תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת במיוחד היום\אתמול כבר חודשים שאני מעלה תכנים ליוטיוב מעלה בערך בכל שעות היממה ואפילו בו זמנית אני יכול לשחק משחקי מולטיפלייר בלי שיהיה הבדל או לאג אתמול התחילה בעיה ברגע שאני מעלה סרטון האינטרנט הופך ללא מגיב כמעט לחלוטין לוקח לכל עמוד להטען המון זמן וצריך כמה נסיונות SPEEDTEST מראה PING 900+ ומהירות של 0.01-0.05 ברגע שאני מבטל את ההעלאה של הקובץ המהירות חוזרת לרגיל למה פתאום התחיל השינוי הזה עד עכשיו כמו שאמרתי הייתי מעלה תכנים כל הזמן שעובד במקביל בלי שינוי למישהו קרה? יכול להיות שהספק עושה לי את זה בכוונה בשביל לגרום לי להעלות פחות?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 OC 128MB 256BIT עכשיו אני שם אותו במחשב הכול בסדר הוא מעלה הכול רגיל אינטרנט הכול רגיל.. אבל אז שאני נכנס לאיזה משחק וניסיתי מלא משחקים.. אני רואה כאלה נקודות על המסך בכול מיני צבעים ואז מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט.. וככה כל משחק שאני נכנס.. מישהו יודע מה הבעיה עזרה בבקשה.....!!!!!!!!!!! תודה מראש.. הכרטיס תיקן ועובד רגיל המאוורררים הכול.. יש לי ספק 400 ואט.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp וכבר מהתקנתו כשהוא עלה הוא נתקע עם מסך כחול מה לעשות ? מה גורם לזה? תודה מראש :-[ ??? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב עם העכבר, יש לי לוח של אסוס מדגם P5GD1 ובזמן האחרון יש לי בעיות עם העכבר. אני משתמש בעכבר USB של מיקרוסופט אופטי ומידי פעם הוא נתקע לי ואני חייב לנתק אותו מה-USB ולחבר מחדש ורק אז זה מסתדר. קניתי עכבר חדש בחיבור של PS2 וגם הוא לא עובד. אני מחבר אותו מפעיל מחדש את המחשב והמחשב לא קולט לי אותו......כל הבעיות הללו מופיעות גם אחרי התקנה חדשה של וינדוס ודרייברים בבקשה אם מישהו יודע או מכיר מישהו שהייתה לו בעיה כזאת שיעזור לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר להתקין על המחשב שלו מערכת ההפעלה xp ,המחשב הגיע עם לינוקס. המחשב בעיקרון עם 16 גיגה אבל שאני מגיע לבחירת ההארד דיסק במהלך ההתקנה מופיעים לי 4 כוננים, 1. 2G 13G. 2 3. כונן קטן 8MB שרשום עליו BIOS 4. ועוד כונן קטן 8MB ניסיתי לפרמט את כונן ה13G ולהתקין עליו אבל כשסיימתי והמחשב הופעל מחדש הוא נתקע על NTLDR is missing ויש אפשרות רק לעשות ריסטרט ? מה צריך לעשות ? הבנתי שצריך למחוק את כל הכוננים לפני ההתקנה אין שום בעיה אם זה ?וגם את הכונן של הBIOS ? דרך אגב אם נכנסים לBIOS רואים רק כונן אחד של 16G ולא את כל הכוננים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם כל שלום. אממ יש לי בעיה בילתי נסבלת של רעש בזמן האחרון, פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוררים פתחתי את הספק, ניקתי את המאורר שלו, שימנתי את כל המאוררים, הם מסתובבים מעולה.. אבל עדיין יש רעש. שמתי לב שרוב הרעש הוא מהמאורר של המעבד, עכשיו הוא עובד מעולה, יכול להיות מצב שהוא עובד חזק מדי? O_ם ועוד בעיה מוזרה, המחשב איטי בזמן האחרון, אני מדליק אותו, בהתחלה הוא עובד טוב, ואז מתחיל להיות איטי זה נראה בלאגים במשחקים וכד'. לא נראה לי שהמחשב מתחמם מדיי, 55~ מעלות במאמץ זה הרבה? למעבד הכוונה.. יש לי המחשב שנה וחצי, והוא תמיד עבד מעולה, לא נראה לי תקופה מספיק ארוכה בשביל שהרכיבים עצמם יגרמו לזה, אבל גם על זה חשבתי.. בכל אופן, מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מדובר בהארד דיסק שפעל לפניי התקנה של ספק כוח וכרטיס מסך חדש לאחר ההתקנה אחד ההארד דיסקים לא עובד ההארד הוא של SATA 2 איך אני עושה שהמחשב יקלוט אותו?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הנקודה היא שהמחשב של הבנות שלי הוא בפורמט WIN32 עם מערכת הפעלה WIN 98 ואני דואג שאם המיר את הכונן הראשי שלי / ומערכת ההפעלה לפורמט קבצים NTFS אז המחשב שלהם לא יוכל ליקרוא דיסקים שאני צורב עבורם של משחקים ועוד האם זה נכון? האם תהיה לי בעייה של תאימות?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בחרתי באפשרות dma אם זמין גם בדיוידי וגם בצורב הצורב עבר לdma אבל הצורב נשאר על pio 4 מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, ברשותי laptop מסוג ASUS עימו אני עובד עם מקלדת חיצונית קרוב ל 10 שנים. שלשום בוצע update אוטומטי ל windows 10 שברשותי והמקלדת החיצונית יצאה מכלל פעולה. המקשים המובנים ב laptop עדיין פועלים כשורה. מישהו יכול לייעץ לי כיצד לצאת מהצרה הזו? אינני מסוגל לעבוד עם המקשים המובנים ב laptop ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-