עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?

2. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KA-52,

יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by skyfire,

שלום, כתבתי בעבר הלא רחוק על הבעיה שלי.. בד"כ היה לי מסך כחול והמחשב היה נתקע, בפעם האחרונה המסך הופיע עם כתוביות: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אין לי מושג מה זה אומר, אני מצרף minidump אשמח אם מישהו יוכל לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  5. שלום, שדרגתי לאחרונה את המחשב (החלפתי לוח, מעבד וקירור) ולאחר שהתקנתי Windows 8.1 על כונן ה-SSD, שמתי לב שהמחשב נתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום). כשאני עושה ריסט המחשב מעלה את ה-BIOS ולא מראה את ה-SSD. אני צריך לעשות כיבוי מלא של המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יזהה את ה-SSD. מה לדעתכם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by psybrain,

שלום חבר'ה, אני אספר לכם את הסיפור שלי ... קניתי זיכרונות חדשים למחשב , היה לי 4 גיגה קניתי עוד 4 גיגה נוספים אותו כרטיסים אותו חברה ועכשיו יש לי 8. כשבאתי להרכיב אותם לא היה מקום איך להכניס אותם ולא היה מקום בכלל לכרטיסים כי המאוורר של המעבד הפריע, החלפתי מאוורר שיותר נותן מרחב לזכרונות ... עד פה הכל בסדר. אחרי שעה שעתיים קפץ מסך כחול ואתחל את עצמו. המשכתי לעבוד עליו ואחרי עוד שעה משהו כזה עשה אתחול לבד. עשיתי פרמוט לא עזר.. לקחתי את המחשב לטכנאי ...עשה לי עדכון לביוס... הוא אומר שאחרי יום שלם שהמחשב היה דלוק הוא לא אתחל ... אבל התברר שיש בעיה אחרת ... כשניסה להריץ 3DMARK הוא אומר שהמחשב נתקע כל פעם אחרי מאמץ של חצי שעה פחות או יותר... הוא עשה את זה כמה פעמים ונתקע כל הז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לחבר שלי (Amos.G בפורום) נתקע המחשב אחרי צפצוף אחד של הלוח, בשורה של המעבד . הלד של ההרדיסק דולק רצוף... זה קרה לאחר ניקוי למחשב (הוצאת הסינק והמאוורר של המעבד, שימון המאוורר וניקוי הסינק מאבק.) כאמור, כשהמחשב מתחיל לעלות (לוח gigabyte- 8s655fx-l מעבד ווילאמט 1.7) הוא מצפצף פעם אחת (פוסט רגיל) כותב את שורת המעבד ואז נעצר. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, אורן ועמוס. :s05:

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  9. התופעה: אני מדליק את המחשב לאחר שהיה כבוי נניח יום שלם. הוא לא מציג כלום על המסך פונה לכוננים מגיע לכונן קשיח וז נתקע תוך שהוא משמיע קול חזק של מאוורר. אני מכבה וחוזר על התהליך עוד מספר פעמים ואז הוא עולה בצורה תקינה וללא כל רעשים. כשפתחתי את המארז לאיתור מקור הרעש ראיתי שהוא מגיע מהמאוורר של כרטיס המסך. אני חושד בכרטיס המסך שמאיזו שהיא סיבה בזמן ההדלקה ספקי המתח שעל הכרטיס לא מתעוררים כמו שצריך (אולי קבלים מקצרים) ורק אחרי כיבוי והדלקה נוספים הם מתעוררים. ייתכן שקבל לא תקין לפני שהוא מתקלקל סופית יש לו את תופעות המעבר הללו. האם יש בסיס לחשד שלי או שכדאי לבדוק דברים אחרים.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב P3 256SDRAM WINXP מדפסת משולבת HP 5610 ברגע שאני מדפיס מסמך המחשב נתקע , עכבר מקלדת לא זזים. ניסיתי לעשות מספר דברים: כרטיס USB PCI חדש, הגדלת הזיכרון הוירטואלי,החלפת כבל USB והתקנה מחודשת של הדררייברים. שום דבר לא עוזר , המחשב ממשיך להיתקע. ** המחשב לאחר החלפת דיסק קשיח שנהרס. (דיסק חדש 80 , מערכת הפעלה חדש.) אנא תנו לי פתרונות אפשריים...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by itzik012,

