עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

http://img144.imageshack.us/img144/6389/dsc00225pe7.jpg רק אתמול עברתי לדרייבר הכי חדש של ATI ובנוסף התקנתי ATI Tray Tools זה מופיע תמיד אחרי שאני יוצא מכל משחק שהוא מה לדעתכם הבעיה ? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  3. אהלן יש לי בעיה במחשב שהוא פשוט ניכבה מעצמו.. לא ריסטרט לא כלום פשוט ניכבה.. לא כל כך משנה מה אני עושה באותו רגע.. ולפעמים שהוא נכבה אז הוא דופק איזה סרייה של זה .. ניכבה כמה פעמים ברצף.. אין שום סדר מסויים או טיימינג.. בבקשה אני אובד עצות.. איך אפשר לאתר את הבעייה ?? אני חשבתי על כיוון הספק הבעיה שהוא עובד המחשב.. אז אני לא יודע.. תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by TheWave,

קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by caikmh,

אז ככה בהמשך לבעייה שהצגתי לפני מספר ימים: גיליתי שהצפצוף מכרטיס המסך:8800 gts calibre בדקתי החיבורים וכו. הכל תקין, המאווררים שעל הכרטיס עובדים והמחשב עובד היטב, הצפצוף מופיע רק שהמחשב קר, 10-15 שניות ומפסיק מה יכולה להיות הבעייה? מתחים? ספק או כרטיס דפוק? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Dalbayob,

יש לי בעיה שהופיעה היום לא יודע איך ... אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב לפני שאני מגיע למסך של ה - Wellcome אני צריך לבחור משתמש =\ לא יצרתי שום משתמש כדי שזה יבקש ממני לבחור עם איזה משתמש להכנס ל - Windows ! עד היום תמיד כשהייתי מפעיל את המחשב לא הייתי צריך לבחור שום משתמש כדי להכנס איתו ל - Windows ... איך אני מבטל את זה ?! אני משתמש ב - Windows XP תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by ofir667,

הכנסתי mp3 עם כבל usb והמחשב לא יצר לי כונן! בדקתי במנהל ההתקנים והמחשב זיהה את הusb וכתב שאין בעיות אבל עדיין המחשב לא יוצר כונן של הmp3 שאני יוכל להעביר אליו דברים! ועוד דבר, בmp3 אחר זה כן יצר כונן אבל אני לא יכול להעביר דברים כי המחשב רושם "הכונן מוגן מפני כתיבה"! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by mosheva,

שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  10. אהלן. יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה שהמחשב מסרב לעלות, הוא נדלק אבל לא מבצע בוט (כל המאווררים עובדים ושני הנורות - ירוקה ואדומה דולקות ביחד). דומה מאד למה שהיה לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458248.msg3910931#msg3910931 בד"כ הייתי "פותר" את זה ע"י ריסט לביוס ובוט מינימאלי כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חלק למחשב. זה היה פותר את הבעיה. ניסיתי הכל. גם כאשר אני מנסה להדליק את המחשב כאשר רק המעבד מחובר לא קורה כלום מעבר למה שציינתי קודם, אף לא צפצוף אחד. לוח האם מת? מה יכול היה לגרום לזה? במידה והלוח אכן מת, יש טעם להחליף גם ספק? יכול להיות שהוא הגורם לבעיה מלכתחילה? תודה מראש על כל עזרה. עריכה: מסתבר שהבעיה היתה בספק, לקחתי ספק ממחשב אחר מתוך סקרנות והמחשב…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. שלום. התקנת מחשב חדש שנעשתה לאחרונה. המחשב עובד כראוי. אבל פעמיים כבר קיבלתי קפאון טוטאלי. רק Reset החזיר את המחשב לפעולה. לאחר ה Reset האחרון, ולפני שנטען Windows, המערכת ביצעה בדיקה של מערכת הקבצים [?]. האם יכול להיות שיש קשר לדברים? נראה שהבדיקה תיקנה את מה שהייתה הבעיה. אבל אולי לא? האם אולי יש תוכנה לבדיקת בריאות ותקינות חומרת המערכת? בדיקת הדיסק, כרטיס המסך? כל הדרייברים עדכניים ופעילים כראוי [אני חושב] תודה מראש

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Ashand,

יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. שלום לכם. יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gt ואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך איזה כבל אני צריך לקנות בטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבן ובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זה צירפתי תמונה של הכרטיס. תודה רבה על עזתכם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  14. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by haimvrt,

מה זה הצהוב הזה שיש על הכרטיס המסך:

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by D_Devil,

שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. אני רוצה להעביר קבצים מהארד דיסק שלי במשחב למחשב אחר אז לקחתי תהארד דיסק וחיברתי אותו למשחב השני אבל במחשב השני הקבצים נראים אחרים ומשונים אין תיקייות רק מספרים..... למה זה קורה?..... 2. איך אני מאט את קצבב ההרצה כשאני לוחץ dir בתיקייה מסוייומת? בתודה מראשששששש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by syaron66,

שלום יש לי מחשב AMD 3800+ וכרטיס מסך 6800 GT של PNY, לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס מסך שמגיע בקלות למ 120 מעלות צלסיוס תחת עומס קל מאוד, ניסיתי לנקות אותו ואת המאוורים של המארז אך לשווא, אפילו שמתי מאוורר חיצוני רגיל עליו וכמובן שבמצב זה לוקח לו זמן רב יותר להתחממם אך הוא עדיין מגיע למאה ומעלה בקלות, בכל מקרה כרגע עשיתי קצת דיקלוקינג רציני + המאורר , וכרגע הוא מתייצב תחת עומס קל על 90 מעלות שמאפשר לי קצת לשחק אך כמובן שזה לא פתרון, רציתי לדעת אולי למישהו יש השגות או עצות בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by ksp69,

אז ככה אני יתחיל מהתחלה: הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair) לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה. הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם setu is restarted וחזר שוב …

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by tuso,

שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by kong5,

פשוט לחבר לאן שצריך וזהו?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אני לא יודע את שמו של הוירוס כל שורת המשימות היכן שהתחל נמצא איזה מגיבה ללחצן הימני של העכבר או השמאלי מה שאומר שיש וירוס כל שהוא יש עוד מלא דברים לא ברורים בtask mangaer שאני מנסה לסגור אותם הם לא נסגרים אמממ מה אפשר לעשות? אין לי xp כרגע פירמוט זה לא אופציה? האיטנראט עובד והאייקונים עובדים שלוחצים עליהם , אבל שורת משימות איפה ששהתחל מת. תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by gshhar,

האתר http://mysearchnow.com/ השתלט לי כבתור אתר הבית. כל פעם אני משנה ותוך 2 דק' הוא שוב חוזר להיות אתר הבית. עשיתי סריקה וניקוי עם Spybot-S&D (advanced mode) ועם Ad-aware 6 אבל הבעיה חוזרת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים