ההתקנה... עכשיו מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי את הדיסק והוא עבד אצל חבר.. וגם ניסיתי דיסק אחר לגמרי והוא עושה אותה בעיה . יש מצב הבעיה בכרטיס מסך המובנה? או אולי בגרסה 32 או 64? מישהו יודע איזה גרסא מתאימה למעבדי…

14. Started by milgy,

מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  16. כשאני מפעיל את המחשב מחדש המסך לא נדלק (כאילו הוא אינו מחובר לכרטיס מסך) וכדי לגרום לו להדלק אני נאלץ לכבות את הספק לכמה רגעים ולהפעילו מחדש ורק אז המסך נדלק מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  17. ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  18. שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by emilio,

אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. קניתי הארד דיסק חדש - אחרי שהתקנתי את ההארד דיסק והכל בסדר.. דבר ראשון גיליתי שהכונן DVD שלי מחובר על הSECONDARY בכבל של ההארדיסקים (כאילו הכבל שממשיך מההארד דיסק הישן חיברתי (בזמנו) לכונן DVD שלי) אחרי שניתקתי את הכונן DVD שלי.. וכביכול התקנתי את ההארדיסק החדש..(איך לא עם עזרה מהאנשים פה ) גיליתי שפתאום אין לי אף אייקון של כונן DVD או צורב DVD במחשב שלי (יש לי 2 כוננים אחד כונן DVD והשני צורב DVD שאגב גם הוא הפסיק לעבוד) מישהו אולי יודע למה זה קרה ? איך אני מחזיר אותם לפעילות ? קיים מצב שאני צריך להחליף כבל אולי ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by ilaysk,

קניתי 2 512 ויש לי דבל צנל אך לחבר אותם לא משנה כמה אני לוחץ זה לא ניכנס (הזיכרונות מתאימים וזה בכיוון הנכון) הצילו!!!!!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by kritikal,

שלום, לאחרונה נדפק לי הלוח אם, והביאו לי ב-KSP, לום אם חילופי, יד שניה, כאשר התקנתי אותו המחשב נדלק אבל לא עולה לי המסך. הלוח אם דפוק? או מה יכולות להיות האופציות שאני יבדוק.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Ashand,

יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by GezerOfDeath,

היכן אפשר לבדוק מהו הHardware Hash שלך?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.