יש לי מחשב של קרוב משפחה ואני מנסה לתקן אותו הבעיה היא כזו בהתחלה ( אצלו בבית וגם אצלי ) המחשב היה מגיע ל WINDOWS ונתקע ( CTRL ALT DEL לא מגיב ) אציין שהמאוורר של ספק הכח שלו עושה רעש מטריד אבל זורק אוויר בכל מקרה הרצתי עליו MEMTEST וגם במסך התוכנה המחשב היה קופא פתאום לאחר 3 איתחולים ה MEMTEST התחילה לעבוד רגיל ונתתי לה לעשות את הבדיקות הכל נמצא תקין ללא הודעות שגיאה ובזמן הזה המחשב לא קפא לי לאחר איתחול וניסיון להעלות את ה וינדוז ( גם במצב רגיל וגם במצב בטוח ) המחשב שנייה לפני שנכנס ל וינדוז מאתחל את עצמו יש מצב שספק הכח אשם ? אגב בלוח האם אין קבלים נפוחים וטמפרטורת המעבד תקינה ! תודה לכל העונים

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by assaf990,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך הראשון שבו אני רואה את הלוגו של אינטל (לוח אם שלי) ואז אני מסיר את העכבר במחובר PS\2 ואז עושה ריסטרט שוב ואז המחשב כן עולה לוינדוס XP אני מחבר מחדש את העכבר ועושה ריסטרט למחשב ואז הוא עולה לוינדוס XP מה עושים כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ata01,

לאחר שהמחשב עבד בצורה תקינה במשך יותר משנתיים הוא נתקע בעת העלאת משחק ודרש hard-reset. ניסיתי עם מספר משחקים והתופעה חזרה בכולם (כל המשחקים עבדו בצורה חלקה לפני כן). הפעלת סרט וידאו גרמה לתופעה זהה וכן הפעלת שני סרטונים ב-youtube ומעבר בין החלונות שמציגים אותם. דברים שניסיתי: - הסרה והתקנה של הדרייבר שהיה מותקן (לא הכי עדכני) - הסרה והתקנה של הדרייבר הכי עדכני - system restore לשתי נקודות שונות מלפני שקרתה הבעיה - הורדת ה-memory clock של כרטיס המסך והעלאת ה-fan ל-100% שום דבר לא פתר או שיפר את המצב מלבד הצעד האחרון. ניסיתי להוריד את ה-clock לערך נמוך מאוד ואז הצלחתי להעלות משחק בעל גרפיקה פשוטה יחסית, אבל כשהעלתי משחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות יותר התקלה חזרה על עצמה. האם …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by david2k,

שלום אני כותב תהודעה בשביל חבר עם זה לא הפורום נא להעביר הוא משחק LEFT 4 DEAD 2 BAD COMPANY 2 על האיכות הכי מגעילה הכל LOW בשתי המשחקים והמחשב נתקע לו אחרי חצי שעה של משחק מזכיר עוד הפעם הכל אל איכות הכי נמוכה נתקע טוטאל לא מגיב והוא נאלץ לכבות אותו מהכפתור מעבד : e8400 כרטיס מסך : hd 5750 1gb זיכרון : 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ קירור למעבד : PRO 775 arctic cooling לוח אם : 7.1 1GLAN msi ddr3 p45c neo/ fir מארז : ezcool fan LED+25CM ספק כוח : pfc spire 12cm fan 550w real spire המעלות בזמן משחק הם מעבד על 38 כרטיס מסך על 43-45 הוא מתכוון לשדרג תזיכרון לשים 4GB DDR3 KINGSTON HYPERX האם השדרוג יעזור לו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Fentilon,

שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bboysmoke100,

מפרט: I5 4670K GTX 770 8GBRAM SSD 130GB טוב אז אחרי שניקיתי את המחשב מבפנים עם פן קר התחילה הבעיה, איך שאני מתחיל לשחק במשהו כבד והמחשב צריך יותר כוח הוא פשוט נתקע כמו BLUESCREEN אבל עם צבעים אחרים.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by Gil80,

אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  20. מחשב בן שנתיים.כרטיס גרפי gainward 6600GT. מוצא TV היה מחובר ועבד יפה. לאחרונה התקנתי כונן קשיח נוסף ועליו מערכת הפעלה XP שנייה. כאשר מוצא TV מנותק אני מפעיל את המחשב ובזמן העלייה הוא מאפשר לי לבחור בין שתי מערכות ההפעלה: הישנה או החדשה. לאחר הבחירה המחשב עולה בצורה תקינה. אם אני מחבר את מוצא TV, אחרי שהמחשב עלה, הוא פועל בצורה תקינה. אם מוצא TV נשאר מחובר ואני מנסה להפעיל את המחשב ממצב כבוי אז בזמן העלייה כבר במסכי הפתיחה של ה BIOS המחשב קופא. בדקתי פינים במוצא TV והם שלמים ולא מכופפים. יש למי מכם רעיון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by IceDragon,

היי, לאחרונה קורה שבזמן גלישה המחשב נתקע, במיוחד בזמן צפייה ביוטיוב ומגה וידאו, זה קורה לי כמה פעמים ביום, פעמיים-שלוש. ועכשיו גלשתי שוב במאקו ופתאום המסך הפך לכחול והיה כתוב למטה physical memory ומספרים עולים מ-0 עד 100 ואז המחשב נכבה והפעיל את עצמו מחדש...אני לא יודע אם זה קשור אבל דקה לפני שנכנסתי למאקו אז סתם ציירתי משהו קטן בצייר. המחשב חדש(קניתי לפני 3 חודשים), יש לי 2 אנטי וירוסים וניסיתי לבטל אחד מהם כדי שלא תהיה התנגשות, flash player מעודכן, אקספלורר 8, וזה קרה לי גם ב-chrome. אני משחק הרבה במשחקים(red alert 3...bfbc2) ולא קרה לי שזה נתקע באמצע משחק, שיחקתי מקודם שעה red alert 3, יצאתי ממנו, אחרי כמה דקות נכנסתי לצייר וסתם ציירתי משהו, יצאתי מזה, נכנסתי לאינטרט ו…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. בזמן האחרון כמעט כל יום המחשב שלי נתקע- כלומר התמונה קופאת ותוך כדי שומעים ברגע כמו רעש זימזום מעצבן כזה, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב ב"כוח" כלומר על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי, רוב הפעמים זה קורה תוך כדי משחק (BATTLEFIELD 3 אם כי זה גם קרה לי בALAN WAKE ובTRIBES) אך זה גם יכול לקרות סתם ככה או תוך גלישה באינטרנט, בנוסף זה לא נראה כתלוי בזמן השימוש- זה יכול לקרות אחרי כמה דקות של שימוש אבל זה יכול גם לקרות אחרי כמה שעות אם בכלל... לפעמים לאחר קצת זמן של התקיעה אני מופנה לBSOD מאשים משהו אחר, אך בדר"כ התמונה פשוט קופאת. בנוסף לאחר שאני עושה RESTART המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים כאשר המסך בדר"כ לא מגיב כלומר נכנס לSLEEP MODE כאילו הוא לא קולט את המחשב ואני צריך לכב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by redead,

עשיתי לפני יומיים עדכון לביאוס והכול עבר בהצלחה והמחשב עובד מצוין והכול בסדר גמור חוץ מבעיה אחת... שאני מנסה להכנס בכל תוכנה כמו EVEREST או SPEEDFAN לעזור שמראה טמפ זה תוקע לגמרי את המחשב! הבעיה הזאת לא הייתה לפני עידכון הביאוס.. מישהו יודע למה זה קורה ומה ניתן לעשות? תודה.. עוד שאלה שצצה לי היא מה זאת האפשרות בביאוס TOP PERFORMANCE ? מה זה בעצם עושה למחשב והאם לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום,חזרתי לפורום בגלל תקלה טכנית שאני זקוק לעזרה לפני משהו כמו 4 חודשים קניתי מחשב חדש AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [firewall disabled] עכשיו,לאחרונה אני נתקל בתקלות שמתחילות מאוד מאוד להטריד בהתחלה,הייתה תקלה משונה מאוד שכיחה...פעם בהרבה זמן שהייתי יוצא מאיזה משחק לאחר זמן משחק רב,המחשב היה קופץ למסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש. אבל לאחרונה התקלה נהייתה נפוצה יותר,ואז נעלמה באופן פתאומי,ובמקומה החלה תקלה גרועה בהרבה עכשיו,כל פעם שאני פותח כל יישום תלת מימדי [או בקיצור-כל יישום EXE],נפתח לי תהליך חדש בשם CCAPP.EXE,התהליך לוקח 29,000K זיכרון,והוא לא מסכים להסגיר [כל נסיום ל…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים