תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שהביוס לא היה עולה, אבל מערכת ההפעלה הייתה עולה. אז הוצאתי את הסוללה של הביוס, חיכיתי כמה דק והחזרתי. עכשיו אפילט הוינדוס לא עולה, מקבל מסך שחור. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה קניתי HD חדש ומותקן שמה כבר ווינדוס XP וכשאני שם את זה במחשב שלי אני רואה את הטפריט של הSAFE MODE וכל אלה ואני עושה START WINDOWS NORMALY והוא מפעיל את המחשב מחדש ואם אני עושה SAFE MODE הוא גם מפעיל מחדש תמחשב מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב עם העכבר, יש לי לוח של אסוס מדגם P5GD1 ובזמן האחרון יש לי בעיות עם העכבר. אני משתמש בעכבר USB של מיקרוסופט אופטי ומידי פעם הוא נתקע לי ואני חייב לנתק אותו מה-USB ולחבר מחדש ורק אז זה מסתדר. קניתי עכבר חדש בחיבור של PS2 וגם הוא לא עובד. אני מחבר אותו מפעיל מחדש את המחשב והמחשב לא קולט לי אותו......כל הבעיות הללו מופיעות גם אחרי התקנה חדשה של וינדוס ודרייברים בבקשה אם מישהו יודע או מכיר מישהו שהייתה לו בעיה כזאת שיעזור לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שאני משחק חצי שעה במשחקים בערך מופיע לי מסך כחול (קורה המון פעמים) צילמתי אותו הנה אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או יותר חשוב מה הפתרון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי רכשתי לוח מסוג ABIT IP95 שלא ממש חדש! http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 ויש לי מין בעיה שהוא לא מזה את הדיסק קשיח פעם כן ופעם לא לרוב לא! אבל גם שמתי לב שהוא רושם לי שיש לו בעיה עם המעבד שהוא לא מזה אותו ממש טוב גם בדקתי באתר וריתי שזה עוד בבדיקה עד שיצא עדכון נוסף לביוס! ניסיתי עם Q6600 ו E5200 יכול להיות שפה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה ב-פנטיום 3 בעלייה של המחשב הוא כותב ככה: driver not ready insert boot diskett in a: press any key when ready. הארדיסק מחובר וניסיתי עוד כמה ארדיסקים אבל בכולם יש את אותה שגיאה גם כאשר לא מחובר ארדיסק מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי הכ. מסך Radeon Sapphire X1900GT 256MB. בנקודה מסויימת לפני שבוע בערך הגעתי למסקנה שהוא מטונף ואני רוצה לנקות אותו כדי שהטמפ' יצנחו באיזה 5+ מעלות. הלכתי לחבר שכבר עשה את זה לכרטיס שלו, השתמשו בקומפרסור אוויר וניקינו את הצלעות קירור שלו. אחר כך פירקנו את הגוף קירור מהכרטיס, והחלפנו משחה תרמית כמו שצריך, ניקינו את שני הצדדים עם אלכוהול עד שנצץ ושמנו משחה חדשה, וסגרנו את הכרטיס חזרה. עכשיו כשאני מפעיל את הכרטיס כל המסך מלא ארטיפקטים... נזהרנו מאוד עם הכרטיס, היינו אחושילי עדינים.. איך יכול להיות שזה קרה?! נתתי את הכרטיס לחבר אחר שעובד באיזה חנות מחשבים בעיר ומתמצא בדברים האלה. בהתחלה הוא פירק את הגוף קירור, אמר ששמנו הרבה יותר מידי משחה (אני לא ידעתי בכלל כמה צריך.. חב…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
המולטימטר מראה 17 וקצת V ברייל של ה12V, הספק במפרט, מי השתגע הספק או המולטימטר? המערכת יציבה ופועלת ללא בעיות
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-