עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by RealTime,

שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. Started by gigabot,

המולטימטר מראה 17 וקצת V ברייל של ה12V, הספק במפרט, מי השתגע הספק או המולטימטר? המערכת יציבה ופועלת ללא בעיות

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , רוב המדיה זה קבצי avi תכנתתי autorun וצרבתי בצורב DVD בהתחלה הכל עבד חלק , הכנסתי את הדיסק ה autorun רץ. ואז ראיתי שאחד מהדיסקים בעת שקובץ ה avi רץ מתחיל לגמגם , מדובר רק על שני קבצים מתוך 24 שמגמגמים , הצורב לא מצליח לקרוא חלקים מהם הכנסתי והוצאתי את הדיסק ואז קיבלתי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) אני מצליח לגשת לקבצים אבל רק בעזרת מקש ימני ו open ניסיתי דיסק אחר וקיבלתי הודעת שגיאה אחרת (מצ"ב תמונה) הדיסקים עובדים בסדר בקומבו אחר של סוני ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי מה יכולה להיות הסיבה לשלושת התקלות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מחשב נייח שהתחיל להידלק לסירוגין, כאשר נדלק עובד רגיל וכאשר לא נדלק אין סימני חיים כלל, כאילו מנסים להדליק מחשב שלא מחובר לחשמל. בשלושה יימים האחרונים הוא לא נדלק כלל. ניסיתי לסגור מעגל חשמלי עם סיכה לבדוק את ספק הכח והמאוורר כן מתחיל לעבוד, חשבתי אולי ספק הכוח לקראת סוף חייו והוא מצליח להדליק את המאוורר שלו, אבל לא את כל המחשב. מה עוד יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by Anael,

לפני שבוע קניתי מחשב נייד (http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19278&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) על המחשב התקנתי מערכת הפעלה (Win 7 Ultimate N) בין השאר הותקנו הדרייברים דרך הדיסק שקיבלתי מהיצרן ועוד כמה תוכנות שוליות, הורדתי איזשהו משחק וכשניסיתי להפעיל אותו קיבלתי שגיאה של LESS THEN 15 RAM נכנסתי וראיתי שהFREE RAM שואף ל-0, למרות שבAvailable יש לי כמעט 3. איך זה הגיוני? שאלה נוספת (או תהייה), לא מזמן פירמטתי את המחשב הנייח שלי והתקנתי גם את אותו הווינדוס, חשוב לציין שהווינדוס הוא חוקי ולא עבר פריצה או שום דבר כזה. ולאחר זמן מן הייתה לי את אותה הבעיה, לא היה לי FREE RAM ובגלל המחיר הזעום פשוט קנית…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by SerpentMage,

שלום לכולם קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד. לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..) ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות. האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס? עריכה: אוקיי, הסתדרתי. אפשר לנעול.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by superginiman,

כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה

11. Started by redersh,

ככה: היום הרכבתי מחשב עם : E6600 p5b deluxe g.skill1024PUK*4 -4G.total liberty500w quadro px 1500 לאחר החיבור אין POST החלפה לספקHEC400 יש פוסט ניסיתי 5 ספקים שונים של LIBERTY500W אין פוסט LIBERTY400W יש POST הביוס מעודכן החשד היחידי הוא ללוח... אבל יש פוסט בHEC400 יש מגבלה מיוחדת ל500W?? אני בספק LIBERTY400 מספיק? אני לא יודע אם אובר מתוכנן אבל האם אם כן ואם לא... יספיק? תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Fat_Fred,

קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. לפני כמה ימים התחילו להופיע לי צבעים במסך תוך כדי שהשתמשתי בו, ואחרי דקה הוא נכבה. ניסיתי להפעיל שוב והוא פעל טוב במשך חצי שעה עד ששוב פעם הופיעו צבעים ואחרי דקה הוא נכבה. למחרת כשפתחתי את המחשב כבר לא ראיתי מסך נורמלי אלא קצת צבעים ומסך שחור, ולא היו צפצופים שמראים על הבעיה. ניסיתי לבדוק מה הבעיה בכל מיני דרכים: הפעלתי את הזיכרון RAM במחשב אחר והמחשב השני פעל כרגיל (כשהמחשב שלי נדלק ללא זיכרון היו שתי צפצופים) חלפתי בטרייה של הBIOS. הפעלתי את המחשב כשהוא מחובר רק למטען, בטרייה, לוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ומסך (כרטיס מסך נראה לי מובנה בלוח אם) והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך. ניסיתי לנתק הכל ולנקות (לא יודע אם היה ניקוי מאוד יסודי) ולהחזיר והמחשב נדלק אבל המ…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. לחבר שלי יש מחשב דיי טוב... P4 נוורט'ווד 2.4 512 זיכרוןDDR R9550 ולוח p4s533 ASUS המחשב שלו עושה ריסטרטים חופשי ולכן הצעתי לו שיביא לי קובץ Minidump שלו ואני בעזרתכם אפענח לו את מקור הבעיה! (חשוב לציין שכבר בדקו לו את רוב המחשב והוא החליף כרטיס מסך והבעיה נמשכת) טוב נמשיך... כשאמרתי לו להביא לי קובץ שנמצא בתקיית הMinidump שלו הוא אמר שיש לו שם בערך 30 קבצים עם סיומת DMP הוא שלח לי אחד ופתחתי אותו עם הכתבן ובסוף של הכתבן היה רשום את הלוח אם שלו! עכשיו שאלתי אותו האם השם של הלוח שלו מופיע בכל ה30 קבצים הנמצאים אצלו בMinidump והתשובה הייתה חיובית! אז כבר יש לי כיוון שהבעיה היא בלוח אם ... הנה הקובץ נמצא פה להורדה אם משהו יוכל לפענח אותו בצורה יותר מקצועית אני שמח מאוד בהצל…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. אהלן יש לי בעיה במחשב שהוא פשוט ניכבה מעצמו.. לא ריסטרט לא כלום פשוט ניכבה.. לא כל כך משנה מה אני עושה באותו רגע.. ולפעמים שהוא נכבה אז הוא דופק איזה סרייה של זה .. ניכבה כמה פעמים ברצף.. אין שום סדר מסויים או טיימינג.. בבקשה אני אובד עצות.. איך אפשר לאתר את הבעייה ?? אני חשבתי על כיוון הספק הבעיה שהוא עובד המחשב.. אז אני לא יודע.. תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. מה עושים אם הפעלתי מרחוק מחשב WINDOWS 10 ב safe mode דרך MSCONFIG, אבל הוא לא מזהה אצל המשתמש מקלדת ועכבר כלל (המשתמש החליף מקלדת ועכבר לחברה אחרת, החליף שקע USB, כלום, ) והבעיה שהוא לא יוצא מ safe mode!!! הצילו

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים, והבנתי שאפשר להעלות את קבצי ה MINIDUMP וככה לעלות על הבעיה... הינה הקבצים: http://UPIL.net/download.php?file=fa64cc137b2a7613a65593d0379d4eb8 מקווה שתעזרו.... קבלו עדכון: פתחתי אותם לבד, ברובם היה Probably caused by : Unknown_Image פרט לאחד מהם שבו היה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!NtFreeVirtualMemory+4d4 ) מה הלאה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by ilaysk,

קניתי 2 512 ויש לי דבל צנל אך לחבר אותם לא משנה כמה אני לוחץ זה לא ניכנס (הזיכרונות מתאימים וזה בכיוון הנכון) הצילו!!!!!

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  21. הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7

22. Started by kritikal,

שלום, לאחרונה נדפק לי הלוח אם, והביאו לי ב-KSP, לום אם חילופי, יד שניה, כאשר התקנתי אותו המחשב נדלק אבל לא עולה לי המסך. הלוח אם דפוק? או מה יכולות להיות האופציות שאני יבדוק.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by rbu99fm,

שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  25. בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים