עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כותרת* ביטלתי תהגדרות של המצב שינה עשיתי אף פעם ופתאום זה נכנס לי למצב שינה המסך נכבה + המחשב ואז אני מדליק אותו והוא חוזר למצב הרגיל שלו.. עם כל התוכנות פתוחות כאילו כלום לא קרה.

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. שלום לכולם. שמתי למחשב שלי סיסמה בעברית ולאחר יומיים ניסיתי להכנס שוב , וגיליתי שאני לא מצליח לשנות את המקלדת לעברית היא רק באנגלית , כך שאני לא יכול להכנס למחשב. ניסיתי ללחוץ על F8 כשאני מדליק מחדש וזה לא נכנס לי למסך של " מצב בטוח". יש לציין שיש לי שם הרבה דברים חשובים מאוד. האם מישהו יודע מה עושים במצב כזה ,איך נכנסים למחשב מבלי לפרמט ?? תודה רבה לעוזרים.

4. Started by Pika007,

שלום, אבא שלי הגאון נעל לי את המחשב כחלק מעונש (את חשבון ה Administrator!!!!!) ושכח את הססמה. ניסיתי כל דבר אפשרי, safe mode, debuging mode ושאר ירקות הפיתרון האחרון- לנקות Cmos הבעיה- איך לעזאזל אני עושה את זה? הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9 ואין בו ג'אמפר נורמלי לעשות clear cmos לפי מה שאני רואה בחוברת של הלוח כתוב "אם יש לך ג'אמפר, תזיז אותו לפינים 2-3" אבל אין ג'אמפר. מה עושים? תודה מראש על העזהר :\

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RX7,

המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avimw,

אם מחשב נפל ושמדליקים אותו יש ציפצוף רגיל.. אבל שהווינדוס עולה הוא נתקע. איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם איזה חלק להחליף?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by MoAv,

טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  8. המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 6847761,

אהלן, נפל לי המחשב על הרצפה ומאז הוא לא עולה, מה אתם חושבים? הלך הארדיסק? מה אפשר לעשות?

10. Started by pak82,

יש לי מחשב שעבד בסדר, לפני כמה ימים פירקתי ממנו את ההארד דיסק והחזרתי ומאז המחשב נפתח (המאווררים מתחילים לעבוד) אבל לא עולה בכלל אפילו לשלב שניתן להיכנס לBIOS אני לא מגיע, המסך גם נשאר בstandby לא נדלק (אבל אין ציפצופים) חשבתי שאולי נגעתי באיזה חיבור, פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש וזה לא עזר מה ניתן עוד לבדוק?

11. שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tiger3,

יש לי מחשב עם: לוח אם - P31-S3G של ג'יגהבייט 2 GB זיכרון מעבד E6550 כ.מסך - 8600GT של ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (ללא מאוור רק צלעות קירור) מידי פעם במיוחד כשמשחקים המחשב נופל ברגע שהמחשב נופל מופיע על המסך - מסך בצבע אפור המחשב לא נכבה אלא משתתק - אין אפשרות לעשות ריסט ואין אפשרות לכבות את במחשב ע"י הכפתור גם בלחיצה ארוכה אלה רק ע"י הוצאת כבל החשמל של המחשב חום הכ.מסך עומד ללא מאמץ על 60 מעלות (לא יצא לי לבדוק בעומס) במעבד עומד על כ 50 מעלות (פלוס מינוס של 5) מדוע זה קורה? האם זה בגלל חום הכ.מסך? או משהוא אחר? איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ASTR4L,

לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tzvikaboom,

היי מחשב עולה וינדוס 7 מתחיל לעלות רגיל אחרי כמה דקןת פשוט נתקע העכבר לא מגיב רק כיבוי והוצאה מהחשמל של כמה שעות עזרו ועכשיו כבר לא עוזר כלום ניסיתי להחליף זכרון לא עזר נואש כבר מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ofir1900,

שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…

17. Started by ChainLightning,

להלן נתונים יבשים: מעבד E8400 2*2GB זיכרון DDR3 לוח אם MG-41 של אסוס(אם אינני טועה) וכרטיס מסך g-force 220 gt ספק כוח 450W של EZcool 2 דיסקים קשיחים של 250GB SATA2 רוב רכיבי המחשב הם בי כשנה בערך, המחשב הוא מחשב ביתי אך משמש הרבה למשחקי רשת(בעיקר יריות כדוגמת battlrield heroes) וגם הרבה משחקי תפקידים כמו dragon age או witcher לאחרונה המחשב פשוט מתחיל להיתקע ולקרטע מדובר רק כאשר אני מנסה להפעיל משחקים גם בגרפיקה מינימלית ולא בפעולות רגילות כמו מוזיקה סרטים וכדומה. המחשב נוקה מאבק היטב יש לי מאוור מעולה למעבד(יותר קר מהמקרר בבית). אשמח לעזרה ולרעיונות איך לפתור את בעיית הקרטוע המעצבנת הזאת,אין לי בעיה להחליף חלקים אם צריך ואם בזה מדובר אשמח לקבל המלצות לחלפים מתאימים. בתודה…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by jonid14,

שלום יש לי LENOVO FLEX 3 14 INCH והמחשב שלי נתקע לעיתים קרובות גם כשאני רק גולש באנטרנט. שמתי לי שבמנהל משימות הDISK נמצא על 100% מה אפשר לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by יאיר 32,

שלום! יש לי מחשב PENTIUM ווינדוס 10 בשנייה שאני מכניס דיסק חיצוני כל המחשב נתקע והעכבר כולו רועד זה בעיה בגלל שהמחשב מאוד פשוט? או בעיה אצלנו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avieli,

יש לי p2 ומערכת הפעלה xp fro הבעיה שלי היא שלפעמים באיתחול המחשב מופיעה לי הודעה disk boot pald :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by mbs,

היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by ilay22,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by gilgol,

שלום, לאחרונה התחילה תופעה מוזרה במחשב שלי, המחשב נתקע פשוט , רק לעשות ריסט מהכפתור הדבר הזה פעם קורה אחריי 5 דקות פעם ישר בעלייה של המחשב ואפילו אם אני נכנס לביוס ומחכה 20 שניות הוא נתקע פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש, ניסיתי לנקות, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן,שיניתי סלוטים,ניקיתי CMOS כלום לא עוזר לפעמים המחשב נדלק, יש צפצוף של ההתחלה ואז זה ממשיך והמסך נדלק ממש כשהווינדאוס עלה כמה פעמים קרה שהמחשב נתקע ואז הופיעו נקודות על המסך המפרט שלי:asus striker extreme core due 6700 asus 8800 gtx 768 2 giga gskill 800 hd wd 250 g לפני 4 חודשים רכשתי

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by seladlev,

שלום חברים, המפרט שלי כמו שמצויין בצד. לפעמים המחשב נתקע סתם ככה לא במאמץ בעבודה רגילה מול וורד או סתם אם אני משאיר אותו דלוק בנוסף קורס לי המוווווווון הוורד . בדקתי את כל החלקים עם תוכנות עומס והם נמצאו תקינים גם במעבדה לאחר ניתוח של שבוע אף אחד לא הצליח למצוא את הבעיה. תחילה חשבתי שזה עניין של תוכנה אבל לאחר 3 פרמוטים של בדיקות זה עדיין קורה בקשר לוורד ניסיתי להתקין 4 חבילות אופיס שונות ונאדה כלום לא עזר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בניתוח הבעיה תודה

25. Started by dante123,

שלום.קיבלתי אתמול את המחשב החדש ושמתי לב היום שכשהוא מגיע למאמץ הוא פשוט נעצר.freeze.לא זז.גם לא העכבר והמקלדת.והפתרון היחיד הוא ריסטרט ידני. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?יש לציין שלא הרצתי עליו משחקים בכלל! זה מתקשר לתרד שפתחתי מקודם לגבי הריסטרטים,אבל עכשיו זה בתדירות גבוהה יותר. מפרט בצד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים