תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכב המחשב שלי הוא כזה: מעבד: Intet Quad 8200 2.33MHZ לוח: Gigabyte GA-EP45-UD3R זיכרון: Corssair 2x2GB 1066 5-5-5-15 1066MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX260 896MB 448bit ספק כוח: Corssair 550W VX HD: WesternDigital 500GB sATA II 16MB Buffer מסך: Samsung T260HD TV 26" 2xHDMI, מחובר עם כבל DVI->HDMI, על הכרטיס מסך יש יציאת SPDIF פנימית שמחובר עם כבל 2 גידים ללוח-אם. נתונים מקדימים: 1. החלפתי לוח 3 פעמים תוך שבועיים בערך. 2. החלפתי הארדיסק. 3. החלפתי כרטיס מסך. 4. החלפתי זיכרונות. מה עשיתי: 1. בדיקת זכרונות עם MemTest 86+ 2.11 - עשיתי 10 בדיקות (PASS) - נמצא תקין ללא שגיאות! 2. בדיקת דיסק קשיח עם Hiren's Boot CD 9.2 SegateTools Desktop, עשיתי Full Test + Quick Te…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 על לוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 משום מה, רק ליבה אחת פעילה. ניתן לראות זאת במנהל המשימות וכן בעוד מספר תוכנות ניתור כגון CPU-Z(מצורף מסך מתוך בתוכנה) אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ לפתרון תודה אייל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1 קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L) להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +- למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה... מה הולך כאן?! :\ "בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות" (וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...) בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם! מה הולך?! :\
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת במיוחד היום\אתמול כבר חודשים שאני מעלה תכנים ליוטיוב מעלה בערך בכל שעות היממה ואפילו בו זמנית אני יכול לשחק משחקי מולטיפלייר בלי שיהיה הבדל או לאג אתמול התחילה בעיה ברגע שאני מעלה סרטון האינטרנט הופך ללא מגיב כמעט לחלוטין לוקח לכל עמוד להטען המון זמן וצריך כמה נסיונות SPEEDTEST מראה PING 900+ ומהירות של 0.01-0.05 ברגע שאני מבטל את ההעלאה של הקובץ המהירות חוזרת לרגיל למה פתאום התחיל השינוי הזה עד עכשיו כמו שאמרתי הייתי מעלה תכנים כל הזמן שעובד במקביל בלי שינוי למישהו קרה? יכול להיות שהספק עושה לי את זה בכוונה בשביל לגרום לי להעלות פחות?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Hello, Here is a SPEEDFAN RESULT When I Use ADOBE PREMIERE PRO Is to too hot? what is that AUX? Please respon in Hebrew - I just have trouble with the keyboard [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום ניהיה לי בעיה מוזרה במחשב שנניח אחרי שלוש שעות בלי שימוש או משהו כזה הקול לא עובד. הפיתרון הוא להוציא מאחור את החיבור של הקול ולהחזיר ואז קופצת הודעה ב-Realtek שהתבצע חיבור אני לוחץ אישור ויש קול זה לא מהווינדוס כי בדיוק ביצעתי פירמוט עם דרייברים עדכניים עכשיו הבעיה השניה זה שיש לי 4GB RAM ומראה לי שרק 3.25 ניתנים לשימוש במערכת הפעלה מבוססת 64X תמונה: עזרה??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו המחשב עובד ממש ממש לאט, והבעיה הרצינית היא כל פעם שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש הוא עושה כיבוי ולהפך, זאת אומרת כשאני לוחץ על כיבוי המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא סגור אם זה קשור לפורום הזה אבל שיהיה.. ;D קיבלתי מסך חדש..וחיברתי אותו לחיבור VGA. המסך הקודם שלי מחובר בDVI יש לי כרטיס מסך גיפורס 6600GT. איך אני עושה שהתצוגה תהיה על 2 המסכים? אני זוכר שפעם שחיברתי את הטלוויזיה למחשב אז דרך מאפיינים-הגדרות הגעתי למסך הבא: http://www.talgalili.com/wp-content/uploads/2008/04/dualmonitor_06.gif (התמונה לא שלי) עכשיו שאני נכנס להגדרות זה מה שמופיע לי: http://www.siz.co.il/up2/t3yjhgozik2t.jpg עידכנתי לפני חודש דרייברים לכ.מסך אם זה קשור.. מה אני עושה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק.. מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש =] דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב.. מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-