תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עריכה: יש לי בעיה מאוד דומה לשלו אם לא זהה לחלוטין! http://www.bleedinedge.com/forum/archive/index.php?t-10336.html אוקי.. תשמעו מה הבעיה ואיך היא התחילה. ראשית, מפרט המחשב שלי הוא: Athlon 64 3000+ Socket 754 לוח אם Epox 8kda3 אם אני לא טועה זיכרון דידיאר ראם 1024 מגה ב2 סטיקים של 512 מחברת A-DATA כרטיס מסך Gigabyte GeForce6800 רגיל עם 128 מ"ב ו2 דיסקים קשיחים-אחד הוא Western Digital 120GB SATA עם 8MB CACHE והשני הוא SAMSUNG 80GB IDE, הWD120GB הוא כונן המאסטר. הוא מפוצל ל2 PARTITIONS. אז עכשיו ניגש לעיקר הדברים. אני במקרה שיחקתי במחשב במשחק כלשהו (באטלפילד 2 אם זה משנה משהו) ובשלב כלשהו המשחק נתקע. לא היה מה לעשות, ניסיתי הכל, אז לחצתי על כפתור הריסט. המחשב מאתחל את עצמו,…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סורי הייתה לי בעיה לעלות הודעה אז עשיתי בדיקה ופתאום זה כן העלה... בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת, האביט שלי [iC-7] הלך לעולמו והחלתי בחיפוש אחר לוח אם חדש כמובן SOCKET 478 עם צ'יפ של 875\865 ואכן מצאתי את הMSI NEO 865P שהוא אחלה של לוח, בסיסי ביותרק קצת באסה שיש לו רק שתי סלוטים לזכרונות אבל בסה"כ סבבה לגמריי [מה גם שבמחיר של 150 שקל אני חושב שזה הוגן] על הדרך אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבחירה שלי בלוח הנ"ל. בכל אופן הלוח מעולה הכל טס באמת פועל חלק הבעיה היחידה שאני חושב שיש לו פאק בסנסור של הPWM המוכר גם כAUX בתוכונת השונות. איך שאני מדליק את המחשב הוא מודד בהם 65C+ שזה ממש לא הגיוני... מה אתם חושבים להתעלם מהעניין כי הכל פועל סבבה..? פאק של הסנסור ? או שבאמת משהו שם נצלה…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
במחשב שני דסקים קשיחים של Western Digital. אחד מהם החל להשמיע רעשים מתכתיים המהלך השימוש. לא עשיתי גיבוי... :-\ המחשב לא עולה... האם ניתן לתקן דיסקים אלו ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק כלל - לא קורה כלום כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה. מדובר ב P III 866Mhz על לוח Asus cuv4x-c. עם הספק שהיה בו הלד על הלוח לא נדלק. שמתי ספק אחר (בו יש חיבור אופציונלי של 24פין וחיבור נוסף של 4פין, כלומר מתאים ללוחות של היום, את החיבורים הנוספים לא חיברתי מן הסתם). הפעם הלד על הלוח כן נדלק, אך עדיין לא קורה כלום כשלוחצים על כפתור ההדלקה, אפילו אם מקצרים ישירות את הפינים הרלוונטיים על הלוח. האם זה אומר שהלוח הלך? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות? במידה וידרש להחליף לוח, האם כל לוח Socket370 יתאים (יד שנייה כמובן)? תודה. ****מבקש לא לשמוע תגובות כגון "תמכור את המחשב הזה למוזיאון". המחשב משמש לעבודה משרדית עם מסמכים ואאוטלוק בלבד ומספיק בהחלט.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהופיעה היום לא יודע איך ... אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב לפני שאני מגיע למסך של ה - Wellcome אני צריך לבחור משתמש =\ לא יצרתי שום משתמש כדי שזה יבקש ממני לבחור עם איזה משתמש להכנס ל - Windows ! עד היום תמיד כשהייתי מפעיל את המחשב לא הייתי צריך לבחור שום משתמש כדי להכנס איתו ל - Windows ... איך אני מבטל את זה ?! אני משתמש ב - Windows XP תודה מראש, משה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מתנה מצלמת אינטרנט מבן דוד שעובד באנגליה. המשלוח הגיע בלי הדרייבר וגם אין עליה הרבה פרטים הפרטים שיש לי הם מה שמצאתי מצורף למצלמה : Handwork flosstoys PC CAMERA USB Digital Web Camera המייצר הוא כנראה Ham Friends המדינה: דרום קוריאה *המצלמה היא בצורת בובת דוב (חמוד לאללה, מומלץ כמתנה!) אם חסרים לכם פרטי מידע אשדל להוסיף!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX ושמתי לב שלפעמים כשאני במקומות חשוכים יש לי את הבעיה הזאת: שימו לב שהצבעים דפוקים כאלה, וכשאני במקומות בהירים זה בסדר. עשיתי OC אולי דפקתי משהו בכרטיס?
-
פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לקרטע (WIN XP PS3) ומדי פעם היו מסכים כחולים אבל. פירמטתי את המחשב לWUNDOWS 7 והכל היה טוב עד שפתאום התחיל לקרטע עוד הפעם והתחילו מסכים כחולים פירמטתי עוד הפעם וזה שוב ממשיך מדי פעם המחשב מקרטע נתקע ואפילו לSAFE MODE בקושי נכנס ומופיעים מסכים כחולים שונים רציתי לבדוק את קבצי הDUMP אבל מסתבר שאין אפילו תיקיה MINIDUMP וגם שאני מנסה להכנס לתיקיה %systemroot% דרך שורת ההפעלה הוא לא פותח לי את התיקיה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב השני שלי (זה שבמפרט בצד שמאל) לא עולה... אתמול הוא טען את הוינדוס ואז הופיע מסך כחול לחצי שנייה ואז עשה ריסט לעצמו והיום בבוקר כבר אחרי שמופיע התפריט הזה האם להפעיל במצב בטוח וכו' הוא פשוט נתקע... לא ברור לי מה הבעיה בדקתי את כל החיבורים במחשב והחלפתי את הכבלים של ההרד דיסק ושיניתי מקומות אבל כלום לא עוזר מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
זה התחיל מזה שהוא עשה רעש של נדלק נכבה כל הזמן. פתחתי אותו וניקיתי, הבעיה נפטרה. היית לי הרגשה שהמחשב זז לעט, נטען לעט בצורה מטורפת. הרצתי בדיקה על ההרדיסק שבו מותק הווינדוס(ההרדיסק בן 5 שנים+), והוא נתן לי תוצאה עגומה של 2MB ואפילו יותר נמוך. קניתי לא מזמן הרדיסק חדש של WD 640G, עשיתי מחיצה של 50 גיגה לוידוס התקנתי. המחשב עובד מהר מאד אבל יש בעיות מוזרות: המחשב נתקה על הLOGO של הלוח אם, שאני לוחץ על DEL וניכנס לBOOT ההרדיסק החדש בכלל לא מופיע... אני עושה ריסט ואז הוא מופיע. הרצתי אליו סריקה פעמים עם HD TUNE וכל פעם התוצאה היית שונה. סריקה ראשונה: שנייה: שלישית(בלי שום תוכנה ברקע) לפני חודשים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא יודע את שמו של הוירוס כל שורת המשימות היכן שהתחל נמצא איזה מגיבה ללחצן הימני של העכבר או השמאלי מה שאומר שיש וירוס כל שהוא יש עוד מלא דברים לא ברורים בtask mangaer שאני מנסה לסגור אותם הם לא נסגרים אמממ מה אפשר לעשות? אין לי xp כרגע פירמוט זה לא אופציה? האיטנראט עובד והאייקונים עובדים שלוחצים עליהם , אבל שורת משימות איפה ששהתחל מת. תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-