עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amir0015,

חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?

2. שלום רב אני שם את ההרד דיסק בתור slave על הערוץ המישני (יש לי הרד דיסק נוסף שמכיל את מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים) בביוס אני רואה אותו אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע , ולעומת זאת הוא מופיע במנהל ההתקנים יש למישהו פה שמץ למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by TheWave,

קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by stam,

שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by amit16114,

מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  6. המחשב ניתקע ניכנס למסך כחול ואז עשה ריסט הנה המפרט של קבצי DUMP Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031008-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055c700 Debug session time: Mon Mar 10 07:04:41.…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  7. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  9. שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by tzach_d,

אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by erix9,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ATI 4850, ומסך סמסונג 22 2253BW, הבעיה שלי שאחר זמן מסויים שהמחשב דולק ובעיקר במשחקים לשניה אין תצוגה במסך, המשחק ממשיך לעבוד ומיד שוב רואים הכל בצורה תקינה. הבהוב כזה יכול לקרות פעם בדקה או 10 פעמים בדקה ואחר כך לא לקרות כלל למשך זמן. יש לציין שהמשחק\WINDOWS הכל ממשיך לעבוד רגיל אני פשוט מאבד את התצוגה לשניה. לפחות לפי מה שראיתי המסך עצמו לא נכבה ונדלק אלא רק התצוגה נעלמת. כפי שאתם מבינים הייתי מאוד מעוניין לתקן בעיה זאת, יש למשהו רעיון ? בתודה מראש אריק.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by wok2000,

לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by yo3641,

הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by יניב,

שלום לכולם היום התקנתי XP ולא רציתי שכל פעם שהמחשב עולה אני אצתרך לבחור משתמש אז לא כתבתי כלום בשם משתמש וכההתקנה הסתיימה המחשב עלה וביקש סיסמא בשביל שם משתמש בשם : admanistor משהו כזה . מי שמכיר את הבעיה ומוכן להגיד לי איך לפתור אותה אני אשמח מאוד בתודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. אני לא יודע את שמו של הוירוס כל שורת המשימות היכן שהתחל נמצא איזה מגיבה ללחצן הימני של העכבר או השמאלי מה שאומר שיש וירוס כל שהוא יש עוד מלא דברים לא ברורים בtask mangaer שאני מנסה לסגור אותם הם לא נסגרים אמממ מה אפשר לעשות? אין לי xp כרגע פירמוט זה לא אופציה? האיטנראט עובד והאייקונים עובדים שלוחצים עליהם , אבל שורת משימות איפה ששהתחל מת. תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by טל אזולאי,

זה מחשב מאוד ישןן עם GeForce 6200 Asus 2.6 Celeron D 512 mb mhz אני מפעיל מישחקים אבל יש כמה מישחקים שהוא עושה להם ריסט למה .. הוא רושם Loading < בישביל ליטעון את המישחק ואז בום עושה ריסט זה קורה לי במישחקים חדשים יחסית וישנים למשל Project IGI 1 Prince Of Persia 3 .. אבל מה שמעצבן אותי שיש מישחקים שהוא לא עושה ריסט ליפני כמה זמן היתקנתי תמישחקים 25 To Life Reseind Evil 4 לא עושה ריסט .. מישהו יודע למה זה עושה לי ריסט בחלק מהמישחקים ? תודה רבה למי שמוכן לעזור לי ;D

21. Started by -JustMe-,

אוקיי אז דבר ראשון שלום לכולם! קניתי מחשב לפני חודשיים בערך: AMD Athlon 64*2 Dual Core processor 4400 + 2.31 Ghz 2 Gb of RAM Sparkle Nvidia GeForce 8800GTS 320mb עכשיו לבעיה... המחשב שלי נועד בעיקר לגיימינג, ויש לי בעיה חמורה. כמעט כל משחק שאני מריץ, חוץ מכמה מסויימים כמו Hitman Blood Money, Risk Your Life, Pro Evolution soccer עובד בצורה ממש ממש מוזרה. הכל רץ מהר מדי, נגיד למשל בקאונטר סטרייק אני רק לוחץ על ה w כדי לזוז וישר נתקע בקיר.. זאת אומרת שהכל זז מהר מדי ולא חלק. שוב, זה ככה כמעט בכל המשחקים, אבל לא בכולם... יש לי כרגע בעיה עם הfraps אז אני לא יכול לצלם את המסך ולהראות לכם, אבל אני חושב שהסברתי את עצמי. עכשיו לקטע הכי מוזר- כאשר אני עושה ריסטרט למחשב והוא עולה מ…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Lapland,

באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  23. כשאני מדליקה את המחשב אז בדרך כלל אחרי שזה עושה את הטעינה למערכת הפעלה ולפני שהוא שם את הלוגו של וויסטה (הזה עם ה4 צבעים) הוא דופק או ריסט או בלוסכרין. בדקתי בלוח הבקרה וזה מראה שתי בעיות: Video hardware error: Product Windows Problem Video hardware error Date 22-11-08 13:56 Status Not Reported Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20081122-1347.dmp sysdata.xml Version.txt Extra information about the problem BCCode: 117 BCP1: FFFFFA800682C010 BCP2: FFFFFA6002832E34 BCP3: 0000000000…

24. שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!

25. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.