תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב עריכה חדש (בנוסף לעוד 5). הרכבתי אותו לבד, יש לי ידע ונסיון בזה. תופעה מרגיזה יש בחודש האחרון- תוך כדי עריכת וידאו, ללא שום סיבה (כל פעם מפעולה שונה) המחשב פשוט עושה ריסטרט. הסדר הוא כזה- 1. תוך כדי עבודה - העכבר נתקע. 2. אחרי חצי שנייה הוא כבר נכבה. לפני הכיבוי, לאלפית שניה (וממש לא רואים את זה מרוב שזה מהר) יש מסל כחול עם כיתוב אפור. אין מצב אפילו לראות מה יש שם ומתי זה יקרה שוב. יש לציין שזה קורה גם בזמן שהמחשב לא עושה כלום, פשוט דולק , וללא שום פעולה/תוכנה ברקע. המעבד לא חם,יש המון גופי קירור, ספק חזק- OCZ 600. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. עדכנתי ביוס בלנובו idealpad, קיבלתי מסך ברקע שחור שאומר לא לנתק מהזרם, ואומר שהביוס עודכן, ונמצא על 100%. לאחר כשעתיים נתקתי. מאז אפילו נורית הטעינה לא נדלקת. נסיתי להכין usb שהתקנתי עליו את הbios.fd על פי ההוראות בלנובו, ושום דבר לא קורה. נסיתי בusb אחר ואותה תוצאה. מברש עזרה דחופה. תודנ
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. האם הגיוני שקיבלתי מחשב חדש והחנות (KSP) אומרת שאין שום ברגים וחלקים עודפים? (יש בסך הכל 4 ברגים שקשורים ללוח אם, אין בכלל חוטים, אין בכלל קופסא של המאוורר וכו'). בחנות אומרים שהם השתמשו בכל החלקים. מהסתכלות ביוטיוב זה נראה ממש לא נכון. לדוגמה דקה 17:00: נשארו די הרבה ברגים. אני מצרף את המפרט:
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב I5 6500 ,זכרון 16 גיגה,כרטיס מסך RX 480 8 GB. עד לפני כמה ימים כול המשחקים עבדו לי מהר ,לאחרונה אותם משחקים עובדים לאט,נתקעים,בעיקר משחקים מSTEAM(הכול התחיל לקראות ברגע שהורדתי בסטים BROKEN ARROW PLAYTEST BETA) עשיתי את כל המדריכים באינטנרט שזה בדיקת זכרון והארד דיסק,בדיקת ווירוסים,איחוי הארד דיסק ועוד כל מיני בדיקות שהמליצו לי באינטנרט וכלום לא עזר. הורדתי תוכנה לבדיקת בנצ'מארק לכרטיס מסך והFPS יצא נמוך ממוצע אולי 15 -20 ,טמפרטורה שלא במשחק יצא 50 מעלות מה שמוזר שכל ההסופ"ש כל המשחקים עבדו לאט ופתאום בשבת בערב זה התחיל לעבוד טוב,היום שוב פעם חזר להיות לאט מה יכול להיות הבעייה ? אולי הכרטיס מסך תקול ולא עובד טוב ? רק מי שי…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה, לפתע המסך שלי לא עובד על המחשב, כותב על המסך שהכבל לא מחובר. חיברתי את המסך למחשב אחר והכל תקין. ניסיתי להוציא את הכ. מסך ולהחזיר ללא שאר הכרטיסים - לא עזר כשניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר (יותר חדש) - עבד תקין (גם הכרטיס מסך של המחשב החדש עבד על המחשב הנוכחי) הבעיה שאני לא יכול להישאר בתצורה הנל מכיוון שמחשב אחד (הבעייתי) מיועד לעבודה משרדית בלבד בעוד בשני לעיתים משחקים ולכן אני מעדיף את הכרטיס ה"חזק" יותר במחשב החדש (יחסית) מה לדעתכם עלי לעשות \ לנסות כדי לזהות היכן הבעיה , הייתכן שזהו לוח האם עושה בעיות ? מדובר על כרטיס מסך tornado TNT2 Innovision (הכרטיס היותר חדש שעבד על אותו מחשב הוא fx5700 של leadtek) תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום! אתמול הייתה לי הפסקת חשמל ונהייתה לי בעיה במחשב,מתי שהייתי מדליק אותו הוא היה מתחיל את עצמו מחדש לפני שהוא הגיע לטעינה של הוינדוס. לא הייתה לי ברירה אז התקנתי את הוינדוס מחדש על אחד משני הדיסקים שלי (יש לי שני דיסקים, אחד 80 gb והשני 250gb ) . אחרי שהתקנתי את הוינדוס מחדש והכל פעל אני שם לב שהדיסק השני (250gb ) לא נכנס ונותן לי שגיאה כזאת " אין גישה אל \: D הקובץ או הספרייה פגומים". אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי לפני שהתקנתי אצלי את הוינדוס בדקתי את שני הדיסקים שלי על מחשב אחר , הוינדוס לא עלה אבל הדיסק של ה250gb עבד עם דיסק אחר שיש בו וינדוס. יש לי דברים שאני ממש צריך בדיסק הזה אני לא יודע מה לעשות !!! :'( מה יכולה להיות הבעיה? זה אפשרי לתקן את זה ? תודה, עומ…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד. לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..) ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות. האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס? עריכה: אוקיי, הסתדרתי. אפשר לנעול.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הדגם 1520 של דל, שנקנה אחרי הרבה מאוד התלבטויות. בתקופה האחרונה שמתי לב לצליל גבוה מאוד - כמו יתוש - שבוקע מצד שמאל של לוח המקשים. שמים לב ממש כשמשתמשים באוזניות IN-EAR ובמיוחד כשהמחשב במצב מנוחה יחסית - גלישה באינטרנט או סתם עבודה בווינדוס. הצליל נשמע די חלש אבל בתדר גבוה כל כך שזה מאוד מציק - בעיקר כשמנסים לגלוש באינטרנט בשקט או סקייפ. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 על לוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 משום מה, רק ליבה אחת פעילה. ניתן לראות זאת במנהל המשימות וכן בעוד מספר תוכנות ניתור כגון CPU-Z(מצורף מסך מתוך בתוכנה) אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ לפתרון תודה אייל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכנות שמצריכות שימוש רב במחשב (בעיקר זה קורה שאני משתמש בNERO VISION ) המחשב מתחיל להשמיע קולות צפצוף, בהתחלה כמה בודדים ולאחר מכן אחד ארוך!!!! מישהו יכול לעזור לי , אין לי מושג ממה זה נובע. אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן מסוג פנטיום 4 2.8 על לוח אם מסוג biostar u8668-d ver:7.1 אני מנסה לחבר דיסק קשיח חדש בנפח 500GB בחיבור IDE אך ללא הצלחה. הביוס מזהה את הדיסק אך במהלך התקנת מערכת ההפעלה ( xp pro sp3 ) מתקבלת הודעת שגיאה חמורה עם מסך כחול. ההתקנה הצליחה בפועל רק לאחר שחיברתי את אותו הדיסק במחשב אחר. נכון לעכשיו לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת כראוי על הדיסק, המסך הכחול מופיע כבר בהתחלה ומיד חל איתחול של המחשב מחדש, מכאן אני מניח שהבעיה היא לא בדיסק הקשיח עצמו. השאלה הגדולה היא האם הלוח אם שלי בכלל תומך בנפחים גדולים ? ד"א ניסיתי לבדוק את הפרטים הללו באתר של יצרן הלוח, אין שום איזכור בנושא. אשמח לשמוע את עצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-