תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למישהו עוד קרה שהכרטיס המובנה של ה Abit NF7S2 (ולא NF7S גרסה 2...) לא עובד במהירות 100? אצלי הוא עובד רק במהירות 10 אם אני מכריח אותו לעשות negotiation במהירות הזאת... רקע כללי: Abit הקמצנים החליטו משום מה לוותר על הכרטיס רשת המקורי של nVidia שבא עם ערכת השבבים nForce2 ודחפו (שיפצרו יותר נכון) כרטיס רשת זול ומגעיל של VIA במהירות 10/100. המצב לא יותר טוב גם ב NF7S2G שם גם הכרטיס רשת המשופצר הוא של VIA אבל הפעם הוא של 10/100/1000. כמבון ש KSP הבני-זו**ת שמהם קניתי את הלוח אמרו שאצלהם הוא עובד נהדר, אני בדקתי אותו בחיבור ישיר לרשת עם 5 מחשבים שונים, לשני ראוטרים שונים, ולמודם איי.די.אס.אל אחד - עם כולם הוא הצליח לעבוד רק במהירות של 10 (הוא התחבר ב100 אבל שלח כ"כ הרבה ארו…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ? (תגידו זה נכון שהוא ירד מפס יצור?)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אממ הבעיה שלי שנעלם לי מקום בכונן C נעלמו לי איזה 4 גיגה ובכוננים האחרים גם נעלמו לי כמויות זכרוןואין לי מושג ממה זה נובע למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב אשר נקנה בסביבות יולי שנה שעברה. כולנו מודעים לבעית החום של הפרסקוטים והחום של יולי הוא לא בדיוק החבר הכי טוב של המעבד. באותה תקופה אני זוכר (היטב, יש לציין) את התקינות של ווסת המהירות האוטומטי של המעבד: עוד לא עברו 10 דקות של עבודה וכבר כל המתים במקלט התהפכו בקברם מרוב רעש. הזמן עבר והגיע החורף. הבית קריר, המאורר לא רועש והכול סבבה. לאחרונה התקנתי כלי לבדיקת טמפ' המעבד (AsusProbe שבא עם לוח האם) וקצת נדהמתי. הטמפ' היציבה של המעבד ללא כל פעולה היא ~63c ומהירות הסיבוב של המאוורר היא 2600[RPM] שזה נמוך יחסית. מאותו רגע הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר. אם הטמפ' כ"כ גבוהה ומהירות המאורר כ"כ נמוכה, אז סביר להניח שמשהו לא פועל כשורה.(יש לציין כי בקיץ טמפרטורת …
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכנות שמצריכות שימוש רב במחשב (בעיקר זה קורה שאני משתמש בNERO VISION ) המחשב מתחיל להשמיע קולות צפצוף, בהתחלה כמה בודדים ולאחר מכן אחד ארוך!!!! מישהו יכול לעזור לי , אין לי מושג ממה זה נובע. אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-